1 000$ din răzuirea cărților cu Scratch Cards Pro | Merită sau nu?

5
(1)

Îmi amintesc cu bucurie de momentele petrecute cu prietenii, cumpărând bilete la loto sau lozuri răzuibile. Bucuria pe care o simțeam când unul dintre noi reușea să câștige era neprețuită. Dar ideea de a câștiga aducea un sentiment special, care, din păcate, s-a pierdut în zilele noastre. Cu această nostalgie în minte, vă prezint aplicația Scratch Cards Pro, unde puteți experimenta emoția câștigului prin intermediul unor lozuri răzuibile online.

Asemănătoare altor aplicații precum Scratch4Cash, Slot Rush, Lucky Day sau Lucky Chest, Scratch Cards Pro oferă o experiență de joc unică. Cu toate acestea, trebuie menționat că acest tip de joc nu este recomandat pentru a face bani prin intermediul telefonului mobil.

Dacă sunteți curioși să aflați mai multe despre Scratch Cards Pro, vă invit să citiți acest articol până la final.

Ce este Scratch Cards Pro?

Scratch Cards Pro este o aplicație de joc care vă invită să explorați lumea captivantă a lozurilor răzuibile online. Tot ce trebuie să faceți este să răzuiți cartonașe sau cărți de joc și, cu puțin noroc, să obțineți recompense financiare.

Un aspect care mi-a atras atenția în legătură cu această aplicație este că se laudă cu câștiguri de până la 1000 de dolari prin simpla răzuire a cartonașelor. Sincer, îmi vine puțin greu să cred că o aplicație de joc de răzuit lozuri poate oferi astfel de recompense.

Totuși, să vedem dacă ne poate surprinde cu câștiguri însemnate.

Înainte de a începe aventura noastră, trebuie să ne înregistrăm în aplicația Scratch Cards Pro.

Cum ne putem înregistra pe Scratch Cards Pro?

Uneori ne aflăm în situația în care jocurile compatibile cu telefoanele noastre sunt limitate. Din păcate, aplicația Scratch Cards Pro nu face excepție de la această regulă, fiind disponibilă doar pentru utilizatorii de telefoane android.

Scratch Cards Pro în magazinul online Google PlayPin
Scratch Cards Pro în Google Play

Scratch Cards Pro are un rating decent în Google Play, cu 3,9 stele și peste un milion de descărcări. De asemenea, puteți citi recenzii în limba engleză, unele lăudând această aplicație, în timp ce altele reflectând nemulțumirea utilizatorilor.

Pentru a instala Scratch Cards Pro, este nevoie de 54,05 MB de spațiu liber. După instalare, faceți click pe butonul ”Play” pentru a accesa pagina de înregistrare.

Fără formulare enervante sau proceduri de instalare, vă puteți începe activitatea în lumea lozurilor răzuibile online prin simpla instalare a aplicației Scratch Cards Pro.

În secțiunea ”Profil”, vi se va cere să furnizați informații precum vârsta, sexul, numele și prenumele sau adresa de e-mail. Acest lucru vă va îmbunătăți experiența, deoarece veți primi recomandări personalizate în viitor.

Lozuri răzuibile online cu Scratch Cards Pro

Fiecare utilizator va avea dreptul la 32 de încercări pentru lozuri răzuibile online.

La prima mea încercare, am reușit să obțin 800 de puncte, după cum se poate vedea în imaginea de mai jos.

premiu de 800 puncte in Scratch Cards ProPin
800 de puncte

La a doua încercare, premiul a ajuns la 1000 de puncte și tot 1000 de puncte la a treia încercare, cu o șansă suplimentară de a câștiga bani.

premiu de 1 000 de puncte din răzuit cartonasePin
Un premiu de 1 000 de puncte

După 3 încercări, am obținut un total de 2800 de puncte și 2,50 RON (teoretic).

Am verificat secțiunea PayPal pentru a vedea dacă suma de bani câștigată a fost adăugată. Din păcate, nu este ușor de retras acești bani de acolo. Sumele câștigate sunt influențate de numărul de vouchere pe care le dețineți.

Aceste vouchere pot fi câștigate prin intermediul jocurilor disponibile în secțiunea „Vouchere„, dar la momentul redactării acestui articol, această secțiune era goală.

Astfel, tot ce am obținut prin răzuirea cărților sau a biletelor de loterie au fost câteva puncte, care variau în funcție de nivelul contului.

Interesant este că, cu cât se joacă mai multe jocuri din secțiunea „Vouchere„, cu atât mai puține vouchere se obțin.

joc cu premii în voucherePin
Joc din secțiunea de Vouchere

În cele din urmă, am reușit să obțin un singur joc din această secțiune, care a necesitat activarea unei opțiuni de acces prin telefon. Această opțiune se asigură că timpul petrecut în jocuri este contabilizat corect, astfel încât să primești ceea ce ți se cuvine.

opțiunea de acces a aplicației pe mobilPin
Permitere acces pentru Scratch Cards Pro

După ce ați epuizat cele 32 de încercări de răzuire online, veți primi o nouă încercare la fiecare 15 minute.

Scratch Cards Pro: Recompense și Niveluri

Cu cât jucați mai multe lozuri răzuibile online, cu atât mai multe puncte veți acumula pentru a avansa la niveluri superioare. Acest lucru se traduce în recompense din ce în ce mai profitabile.

De exemplu, la nivelul 1, puteți câștiga recompense de până la un maxim de 0,50 dolari. La nivelul următor, recompensele tale pot crește până la 1$.

Scratch Cards Pro are 14 niveluri din care puteți alege, iar la nivelul 14, recompensele dvs. pot ajunge la suma impresionantă de 1.000 de dolari.

Care este suma minimă de plată?

Ei bine, pentru a ajunge la prima plată trebuie să îndepliniți următoarele condiții:

  • suma de 0.50$;
  • un număr de 50 000 de vouchere.

Merită sau nu?

Secțiunea „Vouchere” reprezintă elementul cheie al acestei aplicații. Dacă nu obțineți jocuri în această secțiune, veți rămâne fără vouchere, care sunt elemente de bază pentru a face plăți prin PayPal.

Este timpul să încetați să mai răzuiți și să vă concentrați pe jocurile din secțiunea „Vouchere„. În caz contrar, nu veți face decât să pierdeți timp prețios dacă sperați să câștigați bani cu Scratch Cards Pro.

Este uimitor cum o aplicație aparent simplă se poate transforma într-una complicată. Acest lucru vă va face cu siguranță să petreceți timp suplimentar în aplicație, ceea ce va duce la câștiguri mult prea mici.

Prima plată poate fi obținută cu ușurință, dar după aceea va trebui să depuneți mai mult efort pentru a obține niște bani în PayPal prin intermediul acestei aplicații.

Este mai bine să vă concentrați pe aplicații precum HoneyGain, Yepp, Attapoll sau Swagbucks, unde câștigurile sunt mult mai avantajoase, mai ales pentru cei care locuiesc în România.

După evaluarea acestei aplicații, este imposibil să câștigați 1.000 de dolari prin intermediul lozurilor răzuibile online.

Din păcate, concluzia cu privire la utilizarea aplicației Scratch Cards Pro este clară: nu merită timpul și efortul dumneavoastră.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu