Answeree – Întrebări și răspunsuri, retragere bani PayPal | Merită sau nu?

0
(0)

Ce ați spune dacă ați fi recompensat pentru a răspunde la întrebări? Există site-uri online care își plătesc membrii pentru răspunsurile oferite la întrebări din diverse domenii de activitate. În acest articol, vom discuta despre Answeree, un site unde puteți câștiga bani furnizând răspunsuri la întrebările postate de membrii acestei comunități.

Citește și Obțineți Dogecoin gratuit cu DOGETRIX

În ceea ce privește modul de funcționare, este destul de asemănător cu alte site-uri, cum ar fi HelpOwl sau JustAnswer. Aceste site-uri sunt similare în ceea ce privește modul în care își recompensează membrii. Ca si in cazul site-ului Answereee, tot ce trebuie să faceți este să oferiți răspunsuri de calitate la întrebările postate de membri și nu trebuie să aveți cunoștințe avansate în domeniile respective pentru a răspunde la întrebări.

Ce este Answeree?

Answeree este un site care vă oferă șansa de a vă testa cunoștințele în diverse domenii, oferind răspunsuri la întrebări. Site-ul este unul serios, care vă va plăti pentru răspunsurile pe care le oferiți, însă acestea trebuie să îndeplinească anumite criterii de calitate. Doar răspunsurile care sunt acceptate de cei care au postat acele întrebări vor fi recompensate.

Answeree poate fi considerat un site mult mai accesibil în comparație cu cele 2 site-uri similare enumerate mai sus. Cu alte cuvinte, nu trebuie să fiți expert în domeniile respective pentru a oferi un răspuns de calitate.

Am stabilit că acest site poate fi folosit cu ușurință de majoritatea dintre dumneavoastră pentru a vă testa nivelul de cunoștințe. Pentru a începe să lucrați pe Answeree trebuie să vă faceți un cont nou.

Ce trebuie să faceți pentru a vă înregistra pe Answeree?

Butonul de înregistrare este inclus în secțiunea de autentificare. Această secțiune este situată în partea dreaptă sus. Faceți click pe acest buton pentru a accesa formularul de înregistrare.

înregistrare AnswereePin
Formular de înregistrare Answeree

Acest formular de înregistrare conține următoarele câmpuri:

 • nume de utilizator;
 • parolă;
 • adresa de e-mail;
 • Locul de reședință.

După ce ați completat acest formular de înregistrare, veți primi un link de confirmare pe adresa de e-mail cu care v-ați înregistrat.

Utilizați acest link pentru a vă confirma adresa de e-mail și pentru a vă accesa contul.

Cum puteți face bani online în PayPal cu Answeree?

Fiind un site specializat în întrebări și răspunsuri, veți fi recompensat pentru a răspunde la întrebări.

În mod ideal, ar trebui să începeți cu întrebările care nu au răspunsuri. Puteți accesa aceste întrebări în secțiunea ”Unanswered (Fără răspuns)”.

întrebări simple AnswereePin
Întrebări Answeree

Answeree stă foarte bine la secțiunea ”întrebări”, cu aproximativ 273 de pagini. Pe fiecare pagină sunt cel mult 25 de întrebări. Aici sunt incluse atât cele la care s-a răspuns deja, cât și cele fără răspuns.

Cum răspundeți la întrebări?

Înainte de a răspunde la această întrebare, este foarte important să nu folosiți surse de inspirație precum Quora sau Wikipedia pentru a face ”copy” și ”paste”. Cu alte cuvinte, sursele online pot fi folosite doar în măsura în care acestea trebuie modificate pentru a putea fi considerate materiale originale. Ideea este să nu le copiați cuvânt cu cuvânt așa cum le găsiți pe diverse site-uri online.

Să revenim la întrebarea noastră. Pentru a răspunde la întrebări, pur și simplu selectați o întrebare și adăugați răspunsul dumneavoastră. Asigurați-vă că răspunsul dumneavoastră nu conține greșeli gramaticale sau de punctuație. Calitatea unui răspuns este influențată de aceste două criterii.

De asemenea, nu aveți voie să adăugați linkuri în răspunsurile dumneavoastră. Este posibil ca răspunsul dvs. să fie acceptat, dar nu veți fi recompensat. Așadar, evitați pe cât posibil să folosiți link-uri (fie ele relevante sau nu) în răspunsurile dumneavoastră.

întrebări și rasunsuriPin
Exemplu întrebare – răspuns

Unele persoane au considerat că pot rescrie anumite răspunsuri. Nu faceți acest lucru pentru că nu veți fi plătiți. Toate răspunsurile trebuie să fie originale.

Dacă răspunsul dvs. respectă aceste reguli, atunci persoana care a postat întrebarea ar trebui să dea un vot pozitiv, ceea ce va duce la acceptarea răspunsului. Fiecare răspuns acceptat va primi 10 puncte.
Răspunsul dvs. poate primi, de asemenea, voturi din partea altor persoane care au considerat utile informațiile furnizate în răspuns.

Citește și Se pot face bani din click-uri pe reclame cu ArgonClick?

După cum vedeți, furnizarea de răspunsuri la întrebări nu este un proces complicat, dar trebuie să fiți atenți la răspunsurile pe care le oferiți.

Permiteți-mi să vă dau câteva exemple de domenii la care se referă aceste întrebări:

 • Afaceri;
 • mașini;
 • electronice;
 • sport;
 • jocuri;
 • animale;
 • mâncare, gătit, băutură;
 • SEO, internet sau bloguri;
 • modă;
 • dragoste;
 • matematică și așa mai departe.

Care sunt metodele de plată?

Răspunsurile acceptate sunt recompensate în puncte, care pot fi schimbate în bani. Pentru a retrage, va trebui să atingeți suma de 2$. Având în vedere că 10 puncte valorează 0,01$, ar trebui să obțineți 2 000 de puncte.
Retragerile se vor face numai prin PayPal. Ar mai exista o modalitate de retragere, prin Skrill, dar retragerea minimă este de 10$, adică 10 000 de puncte.

În ceea ce privește retragerea prin PayPal, ar trebui precizat următorul lucru. Deși prima retragere se poate face cu 2$, începând cu a doua retragere, acest minim de retragere va crește la 5$.

La ce câștiguri vă puteți aștepta?

Din păcate, nu am cum să vă dau un răspuns satisfăcător. Pentru a ajunge la primul minim de retragere (2 dolari), ar trebui să răspundeți la o mulțime de întrebări. Un răspuns acceptat vă oferă o recompensă de 0,01 dolari. Așadar, trebuie să aveți multă răbdare pentru a obține acei 2 dolari (la prima retragere).

Citește și Tokeni STMX cu aplicația StormX | Merită sau nu?

Acest site are mult potențial, dar stă foarte prost la capitolul recompense. Poate dacă ar fi avut un program de promovare, poate că utilizatorii acestei platforme ar fi fost mai motivați.

În concluzie, Answeree nu este un site care merită să fie utilizat, cel puțin pentru România. Recompensele sunt mult prea mici pentru timpul și efortul care trebuie depus pe această platformă de întrebări și răspunsuri.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu