BlockSmash – Avertisment de înșelătorie pe internet

0
(0)

Nici nu m-am dezmeticit bine după articolul în care prezentam informații folositoare despre un site SCAM numit Spin2Money, că am mai găsit unul asemănător. Acesta se numește BlockSmash.

Acest site se mândrește (vorba vine) cu faptul că se pot câștiga bani doar dând un simplu click.

Nu știați că e posibil? Se pare că da, potrivit celor care au lansat acest site, cu un simplu click, se poate face o sumă frumușică de bani.

Dar haideți să vedem despre ce este vorba pe acest site, care pretinde a fi un site de câștiguri printr-un simplu click.

Ce este BlockSmash?

Teoretic, BlockSmash ar fi un site de tip GPT, în care utilizatorul ar primi recompense în bani jucând un joc de spargere de blocuri.

Pare a fi o modalitate distractivă de a vă petrece timpul liber și de a face niște bani.

recompense mincinoasePin
Recompense fictive

Dar, din păcate, nu este atât de simplu. La prima vedere, înainte de a ajunge la partea de înregistrare, BlockSmash pare a fi un site bine structurat, fără reclame POP UP, cu diverse opțiuni de retragere și cu notificări care ne arată ”norocul” altor membri, adică sumele de bani (teoretic) câștigate în mod real.

Deși aveam o idee despre motivația acestui site, am decis să mă înregistrez pentru a afla ce surprize neplăcute și poate plăcute îmi poate oferi acest site.

Care este procedura de înregistrare?

În mod surprinzător, spre deosebire de alte site-uri asemănătoare, formularul de înregistrare a fost unul foarte simplu, în care a trebuit doar să adaug un nume de utilizator, o adresă de e-mail și o parolă.

bonus BlockSmashPin
Bonus înregistrare BlockSmash

Completarea acestor detalii a dus la obținerea unui bonus constând în 35 de încercări folosite la spargerea blocurilor.

În ce constă jocul BlockSmash?

Principala modalitate de a ”face” bani este prin intermediul jocului în care va trebui să spargeți blocuri sau cutii.

joc BlockSmash SCAMPin
Joc BlockSmash

În imaginea de mai sus, puteți vedea cum arată acest joc, aveți numărul de încercări, soldul contului, opțiunea de a primi încercări gratuite, precum și testul de verificare hCaptcha.

La prima mea încercare, am primit 5 încercări suplimentare și suma de bani 0.40$.

Toate acestea au loc la un interval de timp de 60 de minute.

Dar, din moment ce am primit 35 încercări gratuite, am vrut să văd cât de mult voi obține după epuizarea tuturor încercărilor.

După ce am epuizat toate încercările gratuite primite după înregistrare, am primit următoarele ”beneficii”:

 • puncte de experiență;
 • numărul de încercări;
 • boostere speciale;
 • suma de bani de 3,05 dolari.

De obicei, premiile în bani oferite în acest joc variază între 0,20 și 0,50 dolari, ceea ce este mult pentru un site web, mai ales că nu faceți altceva decât să dați un click.

După ce ați epuizat toate încercările sau târnăcoapele, vi se oferă câteva modalități de a obține mai multe pentru a mai juca acest joc, așa cum este:

 • programul de promovare;
 • oferte.

Veți găsi în jur de 76 de oferte prin care puteți obține mai mult de 11 000 de încercări sau târnăcoape.

Notă: Mă așteptam la oferte precum cele pe care le-am completat pe site-uri GPT precum SurveyGPT, GraBTC, Cash4Offers sau BountySurfer. În schimb, am primit avertismente de la antivirusul instalat pe computerul meu atunci când am încercat să deschid o ofertă. Așa că aveți grijă…

Din păcate, nu vă pot oferi mai multe detalii despre celelalte opțiuni prezentate pe acest site.

Motivul este numărul foarte MARE de reclame pop-up cu care am fost întâmpinat atunci când am încercat să selectez ceva din meniu sau pur și simplu să derulez în josul paginii.

Din fericire, noroc cu antivirusul instalat pe calculator, cine știe ce ”surprize” mai agățam de pe acest site.

Care sunt metodele de plată?

Înainte de a enumera metodele de retragere, trebuie să specific suma minimă de retragere. Aceasta este de 100 de dolari și poate fi retrasă în următoarele moduri:

 • Skrill;
 • Neteller;
 • Payeer;
 • Litecoin;
 • Webmoney.

Bineînțeles că nu veți ajunge să retrageți nimic de pe acest site. Aceste informații sunt doar pentru a vă impresiona, mă refer la metodele de retragere.

Oamenii din spatele acestui site, nu au avut niciodată intenția de a plăti câștigurile obținute de cei care au folosit acest site.

Și va rămâne așa până când va dispărea din mediul online. Prin urmare, cred că va trece ceva timp până când se vor gândi să abandoneze acest ”proiect” și să înceapă altul.

Citește și Un alt site SCAM similar cu BlockSmash – este vorba de jocul Helidrops

Deși cred că acest lucru s-a întâmplat deja. De altfel, în timp ce încercam să găsesc informații despre BlockSmash, am dat peste un site foarte asemănător cu acesta, numit BTC Smash. Bineînțeles că este un site unde, în mod firesc, trebuie să spulberați ceva.

Merită sau nu?

Răspunsul este nu, site-ul BlockSmash este un site SCAM care vă va aduce doar reclame pop-up, conținut dăunător, timp pierdut și o sumă imensă de retragere (100$).

Este într-adevăr o modalitate distractivă de a obține recompense în bani, dar, din păcate, acestea nu se vor materializa niciodată.

Dacă aveți ocazia, va rog să transmiteți mai departe aceste informații pentru a preveni apariția unor situații neplăcute.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu