Câștigați 0.02 euro pe SMS cu Money SMS App | Merită sau nu?

0
(0)

Ați auzit vreodată de posibilitatea de a câștiga bani din mesajele text de pe telefonul mobil? Aplicații precum SimCash, Money SMS App, McMoney sau CashMagnet oferă o soluție ușoară și fără stres pentru a genera venituri suplimentare.

Dar cum au apărut aceste aplicații care ne plătesc pentru mesajele primite pe telefon? Care este logica din spatele lor?

La nivel internațional, diverse companii doresc să testeze performanța rețelelor de telecomunicații. Scopul acestora este de a se asigura că sistemul de trimitere de SMS-uri funcționează la parametri optimi, indiferent unde se află utilizatorul.

Astfel, telefonul dumneavoastră devine un instrument de testare, utilizat de furnizorii de SMS sau de operatorii de rețele mobile.

Vă invit să explorați Money SMS App, prin care puteți câștiga bani din mesajele text primite pe telefon.

Ce este Money SMS App?

Money SMS App este soluția care vă oferă posibilitatea de a câștiga venituri pasive prin intermediul mesajelor SMS primite pe telefonul mobil.

Această aplicație este deținută de o companie germană, TelQ, specializată în servicii de testare a SMS-urilor, adică în îmbunătățirea calității transmiterii și recepției SMS-urilor.

Cum ne putem înregistra pe aplicația Money SMS?

Money SMS App permite utilizatorilor să primească bani din SMS și este compatibilă doar cu dispozitivele Android. Înainte de a începe procesul de înregistrare, asigurați-vă că aveți un telefon Android adecvat.

înregistrare cont pe Money SMS AppPin
Creare cont pe Money SMS App

Puteți descărca aplicația demo din magazinul Google Play sau puteți descărca versiunea completă, în format APK, de pe site-ul oficial. Dimensiunea fișierului este de 6,6 MB.

Pentru a instala aplicația, trebuie să activați opțiunea de securitate care permite instalarea fișierelor APK. Dacă aveți un telefon OPPO (așa cum am eu), trebuie să adăugați telefonul la „White List„.

adăugarea telefonului Oppo in White ListPin
Adăugarea telefonului mobil

Următorul pas este să verificați eligibilitatea numărului de telefon pentru serviciile de testare oferite de aplicația Money SMS. În prezent, doar anumite rețele de telefonie sunt compatibile cu aplicația, dar acestea vor fi extinse în viitor.

Rețele de telefonie mobilă compatibile cu Money SMS AppPin
Rețele de telefonie mobilă compatibile

Efortul depus pentru crearea unui cont nou și pentru configurarea aplicației va fi recompensat cu un bonus de 0,25 euro.

Câștiguri de 0,02 euro pe SMS cu Money SMS App

Pentru ca această aplicație să funcționeze corect, sunt necesare 3 condiții:

 • o cartelă SIM valabilă;
 • o conexiune stabilă la internet;
 • aplicația să fie deschisă.

Este important să păstrați întotdeauna aplicația deschisă, deoarece sistemul Android poate închide unele aplicații.

Cu această aplicație, puteți obține bani din SMS-uri simple.

Tot ce trebuie să faceți este să așteptați să ajungă aceste mesaje și să vă asigurați că aveți suma în cont. Este important să nu răspundeți la aceste SMS-uri și să le ștergeți după ce le primiți.

numărul de SMS-uri primite pe lunăPin
Situația contului pe 30 de zile

Ca regulă generală, veți primi cel mult 2 SMS-uri recompensate cu 0,02 € pe zi, dar pot exista perioade în care nu veți primi niciun mesaj. Chiar și așa, aplicația Money SMS App vă oferă o modalitate ușoară de a obține bani din simple mesaje.

Program de promovare

Dacă doriți să câștigați bani din SMS-uri, atunci programul de promovare al aplicației Money SMS App este soluția potrivită pentru dumneavoastră. Prin promovarea unui cod unic de invitație, puteți atrage alte persoane să se alăture platformei și să câștigați un comision impresionant.

Citește și Ascultați muzică și obțineți câștiguri în criptomonede cu Audius | Merită sau nu?

Prin intermediul acestui program, vei primi 30% din suma retrasă de persoanele pe care le invitați să folosească aplicația. În plus, persoana care utilizează codul dumneavoastră de invitație va fi recompensată cu 0,25 EURO.

Ce metode de plată oferă aplicația Money SMS App?

Pentru fiecare SMS primit se câștigă 0,02 euro. Când suma dvs. a atins nivelul minim de retragere de 2€, puteți accesa aceste metode de plată:

 • Bitcoin;
 • Litecoin;
 • PayPal.

Deși aplicația Money SMS App are nevoie de 48 de ore pentru a procesa plățile, veți fi surprins să constatați că banii din SMS-uri vor ajunge la dumneavoastră mult mai repede, în doar câteva ore.

Care sunt avantajele și dezavantajele utilizării aplicației Money SMS App?

Avantaje Money SMS App

 • Aplicația Money SMS App este disponibilă în România;
 • Nu necesită prea multe resurse ale telefonului pentru a funcționa corect și nu ocupă prea mult spațiu;
 • procesarea decentă a plăților către utilizatori;
 • nu necesită un efort prea mare din partea dumneavoastră;
 • modalitatea de înregistrare este gratuită.

Dezavantaje Money SMS App

 • momentan este disponibil doar pentru anumite rețele de telefonie mobilă;
 • mesajele SMS nu sunt trimise zilnic;
 • aplicația poate fi accesată doar pe Android;
 • un program de promovare care trebuie îmbunătățit, întrucât, dacă persoana invitată uită să introducă codul de promovare, nu veți primi niciun beneficiu de pe urma acesteia;
 • performanța aplicației este influențată de o conexiune stabilă la internet.

Money SMS App Păreri – Pozitive sau Negative?

Multe site-uri web au analizat Money SMS App, dar ceea ce ne interesează cu adevărat sunt opiniile utilizatorilor.

Trustpilot este un loc recomandat pentru a citi aceste recenzii ale utilizatorilor.
La momentul scrierii acestui articol, aplicația Money SMS App avea un scor de 4,0 din 26 de recenzii pe Trustpilot.

Citește și Bani pe net cu telefonul mobil cu ajutorul aplicației CashBaron | Adevăr sau minciună?

Cele mai multe dintre aceste recenzii sunt pozitive, citând numărul generos de SMS-uri cu bani primite și procesarea eficientă a plăților.

Bineînțeles, există și recenzii negative, legate în special de numărul limitat de SMS-uri de bani primite, care variază în funcție de locația geografică a fiecărui utilizator.

Merită sau nu?

În ceea ce privește efortul depus, aplicația Money SMS App poate fi considerată una care merită încercată. Cu toate acestea, banii din SMS-uri nu reprezintă o modalitate rapidă de a vă îmbogăți.

Veniturile pot fi limitate, cu doar 0,02 euro primiți pentru fiecare SMS, ceea ce înseamnă un câștig maxim de 1,2 euro pe lună dacă primiți zilnic două SMS-uri.

Cu toate acestea, există momente în care nu veți primi nici măcar un euro pe lună din acest sistem.

Singura modalitate de a vă crește veniturile prin intermediul aplicației Money SMS App este prin programul de promovare.

În concluzie, utilizarea aplicației Money SMS App poate fi o opțiune recomandată, dar să nu vă așteptați la câștiguri spectaculoase.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu