Dogetrix – Dogecoin gratuit, Staking, Jocuri | Merită sau nu?

4
(2)

Doriți să explorați lumea criptomonedelor și căutați site-uri care vă oferă posibilitatea de a obține criptomonede gratuit? V-ați săturat să folosiți site-uri precum AutoFaucet, CoinFaucet sau FaucetCrypto și căutați alte opțiuni? În acest articol, vă voi prezenta Dogetrix, o platformă care oferă dogecoin gratuit.

Înregistrarea pe un site ar trebui să fie o decizie bine gândită și ar trebui să fie realizată numai după ce au fost făcute anumite verificări. Este important să nu vă grăbiți atunci când doriți să vă înscrieți în astfel de comunități, care vă promit câștiguri pasive și nu numai. În acest articol, vă voi oferi toate detaliile necesare pentru a vă ajuta să înțelegeți cum funcționează Dogetrix.

Citește și Jucați jocuri distractive pe telefonul mobil cu aplicația Funtap

Trebuie să recunosc că la început am fost sceptic în legătură cu Dogetrix. Părea prea simplu să obții dogecoin. Cu toate acestea, după ce am examinat diverse recenzii pe alte forumuri și site-uri specializate, am ajuns la concluzia că Dogetrix este de încredere.

Modul de a câștiga este foarte simplu și nu necesită nicio investiție din partea dvs. Desigur, dacă doriți să obțineți câștiguri mai mari, poate fi necesară o investiție. Dar pentru cineva care abia începe să descopere lumea criptomonedelor, Dogetrix poate fi o soluție interesantă pentru a obține criptomonede gratuite (în acest caz, dogecoin).

Sper că introducerea nu a fost prea plictisitoare. Să vedem acum ce face Dogetrix atât de interesant și dacă merită să vă alăturați acestei comunități pentru a obține dogecoin gratuit.

Ce este Dogetrix?

Dogetrix este o platformă de „staking” sau „miză” care permite tranzacționarea criptomonedelor dogecoin.

Dar ce înseamnă de fapt staking? Staking înseamnă blocarea criptomonedelor (în cazul Dogetrix, dogecoin) pentru a valida blocurile. Validarea blocurilor necesită un nod de validare fizic, adică un computer care rulează codul de validare.

Această activitate poate părea complicată, dar, în esență, staking-ul este o modalitate de a bloca o anumită cantitate de criptomonede pentru a susține o rețea blockchain. În urma validării blocurilor, contribuiți la confirmarea tranzacțiilor efectuate pe blockchain.

În schimbul acestui efort, veți fi recompensat cu o cantitate mică de criptomonedă, în funcție de numărul de criptomonede pe care l-ați depus.

Pe scurt, Dogetrix este o platformă de miză care vă permite să blocați dogecoin pentru a valida blocuri și a ajuta la susținerea rețelei blockchain, cu o recompensă în schimb.

Cum ne înregistrăm pe Dogetrix?

Accesați pagina principală și veți găsi butonul de autentificare sau de creare a unui cont nou în partea de sus a paginii.

Formularul de înregistrare este simplu și nu vă cere să introduceți informații personale, cum ar fi numele, prenumele, data nașterii sau adresa de domiciliu. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți adresa de e-mail și să alegeți o parolă.

înregistrare pe DogetrixPin
Formular de înregistrare pe Dogetrix

Confirmarea adresei de e-mail nu este necesară, așa că, odată ce ați introdus aceste două informații, veți avea acces imediat la contul nou creat. În câteva minute, veți putea începe să explorați Dogetrix și să profitați de toate avantajele pe care le oferă platforma.

Care este bonusul de înregistrare?

Bonusul de înregistrare este disponibil numai după ce ați creat cu succes un cont pe platformă.

De exemplu, am primit un bonus constând în 1 DOGE și 60 mDOGE pentru că m-am înregistrat cu succes. Este important de reținut că acest bonus poate fi diferit pentru fiecare utilizator.

În orice caz, ideea de bază este că veți primi un bonus special pentru înscrierea în cadrul acestei comunități.

Cum putem câștiga venituri pasive cu Dogetrix?

Una dintre principalele modalități de a câștiga venituri pasive prin Dogetrix este prin ceea ce ei numesc „staking” sau „miză„.

Oricine se înregistrează pe site va putea participa la primul nivel de miză, Staking Pool Level 1. În acest moment, promoția oferă acces gratuit la acest prim nivel de îndată ce vă creați un cont, dar nu se știe cât va dura această promoție.

Câștigurile oferite de fiecare miză sunt diferite, în funcție de cât de mult sunteți dispus să investiți.

Dogetrix staking poolPin
Staking Pool Level 1

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, primul nivel de miză vă oferă o recompensă de 1 mDOGE pe minut și vă arată informații despre cât timp este activă miza. În cazul primului nivel, perioada este „lifetime„, adică cât timp poate rămâne pe piață acest site.

Cum se poate accesa lista cu ”staking pools”?

Pentru a afla cum să accesați lista de ”staking pools”, trebuie doar să accesați secțiunea ”Câștigă mai mult” din meniul principal. Această secțiune va oferi o listă completă a tuturor pool-urilor de miză disponibile, fiecare dintre acestea oferind recompense diferite și necesitând un anumit nivel de investiție.

accesare staking poolPin
Accesare secțiune Staking Pool

De exemplu, ultimul nivel disponibil, numit „Staking Pool Level 25„, va oferi o recompensă de 100.000 mDOGE pe minut timp de 30 de zile, dar va necesita o investiție de 2.160.000 DOGE.

Acest nivel poate fi prea mare pentru unii, așa că haideți să ne uităm la nivelul de miză 10.

Pentru a accesa acest nivel, va trebui să investiți 1080 DOGE, iar recompensa va fi de 50 mDOGE pe minut pentru un contract valabil 30 de zile.

Fiecare nivel de miză va fi marcat cu una dintre cele trei culori disponibile:

  • verde;
  • galben;
  • roșu.

Cele verzi sau galbene sunt disponibile pentru investiții și pot fi folosite pentru a câștiga dogecoin. Cele cu roșu, pe de altă parte, nu sunt disponibile în prezent pentru investiții și, prin urmare, nu pot fi valorificate.

Accesarea acestei secțiuni din meniul principal va fi primul pas pentru a obține mai multe informații despre bazinele de miză și pentru a alege nivelul potrivit pentru investiția dumneavoastră.

Cum să câștigați dogecoin cu Dogetrix?

Există un aspect important pe care trebuie să îl luați în considerare, deoarece vă poate afecta veniturile.

După cum am menționat mai devreme, fiecare nivel pe care îl atingeți vă va aduce o recompensă pe minut. Aceste recompense sunt în mDOGE și pot fi colectate până când bara ajunge la 100%. Odată ce ați atins acest nivel, plățile se vor opri. Prin urmare, se recomandă utilizarea butonului „COLLECT” atunci când bara ajunge la 100%.

recompense în dogecoinPin
Recompense obținute pe Dogetrix

Este important să vizitați site-ul mai des pentru a vă asigura că nu pierdeți aceste recompense. Primul nivel va fi finalizat în decurs de o oră, iar celelalte niveluri vor dura mai mult timp pentru a ajunge la 100%.

Este posibil ca recompensa să nu fie afișată imediat în balanța contului dumneavoastră. Nu vă faceți griji, deoarece balanța contului dvs. va fi actualizată în mod normal în 60 de minute. Acest lucru se întâmplă foarte rar.

În experiența mea personală, toate recompensele au fost transferate în contul meu imediat ce am apăsat butonul „COLLECT„.

Care este programul de promovare pe Dogetrix?

Dogetrix oferă un program de promovare, iar acest lucru m-a surprins în mod plăcut, deoarece oferă un potențial mare de câștig.

Programul de promovare presupune primirea unui link special de promovare, pe care îl puteți folosi pe site-urile dumneavoastră, pe rețelele sociale precum Facebook, Uhive, Twitter, Linkdln, Pinterest, Tsu Social sau pe forumuri specializate.

Prin intermediul acestui link de promovare, veți primi 10% din recompensele colectate de la persoanele care utilizează acest link.

Prin urmare, este important să vă asigurați că cei care folosesc link-ul dvs. de promovare sunt cu adevărat interesați să obțină criptomonede gratuite cu ajutorul acestei platforme.

Ce alte metode puteți folosi pentru a obține dogecoin?

Dogetrix oferă și alte modalități de a obține dogecoin, dar unele dintre acestea prezintă riscuri semnificative. Mă refer aici la secțiunea de jocuri de noroc.

Deși în prezent există doar două jocuri disponibile pe Dogetrix – Coin Toss și Three-Card Monte – este posibil ca în viitor să mai adauge și altele.

pariuri cu DogetrixPin
Joc de pariu Dogetrix

Cu toate acestea, trebuie să fiți conștienți de riscurile pe care le implică utilizarea acestei secțiuni pentru a vă crește câștigurile.

Deși este tentant să încercați să câștigați dogecoin prin intermediul jocurilor de noroc, este important să fiți atenți la riscul de a pierde tot ceea ce ați acumulat până în acel moment. În plus, din cauza riscurilor ridicate, nu se recomandă folosirea acestei secțiuni pentru a vă crește câștigurile.

Cum vă puteți retrage câștigurile?

Vă întrebați cum să vă retrageți câștigurile de pe platforma Dogetrix? Ei bine, motivul pentru care se oferă un bonus de înscriere suplimentar și acces gratuit la primul nivel de miză este destul de simplu – toate acestea sunt oferite din buzunarul propriu al companiei.

Aceste beneficii fac parte dintr-o campanie de marketing mai amplă și sunt menite să atragă mai mulți jucători pe platformă. Prin urmare, Dogetrix poate livra ceea ce promite datorită secțiunii de pariuri și jocuri.

Așadar, jocurile de noroc sunt cele care îi ajută să își îndeplinească toate obligațiile față de membrii lor. Dacă doriți să vă retrageți câștigurile, trebuie să mergeți la secțiunea „Cont” din meniul principal și să selectați opțiunea de retragere.

retragere de dogecoin cu DogetrixPin
Formular de retragere

Retragerea minimă este de 15 DOGE și, odată ce ați completat formularul de retragere, suma retrasă va fi procesată în câteva minute.

Este important de reținut că nu trebuie să investiți nimic pentru a vă retrage câștigurile, dar ar putea dura ceva timp pentru a ajunge la suma minimă necesară.

La ce câștiguri vă puteți aștepta?

Dacă sunteți interesat de câștigurile pe care le puteți obține, ar trebui să luați în considerare nivelul mizei pe care o alegeți. Cu cât nivelul este mai mare, cu atât veți câștiga mai mult. De asemenea, vă puteți transfera câștigurile la un nivel mai mare pentru a obține un profit mai mare.

Potențialul de câștig este foarte mare, dar, trebuie să țineți cont de faptul că există anumite riscuri pe care trebuie să le acceptați. Este posibil să faceți bani, dar este necesar să investiți și să fiți serioși. Acest lucru este deosebit de important dacă sunteți începător și porniți de la un nivel scăzut.

Citește și Obțineți criptomonede din vizionarea de clipuri video sau din completarea ofertelor | Merită sau nu?

Este important să știți că această afacere nu este pe termen lung. La un moment dat, este posibil ca Dogetrix să nu-și poată îndeplini obligațiile față de membrii săi și să dispară, ca multe alte site-uri similare. Este important să profitați de acest moment și să vă asigurați că profitați la maximum de avantajele oferite de Dogetrix.

Pentru oricine este interesat să obțină dogecoin gratuit, Dogetrix poate fi o opțiune online interesantă. Dacă sunteți activi pe site și nu uitați să colectați cât mai des posibil, puteți obține un profit considerabil.

Actualizare: ATENȚIE, începând cu 14 noiembrie 2021, Dogetrix a fost desemnat ca fiind un site SCAM (escrocherie online)!

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 4 / 5. Număr de voturi: 2

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu