Alertă de înșelăciune pe net cu jocul Helidrops

0
(0)

Nu-mi vine să cred cât de inventivi pot fi unii oameni pentru a induce oamenii în eroare și a le da speranțe false de a câștiga online. Zilele trecute am observat o reclamă pentru un joc numit Helidrops care seamănă cu un alt joc, și anume BlockSmash pe care l-am testat și care s-a dovedit a fi o mare înșelătorie online.

Am observat această reclamă pe un site PTC pe care îl folosesc și unde, datorită încrederii pe care o am în acesta, am și investit sume destul de mari pentru a-mi îmbunătăți șansele de a face bani online. Este vorba de Paidverts, un site PTC care este mult diferit față de site-urile PTC cu care suntem obișnuiți, prin modul de câștig oferit de cei care l-au lansat. Echipa din spatele Paidverts a lansat un alt site similar, în care sunt de asemenea implicat și în care am investit ceva bani. Este vorba de PTCShare.

Fiecare dintre site-urile PTC listate mai sus include un link către analiza mea privind modul în care funcționează, dovezi de plată și multe alte amănunte folositoare.

Acum revenim la jocul Helidrops.

Ce este Helidrops?

Ei bine, dragi prieteni, vă prezint jocul Helidrops în care veți primi cutii cu premii impresionante in bani sau monede virtuale prin intermediul unui elicopter.

Iată cum vă este prezentat acest joc. Cu o interfață destul de bine pusă la punct, cu multe recenzii ”pozitive” din partea așa-zișilor utilizatori și cu dovezi ale premiilor primite, jocul Helidrops încearcă să convingă oamenii de pe internet cu o modalitate foarte simplă și distractivă de a face bani într-un timp foarte rapid.

interfața jocului de deschis cutiiPin
Iată cum arată jocul Helidrops

Deși știu sigur că este o MARE înșelătorie, vă voi prezenta mai multe detalii care vă vor ajuta să înțelegeți cum funcționează acest tip de jocuri. Acesta nu va fi ultimul joc făcut de acești oameni care, teoretic, nu vor decât să vă facă să vă simțiți bine și să vă ofere bani gratis doar pentru că vă jucați pe calculator sau pe telefonul mobil.

Cu siguranță, vor mai fi și alte jocuri de acest gen, dar cu alte tematici. Cine știe, poate data viitoare va fi o navă spațială sau un extraterestru care vă va oferi alte cufere sau cine știe unde îi va mai purta imaginația.

Cum ne putem înregistra pe Helidrops?

În acest formular de înregistrare, au introdus o măsură de verificare a adresei de e-mail care este introdusă în formularul de înregistrare Helidrops.

Ce vreau să spun prin aceasta este că, dacă încercați să adăugați o adresă de e-mail temporară, veți fi imediat notificat că este interzisă utilizarea unei asfel de adrese de email.

Prin urmare, va trebui să adăugați o adresă de e-mail REALĂ, cum ar fi gmail, yahoo și așa mai departe.

Din fericire pentru mine, aveam o adresă de gmail pe care nu prea o folosesc. Am introdus această adresă de e-mail, precum și alte informații, cum ar fi numele de utilizator sau parola. În cele din urmă, am accesat adresa de e-mail pentru a o confirma.

bonus înregistrare pe HelidropsPin
Bonus înscriere pe Helidrops

Această operațiune mi-a adus un bonus de înscriere de 50 de încercări sau chei pe care le pot folosi pentru a deschide cutii sau cufere, sau cum doriți dumneavoastră să le numiți.

Cum funcționează acest joc ”interesant” numit Helidrops?

Așa cum am menționat mai sus, o simplă înregistrare pe jocul Helidrops ne va aduce 50 de chei sau monede pentru a deschide cutii cu premii.

După 13 cutii deschise, am reușit să obțin 0,97 dolari în numerar, bilete pentru a participa la loteria săptămânală, chei sau monede suplimentare, precum și puncte de experiență.

Cât credeți că am obținut după ce am folosit cele 50 de monede gratuite care mi-au fost oferite pentru înscrierea pe Helidrops?

premii în bani cu HelidropsPin
O suma de bani obținută în câteva minute

Ei bine, suma finală a ajuns la 2,29 dolari, 17 puncte de experiență, precum și 4 bilete la loteria săptămânală.

Nu e rău pentru 10 minute de muncă. Din păcate, nu veți putea retrage acești bani.

După epuizarea numărului de monede, jocul Helidrops ne oferă posibilitatea de a obține mai multe monede pentru a deschide alte cutii de premii.

Oferte

În secțiunea ”Coins” avem o listă de oferte pe care le putem completa. Aici vom găsi multe jocuri pentru mobil, printre care putem enumera unele precum:

 • Lords Mobile: Tower Defense (o recompensă de 720 de monede);
 • Who is? Brain Teaser & Riddles (o recompensă de 33 de monede);
 • Cube Caper, care oferă o recompensă de 6 monede pentru utilizarea lui timp de câteva minute.

Bineînțeles că vom găsi și câteva sondaje oferite de Yuno Surveys sau Your Surveys.

În aceste oferte veți găsi, de asemenea, încercări de a vă convinge să folosiți anumite link-uri promoționale către alte site-uri de sondaje. Un astfel de site de sondaje pe care l-am găsit în lista de oferte a fost ZoomBucks care includea un premiu de 480 de monede.

De asemenea, în această secțiune este disponibilă opțiunea de a primi un anumit număr de monede gratuite la un anumit interval de timp.

Numărul de monede este diferit, în funcție de nivelul contului dumneavoastră.

Cum puteți avansa în nivel?

Atunci când deschideți cutii, există posibilitatea să primiți puncte de experiență care vă vor ajuta să ajungeți la nivelul 5, care este și nivelul maxim.

Nivelul 0 vă va aduce 5 monede în fiecare oră, în timp ce nivelul maxim (adică 5) vă va aduce 30 de monede. Tot ce trebuie să faceți este să completați testul de tip Captcha.

Loteria săptămânală

Marele premiu este de 1.000 de dolari și poate fi câștigat în fiecare duminică.

Fiecare extragere săptămânală va desemna 10 câștigători, dintre care primii 5 vor primi premii în bani cuprinse între 50 și 500 de dolari, iar ultimii 5 vor primi premii în monede cuprinse între 100 și 1.000 de monede.

Aceste tichete pot fi obținute prin deschiderea cutiilor.

Care sunt nivelurile oferite de jocul Helidrops?

Ei bine, Helidrops ne prezintă câteva titluri care, teoretic, ar trebui să ne motiveze să fim mai activi în acest joc.

 • Nivelul 0 se numește ”FRESH”, care înseamnă ”prospătură”, cu avantaje precum un maxim de 0,25 dolari în ceea ce privește suma de bani primită din cutii și o sumă minimă de retragere zilnică de 5 dolari.

Primul nivel se numește ”Beginner”, care înseamnă ”începător”, cu avantaje precum un maxim de 0,50 dolari reprezentând suma de bani primită din cutii și o sumă minimă de retragere zilnică de 10 dolari.

 • Al doilea nivel se numește ”REGULAR”, adică ”obișnuit”, cu beneficii cum ar fi o sumă maximă de 2 dolari cu privire la banii primiți de la cutii și o sumă minimă de retragere zilnică de 20 de dolari.
 • Nivelul 3 se numește ”EXPERIENCED”, care înseamnă ”experimentat”cu avantaje precum un maxim de 3 dolari în bani primiți din cutii și o sumă minimă de retragere zilnică de 50 de dolari.
 • Al patrulea nivel se numește ”LEGEND”, care înseamnă ”legendă” și are avantaje precum un maxim de 4 dolari primit din cutii și o sumă minimă de retragere zilnică de 200 de dolari.
 • Ultimul nivel se numește ”UNBEATABLE”, ceea ce înseamnă ”invincibil”, cu avantaje precum un maxim de 5 dolari în numerar primit din cutii și o sumă minimă de retragere zilnică de 500 de dolari.

În ce constă programul de promovare?

Jocul Helidrops vă oferă un program de promovare care include beneficii precum:

 • 10 puncte de experiență pentru fiecare înregistrare verificată (adresă de e-mail);
 • un comision de 50% din valoarea câștigurilor obținute în urma ofertelor sau sondajelor;
 • un bonus zilnic de 1 monedă.

Care sunt metodele de retragere?

Având în vedere că nivelul 0 îmi oferă o sumă minimă de retragere zilnică de 5$, retragerile pot fi făcute teoretic în următoarele moduri:

 • PayPal, unde suma minimă de retragere este de 20$;
 • Payeer, având o sumă minimă de retragere de 50$;
 • Bitcoin și Litecoin , având o valoare minimă de retragere de 25$;
 • Dogecoin, care presupune o sumă minimă de retragere de 5$;
 • Dashcoin cu o sumă minimă de retragere de 30$;
 • Ethereum, a cărei sumă minimă de retragere este de 100$;
 • Tron, care prevede o sumă minimă de retragere de 5$;
 • Tether ERC-20, în care suma minimă de retragere este de 100 de dolari.

Din nefericire, fiecare metodă de retragere include o notificare conform căreia unele nu sunt disponibile pentru România, altele nu mai sunt în stoc, iar cele care sunt active au o sumă minimă imposibil de atins.

Așadar, nu puteam retrage decât prin monede precum Tron sau Dogecoin, dar surpriză, acestea nu mai sunt pe stoc.

Merită sau nu?

Jocul Helidrops este un SCAM. Nu vă faceți iluzii că veți putea retrage vreun ban din acest joc.

Nu contează câte persoane aduceți sau ce nivel atingeți, tot va fi o PIERDERE DE TIMP.

Fiecare moment pe care îl petreceți în acest joc va face bani pentru cei care au făcut acest SCAM. De asemenea, veți primi reclame atâta timp cât veți folosi acest joc.

În concluzie, nu vă recomand să folosiți acest joc.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu