Dogetrix – Dogecoin gratuit, Staking, Jocuri | Merită sau nu?

4
(2)

Ultima actualizare pe 9 octombrie 2022 de Jonas

Vreți să intrați în lumea criptomonedelor? Căutați site-uri care vă oferă posibilitatea de a obține criptomonede gratuit? Doriți altceva decât celebrele site-uri de tip faucet, precum FireFaucet, Cointiply sau FaucetCrypto? Ei bine, în acest articol vă voi prezenta Dogetrix, un site care ne oferă dogecoin gratuit.

Înregistrarea pe orice site ar trebui să se facă numai după ce au fost efectuate anumite verificări. Este important să nu ne grăbim atunci când vrem să ne înscriem în astfel de comunități care ne promit câștiguri pasive și nu numai. De aceea, în acest articol, vă voi prezenta detalii care cu siguranță vă vor ajuta să înțelegeți mecanismul de funcționare a site-ului Dogetrix.

Citește și Jucați jocuri distractive pe telefonul mobil cu aplicația Funtap

Recunosc că la început nu am avut prea multă încredere în acest site. Părea prea simplu să obținem dogecoin. Dar cu timpul, răsfoind diverse analize de pe alte forumuri sau site-uri de specialitate, am ajuns la concluzia că acest site este pe bune. Modul de câștig este foarte simplu și nu necesită nicio investiție din partea ta. Bineînțeles că pentru câștiguri mai mari atunci ar trebui să investiți ceva. Dar pentru cineva care este la început de drum, Dogetrix poate fi o soluție interesantă pentru a obține criptomonede (dogecoin în acest caz) gratuit.

Sper că nu v-am plictisit cu această introducere.

Să trecem la treabă și să vedem ce este atât de interesant la acest site și dacă merită să vă alăturați acestei comunități pentru a obține DOGE gratuit.

Ce este Dogetrix?

Dogetrix este o platformă de staking (miză) care efectuează tranzacții în dogecoin.

Dar ce este acest ”staking”? Prin ”staking”, ne referim la blocarea criptomonedelor (dogecoin în cazul Dogetrix) pentru validarea blocurilor. Pentru a valida aceste blocuri, este nevoie de un nod de validare fizic.

Nodul fizic de validare este un computer pe care va rula codul de validare.

Știu că sună complicat.

În concluzie, staking-ul este o modalitate de a bloca o anumită cantitate de criptomonedă pentru a susține o rețea bazată pe blockchain.

Toată această activitate va contribui la confirmarea tranzacțiilor efectuate pe blockchain.

În schimbul acestui efort, veți primi o mică recompensă, în funcție de numărul de criptomonede depuse în miză.

Cum ne înregistrăm pe Dogetrix?

Înscrierea pe Dogetrix se face exact în același mod cum ați fi făcut-o și pe alte site-uri care vă oferă posibilitatea de a câștiga un venit suplimentar.

În partea de sus a paginii principale veți găsi butonul pentru autentificare sau pentru crearea unui cont nou.

înregistrare pe DogetrixPin
Formular de înregistrare pe Dogetrix

Formularul de înregistrare nu necesită adăugarea de informații precum numele, prenumele, data nașterii sau adresa de domiciliu. Trebuie doar să introduceți adresa dvs. de e-mail și o parolă.

Confirmarea adresei de e-mail nu este obligatorie în acest caz. Cu alte cuvinte, după ce ați adăugat aceste 2 informații (adresa de e-mail și parola), veți putea accesa de îndată contul dvs. nou creat.

Care este bonusul de înregistrare?

Acest bonus de înregistrare va fi adăugat numai după ce ați creat cu succes un cont pe Dogetrix.

De exemplu, am primit 1 DOGE si 60 mDOGE pentru că m-am înregistrat pe acest site. Este posibil ca acest bonus să fie diferit pentru unele persoane. Ideea este că veți primi ceva pentru a vă alătura acestei comunități.

Cum putem câștiga venituri pasive cu Dogetrix?

Principala modalitate de a câștiga venituri pasive este prin intermediul a ceea ce ei numesc staking sau miză.

Toți cei care se înregistrează pe acest site vor avea dreptul de a participa la primul nivel de staking, respectiv Staking Pool Level 1. Nu știu cât va dura această promoție. În acest moment, toți cei care se înregistrează vor putea accesa în mod gratuit acest prim nivel imediat ce își vor crea un cont.

Fiecare ”STAKING” oferă câștiguri diferite, în funcție de cât de mult sunteți dispus să investiți.

Dogetrix staking poolPin
Staking Pool Level 1

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, primul nivel de STAKING vă oferă o recompensă de 1 mDOGE pe minut. De asemenea, veți obține informații despre perioada în care miza este activă. În cazul primului nivel, perioada este ”lifetime”, cu alte cuvinte, cât timp acest site va putea rămâne pe piață.

Cum se poate accesa lista cu ”staking pools”?

Pentru a afla mai multe detalii despre fiecare ”pool de staking”, tot ce trebuie să faceți este să accesați secțiunea ”Câștigă mai mult” (Earn More) din meniul principal.

Aici veți vedea lista acestor pool-uri de staking. Lista conține 25 de niveluri, care vor oferi recompense diferite, dar și detalii despre investiția necesară pentru a te înscrie.

accesare staking poolPin
Accesare secțiune Staking Pool

De exemplu, ultimul nivel (Staking Pool Level 25) este valabil timp de 30 de zile și oferă o recompensă de 100 000 mDOGE pe minut, dar va necesita o investiție de 2 160 000 DOGE.

Poate că acest exemplu nu este unul care să vă motiveze.

Haideți să vedem care sunt cerințele pentru un nivel mai acceptabil, nivelul 10 de staking.

Acest nivel necesită o investiție de 1080 DOGE, care vă va oferi o recompensă de 50 mDOGe pe minut, contractul fiind valabil pentru 30 de zile.

Fiecare nivel va avea 3 culori:

  • verde;
  • galben;
  • roșu.

Cele cu verde sau galben vor putea fi accesate și folosite pentru a obține dogecoin. Cele cu roșu, în schimb, nu sunt în prezent disponibile pentru investiții, deci nu vor putea fi valorificate.

Cum să câștigați dogecoin cu Dogetrix?

Aici vreau doar să menționez un aspect destul de important care vă poate afecta câștigurile pe Dogetrix.

Așa cum am menționat în rândurile de mai sus, fiecare nivel vă va aduce o recompensă pe minut. Veți primi mDOGE până când bara ajunge la 100%. Când ajunge la acest nivel, plățile se opresc.

recompense în dogecoinPin
Recompense obținute pe Dogetrix

Prin urmare, este recomandabil să folosiți butonul „COLLECT” până când ajunge la 100%. Ar trebui să vizitați site-ul mai des pentru a evita să pierdeți aceste recompense. Primul nivel va fi finalizat într-o oră. În ceea ce privește celelalte niveluri, va fi nevoie de mult mai mult timp pentru a ajunge la 100%, adică nu veți mai fi obligați să vizitați site-ul la fiecare oră.

Citește și Răspundeți la întrebări de cultură generală cu HelkpOwl și obțineți tichete cadou | Merită sau nu?

Este posibil ca recompensa pentru ”staking” să nu fie afișată imediat în soldul contului dvs. Nu intrați în panică, în mod normal, soldul contului dvs. va fi actualizat în 60 de minute. Acest lucru se va întâmpla foarte rar. În cazul meu, toate recompensele au fost trimise în balanța contului meu de îndată ce am accesat butonul „collect”.

Care este programul de promovare pe Dogetrix?

Spre surprinderea mea, Dogetrix oferă și un program de promovare, astfel că potențialul de câștig este foarte mare.

Veți primi un link promoțional special pe care îl veți folosi pe site-urile dumneavoastră, pe rețelele sociale precum Facebook, Uhive, Twitter, Linkdln, Pinterest, Tsu Social sau pe forumuri specializate.

Astfel, veți primi 10% din recompensele colectate de aceștia. De aceea, este important ca cei care folosesc linkul dvs. de promovare să fie cu adevărat interesați să obțină criptomonede gratuit cu această platformă.

Ce alte metode puteți folosi pentru a obține dogecoin?

Ei bine, Dogetrix oferă și alte modalități de a obține dogecoin, dar acestea prezintă anumite riscuri. Aici mă refer la jocurile de pariuri.

pariuri cu DogetrixPin
Joc de pariu Dogetrix

În prezent, nu există multe astfel de jocuri pe Dogetrix. La momentul scrierii acestui articol, Dogetrix oferă doar 2 jocuri, și anume:

  • Coin Toss;
  • Three-Card Monte.

În timp, cu siguranță vor adăuga mai multe jocuri menite să vă facă să pierdeți câștigurile obținute pe acest site. Spun asta pentru că nu vă pot recomanda să folosiți această secțiune pentru a vă crește câștigurile datorită riscurilor foarte mari de a pierde tot ce ați acumulat până la acel moment.

Cum vă puteți retrage câștigurile?

Sunt sigur că v-ați întrebat care este motivul pentru care se oferă acel bonus suplimentar de înregistrare și accesul gratuit la primul nivel de staking. Cum poate supraviețui o afacere pe piață când oferă aceste avantaje celor care se înregistrează pe această platformă?

Din câte am înțeles din cercetările online, toate aceste ”mici” beneficii sunt oferite din propriul buzunar. Toate acestea fac parte dintr-o campanie de marketing mult mai complexă și se bazează în mare măsură pe secțiunea de pariuri. Cu alte cuvinte, atâta timp cât vor exista oameni care vor dori să folosească jocurile de noroc pentru a se relaxa, Dogetrix va putea să ofere tot ceea ce promite.

Jocurile de noroc sunt cele care îi ajută să își achite toate obligațiile față de membrii săi.

retragere de dogecoin cu DogetrixPin
Formular de retragere

Retragerea minimă este de 15 DOGE și va fi accesibilă în secțiunea ”Account” din meniul principal. Aici veți vedea opțiunea de retragere.

După ce ați completat formularul de retragere, suma retrasă va fi prelucrată în câteva minute.

Nu trebuie să investiți pentru a retrage de pe Dogetrix, dar va dura ceva mai mult timp pentru a ajunge la 15 DOGE.

La ce câștiguri vă puteți aștepta?

Câștigurile pe care le obțineți depind de nivelul de staking la care activați. Cu cât nivelul este mai mare, cu atât veți obține câștiguri mai mari. Odată ce un nivel de miză a fost completat, vă puteți transfera câștigurile la un nivel superior, care vă va oferi câștiguri mai mari.

Citește și Obțineți criptomonede din vizionarea de clipuri video sau din completarea ofertelor | Merită sau nu?

Potențialul de câștig este foarte mare, dar trebuie să vă asumați anumite riscuri. Puteți face bani, dar trebuie să vă implicați financiar. Totul depinde de seriozitatea și răbdarea dumneavoastră, mai ales dacă începeți de jos.

Este clar că acest model de afaceri nu va dura foarte mult timp. La un moment dat, nu-și va mai putea îndeplini obligațiile față de membrii săi și va dispărea ca multe alte site-uri similare. Ideea este de a profita la maximum de ceea ce Dogetrix are de oferit în acest moment.

UPDATE 14 Noiembrie 2021 – DOGETRIX a devenit un site SCAM!!!

Pentru cei care doresc să obțină dogecoin gratuit, acest site este una dintre cele mai interesante opțiuni din mediul online. Veți putea să vă dublați investiția atâta timp cât sunteți activi pe site și nu uitați să folosiți butonul ”Collect”.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 4 / 5. Număr de voturi: 2

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania