Trimite SMS gratuite și câștigă bani cu aplicația SimCash

2.6
(7)

Există aplicații care vă răsplătesc pentru a vă folosi telefonul mobil cu scopul de a trimite mesaje text gratuite. Altfel spus, telefonul dvs. este folosit ca intermediar pentru a trimite mesaje OTP. Aici putem include aplicații precum McMoney, SimCash sau Money SMS App care sunt specializate în acest tip de muncă pasivă online, și anume de a trimite SMS gratuite.

Ce sunt mesajele OTP?

Mesajele OTP (One-Time Password) sunt mesaje temporare care oferă mai multă securitate când vine vorba de finalizarea unei tranzacții, pentru autentificare și așa mai departe. Aceste mesaje, de regulă, sunt trimise fie sub forma de SMS (mesaje) sau fie prin intermediul unui cont de email real.

De regulă, mesajele OTP sunt o înșiruire de numere sau litere (coduri de confirmare), folosite pentru diverse activități precum tranzacții financiare (confirmarea acestora) sau pentru autentificarea persoanelor în contul pe care îl dețin. Acestea pot fi folosite o singură dată.

Ce este Simcash.io?

Simcash.io este o aplicație mobilă care vă răsplătește în bani pentru a trimite mesaje gratuite de pe telefonul mobil. Aceste sms vor fi trimise din partea unor companii precum Google, Facebook, Telegram și altele. Aceste companii vor folosi cartela dvs pentru a trimite SMS gratuite altor cartele din România.

Cum puteți trimite SMS gratuite cu SimCash?

Utilizarea acestei aplicații pentru a trimite SMS gratuite presupune îndeplinirea unor etape, și anume:

În primul rând, trebuie să accesați site-ul lor oficial, care este simcash.io;

Pe prima pagină veți vedea butonul de descărcare al aplicației Simcash. Folosiți acest buton pentru a descărca aplicația pe telefonul dvs mobil.

Notă: Deoarece aplicația Simcash nu este disponibilă pe Google Play, este posibil să primiți un avertisment în momentul în care veți iniția procesul de descărcare al aplicației. Este normal să primiți acel avertisment. Descărcarea se va face în format APK.

După ce ați descărcat aplicația, urmează etapa instalării pe telefonul dvs. Este recomandat să folosiți un cont Google pentru a vă înregistra.

Contul a fost creat cu succes.

Acum urmează partea cu setările. Simcash necesită anumite setări pentru a funcționa în parametri normali. Pentru a trimite SMS gratuite cu Simcash, trebuie setat destinatarul.

trimite SMS gratuite cu SimcashPin

Din păcate, aceste setări se fac pentru fiecare țară în parte. Dacă aveți mai multe telefoane cu această aplicație instalată, atunci o să fie nevoie de ceva muncă pentru a realiza aceste setări.

Notă: În cazul în care aveți probleme sa nu va recunoască cartela, o să primiți mesajul „No sim detected„. Pentru rezolvarea acestei situații, încercați să restartați telefonul.

Acestea nu sunt singurele setări pe care trebuie să le faceți. Mai este necesar să stabiliți și numărul maxim de SMS pe care aplicația poate să-l trimită.

Acest maxim de SMS se poate face astfel:

 • pe oră;
 • zilnic;
 • săptămânal;
 • lunar.

Aceste setări nu sunt suficiente pentru a câștiga bani online cu Simcash. Trebuie stabilit și tariful pentru mesaj. Acesta poate varia între 0.001$ și 0.005$. Se poate crește tariful pe mesaj dar nu este recomandat.

Nu creșteți tariful pe mesaj. Nu faceți abuzuri.

Cu cât veți crește acest tarif pe mesaj, cu atât va spori și riscul de a avea dificultăți în a trimite SMS gratuite cu Simcash.

Notă: Aceste setări mai pot suferi modificări ulterioare pentru a îmbunătăți câștigurile.

Pentru salvarea modificărilor efectuate, apăsați pe butonul „Update Sim„.

Din momentul acesta, dumneavoastră nu trebuie să mai faceți nimic.

Ce ar trebui să cunoașteți înainte să folosiți Simcash pentru a trimite SMS gratuite?

În cazul în care doriți să încercați această aplicație, atunci, sub nici o formă, nu o instalați pe telefonul personal. Au fost cazuri de persoane care și-au pierdut numărul de telefon deoarece operatorul de telefonie mobilă (Vodafone, Orange etcetera) le-a blocat numărul. Motivul principal a fost cu privire la numărul suspect de mare al mesajelor trimise.

Pentru a evita pierderea numărului de telefon, unele persoane au cumpărat mai multe telefoane și cartele prepay. Din păcate, și în acest caz, acele cartele au fost blocate după aproape o lună de zile. Blocarea cartelelor poate interveni și mai repede.

Notă: Este important să găsiți un operator de telefonie mobilă cu care puteți lucra fără probleme. Adică, sa nu va blocheze cartelele.

Un alt aspect important cu privire la Simcash este să nu folosiți abonamentul. Folosiți doar cartele. Au fost, din păcate, cazuri în care au fost trimise și mesaje cu costuri suplimentare. Când le-a venit plata la abonament, aceștia au avut neplăcută surpriză să constate că au fost taxați pentru acele mesaje.

Citește și Câștiguri pe internet de până la 15$ cu Rewardy | Adevărat sau fals?

Simcash se poate folosi atât pe plan intern cât și pe plan internațional. Dar, aveți grija să aveți mesaje gratuite.
Câștigurile cu aplicația Simcash depind foarte mult de țara unde sunt trimise mesajele. Țări precum SUA, Canada, Germania, Australia, Noua Zeelanda și altele, vor avea tarife mult mai bune.

Datorită faptului că Simcash lucrează în „background”, bateria telefonului se va consuma mult mai repede. Mai mult decât atât, capacitatea dumneavoastră de a trimite SMS se va reduce considerabil. Abilitatea de a trimite SMS gratuite va fi folosită, într-o proporție covârșitoare, de Simcash. Este foarte important să fiți conștienți de aceste 2 aspecte.

Cum putem retrage banii din Simcash?

Aveți 4 posibilități de retragere, și anume:

 • PayPal;
 • Bitcoin;
 • Transfer bancar;

Fiecare metodă de plată are un minim de retragere diferit. Pentru a folosi PayPal, aveți nevoie de 10€. În cazul în care optați pentru a retrage în bitcoin, suma minimă de retragere va crește până la 20€.

Retragerea prin moneda Ripple (XRP) este recomandată datorită comisionului mic de retragere. Pentru a retrage în moneda Ripple, este nevoie să aveți în cont suma de 6€.

În cazul în care preferați să folosiți transferul bancar, atunci trebuie să câștigați cel puțin 50€ pentru a retrage.

Este recomandat să folosiți Simcash?

Teoretic, puteți câștiga mulți bani cu Simcash, doar dacă găsiți acel operator de telefonie cu care să folosiți această aplicație. Mulți au pierdut sume importante de bani prin achiziționarea unor telefoane și cartele, crezând că pot păcăli „sistemul”. Din păcate, pentru ei, această experiență a condus la pierderi financiare semnificative.

Dar este posibil să faceți bani online cu această aplicație mobilă.

În cazul în care aveți informații utile de adăugat sau alte idei care să conducă la câștiguri certe cu Simcash, vă rog să folosiți secțiunea de comentarii. Toți suntem aici să câștigăm. Haideți să fim uniți și să ne ajutăm să facem un ban cinstit în mediul online.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 2.6 / 5. Număr de voturi: 7

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

2 comentarii la „Trimite SMS gratuite și câștigă bani cu aplicația SimCash”

 1. Si eu am folosit aceasta aplicație ,când eram client Orange și nu am mai avut sms-uri 1 an și 6 luni,iar acum pe Vodafone am fost restricționată iar.
  Aceștia de la SimCash au devenit hoți și neserioși numai varsă banii,deci încep sa lasă de dorit..NU II MAI RECOMAND.

  Răspunde
 2. Eu am folosit aceasta aplicatie si am trimis mii de mesaje . Iar un client a facut sesizari la utoritatiile statului si la compania de telefonie mobila ca prin folosirea aplicatei incalc codul penal adica Violarea secretului corespondenţei
  Art. 302. – (2) Interceptarea, fără drept, a unei convorbiri sau a unei comunicări efectuate prin telefon sau prin orice mijloc electronic de comunicaţii se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.
  acum trebuie sa merg in instanta si sa platesc despagubiri la operatori.
  imi doresc sa nu ajung la inchisoare :(((((((((((

  Răspunde

Lasă un comentariu