Testarea performanțelor pentru site-uri și aplicații cu Userpeek

0
(0)

Ultima actualizare pe 27 septembrie 2022 de Jonas

Cât de interesați ați fi să completați joburi de user testing pe internet? Aveți un nivel acceptabil de cunoaștere a limbii engleze? Sunteți o persoană fascinată de calculatoare și de internet? Dacă răspunsul este afirmativ, atunci puteți încerca site-uri specializate în testarea performanțelor pentru site-uri web și aplicații, cum ar fi Userbrain, Betabound, Userpeek, Crowdville, Testbirds și multe alte platforme similare.

Acest model de afaceri a început să se dezvolte într-un ritm foarte rapid, oferind utilizatorilor un mod mult mai atractiv de a-și petrece timpul liber și de a câștiga un venit suplimentar comparativ cu metodele online obișnuite, precum jocurile, sondajele, videoclipurile sau aplicațiile.

Acest articol vă va oferi o analiză corectă a unei astfel de platforme de testare a performanțelor pentru site-uri și aplicații. Este vorba de Userpeek.

Citind acest articol veți putea afla atât părțile pozitive, cât și cele mai puțin bune.

Ce este Userpeek?

Userpeek este o platformă de testare care vă răsplătește în bani PayPal pentru verificarea site-urilor web sau a aplicațiilor și găsirea eventualelor erori sau a altor neconcordanțe care pot apărea pe acestea.

Trebuie știut că această platformă de testare se află încă în faza de pregătire. Cu alte cuvinte, versiunea sa finală nu a fost încă lansată oficial.

Deși, dacă facem o simplă căutare pe internet, putem afla câteva detalii, cum ar fi locația sa, care se află în Germania, sau anul lansării (2019).

Citește și Realizarea unui site web folosind tema Divi WordPress

Se poate, de asemenea, ca situația internațională din ultimii 2 ani să fi avut un efect de încetinire asupra evoluției acestei platforme de testare.

Așadar, platforma Userpeek nu a fost încă lansată la adevăratul său potențial.

Cum ne putem înregistra pe Userpeek?

După cum am menționat mai sus, Userpeek permite persoanelor care doresc să testeze site-uri și aplicații să folosească o formă de preînregistrare.

În mod obișnuit, acest model de făcut bani online nu impune nicio restricție privind locația geografică. Prin urmare, oricine poate încerca acest site. Cu toate acestea, trebuie să îndeplinească anumite criterii în ceea ce privește limba engleză, calculatoarele sau internetul.

Formular de preînregistrare pe UserpeekPin
Formular de preînregistrare

Înainte de a trece la completarea formularului de preînregistrare, asigurați-vă că aveți un cont PayPal.

Formularul de preînregistrare conține următoarele câmpuri:

  • nume și prenume;
  • adresa de e-mail pe care ați atașat-o la contul PayPal (recomandat).

Pe această adresă de e-mail veți primi un link de confirmare, după care va fi folosită pentru a primi o notificare prin care veți fi invitat să vă alăturați acestei comunități, când va fi disponibilă.

Evaluarea performanței site-urilor web sau a aplicațiilor cu Userpeek

Aceste platforme de testare sunt accesate de cei care creează site-uri web, magazine online sau aplicații sau care doresc să îmbunătățească tot ceea ce ține de experiența utilizatorului.

Cu alte cuvinte, aceștia doresc să obțină un feedback cu privire la performanța site-urilor web sau a aplicațiilor înainte ca acestea să fie lansate în mod oficial.

Când veți fi notificat prin e-mail că ați fost acceptat pentru înregistrare, veți completa un formular de înscriere care conține întrebări de bază despre dumneavoastră.

După ce ați completat acest formular, vă puteți autentifica în contul dvs. și puteți accesa primele proiecte de testare.

De asemenea, veți fi notificat prin e-mail atunci când apar noi proiecte.

Majoritatea proiectelor se vor axa pe testarea site-urilor web. Prin urmare, este recomandabil să dispuneți de un computer, un microfon și o conexiune stabilă la internet.

Permiteți-mi să vă dau un mic exemplu de proiect care ar putea apărea pe site-ul Userpeek.

Vi se va propune un proiect de test în care va trebui să accesați un magazin online. În acest magazin online, veți fi nevoit să selectați un produs (îmbrăcăminte, articol IT, încălțăminte și așa mai departe), să îl adăugați în „Coșul de cumpărături” și să treceți la etapa de cumpărare sau checkout.

Citește și Câștigați venituri în plus pe internet cu MindSumo

Ceea ce este important în această etapă este că trebuie să vorbiți în timp ce efectuați aceste teste.

În plus, va trebui să folosiți o extensie pentru browserul Google Chrome.

Prin urmare, putem presupune că acest site este compatibil doar cu browserul Google Chrome (la momentul redactării acestui articol).

Această extensie poate fi descărcată numai după ce v-ați înregistrat pe Userpeek.

Așa cum este normal pe astfel de site-uri, fiecare proiect va conține o serie de indicații care vor descrie în detaliu ceea ce trebuie să faceți pentru a realiza proiectul respectiv.

După finalizare, acestea vor fi examinate. Acest proces de verificare a muncii dumneavoastră poate dura până la câteva zile. Dacă ați respectat instrucțiunile, atunci proiectul dumneavoastră va fi acceptat pentru recompensă.

Nu este foarte complicat, dar sunt necesare anumite condiții care nu sunt atât de greu de îndeplinit în zilele noastre.

Pentru proiectele care se concentrează pe aplicațiile mobile, procedura este similară cu o singură diferență, și anume că veți folosi o aplicație separată pentru a vă înregistra ecranul dispozitivului mobil.

În mod normal, odată ce vor îmbunătăți acest site, Userpeek va fi compatibil atât cu dispozitivele android, cât și cu cele iOS.

Care sunt metodele de plată?

Toate beneficiile obținute pe Userpeek sunt procesate prin PayPal.

În mod normal, după fiecare proiect finalizat, veți putea retrage suma de bani câștigată în PayPal.

De regulă, majoritatea acestor site-uri de testare nu cer o sumă minimă de retragere. Din păcate, pe Userpeek, acest lucru nu este specificat. Dar cred că nu va fi nevoie să ajungeți la o sumă minimă de retragere, mai ales că folosesc PayPal ca metodă de retragere.

Eu folosesc un site numit Big Free Giveaway, care mi-a oferit plăți începând de la 0,31$ până la 10,10$. Deci Userpeek nu ar trebui să le ceară utilizatorilor să atingă o anumită sumă de bani pentru a se retrage.

Așadar, Userpeek nu ar trebui să impună utilizatorilor să atingă o anumită sumă de bani pentru a se retrage sau cel puțin ar trebui să fie o sumă rezonabilă atât pentru țările dezvoltate, cât și pentru țări precum România, Moldova sau Bulgaria.

La ce câștiguri vă puteți aștepta? Merită sau nu?

Pe site-ul oficial, Userpeek ne ademenește cu o ofertă foarte atractivă, conform căreia se pot câștiga până la 10$ pentru 20 de minute de testare.

site nefinalizat dovadaPin
Este încă în faza de finalizare

În acest moment, este dificil de evaluat potențialul de câștig al acestei platforme de testare, din cauza faptului că nu a fost încă lansată cu toate opțiunile activate.

Acum vom vedea ce îi rezervă viitorul acestui nou ”jucător” în domeniul testării site-urilor și aplicațiilor.

Tot ce puteți face acum este să completați formularul de preînregistrare și să așteptați să fiți contactați.

În concluzie, nu merită să folosiți acest site până când nu va fi lansată o versiune finală fără bug-uri sau alte lucruri care pot afecta experiența utilizatorului.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania