Cum să faceți bani pe net fără investiții prin Testbirds? Merită sau nu?

5
(1)

Cât de interesați ați fi să folosiți un site care vă oferă un mod mai aparte de a face bani? Mă refer aici la site-urile specializate în proiecte de testare online, cum ar fi Userbrain, Testbirds, Digivante, Respondent sau Betabound.

Desigur, numărul acestor site-uri de testare este mult mai mare, mulți oameni se îndreaptă spre astfel de oportunități care pot oferi câștiguri mult mai mari decât în cazul unor activități precum sondaje, jocuri, videoclipuri și așa mai departe.

Dacă ați avut contact cu astfel de site-uri sau nu aveți suficientă experiență în astfel de activități, folosirea unor astfel de site-uri ar putea fi o soluție pentru a face bani online.

Dar ce oportunități de a face bani pe net fără investiții sunt disponibile pentru cei care locuiesc în România?

Pentru a răspunde la această întrebare, m-am hotărât să mă înregistrez pe un site de testare numit Testbirds.

Așadar, acest articol vă va oferi informații utile despre cum să folosiți Testbirds pentru a face bani online.

În urma informațiilor prezentate în acest articol, veți putea decide dacă puteți lua în considerare această metodă oferită de Testbirds în vederea obținerii unor sume decente de bani.

Ce este Testbirds?

Testbirds este o companie care oferă posibilitatea de a câștiga bani online de acasă, testând aplicații mobile și site-uri web.

Aceste aplicații au nevoie de testare pentru a fi îmbunătățite, iar feedback-ul dumneavoastră este crucial pentru a le face mai bune și mai competitive pe piață. În plus, nu trebuie să vă aflați într-o anumită locație, Testbirds recrutează persoane din întreaga lume, oferind locuri de muncă online de acasă.

La momentul redactării acestui articol, comunitatea Testbirds avea peste 400.000 de membri din peste 194 de țări, ceea ce demonstrează popularitatea sa în rândul celor care doresc să câștige bani online de acasă.

Cum vă puteți înregistra pe Testbirds?

Desigur, veți folosi un formular de înregistrare, dar înainte de a ajunge la acest formular, trebuie să faceți o alegere.

opțiuni înregistrare pe TestbirdsPin
Selectare opțiune înregistrare

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, cei mai mulți dintre dumneavoastră vor alege ultima opțiune de înregistrare, și anume ”înregistrare ca TESTER”.

formular inregistrarePin
Formular înregistrare Testbirds

După ce ați selectat opțiunea de înregistrare ca TESTER, veți putea accesa formularul de înregistrare care va conține următoarele câmpuri:

 • numele și prenumele dumneavoastră;
 • numele de utilizator;
 • adresa de e-mail și parola;
 • locația geografică (țara în care locuiți);
 • data nașterii (ziua, luna și anul nașterii).

În cele din urmă, după introducerea acestor date obligatorii, veți primi un link la adresa dvs. de e-mail pentru confirmare.

Notă: Cu părere de rău, înregistrarea nu este posibilă prin utilizarea rețelelor sociale precum Facebook, Twitter sau Instagram.

În cazul în care v-ați introdus adresa de e-mail în mod incorect, aveți la dispoziție varianta de a vă actualiza adresa de e-mail.

Confirmarea adresei de e-mail va permite accesarea tabloului principal al contului dumneavoastră, care poartă numele de CUIB.

Ce cerințe trebuie îndeplinite pentru a lucra pe această platformă în vederea testării site-urilor web sau a aplicațiilor mobile?

Din fericire, pentru a accesa site-ul Testbirds nu este necesară o experiență de testare, însă trebuie să aveți un dispozitiv capabil să se conecteze la internet. Vor exista situații care vor necesita condiții mai speciale, cum ar fi deținerea unui microfon sau a unei camere web.

Cum să câștigați bani online fără investiții pe Testbirds?

Singura modalitate de a face bani online cu Testbirds este prin proiecte de testare a aplicațiilor mobile sau a site-urilor web.

etape necesare pentru a primi teste Pin
Etape necesare Testbirds

Imediat ce veți ajunge pe pagina de start a site-ului Testbirds, va trebui să parcurgeți 3 pași principali, și anume:

 • parcurgerea informațiilor furnizate în secțiunea ”Întrebări frecvente”;
 • adăugarea dispozitivelor pentru testare (smartphone, tabletă, pc/laptop sau Mac);

Aici puteți adăuga și alte dispozitive, cum ar fi căști VR, smart TV, Digital Media Player, consolă sau MP3 player.

 • completarea unui test ENTRY.

Aș dori să adaug o mică precizare cu privire la detaliile adăugării de dispozitive precum PC, laptop sau Mac. Vor fi necesare informații precum limba, sistemul de operare, versiunea sistemului de operare, arhitectura (32 de biți sau 64 de biți), browserul, antivirusul și furnizorul de internet (locația și compania).

Dacă parcurgeți întrebările din secțiunea ”Întrebări frecvente”, adăugați dispozitive și completați 100% din profil, veți primi 15 puncte drept recompensă.

test de calificare pe TestbirdsPin
Test de calificare

Acum va fi momentul să parcurgeți cel mai important pas, respectiv testul de calificare (Entry Test).

Acest test este o condiție prealabilă pentru a fi acceptat la viitoarele proiecte de testare.

Prin acest test aveți șansa de a vă familiariza cu tipul de proiecte pe care va trebui să le realizați. Finalizarea cu succes a acestui test vă va aduce un premiu de 5 euro, precum și 15 puncte.

Ce tipuri de teste sunt necesare pentru obținerea de câștiguri?

Ei bine, trebuie să știți că un site web va necesita teste diferite față de o aplicație mobilă.

Ca urmare, Testbirds va include 3 tipuri de teste, și anume:

 • Testarea bug-urilor sau identificarea erorilor tehnice într-o anumită aplicație sau site web.

Recompensa pentru fiecare bug identificat este influențată și de complexitatea sau gravitatea bug-ului tehnic găsit.

 • testul de utilizare sau testarea aplicațiilor sau a site-urilor web în ceea ce privește interfața cu utilizatorul (ușurința de utilizare).
 • test de detectare a erorilor;

Această opțiune conține elemente din ambele tipuri de teste enumerate mai sus. Cu alte cuvinte, veți testa aplicațiile sau site-urile web atât în ceea ce privește erorile tehnice, cât și ușurința de utilizare.

Acceptați doar testele pe care sunteți sigur că le veți finaliza. Dacă un test vi se pare prea dificil, este obligatoriu să anunțați ”BIRDMASTER”. Această opțiune de notificare este afișată în partea dreaptă a paginii principale.

În caz contrar, veți fi exclus temporar de la primirea de invitații la proiecte de testare. În cazul în care numărul acestor încercări nereușite crește, vă puteți pierde contul.

Citește și Primiți gratuit Bitcoin în România folosind GraBTC | Merită sau nu?

Ceea ce trebuie reținut este că este importantă calitatea. Munca de calitate va fi întotdeauna recompensată corespunzător.

Orice activitate desfășurată în cadrul acestei platforme este recompensată în puncte. Aceste puncte nu vor putea fi răscumpărate în bani, dar vor demonstra cât de capabil sunteți în testarea aplicațiilor sau a site-urilor web.

Cum arată o invitație de la Testbirds?

La două ore după ce m-am înregistrat pe acest site, am primit și eu o invitație la un proiect.

invitație job TestbirdsPin
Invitație Testbirds

În imaginea de mai sus puteți vedea ce informații sunt incluse în aceste invitații.

În mesajul de e-mail pe care l-am primit eu, sunt invitat să fac teste de utilizare pentru o companie antivirus. Pentru a finaliza acest test, aș avea nevoie de un laptop cu o cameră web, căști, microfon și o conexiune stabilă la internet.

Echipa care îmi verifică munca este formată din 5 așa-numiți ”BIRDSMASTERS”.

Suma plătită pentru acest job este de 41 de euro și poate dura până la 1,5 ore.

Ce altceva poate implica un astfel de job?

Ei bine, puteți, de asemenea, testa procesul prin care puteți achiziționa o licență pentru acest program antivirus. Nu vă faceți griji, 99% din valoarea licenței va fi asigurată de Testbirds.

Suma rămasă de 1 euro va fi adăugată ulterior la soldul contului dumneavoastră. Așadar, nu va trebui să plătiți niciun ban din propriul buzunar.

Ce metode de plată oferă Testbirds?

Fiecare proiect finalizat va fi recompensat în bani care vor intra în soldul contului dvs.

Când ajungeți la suma de 5,93 euro, veți putea solicita ca plata să fie procesată (la mijlocul sau la sfârșitul lunii).

Procesarea plăților prin transfer bancar va dura mai mult decât în cazul în care ați fi efectuat retrageri prin PayPal, ajungând la o perioadă de plată de până la 20 de zile.

La ce câștiguri vă puteți aștepta în cadrul platformei Testbirds? Merită sau nu?

Dacă am putea caracteriza întregul potențial de câștig al acestei platforme de testare, am putea rezuma totul într-un singur cuvânt, și anume DECENT.

Pentru a ajunge la aceste câștiguri, trebuie să furnizați o altă țară de origine decât România.

Din nefericire, pentru România, nu există multe proiecte de testare disponibile în acest moment.

Pentru a accesa testul de calificare, a trebuit să îmi schimb țara de origine. În ceea ce privește România, nu am putut accesa testul de calificare.

Câștigurile obținute din teste sunt influențate de complexitatea acestora. Așa cum am menționat la începutul articolului, veți primi o recompensă de 5 euro pentru finalizarea testului de calificare.

De regulă, un test finalizat vă poate aduce recompense cuprinse între 10 euro și 50 de euro.

De exemplu, dacă vi se cere să găsiți o eroare minoră într-un site sau într-o aplicație, veți fi recompensat cu 1 euro. Dacă aceste erori sunt mai dificile, atunci recompensa va crește la 5 euro.

Pentru a primi mai multe invitații de testare, se recomandă completarea profilului în proporție de 100%. Toate informațiile furnizate în acest profil vă vor spori șansele de a fi ales pentru a testa site-uri web sau aplicații mobile.

Număr foarte mic de teste pentru România

În concluzie, Testbirds este o platformă de testare decentă, prin care puteți obține unele beneficii bănești. Dar nu ar trebui să aveți așteptări mari în ceea ce privește numărul de proiecte. Pe acest site, nu veți avea garanția că veți câștiga mulți bani într-un timp relativ scurt. Dacă prindeți 2 invitații pe lună, să vă considerați norocos.

Există multe cazuri care se plâng de numărul foarte mic de proiecte primite pe lună, deși aveau profilul 100% completat și testul de calificare acceptat.

Din păcate, nu multe companii folosesc serviciile acestei platforme de testare, de aici și numărul mic de teste.

De aceea, recomand să așteptați. Utilizarea acesteia în România nu este recomandată în acest moment.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu