Match to Win Tutorial | Joc de răzuit, Misiuni, Tombole cu premii

0
(0)

În acest articol, vă voi dezvălui detaliile aplicației Match to Win și cum ne promite câștiguri accesibile prin jocuri creative de răzuit pe telefonul nostru mobil. Această aplicație impresionează prin interfața prietenoasă și ușor de utilizat, precum și prin pragul minim de retragere stabilit la 7 dolari.

Match to Win ne ademenește cu o gamă variată de jocuri interesante, capabile de experiențe atât de captivante, cât și de contradictorii – în cazul în care premiile promise nu sunt oferite. Desigur, acesta din urmă nu trebuie luat în serios, ci în glumă.

Match to Win ne atrage în lumea sa de jocuri de răzuit creative și ne oferă o modalitate simplă de a ne bucura de câștiguri financiare. Așadar, haideți să descoperim împreună toate secretele acestei aplicații care își propune să distreze și să recompenseze.

Ce este Match to Win?

Introducându-vă în lumea fascinantă a jocurilor creative răzuibile, Match to Win este o experiență captivantă. Creat de renumita companie americană Rewardify Inc, acest joc oferă recompense sub formă de token-uri sau bani pentru a vă bucura de o varietate de jocuri pe dispozitive mobile.

Match to Win se dezvoltă într-un univers care amintește de celebrele jocuri Candy Crush, dar vine cu propria sa personalitate unică. Disponibilă în mod gratuit, această aplicație cucerește utilizatorii din România, invitându-i să o instaleze și să se bucure de un mix irezistibil de distracție și recompense.

Cum instalăm aplicația Match to Win pe telefonul mobil?

Pentru a instala cu succes aplicația Match to Win pe dispozitivul dumneavoastră mobil, asigurați-vă mai întâi că aplicația este compatibilă. Aceasta poate fi găsită atât în Google Play pentru dispozitivele Android, cât și în AppStore pentru dispozitivele iOS. Așadar, indiferent de sistemul de operare al telefonului dvs. veți putea descărca și instala aplicația.

Etapele necesare pentru a instala aplicația Match to Win

Accesați magazinul de aplicații pentru sistemul dvs. de operare – Google Play sau AppStore;

 • Folosiți caseta de căutare pentru a găsi Match to Win;
 • Faceți un click pe aplicație și apoi pe butonul de instalare.

Notă: Fișierul care urmează să fie instalat are o dimensiune de 109 MB.

 • Așteptați câteva minute până la finalizarea procesului de instalare.
 • După instalarea cu succes, deschideți aplicația Match to Win.

Când deschideți aplicația, pagina de pornire vă va prezenta două opțiuni: Let’s Play (Să jucăm) și Recover Account (Recuperare cont). Fără îndoială că veți face click pe ”Let’s Play”.

Match to Win înregistrarePin

Este demn de remarcat faptul că înregistrarea în aplicație nu necesită furnizarea de informații personale. Așadar, nu va trebui să vă înregistrați și nici să permiteți aplicației să facă modificări în telefonul dvs.

5 Aplicații sau jocuri online gratis pe care le puteți juca pe telefonul dvs

Acestea sunt alte aplicații mobile sau jocuri online gratis care pot fi utilizate sau jucate pe telefonul dumneavoastră, și anume:

Cum puteți face bani online gratis de acasă cu Match to Win?

Match to Win este un joc care vă poate aduce un venit suplimentar în timpul liber. În cele ce urmează, veți descoperi cum să profitați de această aplicație creativă de jocuri de răzuit.

nivele de joc cu Match to WinPin

Mecanismele jocului

Pe ecran, găsiți un pătrat plin de simboluri, cum ar fi monede și baloane. Scopul dumneavoastră este simplu: potriviți trei simboluri identice. Pentru a ajunge la un anumit număr de puncte sau token-uri, aveți la dispoziție un număr limitat de mișcări.

De exemplu, în primul nivel, trebuie să acumulați 21 de token-uri în 15 încercări. Cu toate acestea, nu vă faceți griji, deoarece jocul este ușor de înțeles.

Progresul în joc

Atunci când ajungeți la numărul necesar de token-uri, veți avansa la nivelul următor. Dar, înainte de a explora nivelul 2, veți avea ocazia să vă bucurați de un joc de răzuit.

Notă: Jocul de răzuit vă poate aduce premii de până la 250 de dolari. Totuși, șansele de a obține această sumă sunt destul de reduse.

Premiul de 1 dolar de la răzuirea cartonașuluiPin

Jocul de răzuit conține un pătrat cu nouă variante. La primul meu joc de răzuit, am câștigat 1 $. Pentru a primi acest câștig, trebuie să faceți click pe butonul „Claim„.

În nivelul 2, am câștigat 0,25 dolari, iar în total, am acumulat 1,75 dolari după primele trei niveluri.

Premiul de 0.25$ de la răzuirea cartonașuluiPin

Atenție: La sfârșitul fiecărui nivel, va trebui să urmăriți o reclamă.

Roata norocului

După ce ați terminat primele două niveluri, veți avea șansa de a învârti roata norocului. Aceasta poate oferi premii în puncte sau în bani. În cazul meu, am câștigat doar 5.000 de puncte.

roata norocului premiiPin

Notă: Pentru o încercare suplimentară la roata norocului, va trebui să urmăriți o reclamă video.

În cele de mai sus, am împărtășit experiența mea personală cu aplicația Match to Win.

Jocul se bazează pe jocuri de răzuit creative și oferă posibilitatea de a câștiga bani online gratuit. Desigur, nu garantează venituri substanțiale, dar poate fi o modalitate distractivă de a vă petrece timpul liber în timp ce acumulați câștiguri mici.

Câștigați premii în bani cu tombolele Match to Win

Tombolă incitantă și oferte tentante! Permiteți-mi să vă prezint două opțiuni de tombolă:

 • Tombola zilnică;

O provocare zilnică care vă oferă șansa de a pune mâna pe marele premiu de 25 de dolari.

 • Tombola lunară;

Un eveniment pe care nu trebuie să-l ratați și în cadrul căruia fericitul câștigător va pleca acasă cu un premiu generos de 1.000 de dolari.

tombole cu premiiPin

Participarea la aceste tombole necesită achiziționarea de bilete, care este esențială pentru o intrare. Fiecare premiu poate fi câștigat doar de o singură persoană, astfel încât probabilitatea de a fi încoronat câștigător în cadrul acestui concurs este redusă.

Notă: Pentru a vă asigura un loc în concurs, va trebui să plătiți 2.500 de token-uri pentru un bilet.

Completați misiuni pentru câștiguri suplimentare

Găsiți misiunile în secțiunea Quests. De îndată ce ajungeți la nivelul 5, acestea se vor debloca. Completați toate misiunile și veți avea șansa de a câștiga 1.000 de dolari.

Programul de referință, o șansă de a câștiga

Aduceți-vă prietenii să instaleze și să se joace pe aplicație. Aveți șansa de a participa la un joc de răzuire. Puteți câștiga marele premiu de 1.000 de dolari.

Care sunt metodele de plată?

Minimul de retragere este de 7$. Această sumă de bani poate fi retrasă în contul dumneavoastră de PayPal. Desigur că puteți schimba banii sau punctele în carduri cadou (Amazon).

În cazul în care veți câștiga acele premii puse la bătaie prin tombolele speciale sau roata norocului, veți fi notificat fie prin email sau fie veți fi sunat pe numărul de telefon.

O privire sinceră asupra aplicației Match to Win

Match to Win este o aplicație care atrage mulți utilizatori, promițând câștiguri financiare. Cu toate acestea, este important să se ia în considerare cât de sigură este această aplicație și dacă merită timpul investit.

Siguranța aplicației și experiența utilizatorului

Aplicația se dovedește a fi sigură în cea mai mare parte, dar există câteva aspecte negative care trebuie menționate. Utilizatorii care au încercat aplicația în trecut au lăsat recenzii relevante despre experiențele lor.

După cum probabil ați observat, am reușit să obțin 1,75 dolari după 3 niveluri jucate prin jocul de răzuit sau prin rotirea roții norocului. Această sumă pare destul de generoasă pentru o aplicație care, teoretic, ar trebui să își plătească membrii la atingerea pragului de 7 dolari.

Probleme cu câștigarea în apropierea pragului

Majoritatea jucătorilor care se apropie de pragul de 7 dolari constată că șansele lor de a câștiga bani prin răzuire scad dramatic, apropiindu-se de zero. Astfel, mulți rămân blocați la sume precum 6,40 dolari. Pe Google Play și AppStore există numeroase plângeri cu privire la acest lucru.

Citește și Ghicește numerele câștigătoare și câștigă premii cu Daily Raffle

Atunci când un utilizator ajunge la 6,40, 6,60 sau 6,75 dolari, devine extrem de dificil să ajungă la pragul de 7 dolari pentru a face o retragere. Deși există cazuri rare în care unii au reușit să retragă bani în conturi PayPal sau carduri cadou Amazon, acestea sunt excepții.

Recomandări și concluzie

Având în vedere cele de mai sus, recomandarea mea este să folosiți aplicația Match to Win doar în scopuri de divertisment. Banii câștigați cu ușurință nu pot fi retrași, așa cum am sperat atunci când am început să jucăm.

Dacă există persoane care au folosit această aplicație și au reușit să retragă bani în PayPal, vă îndemn să lăsați un comentariu. Sunt nerăbdător să aflu despre experiențele voastre pozitive cu aplicația Match to Win.

Care sunt avantajele și dezavantajele aplicației Match to Win?

Acestea sunt avantajele

 • o interfață foarte atrăgătoare;
 • disponibilă pentru România;
 • plătește în PayPal sau carduri cadou;
 • este potrivită pentru a scăpa de plictiseală.

Acestea sunt dezavantajele

 • durează mult până ajungeți la 7$ pentru a putea retrage;
 • nu există nici o garanție că veți primi banii;
 • reclame, reclame și reclame.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu