HelpOwl – Întrebări de cultură generală, Tichete cadou | Merită sau nu?

0
(0)

Ultima actualizare pe 9 octombrie 2022 de Jonas

Se pot câștiga bani sau vouchere e-gift din întrebări și răspunsuri? În acest articol, vă voi prezenta HelpOwl, un site care ne plătește pentru a răspunde la întrebările altor persoane. Da, ați citit bine, există site-uri specializate care își recompensează membrii pentru a răspunde la întrebări sau pentru a adresa întrebări.

Citește și Crearea de conținut online, Blockchain prin Ecency

Deși este o modalitate interesantă de a câștiga bani, este important să cunoaștem dacă poate fi valorificată și în România. Puteți afla acest lucru doar prin simpla citire a acestui articol, pe care sper că o să vă placă.

Nu vă grăbiți să vă creați un cont pe HelpOwl. Această recenzie vă va oferi detalii importante care vă vor ajuta să luați decizia corectă cu privire la utilizarea acestui site pentru a câștiga tichete cadou electronice.

Ce este HelpOwl?

Este prima dată când folosesc un astfel de site. Furnizarea de răspunsuri de calitate la întrebări simple nu ar trebui să fie complicată, mai ales pentru cei care sunt obișnuiți să completeze sondaje online în mod regulat.

HelpOwl este un site care ne oferă o modalitate interesantă de a fi recompensați, aceea de a oferi răspunsuri la diverse întrebări din mai multe domenii de activitate.

Nu există nicio îndoială cu privire la seriozitatea acestui site. Efortul dumneavoastră pe acest site va fi răsplătit, dar trebuie să înțelegeți cum funcționează acest site, ce oportunități oferă și dacă acestea sunt disponibile pentru România.

Înainte de a afla aceste informații, trebuie să vă creați un cont pe acest site.

Cum ne înregistrăm pe HelpOwl?

Procesul de înregistrare este foarte simplu și se poate face prin completarea unui formular de înregistrare.

înregistrare HelpOwlPin
Formular de înregistrare HelpOwl

Acest formular de înregistrare va conține următoarele câmpuri:

 • nume de utilizator;
 • parolă;
 • întrebarea de securitate și răspunsul dumneavoastră;
 • numele dumneavoastră;
 • adresa dumneavoastră de e-mail.

Nu este necesară confirmarea adresei de e-mail. Imediat ce ați completat acest formular, puteți accesa contul dumneavoastră.

Cum funcționează HelpOwl?

După cum probabil v-ați dat seama, singura modalitate de a fi recompensat pe site-ul HelpOwl este să creați conținut. Dar nu mă refer la crearea de conținut prin realizarea de postări pe diverse bloguri. Pe acest site, conținutul se referă la răspunsurile pe care le dați la întrebările de pe acest site postate de membrii acestuia.

Citește și Obține criptomonede din activități simple, precum oferte sau videoclipuri cu Coinspiller

Întrebările pot fi accesate prin intermediul secțiunii ”Answer” (Răspuns) din meniul principal. Aici puteți selecta domeniul de activitate preferat sau după cuvinte cheie.

întrebări și răspunsuri HelpOwlPin
Întrebări despre Facebook

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, am căutat după cuvântul cheie Facebook. Numai pentru acest termen am putut găsi aproximativ 50 de întrebări. La majoritatea dintre acestea există deja niște răspunsuri. Acest lucru nu înseamnă că nu veți putea oferi răspunsuri la aceste întrebări. În funcție de calitatea răspunsului dumneavoastră, veți fi recompensat sau penalizat.

Cum sunt recompensate aceste răspunsuri?

Punctele sunt acordate după cum urmează:

 • fiecare răspuns de calitate este recompensat cu 100 de puncte;
 • primul răspuns acceptat va fi recompensat cu 1000 de puncte;
 • dacă cineva este mulțumit și vă susține răspunsul, veți primi încă 10 puncte;
 • dacă cineva nu este de acord cu răspunsul dumneavoastră, veți fi penalizat cu 10 puncte.

Ce altă metodă poate fi folosită pentru a fi recompensat?

Oferirea de răspunsuri la niște întrebări de cultură generală nu este singura modalitate de a fi recompensat.

De asemenea, puteți obține puncte pentru încărcarea de manuale sau instrucțiuni de utilizare pentru diverse articole din domenii precum IT, telefoane mobile, electrocasnice sau jocuri online.

Citește și Obțineți skin-uri CS-GO sau vouchere cadou cu CollectSkins | Adevărat sau Fals?

Și pentru aceste manuale, recompensa este diferită și se acordă în funcție de numărul de pagini, după cum urmează:

 • 1-10 pagini cu o recompensă de 250 de puncte;
 • 11-50 de pagini cu o recompensă de 500 de puncte;
 • 51-100 de pagini cu o recompensă de 750 de puncte;
 • peste 101 pagini cu o recompensă de 1 000 de puncte.

Tot ce puteți face este să căutați pe internet și să descărcați un astfel de manual. Apoi îl încărcați pe site-ul HelpOwl.

Ceea ce trebuie reținut este că toate răspunsurile sau manualele trebuie să fie de bună calitate, in caz contrar nu veți primi nimic pentru efortul dumneavoastră.

Care sunt metodele de plată?

Veți primi recompense pentru munca dumneavoastră în puncte. Aceste puncte vor fi schimbate în tichete cadou electronice. Din păcate, nu veți putea retrage bani lichizi. Voucherele cadou electronice sunt singura modalitate de a schimba punctele obținute din activitatea desfășurată pe acest site..

modalități de retragere pe HelpOwlPin
Metode de retragere HelpOwl

Așadar, pentru a răscumpăra punctele, aveți la dispoziție următoarele modalități de retragere a acestora:

 • Walmart;
 • iCARD.

Retragerea minimă este de 50 000 de puncte, adică 10 dolari.

Pentru o persoană care locuiește în România, aceste metode de retragere nu sunt atractive. Ne-am putea gândi la Amazon. Dar acest site lucrează doar cu Amazon (.com).

Dacă ar fi existat posibilitatea de a alege între Amazon din Germania, Franța, Spania, Suedia sau Italia, atunci ar fi fost o discuție diferită. În acest caz, ar putea fi folosit și de persoanele care locuiesc în România.

Merită sau nu?

Din păcate, HelpOwl nu este o soluție reală pentru persoanele din România. Interfața cu utilizatorul este interesantă, dar când vine vorba de retragere, atunci se schimbă situația. Fără metode reale de retragere, utilizarea acestui site poate fi considerată o pierdere de timp. Pentru a vă face o idee, ar trebui să oferiți răspunsuri de calitate la 50 de întrebări pentru a ajunge la plata minimă (50 000 de puncte).

Citește și Se poate câștiga bitcoin din sondaje cu BitcoinGet?

Din punctul meu de vedere, principalul dezavantaj nu este faptul că nu avem suficiente modalități de a schimba aceste puncte în tichete cadou. Ci mai degrabă faptul că nu oferă posibilitatea de a primi bani în schimbul punctelor obținute.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania