Bani din mesaje SMS gratuite cu McMoney | Oportunitate sau doar o iluzie?

0
(0)

Câștigați bani din SMS-uri cu McMoney, aflați în acest articol dacă sunteți în fața unei mari oportunități sau doar a unei iluzii amuzante!

Nu e de mirare că un număr cât mai mare de surse generoase de venit online sunt întotdeauna apreciate. Datorită telefonului mobil, astăzi avem acces la o multitudine de modalități simple și eficiente de a câștiga bani. Chiar dacă aceste surse de venit nu vor transforma pe nimeni în milionar, ele vor genera bani în plus pentru cheltuieli ocazionale, adică așa numiții bani fără efort.

Câștigați bani pasivi prin mesaje SMS cu McMoney și alte aplicații

Prin urmare, acest articol vă va familiariza cu o metodă de câștig pasiv rar întâlnită în lumea online, și anume cum să faceți bani din mesajele SMS gratuite primite pe telefonul mobil. În acest scop, puteți folosi aplicații precum Cash4SMS, Money SMS App, McMoney, MobiRich, SMS Profit sau SimCash.

Mă face să zâmbesc când mă gândesc la vremurile de odinioară, când singurele modalități pentru cei neexperimentați de a câștiga bani erau sondajele sau site-urile PTC.

Astăzi, din fericire pentru noi, acest domeniu se diversifică din ce în ce mai mult, incluzând activități precum freelancing, testarea de site-uri și aplicații, sondaje plătite, bloguri cu linkuri de afiliere, dropshipping, vânzarea de cărți electronice, marketing afiliat, criptomonede și lista poate continua.

Din acest vast univers de posibilități, aplicațiile care oferă venituri pasive rămân cele mai enigmatice. În această categorie de aplicații care oferă venituri pasive intră subiectul discuției noastre de astăzi, aplicația McMoney.

Dacă vă fascinează acest tip de aplicații, puteți să vă îndreptați atenția către HoneyGain, Pawns App, MobileXpression, EarnApp, Repocket, Tapestri etc.

Ce este McMoney?

McMoney este o aplicație care generează venituri pasive pe baza numărului de mesaje SMS primite pe un telefon Android. Aceasta este deținută de o companie olandeză specializată în servicii de telecomunicații globale numită CM Technology.

Acesta este un avantaj în ceea ce privește credibilitatea aplicației, dar nu garantează automat că este și o modalitate eficientă de a face bani pe mobil.

Conceptul din spatele acestei inițiative, dacă o putem numi așa, este de a aduce îmbunătățiri în comunicarea globală. Această comunicare se face prin intermediul mesajelor SMS automate trimise pe telefoanele celor care au instalat aplicația McMoney. Aceste tranzacții generează venituri care, în teorie, vor fi împărțite cu membrii aplicației.

Ideea de a câștiga bani în mod pasiv prin intermediul mesajelor SMS gratuite pare, într-adevăr, tentantă. Dar cât de avantajoasă este această metodă pentru cineva care locuiește în România?

Pentru a vă oferi un răspuns concret la această întrebare, voi instala aplicația pe telefonul meu și vă voi prezenta opțiunile de câștig disponibile.

Cum ne putem înregistra pe McMoney?

Înscrierea la McMoney, o aplicație SMS, nu este la fel de simplă ca în cazul altor aplicații. Principala problemă este că McMoney nu este disponibilă în magazinele de aplicații obișnuite, cum ar fi Google Play sau App Store. Pentru a vă înregistra, trebuie să descărcați un fișier APK de pe site-ul oficial al aplicației.

mesaj de prevenire pentru instalare fișier APKPin

Atunci când descărcați un fișier APK, veți primi un mesaj de avertizare care vă recomandă să obțineți aplicațiile numai din surse oficiale. Luați în serios aceste avertismente și instalați McMoney pe un dispozitiv secundar, nu pe telefonul principal.

Dimensiunea fișierului și bonusul de înregistrare

Când am verificat ultima dată, dimensiunea fișierului era de 5,80 MB. După instalare, veți fi informat cu privire la un bonus de 0,05 dolari acordat la finalizarea înregistrării.

Procesul de instalare și înregistrare McMoney

Pașii pentru instalarea și înregistrarea în McMoney sunt următorii:

  • Acceptarea termenilor și condițiilor;
  • Acordarea permisiunilor necesare (trimiterea și vizualizarea SMS-urilor, gestionarea apelurilor);
permisiuni telefon pentru McMoneyPin
  • Adăugarea unui număr de telefon;
  • Introducerea unui cod de verificare din 5 cifre.
adăugare număr de telefon pentru a primi SMSPin

După finalizarea acestor pași, veți primi primul mesaj SMS care vă va aduce 0,01 dolari. Astfel, la final, veți primi 0,06$0,05$ bonus de înscriere și 0,01$ pentru primul SMS.

Cum funcționează McMoney și eventualele câștiguri

Aplicația McMoney nu este complicată. După instalare, trebuie doar să așteptați SMS-uri la intervale aleatorii care să vă aducă bani. Nu este nevoie să răspundeți la aceste mesaje, ci doar să lăsați aplicația să funcționeze în fundal.

balanța contului în aplicația de SMS gratuitePin

Potențialul de câștig este totuși destul de scăzut. Deși valoarea mesajelor variază între 0,01 și 0,06 dolari, de cele mai multe ori veți primi doar 0,01 dolari.

Frecvența mesajelor și suma minimă de plată

Din păcate, numărul de mesaje primite este foarte mic, cel puțin în România. Veți primi aproximativ un mesaj la fiecare 2-3 luni, deși acestea ar trebui să apară mai des, la fiecare 3-4 zile.

Când ajungeți la 1$, vă puteți retrage câștigurile prin PayPal. Plățile sunt procesate doar în ziua de joi a fiecărei săptămâni.

Merită să investiți timp în McMoney?

Unele aplicații promit recompense membrilor lor pentru mesajele SMS primite, dar acestea aduc câștiguri destul de modeste. Ele sunt percepute ca surse de venit pasiv, dar în realitate potențialul lor este limitat.

McMoney – o aplicație Android sigură și compatibilă

McMoney se remarcă prin fiabilitatea și ușurința de utilizare pentru posesorii de dispozitive Android. Plățile către membri se fac fără probleme, dar câștigul pe SMS este, din păcate, destul de scăzut.

Încredere și evaluări pozitive pe TrustPilot

Cu un rating de 4,3 pe TrustPilot și 18 recenzii în mare parte favorabile, McMoney se bucură de aprecierea utilizatorilor. Totuși, acest lucru nu garantează venituri semnificative.

Concluzie

McMoney este o aplicație care oferă bani prin SMS gratuit, dar se numără printre cele mai slab aplicații de acest gen. Prin urmare, nu este recomandată pentru utilizatorii din România.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu