HelpOwl – Întrebări de cultură generală, Tichete cadou | Merită sau nu?

0
(0)

S-ar putea să fiți surprins să aflați că există site-uri care vă pot plăti pentru că vă folosiți cunoștințele și experiența ca să răspundeți la întrebări de cultură generală. HelpOwl este un astfel de site, care vă permite să câștigați bani sau tichete cadou virtuale răspunzând la întrebările puse de alți utilizatori.

Să îi ajutați pe ceilalți să obțină răspunsurile de care au nevoie pare o modalitate distractivă de a câștiga bani sau tichete cadou electronice. Dar, trebuie să știți dacă merită să investiți timp și energie în acest lucru.

Citește și Crearea de conținut online, Blockchain prin Ecency

Vestea bună este că HelpOwl funcționează și în România, ceea ce înseamnă că puteți câștiga recompense pentru a răspunde la întrebări de cultură generală și la alte subiecte care vă interesează.

Dar nu vă grăbiți încă să vă creați un cont. Este important să înțelegeți mai întâi cum funcționează HelpOwl și la ce fel de întrebări vă puteți aștepta să răspundeți. De aceea, acest articol este atât de important.

Ce este HelpOwl?

Furnizarea de răspunsuri de calitate la întrebări simple ar trebui să fie o sarcină ușoară pentru cei care sunt obișnuiți să completeze sondaje online în mod regulat. Și exact asta face HelpOwl – vă oferă posibilitatea de a răspunde la întrebări de cultură generală dintr-o varietate de domenii și de a fi recompensat pentru asta.

Este important de reținut că seriozitatea acestui site nu poate fi pusă la îndoială. În plus față de recompensele atractive pe care le oferă, HelpOwl vă permite să vă testați cunoștințele și să învățați lucruri noi.

Dacă sunteți interesat să începeți să răspundeți la întrebări și să câștigați recompense, trebuie mai întâi să vă creați un cont pe site-ul HelpOwl. După aceea, veți putea accesa o gamă largă de întrebări de cultură generală dintr-o varietate de domenii, inclusiv tehnologie, afaceri, istorie, social media, artă și multe altele.

Cum ne înregistrăm pe HelpOwl?

Pentru a avea acces la întrebările de cultură generală de pe HelpOwl și pentru a primi recompense pentru răspunsurile corecte, trebuie să vă înregistrați.

înregistrare HelpOwlPin
Formular de înregistrare HelpOwl

Formularul de înregistrare conține următoarele câmpuri:

 • Nume de utilizator;
 • Parolă;
 • Întrebare de securitate și răspunsul dumneavoastră;
 • Numele dumneavoastră;
 • Adresa de e-mail.

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la confirmarea adresei de e-mail. După ce ați completat formularul, vă puteți autentifica imediat și puteți începe să răspundeți la întrebări și să câștigați recompense pentru răspunsurile corecte.

Cum să obțineți recompense pentru răspunsurile la întrebări de cultură generală pe HelpOwl?

Pentru a câștiga recompense pe site-ul HelpOwl, trebuie să creați conținut sub formă de răspunsuri la întrebările postate de membrii comunității. Aceste întrebări sunt accesibile prin intermediul secțiunii ” Answer” din meniul principal al site-ului. În această secțiune, puteți căuta întrebări în funcție de cuvinte cheie sau de domeniul de activitate preferat.

Citește și Obține criptomonede din activități simple, precum oferte sau videoclipuri cu Coinspiller

De exemplu, dacă doriți să găsiți întrebări de cultură generală, introduceți acest cuvânt cheie în bara de căutare și veți găsi o listă de întrebări relevante. Acest lucru vă permite să găsiți rapid întrebări care vă interesează și la care puteți oferi răspunsuri calitative.

întrebări și răspunsuri HelpOwlPin
Întrebări despre Facebook

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, am căutat după cuvântul cheie Facebook. Numai pentru acest termen am găsit aproximativ 50 de căutări. La majoritatea dintre acestea existau deja niște răspunsuri.

Acest lucru nu înseamnă că nu veți putea oferi răspunsuri la aceste întrebări. În funcție de calitatea răspunsului dumneavoastră, veți fi recompensat sau penalizat.

Este important de știut că punctele sunt acordate în funcție de calitatea răspunsurilor dumneavoastră. Fiecare răspuns de calitate este recompensat cu 100 de puncte, iar primul răspuns acceptat este recompensat cu 1000 de puncte. În plus, dacă un alt utilizator vă susține răspunsul, veți primi 10 puncte suplimentare.

Cu toate acestea, dacă răspunsul dvs. este considerat incorect sau nu este în acord cu opinia majorității, veți fi penalizat cu 10 puncte. Prin urmare, este important să acordați atenție calității și acurateței răspunsurilor dvs. pentru a obține recompense mai mari și pentru a vă îmbunătăți reputația pe site.

Ce alte modalități sunt disponibile pentru a obține recompense?

Răspunsurile la întrebările de cultură generală nu reprezintă singura modalitate de a fi recompensat. În plus, puteți câștiga puncte prin încărcarea de manuale sau instrucțiuni de utilizare pentru diverse articole din domenii precum IT, telefoane mobile, electrocasnice sau jocuri online.

Citește și Obțineți skin-uri CS-GO sau vouchere cadou cu CollectSkins | Adevărat sau Fals?

Pentru fiecare manual încărcat, recompensa diferă în funcție de numărul de pagini, după cum urmează:

 • 1-10 pagini cu o recompensă de 250 de puncte;
 • 11-50 de pagini cu o recompensă de 500 de puncte;
 • 51-100 de pagini cu o recompensă de 750 de puncte;
 • peste 101 pagini cu o recompensă de 1.000 de puncte.

Este ușor să câștigați puncte prin încărcarea unui manual de pe internet pe site-ul HelpOwl.

Trebuie să rețineți că toate răspunsurile sau manualele încărcate trebuie să fie de înaltă calitate, altfel nu veți primi nicio recompensă pentru efortul dumneavoastră.

Care sunt metodele de plată?

Vreți să aflați cum puteți obține tichete cadou virtuale pentru munca dumneavoastră?

Iată informațiile de care aveți nevoie!

Punctele acumulate prin munca depusă pe acest site pot fi schimbate doar în tichete cadou virtuale, care pot fi folosite pentru cumpărături la diverse magazine online. Din păcate, nu puteți solicita plăți în numerar.

Aveți trei opțiuni pentru a vă răscumpăra punctele:

 • Amazon;
 • Walmart;
 • iCARD.

Valoarea minimă de schimb este de 50.000 de puncte, echivalentul a 10 dolari.

modalități de retragere pe HelpOwlPin
Metode de retragere HelpOwl

Este important de reținut că aceste metode de plată nu sunt la fel de atractive pentru persoanele care locuiesc în România. De exemplu, HelpOwl acceptă tichete cadou electronice doar de pe site-ul Amazon.com, ceea ce poate fi o problemă pentru unii utilizatori.

Dacă ar exista posibilitatea de a alege între Amazon în Germania, Franța, Spania, Suedia sau Italia, atunci ar fi o altă discuție. Aceste site-uri Amazon acceptă tichete cadou electronice din mai multe țări, inclusiv din România. Astfel, utilizatorii ar fi putut beneficia de avantajele oferite de acest sistem de recompensă.

Merită sau nu?

Interfața cu utilizatorul este interesantă și atractivă, dar când vine vorba de retragerea banilor, nu sunt atât de mulțumit. Fără metode reale de retragere, poate că ar trebui să o numim „Help-Not-So-Much-Owl„.

Ca să vă faceți o idee, va trebui să oferiți răspunsuri de calitate la 50 de întrebări pentru a ajunge la plata minimă (50.000 de puncte). Iar asta înseamnă să petreceți timp pe site răspunzând la întrebări despre „Cum să vă legați șireturile” și „Cât de des trebuie să vă spălați periuța de dinți„.

Citește și Se poate câștiga bitcoin din sondaje cu BitcoinGet?

Dar să nu ne oprim aici. Principalul dezavantaj al HelpOwl, în ceea ce mă privește, nu este faptul că nu avem suficiente modalități de a schimba punctele pe tichete cadou.

Mai degrabă, este faptul că nu oferă posibilitatea de a primi bani în schimbul punctelor acumulate. Păi, dacă tot ne petrecem timpul răspunzând la întrebări aleatorii, nu ar fi frumos să primim și bani în schimbul timpului și cunoștințelor noastre?

Una peste alta, dacă vreți să vă distrați și să vă testați cunoștințele generale, HelpOwl poate fi o alegere distractivă. Dar dacă vrei să faceți bani, poate că ar trebui să încercați altceva.

Ceea ce este sigur este că în timpul petrecut pe HelpOwl veți învăța lucruri noi și interesante, chiar dacă acestea nu vă vor aduce bani în buzunar.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu