De ce TubePay eșuează: Câștigând bănuți pentru vizionarea de reclame pe YouTube

0
(0)

TubePay este practic o aplicație care pretinde că pot câștiga bani doar vizionând videoclipuri de pe YouTube. Sună ca un vis, nu-i așa? Imaginați-vă că veți fi plătiți pentru a viziona videoclipuri cu pisici sau cele mai recente trailere de film. Se presupune că este o modalitate foarte ușoară de a face niște bani fără prea mult efort.

Aplicația spune că pot face bani în timpul liber, făcând ceea ce mulți dintre noi fac deja – vizionând YouTube. Dar logica m-a făcut să mă întreb de cât timp aș avea nevoie pentru a câștiga efectiv o sumă decentă. Adică, sigur, să fii plătit pentru a te uita la YouTube sună distractiv și ușor, dar chiar merită?

Citește și: Vrei să faci bani fără efort? Earnut îți aduce Bitcoin și PayPal la ușă!

Entuziasmul inițial a dispărut destul de repede când mi-am dat seama că rata reală de câștig nu era chiar ceea ce speram. Descărcarea aplicației este gratuită, ceea ce este grozav, dar uneori mi s-a părut că petrec mai mult timp pe aplicație decât să obțin câștiguri pe măsură.

Pe scurt, acesta este TubePay! Promite multe, dar m-a lăsat să mă întreb dacă merită de fapt timpul și efortul.

Cum pretinde TubePay că funcționează?

Când am dat prima dată peste TubePay, conceptul părea simplu. Mi-au promis că voi câștiga bani doar vizionând videoclipuri de pe YouTube.

Formular de înregistrare a aplicației TubePayPin

Iată care era presupusul proces:

 • Înregistrare online: În primul rând, a trebuit să-mi creez un cont. Nu mi-au cerut prea multe – cont Google, Facebook sau doar numele de utilizator, adresa de e-mail și parola obișnuite.
 • Navigare prin videoclipuri: După ce m-am logat, am văzut o listă de videoclipuri YouTube. Acestea variază de la recenzii tehnice la tutoriale de gătit și videoclipuri virale cu pisici.
 • Vizionare de reclame: Iată care este partea interesantă: înainte de fiecare videoclip, se difuzează o reclamă TubePay. De fapt, trebuie să stau să le văd pentru a câștiga ceva. Nu este permisă săritul – au un cronometru.
 • Câștigarea de puncte: Pentru fiecare videoclip pe care îl urmăresc în întregime, câștig puncte. Suma poate varia – uneori se bazează pe durata videoclipului, alteori este întâmplătoare.
 • Conversia punctelor în bani: După ce am acumulat suficiente puncte, se presupune că aș putea să le convertesc în bani reali. Ei oferă opțiuni de a încasa bani prin PayPal (un minim de 0,04 dolari – prima plată), carduri cadou sau chiar criptomonede.
informații utile privind programul de recomandarePin
 • Program de recomandare: Au o idee bună prin care aș putea invita prieteni. Dacă aceștia se înscriu și încep să se uite, aș primi și eu un procent din câștigurile lor. Ca și cum ai construi o mică armată de venituri suplimentare.
 • Nivelul de dezvoltare: Cu cât mă uit mai mult, cu atât crește „nivelul” contului meu. Nivelurile mai mari promit rate de recompensă mai bune și, ocazional, oportunități speciale de bonus.

Vreau să spun că întregul sistem pare incredibil de ușor de utilizat și simplu. Dar lucrurile nu sunt întotdeauna atât de roz pe cât par, nu-i așa? Bineînțeles, ei oferă și câteva sfaturi:

 • Evitați să faceți mai multe activități în același timp: Am învățat foarte repede că, dacă încerc să dezactivez reclamele sau să schimb tab-urile, ei vor afla cumva. Să trișezi nu este atât de ușor pe cât pare.
 • Cotele zilnice: Se pare că există o limită a numărului de videoclipuri pe care le pot viziona pe zi pentru puncte. La un anumit nivel, acest lucru mă împiedică să mă uit ore în șir.

La prima vedere, aceasta pare o modalitate ușoară de a câștiga câțiva dolari. Dar, așa cum se întâmplă, există unele capcane și limitări care pot face ca TubePay să nu fie atât de profitabil pe cât pare la prima vedere. Să ne implicăm mai profund în acestea în secțiunile următoare.

Înregistrarea: Simplu ca 1-2-3

Bine, deci am decis să încerc TubePay pentru că, sincer, cine nu vrea să câștige bani doar uitându-se la YouTube? Înscrierea a fost destul de simplă, un fel de a face ciocolată caldă într-o zi rece. Iată cum a decurs totul:

 • Accesarea site-ului web: În primul rând, m-am îndreptat către site-ul TubePay. Layout-ul a fost destul de simplu. Un buton mare de înscriere chiar pe pagina principală. Am făcut clic pe el.
 • Completarea detaliilor: A apărut un formular care mi se cerea să folosesc fie un cont Google, Facebook sau o adresă de e-mail, un nume de utilizator și o parolă. Chestii de bază, nimic prea complicat. A fost destul de îmbucurător să nu fiu nevoit să completez unul dintre acele formulare interminabile în care mi se cerea povestea vieții mele.
 • Verificarea prin e-mail: după ce am introdus informațiile mele, mi-au trimis un e-mail de verificare. L-am găsit în căsuța mea de e-mail, am dat click pe link-ul de verificare și bum! Contul meu era funcțional.

Până acum, m-am simțit destul de bine. Procesul de aplicare a fost la fel de ușor ca untul pe pâinea caldă. Fără erori ciudate, fără captchas ciudate, doar un proces simplu în trei pași.

Citește și: Tot ce trebuie să știi despre a câștiga bani cu PixelPointTV în România

După ce m-am logat, mi-am configurat profilul. Aveam opțiuni pentru a adăuga mai multe informații personale dacă doream, dar am decis să le păstrez la minimum. Mi-am conectat contul PayPal, pentru că de acolo urma să primesc banii pe care trebuia să-i câștig din vizionarea reclamelor.

metode de plată disponibile pentru utilizatorii din România și nu numaiPin

Apoi, am navigat la secțiunea video. Tabloul de bord era curat, cu videoclipuri recomandate pentru a le viziona și a le câștiga. Am ales o listă de redare și m-am pregătit pentru niște bani ușor de câștigat. Sau cel puțin așa am crezut. Nu am știut că călătoria mea în TubePay era pe cale să devină, ei bine, mai puțin ușoară. Dar hei, cel puțin înscrierea a fost floare la ureche.

Poți face cu adevărat bani vizionând YouTube?

Întotdeauna am fost intrigat de ideea de a câștiga bani prin simpla vizionare a videoclipurilor de pe YouTube. Când am auzit de TubePay, a trebuit să verific cu ochii mei. Ideea este destul de mișto: te uiți la reclame, acumulezi puncte, iar apoi schimbi acele puncte pentru bani sau carduri cadou.

Promisiunea sună extraordinar, dar, în realitate, plata este cam sub așteptări. Iată un rezumat al experienței mele:

Experiența mea:

 • Entuziasmul inițial: Am început optimist; la urma urmei, cine nu ar vrea să fie plătit pentru ceva ce face deja?
 • Sistemul de puncte: Sistemul de puncte era simplu, dar numărul real de puncte pe anunț era minim. Adică, foarte mic.
 • Schimbarea punctelor: Pentru răscumpărare a fost nevoie de mult mai multe puncte decât am anticipat. A fost aproape descurajant.

Realitatea:

 • Timp vs. recompense: M-am trezit petrecând ore întregi uitându-mă la reclame pentru doar câțiva cenți. Serios, parcă aș lucra pentru câțiva bănuți.
 • Disponibilitate limitată: Uneori, pur și simplu nu erau suficiente reclame de urmărit. Seamănă cu o slujbă cu jumătate de normă, cu ore variate.
 • Nivelul de interes: Reclamele erau plictisitoare și repetitive. După ce trecea noutatea, părea o muncă plictisitoare.

Avantajele și dezavantajele utilizării TubePay

În regulă, permiteți-mi să trec la aspectele esențiale despre TubePay și despre ce este vorba. Așadar, iată ce părere am despre avantajele și dezavantajele sale:

Avantaje 👍

 • Ușor de utilizat: Serios, înscrierea la TubePay este foarte ușoară. Dacă eu pot să o fac, poți și tu. Tot ce ai nevoie este un cont YouTube.
 • Program flexibil: Îmi place că pot viziona reclame oricând vreau. Fără ore fixe, fără ture obligatorii. Este o libertate totală.
 • Bani în plus: Bine, nu sunt bani care îți schimbă viața, dar câștigi ceva. Poate că îți acoperă o ceașcă de cafea preferată.
 • Convenabil: YouTube face deja parte din rutina mea zilnică, așa că este convenabil să dau click pe „play” pe reclame și să câștig câțiva cenți.
 • Fără angajament: Nu există niciun angajament. Dacă nu-mi place, pot renunța oricând, fără nicio dramă sau bătaie de cap.
 • Opțiuni de plată ușoare: Plățile sunt procesate prin intermediul platformelor pe care le folosesc deja, cum ar fi PayPal, ceea ce face ca obținerea banilor mei să fie ușor-ușor.

Dezavantaje 👎

 • Câștiguri mici: Cel mai mare dezavantaj este că veniturile sunt destul de scăzute. Vorbim aici de cenți, nu de dolari.
 • Plictisitor: Să fim sinceri, majoritatea reclamelor sunt plictisitoare. Să stai prin ele poate deveni plictisitor, rapid.
 • Consumul de date: Vizionarea reclamelor vă consumă date. Dacă nu sunteți conectat la Wi-Fi, ați putea ajunge la o factură de internet foarte mare.
 • Preocupări legate de confidențialitate: Faptul că am dat aplicației acces la contul meu de YouTube m-a făcut să am emoții în ceea ce privește confidențialitatea și securitatea datelor.
 • Termeni de plată neclari: Uneori, nu este clar câte reclame trebuie să vizionați pentru a atinge plata minimă. M-am simțit ca într-un joc de ghicit.
suma minimă necesară pentru prima plată în aplicația TubePayPin
 • Prima plată poate fi făcută la 0,04 dolari, dar următoarea va fi făcută la 0,5 dolari, ceea ce va dura mult timp (acesta este un mare dezavantaj).
suma minimă necesară pentru a doua plată în aplicația TubePayPin
 • Disponibilitate limitată: TubePay nu este disponibil în toate țările, ceea ce ar putea să-i lase pe unii oameni pe dinafară.
 • Consum de baterie: Rularea reclamelor în mod constant poate consuma bateria dispozitivului meu mai repede decât de obicei. Cu siguranță un dezavantaj.

Experiența mea personală cu Tubepay

Când am auzit prima dată despre Tubepay, am fost destul de entuziasmat. Adică, cine nu ar vrea să fie plătit pentru că se uită la videoclipuri de pe YouTube, nu-i așa? Așa că m-am înscris. Procesul a fost simplu și rapid, ceea ce a fost un câștig în opinia mea. M-am logat și am fost întâmpinat cu o listă de reclame pe care să le urmăresc. Mi-am luat cafeaua, am apăsat butonul play și m-am instalat.

Citește și: Bani online pentru începători – Cum să începi fără investiții în România!

Ziua 1: Am vizionat poate zece reclame, fiecare variind între 30 de secunde și un minut. La sfârșitul zilei, am câștigat un salariu „uriaș” de 0,50 dolari. Nu am fost încântat, dar m-am gândit că poate câștigurile vor fi mai bune cu timpul.

Săptămâna 1: Până la sfârșitul primei săptămâni, am vizionat peste 100 de reclame. Câștigurile mele totale? $5.00. Am început să simt că era mai mult o corvoadă decât o modalitate rapidă de a face bani în plus. Dar, hei, am ajuns până aici, așa că am decis să continui.

Părțile enervante

 • Anunțuri repetitive: Vizionarea acelorași reclame la nesfârșit a făcut ca experiența să fie plictisitoare.
 • Câștig scăzut: 0,05 dolari pe reclamă a fost o sumă ridicolă.
 • Consumatoare de timp: A petrece ore întregi pentru doar câțiva dolari era inacceptabil.

Partea bună a lucrurilor

 • Acces ușor: Aplicația este ușor de navigat.
 • Fără investiții: Nu a trebuit să cheltuiesc niciun ban pentru a începe.

Până la sfârșitul celei de-a doua săptămâni, câștigurile mele totale erau de aproximativ 10,00 $. Atunci am decis să iau o pauză. Mi se părea că timpul pe care îl investeam nu merita plățile mici pe care le primeam.

„Time is money,” and in this case, I felt like Tubepay wasn’t valuing my time enough

Cred că am sperat la mai mult. Ideea a fost grozavă, dar implementarea nu a respectat promisiunea de a obține venituri fără efort.

Merită TubePay timpul tău? Considerații finale

Cine nu ar vrea să fie plătit pentru vizionarea videoclipurilor de pe YouTube? Dar după ce am încercat, mi-am dat seama rapid că nu era atât de uimitor pe cât părea.

 • Câștiguri mici: Cea mai mare dezamăgire este suma de bani pe care am câștigat-o de fapt. Este o mulțime de timp petrecut pentru doar câțiva bănuți.
 • Abundența de reclame: M-am trezit vizionând mai multe reclame decât conținut real. A fost frustrant să trebuiască să stau în fața unor reclame interminabile.
 • Consumatoare de timp: Întregul proces a durat mult mai mult timp decât mă așteptam. Aș fi putut să fac ceva mai productiv.
 • Metode de plată îndoielnice: Am avut unele îngrijorări cu privire la modul în care am fost plătit. Nu a fost atât de simplu pe cât am crezut.
 • Defecțiuni tehnice: Au existat câteva bug-uri care au făcut ca experiența să fie și mai iritantă. Unele videoclipuri nu contau pentru câștiguri.

Oare câțiva cenți merită cu adevărat orele pe care le-am petrecut?

Din punctul meu de vedere, rentabilitatea investiției, în special în ceea ce privește timpul petrecut în raport cu banii câștigați, pare necorespunzătoare. Ratele scăzute de plată ale platformei, împreună cu efortul relativ ridicat necesar, fac dificilă recomandarea TubePay ca metodă viabilă de obținere a unui venit suplimentar. Deocamdată, TubePay pur și simplu nu mă convinge.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu