Testarea performanțelor pentru site-uri și aplicații cu Userpeek

0
(0)

V-ar interesa să completați job-uri de user testing pe internet? Aveți o bună cunoaștere a limbii engleze? Vă pasionează lumea calculatoarelor și a internetului? Dacă răspunsul este afirmativ, atunci puteți încerca site-uri specializate în testarea performanțelor pentru site-uri web și aplicații, precum Userbrain, Betabound, Userpeek, Crowdville, Testbirds și multe altele.

Această industrie se dezvoltă într-un ritm rapid, oferind utilizatorilor o modalitate mai atractivă de a câștiga un venit suplimentar decât metodele online obișnuite, precum jocurile, sondajele, videoclipurile sau aplicațiile.

În acest articol, vom analiza platforma Userpeek, care oferă job-uri de testare a performanțelor pentru site-uri și aplicații. Vom evidenția atât aspectele pozitive, cât și pe cele mai puțin bune.

Ce este Userpeek?

Userpeek este o platformă de testare online care oferă posibilitatea de a câștiga bani prin verificarea site-urilor sau aplicațiilor web.

Această platformă de testare, care se află încă în stadiul de dezvoltare, își propune să ofere o modalitate simplă și eficientă de a câștiga bani online de acasă prin identificarea eventualelor erori sau a altor neconcordanțe care pot apărea pe site-uri sau aplicații.

Citește și Realizarea unui site web folosind tema Divi WordPress

Chiar dacă versiunea finală a acestei platforme de testare nu a fost încă lansată oficial, unele detalii interesante despre aceasta pot fi găsite online, cum ar fi locația sa în Germania și anul lansării sale în 2019. În plus, este posibil ca situația internațională din ultimii doi ani să fi influențat evoluția acestei platforme de testare și lansarea sa la potențial maxim.

Cum ne putem înregistra pe Userpeek pentru a câștiga bani online de acasă?

Pentru a vă înregistra pe Userpeek și a începe să testați site-uri și aplicații, trebuie să completați un formular de preînregistrare. În general, acest model de a face bani online nu impune restricții geografice, ceea ce înseamnă că oricine poate încerca acest site.

Cu toate acestea, există anumite criterii pe care trebuie să le îndepliniți, cum ar fi cunoașterea limbii engleze, a calculatorului și a internetului.

Formular de preînregistrare pe UserpeekPin
Formular de preînregistrare

Înainte de a completa formularul de preînregistrare, trebuie să aveți un cont PayPal. Acesta este necesar pentru a primi plata pentru serviciile oferite.

Formularul de preînregistrare conține câmpuri pentru numele și prenumele dvs., precum și adresa de e-mail asociată contului PayPal (recomandat).

Pe această adresă de e-mail veți primi un link de confirmare, pe care trebuie să îl accesați pentru a fi invitat să vă alăturați comunității Userpeek atunci când aceasta va fi disponibilă.

Evaluarea performanței site-urilor web sau a aplicațiilor cu Userpeek

Cu Userpeek, puteți evalua performanța site-urilor web sau a aplicațiilor pentru a obține feedback și pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor. Această platformă este perfectă pentru cei care creează site-uri web, magazine online sau aplicații, dar și pentru cei care caută modalități de a câștiga bani online de acasă.

După ce vă înregistrați, completați un formular cu întrebări de bază și accesați proiectele de testare. Majoritatea proiectelor sunt pentru site-uri web, așa că veți avea nevoie de un computer, un microfon și o conexiune stabilă la internet.

Citește și Câștigați venituri în plus pe internet cu MindSumo

De exemplu, un proiect ar putea fi testarea unui magazin online în care va trebui să selectați un produs, să îl adăugați în coșul de cumpărături și să treceți la etapa de plată, în timp ce vorbiți despre experiența dumneavoastră.

Acest lucru va fi posibil doar cu ajutorul unei extensii pentru browserul Google Chrome, pe care o veți descărca după ce vă înregistrați pe Userpeek.

Procesul de verificare poate dura câteva zile, dar, dacă urmați instrucțiunile, veți fi recompensat pentru munca depusă.

Pentru proiectele care se concentrează pe aplicațiile mobile, procedura este similară, cu excepția faptului că veți folosi o aplicație separată pentru a vă înregistra ecranul dispozitivului mobil.

În timp ce Userpeek este compatibil doar cu browserul Google Chrome în prezent, se așteaptă ca site-ul să fie compatibil cu dispozitivele Android și iOS în viitorul apropiat.

Care sunt metodele de plată?

Userpeek procesează în prezent toate plățile prin PayPal. După finalizarea fiecărui proiect, veți putea retrage suma câștigată prin PayPal.

În general, majoritatea site-urilor de testare nu cer o sumă minimă de retragere, dar Userpeek nu specifică acest lucru. Dacă folosiți PayPal ca metodă de retragere, nu ar trebui să vă faceți griji cu privire la atingerea unei sume minime de retragere.

Personal, am folosit cu succes un site numit Big Free Giveaway, care nu necesită o sumă minimă de plată, permițându-mi să obțin plăți începând de la 0,31 dolari până la 10,10 dolari. Din acest motiv, cred că Userpeek nu ar trebui să impună o sumă minimă de retragere pentru utilizatori.

În special, această cerință ar trebui să fie rezonabilă pentru țările dezvoltate, precum și pentru cele precum România, Moldova și Bulgaria, astfel încât utilizatorii să poată găsi mai multe joburi online de acasă.

La ce câștiguri vă puteți aștepta? Merită sau nu?

Userpeek, un site de testare, ne propune o ofertă atractivă prin care puteți câștiga până la 10 dolari în doar 20 de minute de testare.

site nefinalizat dovadaPin
Este încă în faza de finalizare

Cu toate acestea, site-ul este încă în faza de finalizare și din acest motiv este dificil de evaluat cât de mult puteți câștiga cu această platformă. Dar cu siguranță merită să așteptați lansarea finală a site-ului cu toate opțiunile activate, astfel încât să puteți profita din plin de el.

În acest moment, singura opțiune este să vă preînregistrați prin completarea formularului disponibil pe site și să așteptați să fiți contactați.

În concluzie, Userpeek poate oferi oportunități de câștig online de acasă, dar ar trebui să așteptați lansarea finală pentru a evita problemele și pentru a avea o experiență bună de utilizare.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu