Faceți bani din navigarea pe internet cu Abaqoo | Merită sau nu?

5
(1)

Bani din navigarea pe internet, cum putem să facem acest lucru posibil? Ei bine, în mediul online, puteți găsi multe programe de navigare accesibile atât pentru calculatoare, cât și pentru dispozitive mobile. Vă pot da câteva exemple de astfel de programe de navigare pe care le-am testat, cum ar fi CryptoTab, Abaqoo sau Decentr.

Dacă tot petreceți mult timp navigând pe internet, de ce să nu încercați să profitați la maximum de aceste programe de navigare online?

De aceea, m-am gândit să vă ofer o alternativă la browserul pe care îl folosiți deja, fie că este vorba de Google Chrome, Mozilla FireFox, Opera sau Microsoft Edge. Este vorba de un browser numit Abaqoo, care nu este la fel de popular ca cele enumerate mai sus. Dar, teoretic, ar trebui să vă ofere o modalitate de a face bani, despre care vom discuta puțin mai târziu.

Ce este Abaqoo?

Abaqoo este un program de navigare care poate fi utilizat doar pe telefoanele mobile și care vă oferă o modalitate de a câștiga bani de pe urma partajării datelor dvs. în timp ce navigați pe internet.

Acest mod de a face bani, acela de a vă partaja datele, se regăsește și pe unele aplicații specializate, cum ar fi Peer2Profit, PacketStream, EarnApp sau IPRoyal Pawns.

Din păcate, nu există multe recenzii din partea celor care au folosit acest browser. Fie că vorbim de articole publicate pe diverse site-uri de profil, fie că vorbim de recenzii postate în magazinele de aplicații de către cei care l-au folosit deja.

Eu, de exemplu, folosesc doar 2 browsere, Google Chrome și Microsoft Edge, atât pe desktop cât și pe telefon pentru a naviga pe internet.

Să vedem dacă Abaqoo este suficient de interesant pentru a vă convinge să îl folosiți în detrimentul altor programe de navigare web mai populare.

Și cum se poate afla acest lucru, dacă nu instalându-l pe telefon.

Abaqoo este disponibil pentru România în Google Play, așa că puteți folosi acest magazin de aplicații pentru a-l instala.

Notă: Dimensiunea fișierului pentru instalarea acestui program de navigare online este de 72,96 MB.

Să vedem ce presupune procesul de creare a unui cont pe Abaqoo.

Cum vă puteți înregistra pe Abaqoo?

Mai întâi veți instala aplicația pe telefonul mobil.

După instalarea acestui program de navigație, veți parcurge câțiva pași pentru a crea un cont nou și a-l personaliza.

opțiuni înscriere navigare onlinePin
Înregistrare Abaqoo

Acești pași constau în următoarele acțiuni, și anume:

  • alegerea unei culori pentru interfața cu utilizatorul (deschisă sau închisă);

Dacă nu sunteți sigur, puteți alege opțiunea ¨AUTOMAT”, care va face această modificare în funcție de opțiunile deja setate pe telefonul dumneavoastră.

  • alegerea unei locații pentru bara de instrumente (jos sau sus).
  • informații privind confidențialitatea.

Pentru a ajunge la secțiunea de înregistrare, se selectează opțiunea ”Profil” din meniul din partea de jos a ecranului.

După selectarea butonului ”Înregistrare”, veți ajunge la pagina de înregistrare, unde veți introduce informațiile privind adresa de e-mail și parola.

Și astfel ați ajuns la secțiunea în care sunt afișate informațiile despre profilul dumneavoastră (câștiguri, anunțuri, date sau program de promovare).

profil AbaqooPin
Informații profil Abaqoo

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, toți cei care își creează un cont nou vor avea un rating de 7, ceea ce reprezintă un indice de credibilitate. Acesta cred că este cel mai important aspect în ceea ce privește utilizarea acestui program de navigare pentru a face bani online.

Despre importanța acestui indice de credibilitate veți afla mai multe în cele ce urmează.

Bani obținuți din navigarea pe internet cu Abaqoo

Fiind un program de navigare pe internet, veți efectua aceleași activități pe care le faceți deja cu alte site-uri sau aplicații similare. Și toate acestea se vor desfășura numai pe dispozitive mobile.

Modul de a face bani prin intermediul Abaqoo se concentrează pe așa-numitul ”indice de credibilitate”, care va fi de ”7” în momentul înregistrării.

Nefiind atât de popular în rândul utilizatorilor de internet, informațiile despre acest indice de credibilitate sunt foarte greu de găsit. Iar în cadrul acestui program de navigare, nu sunt afișate prea multe detalii pentru a înțelege cu adevărat valoarea câștigurilor generate de acesta.

În plus, cu greu am putut găsi o modalitate de a îmbunătăți acest indice. Vom discuta această modalitate în următoarea secțiune a acestui articol.

Ceea ce trebuie reținut este că, cu cât acest indice de credibilitate este mai mare, cu atât mai mari vor fi câștigurile pe care le veți obține.

În ce constă programul de promovare?

Și acum ajungem la modalitatea de îmbunătățire a indicelui de credibilitate. Este vorba de programul de promovare, care se deosebește de alte oportunități de câștig prin faptul că nu oferă câștiguri din comisioane. În schimb, programul de promovare este cel care va influența indicele de credibilitate, care stă la baza câștigurilor generate de Abaqoo.

Așa cum era de așteptat, și în acest caz, informațiile privind modul de îmbunătățire a indicelui de credibilitate sunt insuficiente pentru a-l înțelege.

Poate din această cauză, Abaqoo nu este foarte cunoscut în rândul persoanelor care își petrec mult timp pe telefonul mobil.

Așadar, trebuie să rețineți că, pentru a face bani cu acest browser, trebuie să convingeți alte persoane să îl folosească.

Care sunt metodele de plată oferite de Abaqoo?

Ei bine, Abaqoo vă oferă 2 modalități de a vă retrage câștigurile, și anume:

  • tichete cadou digitale (Amazon, Roblox etc.);
  • PayPal.

Dacă nu doriți să vă retrageți banii, aveți o a treia opțiune, aceea de a face o donație.

Retragerea câștigurilor dumneavoastră de pe Abaqoo este posibilă atunci când atingeți suma de 10$.

La ce câștiguri vă puteți aștepta? Merită sau nu?

Câștigurile vor fi foarte mici, având în vedere cât de popular este acest browser. Dacă nu vă puteți promova link-ul de recomandare, nici nu vă gândiți să instalați acest program.

Pentru o sumă decentă de bani, veți avea nevoie de câteva sute de persoane care să folosească în mod activ acest browser. Acest lucru este oarecum imposibil în acest moment, când avem atât de multe opțiuni mai credibile de a naviga eficient pe internet.

Ca să vă faceți o idee, ar fi nevoie de câțiva ani pentru a ajunge la jumătate din suma minimă de retragere. Ei vor face bani frumoși din datele dumneavoastră, iar în schimbul acestor informații veți primi o firimitură, așa ca la amărâți.

În concluzie, nu este recomandat să înlocuiți programele de browser precum Google Chrome, Mozilla, Opera și altele asemenea, cu Abaqoo.

Chiar nu pot găsi motive serioase pentru a-l folosi ca program principal de navigare pe telefonul mobil.

Mai bine să vă concentrați pe alte modalități de a câștiga bani decât să pierdeți timpul cu Abaqoo.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu