Faceți $100+ pe zi de mers pe jos cu StepN | Adevărat sau Fals?

0
(0)

În acest articol vă voi prezenta o aplicație numită StepN care pune un mare accent pe mișcare și promite câștiguri de peste 100 de dolari. Prin urmare, în teorie, veți fi recompensat pentru activități simple, cum ar fi alergatul în aer liber, mersul pe jos, joggingul și așa mai departe.

Chiar dacă am început să ne petrecem mult timp în fața calculatorului sau cu ochii în telefoanele mobile prin intermediul unor aplicații precum Zik Talk, Rewardy, PunkPanda, WAM etc., suntem totuși persoane active. Din vremuri demult apuse, obișnuiam să petrecem mult timp cu procurarea hranei, construirea de adăposturi și alte activități zilnice consumatoare de energie.

Aceste tipuri de activități nu mai sunt atât de atractive pentru noi, dar nu ar trebui să ignorăm atingerea unui standard de viață sănătos prin mișcare. Și astfel ajungem la conceptul de sănătate prin FITNESS.

În această categorie de aplicații care ne răsplătesc în bani sau criptomonede pentru activități în aer liber, mai pot enumera câteva, cum ar fi:

Toate aceste aplicații și multe altele fac parte dintr-o industrie care devine din ce în ce mai populară în rândul celor care doresc să ducă o viață mai sănătoasă. În această industrie sunt incluse tot felul de echipamente, factorul uman reprezentat de antrenori sau instructori, dar și aspectele legate de ceea ce trebuie consumat în materie de suplimente alimentare.

În mod normal, ar trebui să plătim alte persoane care să ne motiveze sau să ne antreneze pentru a avea o condiție fizică bună.

Dar dacă nu ar fi nevoie să plătim astfel de persoane? Poate că ar fi indicat să folosim ceva asemănător cu aplicațiile enumerate mai sus? Nu este mai bine să primiți decât să dați?

Așa cum am menționat la începutul articolului, vă voi prezenta o aplicație numită StepN, care este, de asemenea, considerată a fi primul joc NFT Web3 care oferă recompense pentru efortul necesar pentru a ajunge din punctul A în punctul B.

Ce este StepN?

StepN este o aplicație de fitness sau de urmărire a activităților fizice, lansată online în decembrie 2021 de Jerry Huang și Yawn Rong, care au dorit să ofere utilizatorilor o modalitate atractivă de a primi criptomonede în timp ce desfășoară activități simple care necesită un efort fizic.

Această aplicație a avut o evoluție plină de evenimente, unele pozitive și altele negative, care i-au afectat performanța.

Pot să vă spun că StepN a avut la un moment dat un nivel foarte ridicat de popularitate, ajungând la o comunitate de peste 700 000 de membri activi. Din păcate, această aplicație a suferit un atac cibernetic (iunie 2022) care i-a afectat foarte mult imaginea pe internet, ajungând la o scădere a numărului de membri la sub 100 000 de membri activi.

Cu toate acestea, aplicația StepN încearcă să restabilească încrederea în rândul utilizatorilor săi și să atragă noi membri pentru a reveni la situația de dinaintea atacului cibernetic.

Cum ne putem înregistra pe StepN?

În trecut, era foarte dificil să vă înregistrați pe StepN, deoarece era necesară introducerea unui cod de activare. Acesta nu putea fi folosit de mai multe ori și putea fi accesat doar prin anumite metode, cum ar fi contul oficial de Telegram, canalul oficial de Discord, contul de Twitter, site-ul oficial (concursuri) etc.

Accesul la locație pentru aplicația StepNPin
Permite accesul la locație

Pentru început, veți descărca aplicația fie din Google Play, fie din AppStore. Așadar, aplicația StepN poate fi folosită atât pe Android, cât și pe iOS.

Notă: Dimensiunea fișierului necesar pentru a descărca aplicația StepN este de 61,36 MB.

formular de înscriere pe aplicația StepNPin
Înregistrare pe StepN

După ce ați descărcat-o, veți fi direcționat către pagina de înregistrare sau formularul de autentificare.

Veți introduce o adresă de e-mail unde veți primi un cod de verificare din 6 cifre.

După ce ați copiat codul de verificare, vă veți putea accesa contul StepN.

pagina principalăPin
Pagina principală

Așa arată pagina de pornire a contului dvs. în aplicația StepN.

Cum funcționează aplicația StepN?

Ei bine, pentru a folosi această aplicație trebuie să cumpărați adidași digitali NFT.

Achiziționarea acestor adidași NFT se poate efectua folosind următoarele criptomonede:

 • Solana;
 • BNB;
 • Ethereum.

Este posibil ca și alte criptomonede să fie adăugate în viitor, dar la momentul publicării acestui articol erau disponibile doar aceste 3 criptomonede.

selectare rețea în aplicația StepNPin
Selectare retea

În funcție de strategia dumneavoastră, puteți achiziționa încălțămintea de alergare în funcție de numărul de kilometri pe care îi veți parcurge, după cum urmează:

 • alergător, între 8 și 20 de kilometri;
 • jogging, între 4 și 10 kilometri;
 • mers pe jos, între 1 și 6 kilometri.

În funcție de aceste 3 oferte, vă veți cumpăra încălțăminte de sport, așa că aveți grijă ce cumpărați pentru că trebuie să vă încadrați în aceste valori. În caz contrar, nu veți câștiga aceste recompense.

Prin urmare, înainte de a începe activitatea fizică este necesar să deschideți aplicația pentru a vă monitoriza mișcarea naturală.

Recompensele vor fi oferite în moneda proprie numită Green Satoshi Token, care se acordă în fiecare minut în care faceți mișcare.

Așadar, pentru a folosi această aplicație, trebuie să o aveți deschisă pe telefonul mobil, să aveți pantofi de sport digitali (NFT) și apoi să începeți să câștigați Green Satoshi Token din mișcarea pe care o faceți (mers, jogging sau alergare).

Acesta este conceptul din spatele aplicației StepN.

Cum să cumpărați adidași?

Acum depinde ce criptomonedă doriți să folosiți pentru a cumpăra o pereche de adidași.

Atunci când cumpărați acești adidași, trebuie să țineți cont de 4 caracteristici:

 • Eficiență;

O eficiență ridicată va duce la un număr mai mare de token-uri câștigate.

 • Noroc;

La sfârșitul unei curse, puteți primi anumite premii, așa numitele ”Mystery Boxes” care vă oferă premii sub formă de pietre prețioase (GEMS). Aceste pietre prețioase vor adăuga noi calități adidașilor dumneavoastră. Doar cu un noroc mai mare, puteți spera la premii atractive.

 • Reziliență;

Reziliența se referă la modul în care adidașii dvs. se degradează. Așa cum este normal, în timp, adidașii dvs. se vor degrada. Prin urmare, aceștia trebuie să fie reparați. Mai multă mișcare va duce la o degradare și mai mare a adidașilor dumneavoastră.

 • Confort.

Această caracteristică introduce un alt simbol utilizat în aplicația StepN. Este vorba de ”Green Metaverse Token”, care se acordă doar celor care dețin adidași de nivel 30.

Simbolul Green Metaverse poate fi folosit pentru a redistribui atributele nou câștigate sau pentru a vă redenumi pantofii destinați activităților sportive.

Cei mai ieftini adidași pot fi achiziționați din aplicația StepN fie pentru 1,28 SOL, 0,168 BNB sau 0,102 ETH.

cumpărare adidași cu EthereumPin
Achiziționare cu Ethereum

Rețineți că aceste prețuri se pot schimba în timp, în funcție de evoluția pe piață a acestor 3 criptomonede (Solana, BNB sau Ethereum).

cumparare adidași cu SolanaPin
Cumpărare cu Solana

De îndată ce ați cumpărat o pereche de adidași, puteți deschide aplicația și puteți merge la o ”mică” plimbare sau alergare în aer liber pentru a obține GST.

Green Satoshi Token (GST) și Green Metaverse Token (GMT)

Înainte de a vă decide să lucrați cu această aplicație, trebuie să știți ce înseamnă aceste două tipuri de monede în joc și ce beneficii aduc.

Green Satoshi Token (GST)

Toți cei care și-au creat un cont pe StepN vor primi Green Satoshi Tokens în urma activității lor în aplicație, care este, de asemenea, și moneda din joc. Acest token este oferit utilizatorilor ca o recompensă pentru utilizarea aplicației de fiecare dată când aceștia efectuează o activitate fizică (mers, jogging sau alergare).

Aceste token-uri pot fi folosite pentru a face întreținere a adidașilor, pentru îmbunătățirea sau repararea adidașilor sau pentru perfecționarea pietrelor prețioase.

La momentul scrierii acestui articol, 1 token Green Satoshi (GST – SOL) avea o valoare de 0,02594 dolari.

Green Metaverse Token (GMT)

Acest token poate fi obținut prin intermediul așa-numitei activități de ”grinding”. Pentru a fi eligibil pentru a primi acest token trebuie să îndepliniți 2 condiții:

 • Trebuie să aveți nivelul 30 la adidași;
 • un minim de 3 puncte de energie.

La momentul scrierii acestui articol, 1 token Green Metaverse avea o valoare de 0,5738 dolari.

La ce este folosită energia din joc?

Fiecare tip de adidași are un anumit număr de puncte de energie care sunt necesare pentru a obține token-uri.

Dacă rămâneți fără energie, nu veți mai câștiga niciun token.

Trebuie să știți că la fiecare 6 ore 25% se va regenera până atinge capacitatea maximă de energie a adidașilor NFT pe care îi dețineți.

Care sunt metodele de plată?

Aplicația StepN vă oferă token-uri Green Satoshi pentru ceea ce faceți în aplicație, care pot fi schimbate în alte criptomonede.

Veți avea nevoie de o adresă din portofelul în care doriți să efectuați o retragere.

În continuare, veți selecta butonul ”Transfer” unde vor apărea 2 opțiuni:

 • creare portofel nou;
 • adăugarea unui portofel existent prin intermediul unei așa-numite ”Seed Phrase”.

Țineți cont de rețeaua pe care o utilizați (Solana, BNB sau Ethereum) atunci când solicitați o plată.

Un alt aspect important este că nu trebuie să atingeți o anumită sumă minimă de plată.

Merită sau nu?

Sincer, mi se pare destul de dificil să evaluez potențialul de câștig al acestei aplicații.
Este foarte important cât de mult sunteți dispus să investiți în achiziționarea de adidași.

Doar după ce îi achiziționați, vă puteți face o idee despre potențialul de câștig. Fiecare dintre acești adidași are caracteristici diferite care vă vor influența câștigurile.

La care se adaugă aspectul privind repararea acestor adidași, care este o acțiune obligatorie din partea dumneavoastră, pentru a nu ajunge în pierdere.

Dacă sunteți în căutarea unui stil de viață sănătos și dețineți câteva criptomonede (Solana, BNB sau Ethereum), puteți încerca aplicația StepN, dar fiți atenți că vor exista unele riscuri.

În concluzie, nu prea aș recomanda această aplicație, indiferent cât de mult ați fi dispuși să investiți. Există prea multe riscuri care pot duce la pierderea banilor investiți.

Prin urmare, dacă nu aveți de gând să investiți, nu are rost să vă concentrați atenția asupra aplicației StepN.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu