Cum să creați mai multe adrese de email gratis într-un singur cont Gmail

0
(0)

Salut, prieteni! Vă urez bun venit cu brațele deschise în acest spațiu digital, unde vom explora secretele Gmail. Da, Gmail, acel subiect pe care nu-l putem evita oricât ne-am strădui. Sună interesant, nu-i așa? Pentru că astăzi, vom desluși cum să creăm mai multe adrese de email gratis folosind un singur cont de Gmail.

Informații importante

Stop! Nu vorbim aici despre fuziune de de corespondență sau despre redirecționarea Gmail. Nu, domnilor și doamnelor, discuția noastră se va concentra pe modul în care putem crea mai multe adrese de email gratis folosind un singur cont Gmail. Ei bine, cum facem acest lucru? Haideți să explorăm.

adresare plus în gmail - adrese de email gratisPin

Tehnica de adresare Plus

Potențialul dumneavoastră pe Gmail este mai mare decât vă puteți imagina. Da, puteți crea un număr infinit de adrese de email gratis folosind adresa Gmail existentă. Nu, nu glumesc și nu, nu trebuie să luați notițe. Haideți să explorăm primul mod, numit ”adresare plus”.

Să începem cu un exemplu: [email protected]. Pentru a înțelege această tehnică, trebuie să ne familiarizăm cu componentele unei adrese de e-mail.

Partea de dinaintea simbolului ”@” se numește partea locală, iar partea de după ”@” este domeniul. Așadar, partea locală este numele unic al căsuței poștale, cum ar fi ”sondajebune” în acest caz.

Creați adrese de email gratis cu opțiunea de adresare Plus

Folosind tehnica ”adresării plus”, putem transforma cu ușurință o singură adresă Gmail în mai multe adrese de email gratis.

Tot ce trebuie să facem este să adăugăm un simbol plus după partea locală a adresei de e-mail și să scriem ce dorim. De exemplu, dacă doriți să vă înscrieți la newsletter-ul echipei de fotbal preferate, dar nu doriți să folosiți adresa dvs. reală de Gmail, puteți scrie [email protected]. Simplu, nu?

În plus, această tehnică funcționează cu orice adresă Gmail, nu doar cu cele cu domeniul ”gmail.com”.

Dacă aveți o adresă de e-mail de afaceri cu Gmail, dar cu domeniu propriu, cum ar fi [email protected], ați putea folosi aceeași tehnică de ”adresare plus” și să creați [email protected].

Notă: Toate e-mailurile trimise către aceste adrese ”plus” vor apărea în căsuța dvs. de primire Gmail.

Diversificarea adreselor de e-mail folosind „.”

Sper că sunteți încă alături de mine, pentru că acum lucrurile se complică! (Nu chiar.)

Această tehnică funcționează și cu un punct în loc de simbolul plus în partea locală a adresei de e-mail. Ați observat vreodată cum unele adrese de e-mail conțin puncte între nume și prenume, în timp ce altele nu? Ei bine, indiferent de prezența punctului, e-mailurile vor ajunge în aceeași cutie poștală.

Creați adrese de email gratis cu un punct

Puteți adăuga un punct oriunde în partea locală a adresei dvs. de e-mail. De exemplu, [email protected] sau [email protected]. Ați prins ideea, nu-i așa?

Schimbați domeniul

Haideți să fim puțin rebeli și să schimbăm domeniul din gmail.com în googlemail.com. Vă întrebați de ce? Pentru că dă naștere unei noi adrese de e-mail! Astfel, [email protected] devine [email protected].

Notă: Ca și în cazul tehnicilor de mai sus, toate e-mailurile trimise la adresa googlemail vor ajunge în căsuța de primire originală.

Sfaturi și trucuri pentru a deveni mai eficient onlinePin

Sfaturi și trucuri despre cum să fiți mai eficient pe internet

În viitoarea noastră călătorie digitală, vă voi împărtăși mai multe sfaturi și trucuri pentru a vă facilita interacțiunea în mediul online. Dar, până când vom explora aceste noi mistere, aș dori să vă redirecționez atenția către alte subiecte care v-ar putea trezi interesul, subiecte care au fost în centrul discuțiilor de pe blogul meu.

Pentru a vă ușura drumul prin această junglă digitală, iată câteva articole cu sfaturi și trucuri care v-ar putea ajuta:

Instrucțiuni simple pentru repararea sistemului de operare fără a fi nevoie de o reinstalare.

Învățăminte de bază pentru o tranziție ușoară la următoarea generație de Windows.

Modul simplu și sigur de a accesa fișierele ISO în noul Windows 11.

Ghidul dumneavoastră complet pentru a naviga incognito în universul WhatsApp.

Aflați cum inteligența artificială vă poate transforma experiența online.

Cele mai eficiente sfaturi și trucuri pentru a evita reclamele nedorite în uTorrent.

Descoperiți cum să vă maximizați eficiența și productivitatea calculatorului.

Sper să găsiți aceste articole de folos în călătoria dumneavoastră digitală.

În încheiere…

Deci, acum știți cum să creați mai multe adrese de email gratis dintr-un singur cont Gmail. Sper că informațiile au fost utile și că veți încerca aceste metode.

Aveți deja mai multe adrese de e-mail în Gmail? La ce le-ați folosit și cum le-ați organizat? Vreau să știu în comentarii!

Dacă acest articol v-a ajutat, distribuiți-l cu prietenii sau lăsați un comentariu mai jos. Și nu uitați, sunt disponibile o mulțime de alte articole despre Gmail, așa că nu vă opriți aici.

Aștept cu nerăbdare să explorez lumea digitală împreună cu dumneavoastră.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu