1 000$ din răzuirea cărților cu Scratch Cards Pro | Merită sau nu?

0
(0)

Ultima actualizare pe 3 decembrie 2022 de Jonas

Îmi aduc aminte cu mare plăcere de vremurile în care mergeam cu prietenii și cumpăram lozuri sau cărți răzuibile. Ce bucurie aveam atunci când unul dintre noi reușea să câștige? Nu conta premiul, dar ideea de a câștiga părea să aducă un alt sentiment care, din păcate, s-a pierdut în zilele noastre. Cu această introducere în minte, m-am gândit să vă prezint o aplicație numită Scratch Cards Pro prin care putem răzui cărți de joc și dacă avem noroc putem obține și câteva premii.

Această aplicație este destul de asemănătoare cu alte aplicații de acest gen pe care le-am testat în trecut, cum ar fi Scratch4Cash, Slot Rush, Lucky Day sau Lucky Chest.

Deși trebuie să recunoaștem că acest tip de jocuri ne oferă o experiență de joc deosebită, nu înseamnă că sunt recomandate și pentru a face bani din jocuri pentru telefonul mobil.

Dacă sunteți dornici să aflați mai multe despre Scratch Cards Pro, vă invit să citiți acest articol până la final.

Ce este Scratch Cards Pro?

Scratch Cards Pro este o aplicație de joc care vă introduce în lumea fermecătoare a cărților de răzuit. Așadar, tot ce trebuie să faceți în această aplicație este să răzuiți cărțile sau cartonașele și cu puțin noroc să ajungeți să obțineți niște recompense în bani.

Ceea ce mi-a atras atenția la această aplicație este că se laudă cu câștiguri de până la 1000 de dolari prin simpla răzuire a cărților. Sincer, mi se pare greu de crezut, ca să nu zic imposibil ca o aplicație pentru jocuri de răzuit cărți să ofere astfel de recompense.

Dar să vedem, poate ne va surprinde și chiar se pot obține câștiguri decente.

Înainte de a intra în amănunte, va trebui să ne înregistrăm în aplicația Scratch Cards Pro.

Cum ne putem înregistra pe Scratch Cards Pro?

Mi s-a părut curios faptul că marea majoritate a acestor jocuri nu sunt compatibile cu telefoanele iOS. Nici această aplicație nu schimbă această situație. Prin urmare, doar cei care dețin un telefon android pot instala această aplicație.

Scratch Cards Pro în magazinul online Google PlayPin
Scratch Cards Pro în Google Play

Aplicația Scratch Cards Pro are un rating nu prea grozav în Google Play, acesta fiind de 3,9 cu peste 1 milion de descărcări. Puteți găsi și câteva recenzii în limba română, unele dintre ele apreciind aplicația, iar altele în care utilizatorii sunt oarecum dezamăgiți de ceea ce au găsit pe această aplicație.

Notă: Dimensiunea fișierului necesar pentru a instala Scratch Cards Pro este de 54.05 MB.

După instalarea aplicației, selectați butonul ”Joacă” pentru a fi redirecționat către pagina de înregistrare.

Așa ar fi fost normal pentru aceste aplicații. Din fericire, nu necesită o procedură de instalare, adică parcurgerea unui formular de înregistrare. Pur și simplu instalați aplicația Scratch Cards Pro pentru a începe noua dumneavoastră carieră în domeniul răzuirii cartonașelor.

Dacă verificați secțiunea ”Profil”’, vi se va cere să vă furnizați vârsta, sexul, numele și prenumele sau adresa de e-mail. Acest lucru va îmbunătăți recomandările viitoare pentru dvs. în ceea ce privește această aplicație.

Bani în PayPal din cartonașe răzuibile cu Scratch Cards Pro

Fiecare utilizator va avea dreptul la 32 de încercări, adică la 32 de cartonașe de răzuit.

premiu de 800 puncte in Scratch Cards ProPin
800 de puncte

La prima încercare am reușit să obțin 800 de puncte, după cum se poate vedea în imaginea de mai sus.

La a doua încercare, scorul a ajuns la 1000 de puncte.

premiu de 1 000 de puncte din răzuit cartonasePin
Un premiu de 1 000 de puncte

La a treia încercare am obținut, de asemenea, 1000 de puncte. Dar am avut plăcerea de a avea încă o șansă de a obține niște bani.

În urma a 3 încercări am obținut 2 800 de puncte și 2,50 RON (teoretic).

După toate aceste încercări, m-am dus să verific secțiunea PayPal pentru a vedea dacă s-a schimbat ceva. Din păcate, nu este atât de ușor să retrageți acești bani în PayPal, aspect pe care îl vom discuta în rândurile următoare.

Din păcate, toate acele sume de bani pe care teoretic le-ați câștigat sunt influențate de numărul de vouchere.

Aceste vouchere pot fi câștigate jucând jocuri, care de obicei sunt afișate în secțiunea ”Vouchere”.

Din păcate, la momentul redactării acestui articol, această secțiune era GOALĂ. Prin urmare, tot ceea ce am reușit să obțin de pe urma cartonașelor răzuibile au fost câteva puncte. Singurul beneficiu al acestor puncte era legat de nivelul contului dumneavoastră.

Cea mai interesantă parte a jocurilor afișate în secțiunea ”Vouchere” este că, cu cât veți petrece mai mult timp jucând aceste jocuri, cu atât mai puține vouchere veți obține.

joc cu premii în voucherePin
Joc din secțiunea de Vouchere

În cele din urmă (după ceva timp) am reușit să obțin un joc în secțiunea ”Vouchers”.

Jocurile din secțiunea ”Vouchere” necesită activarea unei opțiuni de acces pe telefon.

opțiunea de acces a aplicației pe mobilPin
Permitere acces pentru Scratch Cards Pro

Această opțiune este concepută pentru a vă contoriza corect timpul petrecut în jocuri, astfel încât să primiți ceea ce vi se cuvine.

După epuizarea celor 32 de încercări, veți primi o nouă încercare la fiecare 15 minute.

Recompense și niveluri în Scratch Cards Pro

Numărul de puncte pe care le obțineți din răzuirea cartonașelor vă va ajuta să avansați în nivel, ceea ce duce la recompense îmbunătățite.

De exemplu, valoarea maximă pentru nivelul 1 este de 0,50$. Următorul nivel va oferi recompense maxime care pot ajunge la 1$.

Numărul maxim de niveluri este de 14, unde la ultimul nivel veți ajunge la o valoare a recompenselor de $1000.

Nu cred că există vreo persoană care să fi câștigat vreodată 1.000 de dolari din răzuirea unui cartonaș.

Care este suma minimă de plată?

Ei bine, pentru a ajunge la prima plată trebuie să îndepliniți următoarele condiții:

  • suma de 0.50$;
  • un număr de 50 000 de vouchere.

Merită sau nu?

Marea problemă cu această aplicație este legată de secțiunea ”Vouchere”. Dacă nu aveți jocuri în această secțiune, nu veți putea obține vouchere, care sunt foarte importante pentru a face plăți în PayPal.

La un moment dat va trebui să vă opriți din răzuire și să vă concentrați pe jocurile din secțiunea ”Vouchere”. În caz contrar, veți avea parte doar de o mare pierdere de timp în cazul celor care au vrut să facă ceva bănuți cu Scratch Cards Pro.

Puteți vedea cum o aplicație aparent simplă s-a transformat în ceva complicat. Acest lucru va duce cu siguranță la mai mult timp petrecut în cadrul aplicației, ceea ce va duce la un potențial de câștig mult prea mic.

Prima plată nu va fi foarte greu de atins, dar începând cu a doua veți avea parte doar de momente ”tensionate”, în sensul că va trebui să depuneți mai mult efort pentru a reuși să obțineți câțiva bănuți în PayPal cu această aplicație.

Mai bine vă concentrați pe aplicații precum Honeygain, Attapoll, SwagBucks unde câștigurile ating un nivel satisfăcător mai ales pentru cei care locuiesc în România.

Pe baza informațiilor obținute în urma testării acestei aplicații, posibilitatea de a obține 1.000 de dolari din răzuirea de cartonașe este imposibilă.

În concluzie, cu mare dezamăgire, singura concluzie pe care o pot trage în legătură cu utilizarea Scratch Cards Pro este că nu merită.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania