Match to Win Tutorial | Joc de răzuit, Misiuni, Tombole cu premii

0
(0)

 În acest tutorial o să vă prezint, mai pe larg, aplicația Match to Win. Această aplicație se laudă cu faptul că ne oferă oportunitatea de a câștiga foarte simplu bani prin intermediul jocurilor pe telefonul mobil. Având o interfață de utilizare foarte bine pusă la punct și un minim de retragere de 7$, Match to Win ne oferă diverse jocuri amuzante, care poate cauza dependență sau alte sentimente nepotrivite (dacă nu primim banii câștigați), glumesc…

Ce este Match to Win?

Match to Win este un joc de tip puzzle lansat de către compania americană Rewardify Inc. Acest joc ne recompensează în tokeni sau bani pentru a ne juca diverse jocuri pe telefon. Se aseamănă foarte mult cu un alt joc mult mai popular, care este Candy Crush. Utilizarea acestei aplicații este gratuită și disponibilă pentru instalare și în România.

Cum instalăm aplicația Match to Win pe telefonul mobil?

Înainte să instalați Match to Win pe telefonul dumneavoastră, trebuie să știți dacă este compatibilă. Match to Win este disponibilă pentru descărcare atât pentru telefoanele android cât și pentru iOS. Drept urmare, puteți folosi ambele magazine online (Google Play și AppStore) pentru a descărca și instala această aplicație pe telefon, indiferent ce tip de dispozitiv utilizați.

Haideți să vedem în ce constă procesul de instalare al acestei aplicații.

 • Selectați magazinul online în funcție de telefonul pe care îl utilizați;
 • în căsuța de căutare, veți scrie numele acestei aplicații, și anume Match to Win;
 • selectați aplicația și apăsați butonul de instalare;

Notă: Dimensiunea fișierului care trebuie instalat este de 94,64 MB.

 • așteptați câteva minute pentru a finaliza procesul de instalare;
 • instalarea a fost reușită, drept urmare deschideți aplicația;
 • se va deschide pagina de start unde aveți 2 opțiuni, și anume ”Let’s Play” și ”Recover Account”;
 • desigur că veți apăsa pe butonul ”Let’s Play”;

După cum puteți observa nu este nevoie să adăugați informații personale pentru a vă înregistra. Deci, nu trebuie să vă înregistrați sau să permiteți aplicației să facă modificări la telefonul dvs.

5 Aplicații sau jocuri online gratis pe care le puteți juca pe telefonul dvs

Acestea sunt alte aplicații mobile sau jocuri online gratis care pot fi utilizate sau jucate pe telefonul dumneavoastră, și anume:

Cum puteți face bani online gratis de acasă cu Match to Win?

Într-un pătrat sunt concentrate mai multe simboluri cum ar fi monede, baloane și alte ciudățenii. Tot ceea ce trebuie să faceți este să potriviți 3 simboluri identice.

nivele de joc cu Match to WinPin

Dumneavoastră aveți o țintă de atins, adică un număr de puncte sau tokeni. De exemplu, în primul nivel trebuie să realizați 21 de tokeni din 15 încercări. Deci, acel număr de 21 de tokeni trebuie să îl realizați cu cele 15 mișcări sau încercări gratuite. Este chiar foarte simplu.

După ce ați realizat numărul de tokeni impus de joc, o să treceți la următorul nivel. Dar, înainte să ajungeți la nivelul 2, vi se oferă posibilitatea de a juca un joc de răzuit.

Notă: Teoretic, jocul de răzuit vă oferă premii care pot ajunge la suma de 250$. Vă dați seama că șansele de a câștiga acea sumă sau ceva semnificativ sunt foarte reduse.

Acest joc de răzuit constă într-un pătrat cu 9 variante. După ce am răzuit, am reușit să câștig suma de 0.05$. Pentru a obține acești bani, trebuie să apăsați pe butonul ”Claim”. La fel am procedat și pentru nivelul 2, unde spre surprinderea mea am câștigat din nou suma de 0.05$ la jocul de răzuit. Desigur după ce am completat nivelul 2 cu cele 3 simboluri identice. După cele 3 nivele completate am reușit să câștig 0.20$.

roata norocului premiiPin

Completarea primelor 2 nivele, vă oferă oportunitatea de a învârti roata norocului. Roata norocului vă oferă premii în puncte sau bani. Din păcate, eu am câștigat doar 5 000 de puncte.

Notă: Pentru a primi o încercare suplimentară la jocul de învârtit roata, trebuie să vizualizați o reclamă video.

În rândurile de mai sus, am încercat să vă ofer câteva detalii din experiența proprie cu această aplicație.

Câștigați premii în bani cu tombolele Match to Win

Aveți la dispoziție 2 tombole cu premii, și anume:

 • tombola zilnică unde marele premiu se ridică la suma de 25$;
 • tombola lunară cu un premiu de 1 000$.
tombole cu premiiPin

Pentru a participa la aceste tombole, aveți nevoie de bilete, care pot fi cumpărate. Fiecare premiu poate fi câștigat de o singură persoană. Deci, șansele ca dumneavoastră să câștigați aceste premii sunt mici.

Notă: Un bilet costă 2 500 de tokeni.

Completați misiuni pentru câștiguri suplimentare

Aceste misiuni se pot găsi în secțiunea ”Quests”. Misiunile se vor debloca în momentul în care veți ajunge la nivelul 5. Completarea tuturor misiunilor vă oferă posibilitatea de a câștiga 1 000$.

În ce constă programul de referință?

Pentru fiecare persoană care instalează și joacă pe această aplicație, veți primi o șansă de a juca un joc de răzuit unde puteți câștiga marele premiu de 1 000$.

Care sunt metodele de plată?

Minimul de retragere este de 7$. Această sumă de bani poate fi retrasă în contul dumneavoastră de PayPal. Desigur că puteți schimba banii sau punctele în carduri cadou (Amazon).

În cazul în care veți câștiga acele premii puse la bătaie prin tombolele speciale sau roata norocului, veți fi notificat fie prin email sau fie veți fi sunat pe numărul de telefon.

Este Match to Win o aplicație serioasă?

Da, Match to Win este o aplicație serioasă dar are câteva puncte negative. Aceste pot fi găsite în recenziile oferite de cei care au folosit în trecut această aplicație.

După cum ați putut observa, am reușit să obțin 0.20$ după 3 nivele jucate prin intermediul jocului de răzuit sau învârtind roata norocului. Dar, problema intervine atunci când vă apropiați de suma de retragere.

Citește și Ghicește numerele câștigătoare și câștigă premii cu Daily Raffle

Pe Google Play sau AppStore sunt multe plângeri din partea membrilor cu privire la acest aspect. Din momentul în care veți ajunge la suma de 6.40$ sau 6.60$ sau 6.75$, o să fie destul de dificil la ajungeți la 7$ pentru a putea retrage. Desigur că sunt cazuri de persoane care au reușit să retragă în PayPal sau carduri cadou Amazon. Acum depinde de norocul fiecăruia.

Care sunt avantajele și dezavantajele aplicației Match to Win?

Acestea sunt avantajele

 • o interfață foarte atrăgătoare;
 • disponibilă pentru România;
 • plătește în PayPal sau carduri cadou;
 • este potrivită pentru a scăpa de plictiseală.

Acestea sunt dezavantajele

 • durează mult până ajungeți la 7$ pentru a putea retrage;
 • nu există nici o garanție că veți primi banii;
 • reclame, reclame și reclame.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania