Faceți bani cu telefonul mobil cu aplicația Bulbshare | Merită sau nu?

5
(2)

Telefonul mobil a devenit un instrument esențial în viața noastră, pornind de la gestionarea afacerilor, interacțiunea socială și până la tranzacțiile cu clienții. Putem, de asemenea, să ne folosim telefonul mobil pentru a lucra cu aplicații care permit obținerea de câștiguri, cum ar fi Gaintplay, Bulbshare, Swagbucks, Vetri și multe alte aplicații similare.

În acest articol, vă voi prezenta aplicația Bublshare, care oferă o modalitate diferită de a face bani, adică prin sondaje, dar care vor include și fotografii sau materiale video necesare pentru completarea acestora. În cazul în care ați întâlnit vreo reclamă despre aceasta, este indicat să citiți acest review pentru a vedea dacă poate fi folosită în România.

Ce este Bulbshare?

Bulbshare poate fi considerată o comunitate care vă oferă oportunitatea de a interacționa cu diverse branduri internaționale prin text, foto și video în așa-numitele sondaje de tip ”BRIEF”, în schimbul cărora veți fi recompensat.

Pentru a ne face o idee despre cât de populară este această aplicație, ne putem uita la companiile cu care colaborează, și anume:

 • Nestle;
 • Samsung;
 • L’OREAL;
 • Vodafone;
 • Coca Cola;
 • Unilever;
 • eBay;
 • MTV.

Chiar și cu astfel de colaborări, acest lucru nu înseamnă că Bulbshare devine automat o variantă serioasă de a face bani în România.

Cum ne putem înregistra pe Bulbshare?

Înainte de a vă înregistra, trebuie să știți că Bulbshare este o platformă exclusiv mobilă, ceea ce înseamnă că nu poate fi utilizată pe computere sau alte dispozitive similare. Aplicația Bulbshare este compatibilă atât cu dispozitivele android, cât și cu cele iOS.

Având un telefon android, am folosit metoda de instalare prin intermediul magazinului de aplicații Google Play.

Notă: Dimensiunea fișierului este de 50,84 MB.

După ce a fost instalat cu succes pe telefon, veți deschide aplicația pentru a accesa pagina cu metodele de înregistrare.

Bulbshare înregistrarePin
Bulbshare înregistrare

Pentru a vă înregistra pe Bulbshare, sunt disponibile următoarele metode:

 • adresa de e-mail;
 • parolă.

Dacă aveți și un cont de Facebook, atunci puteți folosi acest cont pentru a vă înregistra pe această aplicație.

Tot ce trebuie să faceți este să urmați toate instrucțiunile necesare pentru a crea un cont nou pe această platformă mobilă (informații despre nume de utilizator, vârstă, sex, țară, oraș sau lucruri care vă interesează).

Cum să faceți bani online gratuit cu aplicația Bulbshare?

Principala modalitate de a face bani oferită de aplicația Bulbshare este prin participarea la așa-numitele briefing-uri sau oportunități de tip sondaj.

Spre deosebire de site-urile specializate în sondaje, cum ar fi ySense, Idle-Empire, Toluna Influencers, OpinionBar și așa mai departe, pe lângă întrebările la care trebuie să răspundeți, trebuie să faceți și alte lucruri. Aici mă refer la poze sau materiale video.

Imediat ce v-ați logat în aplicație, veți vedea 2 secțiuni, și anume:

 • briefing-uri;
 • bulbshares.

Cea mai solicitată secțiune va fi cea în care vor fi afișate briefing-uri sau sondajele.

exemplu de sondajPin
Exemplu de ”BRIEF” sau sondaj

Cum puteți participa la un astfel de sondaj?

Tot ce trebuie să faceți este să selectați un ”chestionar” și să glisați în sus, urmând să răspundeți la anumite întrebări sau să selectați răspunsuri dintr-o listă.

Finalizarea unui astfel de sondaj se va face prin intermediul unei fotografii sau a unui videoclip.

Dar ar trebui să menționez că nu toate aceste sondaje sunt recompensate în bani. Din păcate, multe dintre acestea nu vă vor oferi recompense, dar sunt necesare pentru a le accesa pe cele cu recompense.

Invitațiile la sondajele cu recompense sunt trimise în mod special persoanelor care sunt active. Și cum puteți fi considerat activ dacă nu completați sondaje, chiar dacă acestea nu oferă recompense?

De aceea, este recomandat să finalizați toate sondajele trimise de aplicație, indiferent dacă sunt sau nu recompensate.

Cum vă puteți îmbunătăți șansele de a obține sondaje?

Sunt anumite lucruri pe care le puteți face pentru a vă îmbunătăți șansele de a primi sondaje.

Pentru a face acest lucru, trebuie să mergeți la secțiunea ”SETĂRI”.

interese BulbsharePin
Selectarea intereselor dumneavoastră

Aici veți găsi câteva rubrici în care puteți adăuga informații noi sau le puteți actualiza pe cele vechi, și anume:

 • profilul dumneavoastră;
 • interesele (muzică, artă, jocuri, gătit, politică, citit, călătorii și multe altele);

Invitațiile la sondaje sunt influențate de ceea ce selectați în această categorie.

 • Conectarea la conturile de social media (Facebook, Twitter, YouTube sau Instagram).

Dar cel mai semnificativ aspect care va influența numărul de sondaje este reprezentat de poziția geografică. Din ceea ce am putut observa, România nu este considerată o țară atrăgătoare pentru astfel de oportunități. Cu alte cuvinte, numărul acestor sondaje va fi foarte scăzut în cazul unei persoane care locuiește în România.

Care sunt metodele de plată?

Fiecare așa-zis sondaj răsplătit vă poate aduce câștiguri de până la 10 dolari. În aceste condiții, Bulbshare nu impune o sumă minimă de retragere. După ce ați finalizat un ”brief” sau un sondaj, plata va fi procesată automat în contul dumneavoastră PayPal.

La ce fel de câștiguri vă puteți aștepta cu Bulbshares? Merită sau nu?

Din păcate, răspunsul va fi negativ, în sensul că nicio persoană din România nu va putea ajunge la câștigurile anunțate în aplicație.

Chiar dacă se vorbește despre un premiu în bani cuprins între 5$ și 10$ per sondaj, nu cred că vom prinde un sondaj care să ne ofere măcar 1$, într-atât de mici sunt ofertele pentru România.

Este clar că această aplicație nu este destinată persoanelor din România, chiar dacă înregistrarea este posibilă.

În concluzie, eu nu recomand, cel puțin în acest moment, utilizarea aplicației Bulbshare. Este inutil să ofere retrageri automate prin PayPal dacă nu avem ce retrage. Așadar, mai așteptăm…

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 2

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu