Completați sondaje și câștigați bani cu Daedalus Online

5
(1)

Mă așez confortabil într-un fotoliu, îmi iau un suc și mă pregătesc cu curaj să particip la sondaje. Așa procedez atunci când timpul meu liber îmi permite să fac niște bani pe internet. Dacă site-ul este și în limba română, îl pot considera drept un mare bonus. Din fericire, există multe site-uri de sondaje de încredere pe internet, printre care pot enumera câteva, cum ar fi Voissy, Daedalus Online, PrizeRebel, Rewards1 și așa mai departe.

De mult timp aveam în plan să fac un articol despre un site de sondaje românesc numit Daedalus Online. Deși nu pare mare lucru, să lucrăm pe un site făcut de o echipă românească este într-adevăr ceva de apreciat.

Din păcate, am mai lucrat pe un site de sondaje în limba română numit YouGov (sediul central se află în Marea Britanie) care mi-a lăsat un gust amar din cauza lipsei de interes la care am fost supus.

Mi-au închis contul în loc să-mi ofere răspunsuri precise cu privire la suma de bani pe care am retras-o dar pe care nu am primit-o niciodată.

Prin urmare, dacă prin absurd cineva vă recomandă YouGov pentru a face bani din completarea de sondaje, vă sfătuiesc să nu dați curs acelei ”recomandări”. Site-ul YouGov este etichetat de către mine ca fiind un mare SCAM și, prin urmare, evitați să folosiți serviciile acestui site.

Chiar dacă mai găsim din când în când câte un site care ne dezamăgește, numărul site-urilor de sondaje care își tratează utilizatorii cu respect și își onorează plățile către aceștia este în continuă creștere. Aici putem include fără îndoială și site-ul Daedalus Online, care, trebuie să repet, este realizat de o echipă românească.

Încă de la procedura de înregistrare pe Daedalus Online putem vedea cum diferă lucrurile față de alte site-uri de sondaje. Mai multe detalii despre procedura de înregistrare pe Daedalus Online vi le voi prezenta puțin mai târziu.

Ce este Daedalus Online?

Daedalus Online face parte dintr-o categorie selectă de site-uri românești unde aveți posibilitatea de a completa sondaje în schimbul unor premii sau produse. De asemenea, aveți ocazia să participați la diverse concursuri unde puteți obține (dacă aveți noroc) produse cu totul deosebite, cum ar fi trotinete electrice, ceasuri inteligente, televizoare inteligente, sisteme home cinema și așa mai departe.

Acesta este primul site de sondaje testat de mine în care mi se oferă posibilitatea de a primi recompense sub formă de produse de calitate, precum cele enumerate mai sus.

Acum că v-am trezit interesul pentru site-ul românesc Daedalus Online, în rândurile următoare vă voi oferi informații utile despre cum să vă înregistrați.

Cum vă puteți înregistra pe Daedalus Online?

Pentru început aș dori să subliniez faptul că procedura de înregistrare este puțin mai complexă în comparație cu alte site-uri de sondaje.

În ceea ce privește limba, aceasta este limba română, dar puteți selecta alte 2 limbi, cum ar fi engleza sau maghiara.

În colțul din dreapta sus, aveți 2 butoane, în funcție de intenția dvs. privind acest site de sondaje:

 • înregistrare;
 • autentificare.

Cei care doresc să creeze un cont nou pe Daedalus Online vor selecta prima opțiune.

formular de înscriere pe Daedalus OnlinePin
Formular înregistrare pe Daedalus Online

Această alegere vă va oferi acces la un formular de înregistrare care va conține următoarele câmpuri:

 • numele și prenumele dumneavoastră;
 • sexul dumneavoastră (bărbat sau femeie);
 • data nașterii;
 • orașul și județul de reședință;
 • ultimul nivel de educație și ocupația actuală;
 • numărul de membri ai gospodăriei dumneavoastră;
 • numărul de copii sub 18 ani;
 • valoarea venitului lunar net pe membru;
 • detalii privind tipul de serviciu de telefonie mobilă;
 • dacă dețineți o mașină sau o cameră web;
 • adresa de e-mail.

După cum puteți vedea, va fi nevoie de un mic efort din partea dumneavoastră pentru a furniza informații REALE cu privire la aspectele enumerate mai sus.

Prin urmare, este obligatoriu să oferiți informații adevărate în toate secțiunile acestui formular de înregistrare pe Daedalus Online.

bonus de înscrierePin
Bonus de înscriere

La finalul completării acestui formular de înregistrare pe Daedalus Online veți primi 50 de puncte bonus.

Nu uitați să vă confirmați adresa de e-mail.

Pe adresa dvs. de e-mail veți primi informații despre link-ul de confirmare, precum și numele de utilizator și parola.

După ce v-ați autentificat în contul dvs., schimbați-vă parola cu una mai complexă. Cea pe care o veți primi de la aceștia nu este foarte sofisticată.

Participați la sondaje și câștigați bani cu Daedalus Online

După ce vă schimbați parola (sper), va trebui să adăugați câteva detalii despre metoda de plată. Cu alte cuvinte, va trebui să introduceți câteva detalii despre contul IBAN și codul SWIFT, CNP, banca unde aveți un cont etc.

Informații de platăPin
Informații de plată

Puteți vedea mai multe detalii în imaginea de mai sus.

Sondajele de opinie primite de la Daedalus Online vor oferi doar puncte care pot fi schimbate în bani.

Numărul de puncte va varia în funcție de tipul de sondaj și mai ales de complexitatea acestuia.

În mare parte, asta este tot ce înseamnă munca dumneavoastră în cadrul site-ului și tot ce rămâne de făcut este să așteptați invitațiile la sondaj prin e-mail.

Din păcate, pe site nu există informații clare despre un program de promovare. Cred că una dintre puținele modalități de a beneficia de promovarea acestui site este prin intermediul site-urilor de afiliere precum ProfitShare.

În mod surprinzător am văzut informații pe un site popular de cashback care funcționează și în România. Acesta se numește Tipli.

Prin urmare, puteți promova acest site fie prin intermediul platformelor de afiliere, fie prin campanii de recomandare care se desfășoară de două ori pe an.

Mai multe detalii despre campaniile de promovare vă vor fi trimise prin e-mail atunci când acestea vor începe.

Daedalus Online pe telefonul mobil

Site-ul de sondaje Daedalus Online are, de asemenea, o aplicație în magazinul Google Play. Din păcate, utilizarea acestei aplicații este limitată doar la telefoanele Android.

Acum să vedem cât de credibilă este în ceea ce privește accesul pe telefoanele mobile.

Daedalus Online pe telefonul mobilPin
Daedalus Online pe mobil

În acest moment, ratingul acestei aplicații este unul modest, cu multe recenzii negative din partea celor care au încercat-o.

Marea majoritate a acestor recenzii negative se referă la problemele legate de conectarea la cont prin intermediul aplicației. Se pare că sunt necesare unele îmbunătățiri în ceea ce privește experiența utilizatorului.

Trăim într-o perioadă în care telefoanele mobile reprezintă o parte importantă a vieții noastre sociale. Dacă astfel de aplicații nu vin cu îmbunătățiri vizibile în această privință, vor avea mult de pierdut.

Teoretic, utilizarea acestei aplicații ar fi trebuit să aducă beneficii mult mai mari în ceea ce privește numărul de sondaje, dar se pare că nu este cazul.

Poate că, pe viitor, vor acorda mai multă importanță acestui aspect.

Diferite modalități de a face bani în România

Poate că nu sunteți atât de interesați să completați sondaje de opinie. Poate că ați dori să aflați alte căi concrete prin care o persoană care locuiește în România ar putea să le acceseze.

Pentru asta vă pot recomanda 3 articole în care veți găsi detalii extrem de utile care vă vor ajuta în obținerea unor venituri suplimentare, și anume:

Care sunt metodele de plată?

Daedalus Online oferă o singură metodă de plată, cea prin transfer bancar. Așa cum am menționat mai sus, după ce v-ați logat în noul dvs. cont, va trebui să adăugați detaliile băncii la care doriți ca toate câștigurile dvs. să fie transferate.

Când veți obține 1 000 de puncte, adică 10 euro, veți putea iniția o plată pe acest site.

Notă: 100 de puncte valorează 1 euro pe Daedalus Online.

Merită sau nu?

Mă bucur că mai există o companie românească care să ne ofere posibilitatea de a primi bani din participarea la sondaje. În ceea ce privește valoarea câștigurilor obținute pe Daedalus Online, acestea nu vor fi mari.

Un alt aspect care trebuie luat în considerare este relația cu ANAF. Dacă vă uitați cu atenție la FAQ, veți observa că Daedalus New Media Research SRL declară periodic veniturile procesate către utilizatori.

Teoretic, doar în momentul în care ajungeți să câștigați din Daedalus Online venituri care depășesc plafonul de 12 salarii minime brute, va trebui să le declarați personal la ANAF pentru a nu plăti penalități.

În ceea ce privește ANAF, vă recomand să declarați tot ceea ce înseamnă câștiguri realizate pe internet pentru a nu avea surprize neplăcute. Până la urmă, indiferent de metodele de a face bani, ANAF-ul va ajunge să dețină aceste informații despre munca dumneavoastră online.

Pentru a primi bani de la Daedalus Online vor fi necesare informații personale, cum ar fi CNP-ul dumneavoastră. Dacă nu vă simțiți confortabil cu această alegere, cel mai bine este să evitați acest site.

În ceea ce privește câștigurile, acestea nu vor fi ridicate. Există persoane care au ”reușit” să obțină aproape 20 de euro în 3 ani de utilizare.

Tocmai din acest cauză, multe persoane au și renunțat să mai folosească acest site.

Din punctul meu de vedere, nu văd cum aș putea recomanda acest site de sondaje. Nu mă înțelegeți greșit, site-ul plătește, este făcut de o companie românească, dar cam atât.

Dumneavoastră ce părere aveți despre utilizarea Daedalus Online? Merită? Care este experiența dvs. în privința invitațiilor la sondaje?

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu