SurveyTime Tutorial | Câștigă 1$ pentru un sondaj completat

5
(4)

Dezvoltarea dumneavoastră pe plan financiar în mediul online nu mai reprezintă un lucru greu de realizat. Dacă doriți să faceți bani online, atunci sondajele online gratuite ar trebui să nu lipsească din lista dumneavoastră de oportunități prin care să obțineți un venit suplimentar. Dacă sunteți interesat să participați la diverse sondaje de opinie, atunci SurveyTime poate reprezenta o opțiune, care nu trebuie ratată. SurveyTime vă oferă ocazia de a vă valorifica experiența și punctele de vedere cu privire la diferite activități pe care dumneavoastră le realizați zilnic.

Participarea la diverse sondaje online gratuite reprezintă una dintre cele mai simple modalități reale de a face bani online. Ce poate fi mai convenabil decât să răspundem la diverse întrebări simple. Și, răspunzând la aceste întrebări, veți fi recompensat fie în bani numerar fie prin intermediul acelor bonuri sau tichete cadou.

Ce este SurveyTime?

După cum puteți observa din numele acestei platforme, SurveyTime vă plătește pentru a completa sondaje online gratuite. Pentru fiecare sondaj de opinie completat cu succes, veți obține câștiguri de 1$ pe sondaj.

Această platformă de sondaje online a fost lansată în anul 2018 de către compania Persona.ly. Această companie oferă diverse servicii către numeroase site-uri de sondaje, unde membrii acestor site-uri sunt recompensați în puncte sau bani pentru activitatea lor. Serviciile oferite de către Persona.ly sunt utilizate de către site-uri precum InstaGC, SwagBucks, PrizeRebel, CashCrate, Green Panthera, Keep Rewarding și multe altele.

Cum se fac bani pe internet cu SurveyTime?

SurveyTime vă plătește în bani sau tichete cadou pentru participarea la diverse sondaje de opinie. Câștigul pe care îl puteți obține din aceste sondaje este de 1$ pe sondaj. Va dura în jur de 20 sau chiar 30 de minute pentru a finaliza un chestionar de opinie. Desigur că veți avea și sondaje care vor necesita mai puțin timp pentru completare. Dar, în medie, cam 20 de minute este durata normală pentru un sondaj.

De ce SurveyTime ne oferă posibilitatea de a completa sondaje online?

SurveyTime funcționează ca un intermediar între diverse companii și consumatori. Prin aceste sondaje de opinie, aceste companii colectează informații de la consumatori pentru a îmbunătăți anumite servicii sau produse.

Acum, poate vă întrebați ce fel de informații sunt colectate de la noi prin aceste sondaje? Sunt colectate informații precum locația geografică, cum vă faceți cumpărăturile, ce produse cumpărați și de ce, cât de des cumpărați sau folosiți anumite servicii sau produse și așa mai departe.

Care sunt etapele necesare pentru a începe să câștigați bani cu SurveyTime?

Pentru a începe să folosiți SurveyTime pentru a face bani online, sunt necesare următoarele etape, și anume:

 • înscrierea pe SurveyTime;
 • completarea profilului;
 • selectarea sondajelor și completarea acestora;
 • alegerea metodei de plată prin care să vă retrageți banii.

Cum vă înscrieți pe SuveryTime?

Procesul de înscriere nu va dura mai mult de un minut. Aveți grijă ca adresa de email să fie reală, deoarece veți primi un link de confirmare. Tot în acel email pe care îl veți primi, veți avea și informațiile pe care le veți folosi pentru a intra în contul dumneavoastră.

Pentru confirmarea contului, trebuie doar să dați un click pe link-ul de confirmare. În acea fereastră veți folosi adresa de email și parola generată de către cei de la SurveyTime.

Cum vă completați profilul?

Profilul îl veți completa prin intermediul unui chestionar, în care veți răspunde la câteva întrebări despre dumneavoastră. Aceste întrebări vor fi despre vârstă, sex, locația geografică, statutul social și anumite întrebări care să vă testeze inteligența. Întrebări care să testeze inteligența? Da, veți fi întrebat, de exemplu, cât face 8 minus 4? Foarte simplu, nu-i așa?

Acest sondaj conține 30 de întrebări, care vă dura aproape 8 sau 10 minute. Depinde de dumneavoastră cât de rapid răspundeți la întrebări.

Datorită acestui profil, dumneavoastră veți primi sondajele de opinie pentru a le completa. Deci, aveți grijă ce informații furnizați. De aceea, există o diferență în ceea ce privește numărul de sondaje, pentru că totul se rezumă la răspunsurile pe care le-ați dat în acest profil.

Selectarea sondajelor online gratuite și completarea acestora

După ce ați răspuns la întrebările din profilul dumneavoastră, veți primi accesul în secțiunea membrilor SurveyTime. În această secțiune veți avea acces la toate sondajele disponibile pe baza profilului dvs. Fiecare sondaj va oferă informații despre cât de popular este în rândul membrilor SurveyTime și durata acestuia.

sondaje plătite pe SurveyTimePin

Fiecare sondaj va conține diferite întrebări de pre-calificare. Aceste întrebări sunt asemănătoare cu cele din profilul dvs. Scopul acestor întrebări este de a verifica dacă ați răspuns corect la întrebările din profil. După ce ați răspuns la întrebările de precalificare, veți fi redirecționat către pagina unde veți completa sondajul respectiv.

Selectarea metodei de plată

După ce ați obținut 1$ pentru completarea unui sondaj, veți putea selecta metoda de plată în care doriți să fiți recompensat. Aveți 2 opțiuni principale de retragere, și anume:

 • PayPal;
 • bonuri cadou.

PayPal-ul este folosit de marea majoritate al membrilor de pe SurveyTime. Atâta timp cât aveți un cont de PayPal, veți primi câștigurile obținute de fiecare dată când finalizați un sondaj de opinie. Trebuie doar să adaugați adresa de email pentru contul de PayPal pentru a primi plata. În acest fel, veți ști dacă plătește sau nu. Deoarece, pentru fiecare sondaj finalizat veți primi instantaneu 1$ în contul de PayPal.

Grijă mare cu întrebările capcană

Sunt chestionare care vă vor pune anumite întrebări capcană sau vor repeta diverse întrebări pentru a verifica dacă sunteți concentrat pe acel sondaj și nu îl completați de dragul de a-l completa. Câteodată, pot apărea anumite probleme cu privire la buna funcționare a site-ului, dar de data aceasta nu este cazul. Drept urmare, fiți foarte atenți la întrebările puse și răspundeți cinstit la ele.

Cât puteți câștiga cu SurveyTime?

Totul depinde de numărul de sondaje completate de dvs. Aici este partea interesanta. SurveyTime vă plătește 1$ pentru fiecare sondaj. Dacă aveți norocul, puteți primi sondaje, care au o durată de finalizare de câteva minute. Pentru România, sunt sondaje de completat dar nu foarte multe. Depinde și ce informații ați furnizat în profilul dvs. Ceea ce mi-a plăcut la această platformă este plata, după fiecare sondaj completat, în contul meu de PayPal.

Citește și Bani PayPal din sondaje cu Quick Pay Survey | Merită sau nu?

O altă metodă de a completa sondaje este prin intermediul notificărilor pe care le veți primi pe adresa de email. Nu veți primi în fiecare zi aceste notificări. Aceasta este o metodă mult mai simplificată de a completa sondaje gratuite. Nu veți mai fi nevoit să verificați în continuu contul dumneavoastră pentru ofertele noi de sondaje.

După ce ați completat sondajul prin email, o să fiți redirecționat către pagina care va afișa cât ați câștigat. După aceea, veți folosi metoda de plată preferata (PayPal sau bonuri cadou) pentru a retrage banii obținuți.

Se poate folosi SurveyTime pe telefonul mobil?

Deși completarea de sondaje pe calculator sau laptop este destul de simplă, se poate folosi SurveyTime și pe telefonul mobil. Nu este necesar să descărcați vreo aplicație pentru a folosi SurveyTime. Folosiți informațiile de identificare pentru a accesa această platformă, ca și în cazul calculatorului. În mod normal, nu veți avea nici o problemă cu privire la folosirea platformei SurveyTime pe telefoanele mobile.

Câteva cuvinte de încheiere…

SurveyTime este o metodă legitimă de a face bani online. Platforma este bine construită și foarte simplu de utilizat. Când un sondaj va fi disponibil, veți primi o notificare pe adresa de email. Pentru fiecare chestionar, veți primi 1$, indiferent de durata de completare. Veți primi plata fie în PayPal fie în tichete cadou.

De aceea, eu vă recomand să adăugați SurveyTime pe lista dumneavoastră de site-uri, prin intermediul cărora obțineți venituri în mediul online. Înscrierea pe această platformă este în totalitate gratuită și durează un minut să finalizați procesul de înregistrare. În cazul în care doriți să completați cu anumite informații cu privire la experiența avută pe această platformă, o puteți face în secțiunea de comentarii.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 4

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

2 comentarii la „SurveyTime Tutorial | Câștigă 1$ pentru un sondaj completat”

  • Plățile la SurveyTime sunt aproape instantanee! După completarea sondajului, verificarea durează doar un minut, iar recompensa ta va ajunge în scurt timp în contul tău PayPal.

   Răspunde

Lasă un comentariu