Bani din sondaje, plăți prin PayPal cu Survimo | Merită sau nu?

4.9
(29)

De regulă, majoritatea site-urilor de sondaje îmi oferă câștiguri de până la 1 euro pentru fiecare sondaj completat. Foarte rar câștig bani din sondaje care să depășească această sumă. Am descoperit recent un site care ne ispitește cu câștiguri de până la 2 euro pe sondaj. Acesta se numește Survimo.

Foarte multe recenzii nu am putut găsi, cred că din simplul motiv că nu este de foarte mult timp pe această piață.

Ceea ce m-a surprins plăcut este faptul că puteți selecta limba română pentru întregul site. O astfel de politică am găsit-o pe Daedalus Online, Mobrog sau TGM Panel.

Toate aceste 3 site-uri de sondaje fac parte din lista mea preferată de site-uri de câștiguri pe care le folosesc în acest moment. Dacă doriți și alte site-uri serioase, vă pot recomanda Pagazani,TeaserFast sau Rewards1.

În singura evaluare decentă găsită pe internet, se afirmă că se pot face bani din sondaje cu ușurință, chiar și până la 5 euro pe sondaj. Este posibil ca aceste sume să difere în funcție de țara în care se află utilizatorul acestui site.

Astfel, pentru România, teoretic, ar trebui să ne așteptăm să câștigăm până la 2 euro pe sondaj.

Ca de obicei, așa cum v-am obișnuit din toate articolele publicate pe ”SondajeBune.com”, mă voi înscrie pentru a vă oferi cât mai multe detalii despre oportunitățile oferite de Survimo, precum și valoarea câștigurilor rezultate în urma completării unui sondaj.

Ce este Survimo?

Survimo este un site de sondaje care colaborează îndeaproape cu o companie de cercetare de piață foarte importantă, numită CINT.

De altfel, aceasta poate fi întâlnită și pe alte site-uri precum Surveyo24, GrabPoints, Triaba, Green Panthera sau InstaGC. Prin intermediul acestei companii de cercetare de piață, veți răspunde la întrebări din diverse domenii de activitate, în cadrul unor sondaje de opinie.

Sunt foarte curios dacă se respectă ceea ce se menționează pe pagina oficială a site-ului.

Așadar, pentru a începe să faceți bani din sondaje cu Survimo, este necesar să completați un formular de înregistrare.

Cum ne putem înregistra pe Survimo?

Chiar dacă butonul de înregistrare este afișat în partea dreaptă sus, nu are rost să îl folosiți. Motivul este acela că formularul de înregistrare se află pe aceeași pagină și nu trebuie decât să derulați până în partea de jos a paginii.

În mod normal, dacă este afișat un buton de înregistrare, selectarea acestuia ar trebui să deschidă o altă pagină. Din păcate, acest lucru nu se întâmplă pe site-ul Survimo.

înregistrare SurvimoPin
Înregistrare Survimo

Să ne întoarcem la formularul de înregistrare pe care îl puteți vedea în imaginea de mai sus. Adăugați toate aceste informații pentru a crea un nou cont pe Survimo și începeți să faceți bani din sondaje (teoretic).

Bani din sondaje cu Survimo

Înainte de a trece la etapa de completare a profilului dvs., asigurați-vă că v-ați activat contul prin intermediul linkului primit pe adresa de e-mail cu care v-ați înregistrat pe Survimo.

Toate site-urile de sondaje solicită să adăugați informații despre dvs. în secțiunea de profil.

În funcție de acestea, veți primi sondaje.

Profilul conține următoarele categorii care trebuie completate, și anume:

 • ocupația (15 întrebări);
 • gospodăria (14 întrebări);
 • mașină (13 întrebări);
 • electronice (11 întrebări);
 • activități și interese (10 întrebări);
 • calculator (7 întrebări);
 • călătorii (7 întrebări);
 • mâncare (6 întrebări);
 • mass-media (5 întrebări);
 • informații despre tutun sau fumat (5 întrebări);
 • educație (4 întrebări);
 • sănătate (1 întrebare).

Va dura ceva timp pentru a răspunde la toate aceste întrebări. Numai după ce ați completat acest profil, puteți spera la niște bani din sondaje.

sondaj completat pe SurvimoPin
Exemplu de sondaj

În ceea ce mă privește, întrucât am completat toate întrebările, sondajele au întârziat să apară sau au fost foarte puține.

În mod normal, un sondaj va conține detalii despre durata sondajului și valoarea recompensei.

Citește și MoneyTree Rewards sondaje pentru mobil | Merită sau nu?

Dacă întâlniți un sondaj (dacă găsiți unul) și nu sunteți mulțumit de valoarea recompensei, puteți refuza sondajul prin selectarea butonului ”Refuză”.

Am făcut un mic test pentru a vedea valoarea unui sondaj într-un cont care nu este în limba română.

Am fost foarte surprins de faptul că nu am văzut niciun sondaj în valoare de 5 euro.

Pentru România, un sondaj completat ”poate” aduce o recompensă de până la 2 euro. Pentru alte țări mai atractive, această sumă poate ajunge până la 5 euro.

Din păcate, acest lucru nu este adevărat. În orice caz, mi s-a părut foarte greu de crezut ca un site de sondaje necunoscut să ofere 2 euro pe sondaj sau 5 euro pentru alte țări.

Procedura de completare a sondajului constă în întrebări de calificare și în sondajul principal.

Care sunt metodele de plată?

Va fi dificil să atingeți suma minimă de retragere. Pentru simplul motiv că nu veți avea suficiente sondaje de completat. Asta chiar dacă oferiți cele mai eficiente răspunsuri la întrebările din secțiunea de profil.

Pentru a retrage din Survimo, veți avea nevoie de 5 euro, care vor fi procesați prin PayPal.

La ce câștiguri vă puteți aștepta? Merită sau nu?

Îmi este foarte greu să vă estimez o valoare a câștigurilor din sondajele completate prin intermediul site-ului Survimo.

Pur și simplu nu există suficiente sondaje pentru asigurarea obținerii sumei minime de retragere. Dacă nu avem sondaje, cum putem obține 5 euro pentru retragere?

Partea proastă este că nu există nici măcar un program de promovare care să genereze venituri pasive de la persoanele invitate.

Dacă intenționați să faceți bani din sondaje cu site-ul Survimo, atunci veți fi foarte dezamăgiți.

În concluzie, utilizarea Survimo pentru a face bani din sondaje nu este recomandată.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 4.9 / 5. Număr de voturi: 29

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

2 comentarii la „Bani din sondaje, plăți prin PayPal cu Survimo | Merită sau nu?”

 1. Buna ziua ,de ceva vreme ,mai exact de aproape o săptămână jumătate site ul este defect ,primesc sondaje dar atunci când vreau să răspund la ele nu se deschid și rămân blocate pe ecran chiar și o zi întreagă ,va rog să faceți ceva in aceasta privință

  Răspunde
  • Buna Anca,
   Când vine vorba de site-urile de sondaje, o să te mai întâlnești cu această situație în care primești un sondaj, dar din păcate ești descalificată din cauza locației geografice sau poate a unui răspuns care nu este pe placul acestora.
   În cazul în care pagina de sondaj se blochează, singura ta opțiune este să contactezi Suportul Tehnic și să le prezinți situația ta.
   Este ciudat că problema a început de o săptămână. Ce browser folosești?

   Răspunde

Lasă un comentariu