M-am tot întâlnit cu aplicații de genul CashGamer care zic că-ți dau bani pentru taskuri simple pe telefon. Și sincer, după atâtea încercări, am devenit super sceptic.
Am văzut o grămadă de aplicați din astea… WinX, Babacash (ce nume absurd în română, serios acum), NewsPay sau Crazy Dog (n-am nici cea mai vagă idee de ce se cheamă „nebunesc” sau ce vrea să însemne). Dar să ne întoarcem la CashGamer.
Chestia e că din experiența mea… foarte puține din ele chiar merită timpul tău. Majoritatea îți dau speranțe și te lasă cu ochii-n soare.
Deci, e CashGamer pe bune sau e altă țeapă?
Am decis să fac o analiză completă pentru tine. Îți arăt exact ce oferă, ca să nu-ți pierzi vremea cu descărcatul dacă nu merită.
După ce vezi toate detalile, poți să decizi singur dacă vrei s-o folosești. Să vedem împreună cât de bună e defapt aplicația, ok?
Nu vreau să te plimb cu promisiuni – știu că ești aici pentru informații directe despre cum poți face niște bani de acasă pe telefon. O să-ți spun tot ce trebuie să știi despre CashGamer fără să exagerez.
Dacă după ce citești tot, consideri că merită încercat, perfect. Dacă nu… ei bine, cel puțin n-ai pierdut timpul instalând-o degeaba.
Ce este CashGamer și cum poți face bani de acasă de pe telefon?
Stiu, o sa spui ca toate aplicațiile astea sunt doar țepe care-ți fură timpu’ și te lasă cu ochii-n soare. Da’ hai să-ți zic ceva… CashGamer chiar îmi pare diferit (cel puțin din experiența mea).
În esență, e un serviciu care te plătește să faci diverse chestii – jocuri, sondaje și alte activitați pe telefon. Ei îi spun „Get-Paid-To„, da eu îi zic mai simplu: „faci bani de acasă pe telefon stând în pat” (asta dacă nu ești dintre cei care preferă să se joace la birou).
Întrebarea care îți dă de gândit probabil… e pe bune sau iar îmi pierd vremea? Ei bine, da, e legitim. Chiar îți dă bani când participi la chestiile lor. Nu vorbim de sume ENORME, să nu-ți faci iluzii, dar sunt bani reali.
Ce m-a făcut pe mine să vreau să analizez mai atent, e faptul că sunt curios câtă energie și timp trebuie investite ca să merite osteneala. Pentru că, sincer, nu toți avem ore întregi libere zilnic, și multe din platformele astea te țin ocupat ore în șir pentru câțiva lei.
Asta e de fapt cheia când vine vorba de aplicații de făcut bani de acasă pe telefon – raportul timp/efort/câștig. Ca să decizi singur dacă merită sau nu, am să-ți arăt exact ce ofertă au.
Esti pregatit să afli cum să faci bani cu CashGamer? Ai rabdare… că urmează detaliile concrete.
Sondajele plătite pe telefon
CashGamer te lasă să faci niște bani de acasă pe telefon prin sondaje. Da’ nu-i chiar așa simplu cum sună.
Treaba stă cam așa. CashGamer s-a asociat cu câțiva furnizori de sondaje… CPX Research Surveys și InBrain Surveys. Deși, sincer, InBrain nici nu-i valabil în România (îl văd listat da’ când dau click… nimic).

Pentru noi, românii, sunt vreo 10 sondaje disponibile. Unele-ți dau 23 de tichete, altele ajung și la 155. Depinde.
Cum funcționează treaba asta? Simplu. Alegi un furnizor de sondaje și răspunzi la întrebările alea de profil. Apoi, afli dacă sunt sondaje pentru tine. Dacă da, dai click și începi să răspunzi la niște întrebări de calificare. Astea-s ca să vadă dacă te potrivești cu ce caută ei.
Te califici? Super, poți completa sondajul. Nu te califici? Treci la următorul și… încerci din nou.
După ce termini un sondaj, primești tichete. Ce faci cu tichetele? Păi… o să explic mai încolo. Nu mă grăbi!
Numărul de sondaje depinde mult de cine ești și de unde ești. Comparativ cu alte aplicați similare, sincer, nu-s prea multe sondaje disponbile. Cel puțin așa cred eu.
Stai liniștit, nu-i ceva ce te îmbogățeste peste noapte, da’ e o metodă să faci bani de acasă pe telefon în timpul liber. Atâta tot.
Jocuri care-ți aduc bani pe telefon
Am vrut neapărat să-ți povestesc despre partea asta din CashGamer, că sincer mi se pare ciudată rău.
Stai să-ți explic…
Când te uiți în secțiunea de jocuri, vezi că s-au asociat cu Playtime și dau recompense pentru joaca pe telefon. Mișto, nu? Dar când chiar te apuci, observi că nu-s așa multe opțiuni cum te-ai aștepta.
Uite cum funcționează treaba: fiecare joc are niște sarcini pe care trebuie să le faci – de obicei să ajungi la un nivel anume. Și primești tichete pentru fiecare misiune terminată. Simplu.
Mai sunt și misiuni care-ți cer să cumperi chestii în joc. Normal că alea dau cele mai mari recompense. Dai bani ca să faci bani… logică interesantă, ce să zic.
Un lucru FOARTE important! (Asta am învățat-o pe pielea mea)
NU deschide niciodată jocul direct din meniul telefonului. MEREU trebuie să-l pornești din secțiunea „Jocurile Mele” din CashGamer. Altfel nu-ți înregistrează progresul și rămâi cu buza umflată.
Sincer, când am testat eu tot sistemul, am rămas surprinsă că erau așa puține jocuri disponibile. De obicei, pe alte aplicații de genul găsești o grămadă. Am încercat să fac ceva bani de acasă pe telefon, dar nu prea ai cum să câștigi constant din chestia asta.
Apropo de jocuri pe mobil… am analizat pe blogul meu și alte aplicații similare. Earnista, Tyr Rewards, TapCent, BananaBucks. Unele-s misto, altele… meh. Dacă vrei să știi care-s legitime și care nu, aruncă o privire la articolele alea.
Merită programul de referral?
N-am vrut să recomand CashGamer prietenilor mei. Da, chiar dacă puteam să câștig din asta. Și cred că-i important să știi de ce.
Aplicația are un program de referral. Îți dă bani când aduci membri noi. Simplu, nu?

Primești 10% comision din ce câștigă prietenii tăi în aplicație. Plus un bonus de 10 dolari când retrag cel puțin 3 dolari. Sună bine teoretic.
Problema e alta. Ca să faci bani de acasă pe telefon cu sistemul ăsta, trebuie să convingi oameni reali să folosască aplicația. Oameni care-ți sunt prieteni. Și aici e dilema mea.
Mă tot întreb: chiar vreau să recomand ceva ce eu personal nu consider grozav? Mă simt ciudată să-mi folosesc cercul social pentru asta.
Ca să câștigi din programul lor de referral trebuie să faci două chestii. Întâi, să dai cuiva codul tău de invitație. Apoi să-i reamintești să-l folosască când se înregistrează.
Dacă vrei bani „pasivi„, teoretic funcționează. Dar pasiv e mult spus. Trebuie să cauți activ oameni care chiar vor să încerce aplicația.
În experiența mea, majoritatea prietenilor instalează din politețe dar nu retrag niciodată cei 3 dolari minimumul necesar ca tu să primești bonusul. Și atunci ai muncit degeaba.
E ca un fel de capcană. Teoretic poți face bani de acasă pe telefon. Practic… e complicat.
Dacă totuși vrei să încerci, măcar fii sincer cu prietenii tăi despre experiența ta cu aplicația. Nu promite lucruri nerealiste doar ca să-i faci să se înscrie.
Te întrebi cum să scoți banii de pe telefonul tău?
Știi cum e când ai adunat o grămadă de puncte într-un joc și te întrebi: „ok, și acum ce fac cu ele?” Exact așa funcționeză și cu CashGamer. Aduni tichete jucându-te și apoi le poți transforma în ceva concret.

Pragul minim de retragere e destul de accesibil – ai nevoie de 200 de tichete pentru un euro. Fie că alegi bani în contul PayPal, fie carduri cadou Amazon, asta e rata de schimb de bazâ.
Uite cum stă treaba cu sumele mai mari:
- Pentru 5 euro ai nevoie de vreo 1100 de tichete
- Pentru suma maximă de 30 euro (care teoretic e posibilă), trebuie să strângi aproximativ 5600 de tichete
Teoretic, pragul de 200 de tichete pentru un euro pare mic. Practic… chestia devine mai complicată când încerci să retragi efectiv banii. De ce? Am să-ți explic puțin mai încolo.
Apreciez totuși că sistemul lor de plată e destul de direct. Nu-ți cer o mie de detalii sau conturi bancare (aia chiar ar fi enervant). PayPal e probabil cea mai simplă metodă de a primi bani de acasă pe telefon fără bătăi de cap.
Am vrut să-ți spun și că există și alte aplicații care permit retrageri prin PayPal. Din experiența mea, merită să arunci o privire peste cele 7 aplicați care te plătesc în PayPal accesibile și pentru noi românii.
Câți bani poți face stând acasă cu CashGamer?
Sincer, aplicația asta îți oferă o experiență cam dezamăgitoare când vine vorba de câștiguri. Cred că e important să știi din start că n-o să te îmbogățești cu ea… nici pe departe! Potențialul ei de câștig e foarte scăzut, și crede-mă că am testat multe aplicații de-a lungul timpului.
Gândește-te așa: pentru un sondaj completat primești doar 20-50 de tichete (ceea ce se traduce în aproximativ 0,25$). Cu alte cuvinte, trebuie să completezi O MULȚIME de sondaje ca să strângi ceva de valoare. Chiar și cu un prag minim de plată, o să dureze ceva până îl atingi.
În functie de experiența fiecăruia dintre noi, de timpul pe care putem să-l alocăm și de răbdarea pe care o avem, rezultatele pot varia. Însă, după părerea mea, CashGamer nu merită efortul.
Ești pregătit pentru o alternativă mai bună? În loc să-ți pierzi vremea cu aplicații care oferă firimituri, îți recomand câteva site-uri de la care am primit REAL bani: Attapoll, Pawns app, ySense sau GG2U. Diferența e ca de la cer la pământ!
Pentru conservarea bugetului tău de timp (care-i limitat, nu-i așa?), mai bine te concentrezi pe platforme care chiar îți respectă efortul. Nu meriți să muncești pe mărunțiș când există alternative mai profitabile.
Cine poate să intre-n CashGamer?
Știi cum e cu aplicațiile astea de făcut bani… mereu te întrebi dacă merg și la noi. Din experiența mea, CashGamer funcționează în România, deși aplicația nu specifică exact lista țărilor disponibile. Deci da, poți să-ți faci cont fără bătăi de cap.
Dacă vrei să începi, trebuie să-i dai voie să-ți urmărească datele. FOARTE IMPORTANT pasul ăsta! Altfel poți să uiți de câștiguri când joci pe mobil. Nu-ți face griji, te ghidează ea pas cu pas cum să activezi chestia asta.

Înscrierea în sine? Super simplă. Instalezi aplicația, o deschizi, și-ți cere să folosești contul de Google ca să te înregistrezi. Atât! După ce termini cu formalitățile astea (care durează fix 2 minute), te poți loga și începe să faci bani.
E ciudat că nu spune clar unde e disponibilă… dar mie mi-a mers fără probleme.
Merge aplicația pe laptop sau PC?
Uite care-i treaba cu aplicația asta… știi cum e când găsești ceva mișto dar apoi afli că are limitări enervante? Fix asta-i situația aici!
Am testat aplicația și primul lucru pe care trebuie să-l știi e că funcționează DOAR pe telefon. Nicio șansă s-o deschizi pe laptop sau PC, indiferent cât ai încerca. Și nu doar atât – e făcută exclusiv pentru Android. Ai iPhone? Păi… ghinion! (știu, e nasol, dar măcar ești sincer avertizat)
Ce mi-a plăcut totuși la ea e că n-o să-ți sară-n față reclame din alea enervante care-ți strică toată experiența. Interfața e destul de ok – nimic wow, dar nici nu te face să vrei să arunci telefonul pe geam.
Dacă tot nu poți folosi CashGamer, n-ar fi rău să încerci alte aplicații care te plătesc pentru mersul pe jos. Sunt 7 variante mișto pentru cei care vor să facă bani cu telefonul fără bătăi de cap.
Deci pe scurt: doar pe mobil, doar Android, experiență decentă. Atât!
Merită CashGamer timpul tău sau doar îți irosești orele prețioase?
CashGamer e legit, n-am ce zice. Primești bani pentru sondaje și jocuri mobile. Atât pot să confirm.
Dar să-ți spun ceva… am pierdut ore bune testând aplicația și m-am ales cu fix nimic. Adică da, teoretic faci bani, dar practic? Pfff!
Problema principală e randamentul. E ca atunci când te duci la un interviu și petreci 3 ore pe drum pentru o discuție de 15 minute care nu duce nicăieri. Timp aruncat pe fereastră!
În literatura de specialitate se spune că timpul e cea mai valoroasă resursă. Ei bine, CashGamer nu respectă deloc această idee!
Fiecare săptămână petrecută cu CashGamer înseamnă o săptămână în care ai fi putut face bani ADEVĂRAȚI cu altceva. Și, sincer, cine are timp de pierdut în ziua de azi?
Eu ți-aș recomanda să arunci o privire pe lista cu 5 aplicații de venituri pasive care îți aduc bani în plus în România. Nu-s perfecte nici alea (nimic nu e), dar măcar nu-ți bat joc de timpul tău.
E important să începem corect… valoarea timpului tău e mult mai mare decât ce-ți oferă CashGamer!
Ești pregătit să renunți la aplicațiile care nu merită efortul tău? Hai să auzim și părerea ta în comentarii… poate ai găsit tu vreun secret să faci bani cu CashGamer pe care eu l-am ratat complet!