Pi Network – Obțineți moneda Pi cu telefonul mobil | Merită sau nu?

4
(6)

V-ați întrebat vreodată cum ar fi fost dacă am fi fost mai deștepți atunci când a fost lansat moneda bitcoin? Când mă gândesc că în 2009 se puteau obține în jur de 50 de monede bitcoin la fiecare 10 minute, îmi vine să-mi trag palme (vorba vine…). Ca să nu mai vorbim de alte monede valoroase precum Litecoin sau Ethereum, care au avut aceeași evoluție pozitivă. În acest articol vă voi prezenta Pi Network, o platformă de minare care are un potențial uriaș.

Nu știu alții ce părere au, dar dacă aș primi bani pentru fiecare nouă idee de criptomonedă, cred că aș ajunge la un punct în care aș fi sigur din punct de vedere financiar.

Trăim într-o lume digitală în care, la fiecare câteva luni, apare un nou concurent care promite că ar putea fi soluția perfectă la problemele monetare din întreaga lume. Eu, unul, nici măcar nu știam că avem astfel de probleme.

Citește și Retrageți în siguranță monedele cripto obținute cu FaucetPay

Așa cum am precizat mai sus, acest articol vă va oferi informații despre un astfel de concurent cu o evoluție interesantă, fiind realizat de o echipă de medici din cadrul Universității Stanford. Ceea ce este foarte interesant este faptul că o mulțime de oameni (de ordinul milioanelor) s-au implicat deja în acest proiect.

Dragi prieteni, am plăcerea de a vă prezenta moneda Pi, o monedă care poate fi minată prin intermediul telefonului mobil.

Să trecem la treabă și să vedem ce este atât de interesant la această monedă și care este motivul pentru care aceasta creează atâta interes în întreaga lume.

Ce este moneda Pi Network?

Practic, Pi Network este o aplicație de minerit. Această aplicație ne oferă posibilitatea de a mina gratuit moneda Pi. Avantajul său este că nu veți avea nevoie de o platformă de minerit pentru a obține această monedă. Dacă vă interesează astfel de aplicații, puteți verifica o altă platformă similară care se numește TimeStope.

Dezvoltatorii rețelei Pi Network doresc ca aceasta să fie una dintre principalele monede digitale care pot fi obținute prin intermediul unui dispozitiv mobil.

Activitatea de minerit este un proces care necesită multă energie. De asemenea, necesită și multă putere de calcul.

La ce este folosită această putere de calcul? Puterea de calcul este utilizată pentru a rezolva puzzle-uri matematice complexe. Din fericire, procesul de extragere a monedelor Pi se face într-un mod foarte diferit. Aici se aplică așa-numitul grafic de încredere distribuit.

Pot să vă spun că Pi Network nu este o aplicație SCAM. Nu suntem încă în punctul în care am putea investi bani în acest proiect. Dar, cunoașteți faimoasa zicală, nu investiți niciodată mai mulți bani decât vă puteți permite să pierdeți. Acesta ar trebui să fie motto-ul după care ar trebui să vă ghidați atunci când faceți bani online.

Știm cu toții că criptomonedele sunt foarte volatile, în sensul că valoarea lor poate fluctua, ceea ce ne poate aduce fie neplăceri, fie satisfacții. De aceea, trebuie să fim foarte atenți atunci când ”ne jucăm” cu astfel de oportunități.

Pentru a înțelege cum funcționează rețeaua Pi, trebuie să știm ce oportunități oferă și în ce ritm poate fi extrasă moneda Pi.

Înainte de a începe, trebuie să menționez un lucru foarte important. Este nevoie de răbdare pentru a beneficia de oportunitățile oferite de această aplicație minieră. Dacă sunteți o persoană care dorește să aibă câștiguri imediate, atunci, cu părere de rău, această aplicație nu este pentru dumneavoastră.

Cum se instalează rețeaua Pi?

Aplicația Pi Network este disponibilă pentru instalare atât pe telefoanele Android, cât și pe cele iOS. Prin urmare, veți utiliza fie Google Play, fie App Store pentru a descărca și instala această aplicație pe dispozitivul dumneavoastră.

Am să o instalez pe un telefon android. Prin urmare, voi folosi magazinul de aplicații Google Play.

După ce ați instalat aplicația pe telefon, veți trece la partea în care o veți deschide.

Pi Network înregistrarePin
Procesul de înregistrare Pi Network

Se va deschide o pagină în care veți avea 2 opțiuni pentru a vă verifica identitatea:

  • numărul tău de telefon.

Eu am ales numărul de telefon. Selectați România și apoi adăugați numărul de telefon.

Citește și Câștigă bani din vizionarea și încărcarea de videoclipuri cu FruitLab

Următorul pas este să introduceți o parolă care trebuie să conțină cel puțin 8 caractere, dintre care 1 trebuie să fie un număr, 1 literă mare și 1 literă mică. Cu alte cuvinte, parola trebuie să fie suficient de puternică pentru a vă oferi un nivel ridicat de securitate.

Ați introdus parola și acum trebuie să adăugați câteva informații, precum:

  • numele și prenumele dumneavoastră;
  • numele de utilizator.

Notă: Aveți grijă la numele de utilizator. Acesta va fi codul dvs. de promovare, adică linkul pe care, teoretic, ar trebui să se înregistreze alte persoane.

Acum urmează etapa în care trebuie să introducem un cod de invitație. Fără acest cod nu putem continua. Prin urmare, introduceți un cod de invitație de la persoana care v-a recomandat această aplicație.
Și astfel ați ajuns la finalul procesului de instalare a aplicației Pi Network.

Notă: V-aș fi foarte recunoscător dacă ați folosi codul meu de invitație. Acesta este ”drak0n”. Vă mulțumesc în avans.

Pentru cei care și-au greșit numele și prenumele, mai aveți încă o șansă de a le schimba. Veți avea la dispoziție 14 zile pentru a introduce datele personale corecte. După trecerea celor 14 zile, nu mai puteți modifica aceste informații.

Când Pi Network va începe să genereze bani, toate conturile vor fi verificate. Prin urmare, se recomandă să furnizați doar informații reale.

Cum se poate câștiga cu aplicația Pi Network?

Principalul mod de a obține moneda Pi este printr-o activitate de minerit. După cum au declarat creatorii acestei aplicații, procesul de minerit este foarte simplu. Odată ce ați instalat cu succes această aplicație, veți începe imediat procesul de minerit prin apăsarea unui singur buton din partea dreaptă a ecranului telefonului dumneavoastră.

obține moneda Pi gratuitPin
Acumulare moneda Pi

La momentul redactării acestui articol, această monedă poate fi extrasă la o rată de 0,12 π pe oră.

La început, această rată a fost mult mai bună. Dar, în timp, pe măsură ce tot mai multe persoane s-au alăturat proiectului, rata s-a schimbat. De aceea, este recomandat ca oamenii să intre din timp pentru a profita cât mai mult de aceste noi criptomonede (proiecte de criptomonede).

După cum probabil ați observat, rețeaua Pi Network nu necesită prea mult efort. Trebuie doar să vă conectați la aplicație pentru câteva secunde și să începeți procesul de extragere a monedei Pi. Această procedură se va face în fiecare zi.

Citește și Obțineți bitcoin și dogecoin gratuit cu Cointiply

Tot ceea ce acumulați va fi afișat în balanța contului dumneavoastră. Aceasta este afișată în partea de sus. De altfel, veți fi întâmpinat, la început, cu diverse notificări care vă vor explica toate secțiunile acestei aplicații.

Ceea ce este important este faptul că această aplicație nu va afecta în niciun fel performanța telefonului dumneavoastră (date mobile, baterie etc.). Cu alte cuvinte, tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la aplicație și să începeți să minați moneda Pi. Aplicația va funcționa singură și nu necesită nicio altă acțiune din partea dumneavoastră. Veți face același lucru în fiecare zi.

Ce sunt rolurile?

Rolul se referă la nivelul contului dumneavoastră. La început, veți avea rolul de pionier.

rol pionier Pi NetworkPin
Pi Network Balanța contului Pionier

Aplicația Pi Network ne oferă 3 roluri:

  • pionier;
  • contributor;
  • ambasador.

Așa cum am menționat în rândurile de mai sus, rangul de ”Pioneer” este acordat tuturor celor care se înscriu pentru prima dată în acest proiect de criptomonedă.

Pentru a ajunge la rangul de ”Contributor”, trebuie să realizăm 3 sesiuni complete de minerit. Adică, trebuie să apăsați butonul de minerit timp de 3 zile.

Odată ce ați ajuns la rangul de contributor, rata de minerit se va îmbunătăți imediat.

Ce este programul Ambasador?

Programul Ambasador vă recompensează pentru aducerea de noi persoane în cadrul proiectului.

Linkul de recomandare va fi ceva de genul:

  • https://minepi.com/numele de utilizator

Acesta este motivul pentru care v-am spus să aveți grijă ce nume de utilizator folosiți.

Fiecare persoană pe care o invitați vă va oferi un bonus de 25% la rata de minerit.

De exemplu, dacă aduceți 4 persoane, veți primi un bonus de 100% la rata de minerit.

Rețineți că acest bonus este activ doar dacă persoana pe care o invitați folosește această aplicație. Adică, nu este suficient să vă înscrieți în aplicația Pi Network și apoi să o lăsați să se pună praful pe ea (vorba vine…).

Ce putem face cu moneda Pi?

În acest moment, moneda Pi nu poate fi utilizată. Oamenii din spatele acestui proiect au un plan pe termen lung. În principal, această monedă se dorește a fi soluția perfectă pentru achiziționarea directă de produse sau servicii.

În momentul de față se află într-o fază de testare, dar scopul este de a ajunge la stadiul în care să o putem schimba în alte monede, cum ar fi dolari, euro sau lire sterline. Acest proiect a fost lansat în martie 2019. Aceasta a fost considerată faza 1. Această fază a fost finalizată un an mai târziu.

Citește și Joacă jocuri, urmărește videoclipuri și scrie articole cu GameGleam | Merită sau nu?

Așa cum am precizat în rândurile de mai sus, Pi Network se află acum în faza 2, adică în faza de testare, în care oamenii sunt invitați să testeze acest software (program).

Data la care se va trece la faza a treia nu se cunoaște încă. Dacă vom trece la faza a treia depinde de cum merg lucrurile în faza a doua.

Ce motiv am avea să folosim Pi Network?

Știm că această aplicație a fost dezvoltată de o echipă de medici de la Universitatea Stanford. Această echipă este formată din 3 persoane. Îmi pot chiar imagina cum aceste 3 persoane lucrează la realizarea și îmbunătățirea acestei aplicații din dormitoarele lor. Cu toate acestea, trebuie să recunosc că sunt niște persoane inteligente.

Ei nu au încercat să atragă persoane noi prin folosirea ideii că această aplicație ne oferă o modalitate rapidă de a ne îmbogăți.

Multe idei de afaceri au fost concepute în locuri la care nu ne-am gândit niciodată că este posibil, cum ar fi garajele sau dormitoarele. Este ceea ce s-a întâmplat cu celebrele platforme Apple sau Facebook. Deci totul este posibil, atunci când exista voință, încredere și calitate.

Pentru a vă face o idee despre impactul acestei aplicații, peste 3 milioane de utilizatori au fost înregistrați în acest proiect atunci când s-a trecut la faza a doua, în martie 2020. Trebuie să recunoaștem că munca din spatele acestui proiect de criptomonedă este impresionantă.

Având în vedere că nu trebuie să investiți niciun ban, eu zic că merită efortul de a mina această monedă a viitorului (sper…).

În mai 2020, Pi Network a ajuns în stadiul în care a putut implementa reclame comerciale în aplicație. Această etapă este necesară pentru a strânge fonduri și pentru a ajunge la acel punct în care va fi autofinanțată.

În aprilie 2021, a fost lansat primul portofel digital compatibil cu această monedă. Din punctul meu de vedere, acesta poate fi considerat un moment important în evoluția acestei noi criptomonede. Acest lucru arată cât de serioși sunt oamenii din spatele acestui proiect de criptomonedă.

Merită sau nu?

Este oarecum dificil de evaluat viitorul acestui proiect de criptomonedă. Tot ce pot să vă spun în acest moment este că rețeaua Pi Network mai are încă ceva de lucru până să ajungă la ideea noului Bitcoin. Sincer, deși există anumite aspecte pozitive care au fost prezentate în acest articol, evoluția acestui proiect prezintă mai multe întrebări decât răspunsuri.

Având în vedere că minarea Pi se face fără a consuma prea multe resurse, așa cum se face cu alte monede mai vechi, puteți face o mică încercare de a vă implica în acest proiect de criptomonedă.

Activarea opțiunii de minerit se face realmente în câteva secunde, ceea ce este considerat un mare punct forte al acestei aplicații.

Ce părere aveți despre acest proiect? Are vreo șansă? Ar merita să vă implicați?

Vă invităm să folosiți secțiunea de comentarii pentru a exprima opiniile dumneavoastră cu privire la această aplicație. Mi-ar plăcea foarte mult să citesc opiniile dumneavoastră.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 4 / 5. Număr de voturi: 6

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu