Crazy Dog: Mereu la nivelul următor, Dar niciodată cu bani în buzunar!

0
(0)

Într-o zi obișnuită, poate te gândești să încerci ceva nou, ceva cu un strop de nebunie. Să zicem că ai dat peste o aplicație numită Crazy Dog. Te gândești: „Ce naiba poate fi asta?” Ei bine, îți spun eu, e o călătorie bizară în lumea câștigurilor online, un fel de carnaval digital unde un câine digital, săracul, fuge de albine ca și cum ar fi într-un film de groază.

În calitate de mare iubitor de animale, și în special de câini, cu o curiozitate arzătoare, m-am avântat în această explorare a aplicației Crazy Dog. Să vedem dacă este posibil să scoatem niște bani din asta, fără să ne luăm adio de la distracție.

Citește și: Câștigi bani cu Playbite jucând jocuri sau doar îți uzi degetele?

La prima vedere, Crazy Dog pare să fie o aventură palpitantă. Ești pus în pielea unui salvator, cu misiunea de a salva un câine neajutorat de la albinele agresive, într-un decor plin de pericole. Parcă ești într-un film cu super-eroi, dar în loc de cape, ai un smartphone.

Dacă te-am făcut curios, haide să vedem cum se instalează Crazy Dog. Cine știe? Poate reușim să facem câțiva bani pe mobil, în timp ce ne distrăm. Pentru că la urma urmei, de ce să nu combinăm utilul cu plăcutul?

Înscrierea în aplicația Crazy Dog

Păi, să vedem cum ne băgăm în această nebunie. Crazy Dog, un titlu care îți stârnește curiozitatea, este disponibil numai pentru utilizatorii Android. Așa că, dacă ești un mândru posesor de iPhone, ghinion, vei rata distracția.

Este interesant că, deși aplicația a atins pragul impresionant de peste 5 milioane de descărcări, recenziile sunt ca o fantomă – nu există, cel puțin nu în limba noastră sau în alte limbi pe care le-am verificat.

Pașii către nebunie

După ce ai trecut de etapa de descărcare și instalare de pe Google Play, vei fi întâmpinat de opțiuni de logare:

 • Facebook;
 • Google.

Având în vedere că contul meu de Facebook nu e legat de telefon, am optat pentru Google.

înregistrare în aplicația de jocuri pentru mobil Crazy DogPin

Așa am intrat în caruselul Crazy Dog, direct pe pagina principală a jocului.

Cum funcționează Crazy Dog? Bani pe telefonul mobil în timp ce ne bucurăm de distracție?

Cum se joacă, întrebi? Ei bine, e un fel de dans între un cățel nevinovat și niște albine cam agitate. Ai datoria să fii gardianul de noapte al cățelului, să-i desenezi un fort invincibil. Alegi culoarea, trasezi linia, și poc! Ești în mijlocul acțiunii. Ești genul de erou care nu poartă capă, ci pijamale, protejându-și cățelul de albinele turbate care par să fi scăpat dintr-un film de groază.

cum funcționează aplicația de jocuri Crazy DogPin

Imaginează-ți că fiecare nivel e ca o căutare disperată a unui loc de parcare în centrul orașului la ora de vârf.

Uite cum stau lucrurile: dacă nu ești atent și trasezi linia pe lângă, albinele își găsesc drumul către cățel. Sărăcuțul patruped primește o înțepătură și te întorci de unde ai plecat, la începutul nivelului.

sfat pentru a evita greșelile în aplicațiePin

Așadar, liniile tale trebuie să fie un zid de cetate împotriva asaltului albinelor pentru o perioadă de 10 secunde.

Dorința de explorare? Alte jocuri la orizont

Dacă vă mănâncă degetele să citiți despre alte jocuri pe mobil, am câteva sugestii pe care le puteți explora. Aplicații precum GReward, AppStation, Playsmart, Wild Cash și Easy Bucks pot fi o alegere interesantă.

Cum primești plata? sau Mai bine zis, de ce nu primești

Ei bine, dacă vă așteptați să vă umpleți buzunarele cu acest joc, veți avea o surpriză.

Să o spunem pe aia dreaptă: nu există nici măcar o secțiune care să te lumineze despre cum poți să-ți vezi banii. Ce găsești? Niște secțiuni despre asistență tehnică, setările de limbă și câteva amănunte despre compania care se ascunde în spatele aplicației.

Și asta e povestea, cel puțin pentru cei din România.

Banii, banii, banii…

Aici e partea cu adevărat interesantă: nu toți jucătorii au aceeași șansă de a retrage câștigurile. Unii pot, alții nu. Sună familiar, nu-i așa? Nu toți avem aceleași șanse în viața reală. Și chiar dacă te numeri printre cei norocoși care pot retrage ceva, nu te aștepta la vreo comoară ascunsă. Probabil o să simți mai multă frustrare decât bucurie.

Avantajele și Dezavantajele folosirii aplicatiei Crazy Dog

Avantaje 👍

 • Disponibilitate globală: Crazy Dog este disponibil în majoritatea țărilor, ceea ce înseamnă că aproape oricine cu un dispozitiv Android poate încerca jocul.
 • Concept simplu: Jocul este ușor de înțeles – protejezi un câine de albine și obstacole, desenând linii pentru a-l apăra. Ideal pentru cineva care caută ceva neobișnuit, dar simplu.
 • Niveluri diverse și provocatoare: Pe măsură ce progresezi, nivelurile devin mai dificile, aducând un element de provocare care poate fi atrăgător pentru jucători.
 • Opțiuni de personalizare: Poți alege culorile pentru desen, ceea ce adaugă un strop de creativitate în joc.

Dezavantaje 👎

 • Doar pentru Android: Limitat doar la utilizatorii de Android, deci cei cu alte dispozitive sunt excluși.
 • Lipsa metodelor de retragere: În unele țări sau pentru anumiți jucători, metodele de retragere a banilor nu sunt disponibile, ceea ce ridică întrebări despre legitimitatea jocului.
 • Câștiguri minimale: Chiar și în cazul în care poți retrage bani, sumele câștigate sunt minuscule și nu justifică timpul investit.
 • Lipsa de transparență: Informațiile despre cum și când poți câștiga sau retrage bani sunt neclare sau absente.
 • Nu oferă valoare pe termen lung: Jocul pare a fi mai mult o distracție pasageră decât o sursă viabilă de venit.

Concluzia despre Crazy Dog

Crazy Dog nu e o mașină de făcut bani, e mai mult un circ pentru distracție și uciderea timpului. Nu m-a impresionat. Nu merită timpul tău, chiar dacă ar avea opțiunea de plată. Poate că nu e ceea ce cauți pentru a te îmbogăți.

Dar dacă vrei să te distrezi și să câștigi câțiva bani de buzunar, poți explora alte jocuri sau site-uri de făcut bani recomandate pe blog-ul meu.

Sper că ți-am luminat calea și ți-am oferit informațiile necesare să iei o decizie înțeleaptă.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu