Cash Runner App – Poți face bani online pe telefon sau e doar o iluzie?

Free Bitco.in Bitcoin Gratuit Romania
0
(0)

Cash Runner spune că e aplicația supremă de recompense. Am mai auzit asta de nenumărate ori. De fapt, cred că am pierdut șirul. Așa că, din experiență, pot să spun că majoritatea aplicațiilor care fac astfel de promisiuni… nu le respectă.

Așa că, întrebarea mare e: e Cash Runner diferit? Sau e doar altă aplicație care încearcă să îți ia timpul în schimbul unor promisiuni vagi de bani online pe telefon?

Hai să vedem cum stă treaba cu Cash Runner. Asta o să fie o recenzie sinceră, fără floricele. O să știi exact la ce să te aștepți înainte să îți irosești spațiul de pe telefon. După ce citești, o să decizi tu singur dacă merită sau nu.

Deci, să vedem dacă aplicația asta e chiar „supremația” în recompense, nu?

Ce este Cash Runner și ce oferă?

Cash Runner… sună bine, nu? Acel gen de aplicație care îți promite că vei face bani online pe telefon fără efort prea mare. Ce îți oferă însă, și merită să te arunci în asta?

Cash Runner e, în mare, o aplicație de tip GPT (Get-Paid-To). Practic, te recompensează pentru diverse task-uri, iar aparent, e „legit”, adică primești bani pentru eforturile tale. Dar hai să fim sinceri: faptul că funcționează nu înseamnă că ar trebui să sari imediat să o instalezi.

Ce ar trebui să faci, mai întâi, e să înțelegi exact cum funcționează. Iar asta înseamnă să arunci un ochi la oportunitățile de câștig pe care le oferă, și să îți dai seama cât timp și efort trebuie să investești pentru a vedea dacă se justifică.

Task-uri zilnice

Unul dintre modurile în care poți să faci bani online pe telefon prin Cash Runner este să completezi sarcini disponibile în aplicație.

Ce sunt aceste „sarcini”?

În mare, niște offerwalls. Da, exact, aceleași offerwalls pe care le vezi în aproape orice aplicație GPT care încearcă să facă un ban cinstit din reclame. Dacă nu știi ce-i un offerwall, e practic o platformă de reclame integrate în aplicație care promovează site-uri și aplicații, prin oferte plătite.

Și acum vine partea distractivă. Ofertele plătite astea sunt, de fapt, sarcinile tale. De obicei, îți cer chestii banale:

  • răspunde la sondaje;
  • joacă jocuri pe mobil;
  • instalează aplicații;
  • înscrie-te pentru un free trial.

Fiecare sarcină vine cu un set de instrucțiuni clare, iar dacă ratezi un singur pas, ghici ce? Nu primești recompensa. Adio, bani online pe telefon!

Deci, înainte să te apuci de o sarcină, fii atent și citește bine instrucțiunile. Nu te grăbi, că o să ratezi recompensele – și sincer, la cât sunt de mici, nici nu îți permiți să le ratezi.

Ah, și apropo de offerwalls, cele pe care le-am găsit în Cash Runner sunt aceleași pe care le vei întâlni și în alte aplicații GPT precum SurveyGPT, GPTBox, Paidwork sau Earnlab. Adică, aceleași sarcini plictisitoare și aceleași aplicații pe care le instalezi, doar că aici primești ceva mai puțin pentru ele. Frumos, nu? Recompensele sunt mai mici decât pe alte platforme. Mai târziu, o să îți explic de ce e nasol asta, dar deja ai prins ideea.

Când finalizezi o sarcină, primești un număr specific de monede ca recompensă. Și nu, nu sunt aur adevărat, dar stai liniștit, că îți explic și ce poți face cu monedele astea mai încolo.

Sondaje Plătite

Deci, să vorbim despre sondajele plătite. Aparent, asta e una dintre modalitățile prin care poți face bani online pe telefon cu aplicația Cash Runner. Au reușit să bată palma cu niște furnizori de sondaje – cam aceiași pe care îi vezi și pe alte aplicații de genul ăsta precum Attapoll, Survey Pay, Rewardy sau Swagbucks.

Știi cum stă treaba: aceleași sondaje plictisitoare pe care le-ai mai făcut deja. În plus, recompensele pe care le primești sunt, să zicem… mai puțin generoase decât pe alte platforme. Nu e nimic deosebit. Dar hei, dacă tot stai în trafic sau te plictisești acasă, de ce nu?

Acum, partea bună e că există destul de multe sondaje disponibile. Dar nu te entuziasma prea tare. Ca să completezi unul, trebuie să treci printr-un proces de calificare. Adică, vei pierde ceva timp completând întrebări doar pentru a-ți da seama că nu ești eligibil pentru sondajul respectiv. Trebuie să ai nervii tari.

Dacă totuși reușești să treci de obstacole și finalizezi sondajul, atunci primești câteva monede în aplicație. Nu multe, dar e ceva.

Vizionarea de videoclipuri plătite

Ok, în primul rând, nu îți recomand să faci asta. Serios. Câștigurile sunt atât de mici încât nici nu merită. Dar, hai să-ți explic cum funcționează, ca să știi să eviți capcana asta când o vezi.

Deci, ideea e că poți să faci un mărunțiș – și aici mă refer la niște bani online pe telefon care sunt cam de nivelul „poți să-ți iei o gumă de mestecat la final de lună” – uitându-te la niște clipuri de la un partener numit CheddarTV.

Seamănă mult cu Loot.tv sau HideoutTV, unde… ghici ce? Primești bani pentru vizionat clipuri. Dar, și asta e partea amuzantă, nu primești bani doar pentru a te uita la clipuri. Nuuu, trebuie să urmărești reclamele care apar la mijlocul sau la finalul fiecărui video (sau uneori ambele, pentru mai multă distracție!).

De ce nu îți recomand să faci asta? Păi, pentru că e, fără îndoială, cea mai ineficientă modalitate de a câștiga bani. Da, mai rău decât să te joci jocuri pe telefon pentru bani, și asta chiar spune ceva. Crede-mă, mai bine îți folosești timpul în alte moduri mai productive din aplicație, dacă vrei să câștigi ceva mai serios. Sau, știi, poate doar să-ți faci treaba obișnuită și să uiți complet de ideea asta.

Program de recomandare

Programul de recomandări al aplicației Cash Runner îți oferă o șansă de a câștiga și mai mulți bani online pe telefon. Tot ce trebuie să faci e să inviți alți oameni să folosească aplicația, trimițându-le linkul tău de recomandare. Simplu, nu? Până aici, totul sună bine.

Acum, lucrurile devin puțin mai complicate. Odată ce persoana pe care ai invitat-o dă click pe link și instalează aplicația, trebuie să finalizeze procesul de înregistrare. Doar atunci devine „recomandarea ta”. Sună rezonabil.

Dar, aici e partea care m-a făcut să ridic din sprâncene: persoana respectivă trebuie să strângă un anumit număr de monede (pe care, desigur, nu ni le specifică nimeni) ca să fie „oficial” legată de tine ca recomandare. Ah, deci mai avem un hop de sărit.

Acum, partea care te face să te gândești serios dacă merită: tu vei primi un comision de 50% din ceea ce câștigă recomandarea ta din chestionare și taskuri. Serios, un procent foarte generos! Dar, să fim sinceri, trebuie să găsești pe cineva care să fie chiar interesat să câștige din asta.

Cum primești bani?

Asta-i întrebarea, nu? Ai strâns niște „monede”. Acum ce faci cu ele?

Ei bine, le poți folosi să obții diverse recompense, în funcție de țara în care te afli.

Uite, spre exemplu, poți să-ți convertești monedele în bani reali prin PayPal. Dar, stai, nu te entuziasma prea tare – trebuie să aduni 27.000 de monede doar ca să scoți doi dolari. Da, da, 27.000 de monede pentru doi amărâți de dolari. Pragul e mic, așa că teoretic sună bine.

În alte țări, mai ai și alte opțiuni:

  • carduri cadou;
  • plăți locale, chestii de genul.

În ansamblu, sistemul de plată e destul de simplu – adică, nu-i nevoie de un manual de utilizare. Și da, mi se pare super că au PayPal ca metodă.

Dacă vrei mai multe site-uri cu metode convenabile de plată, îți recomand să verifici și alte locuri care plătesc prin PayPal – și apropo, merg și pentru cei din România.

Cât de mulți bani poți face cu Cash Runner?

Sincer, e greu de spus exact. Câștigurile pe care le obții de la Cash Runner sunt mai mici comparativ cu alte aplicații și site-uri de acest gen. Așa că, deși îți oferă câteva oportunități decente de a câștiga, să strângi o sumă semnificativă îți va lua ceva timp. Asta dacă ești genul de om care se poate bucura de bani online pe telefon… în ritm de melc.

Trebuie să ai răbdare cu aplicația asta. Nu are un potențial fantastic de câștig și exact de asta nu m-aș grăbi să o recomand altora. E ca atunci când cineva încearcă să-ți vândă „schema perfectă”, dar tu știi deja că n-o să te facă miliardar. În opinia mea, nu e cea mai eficientă metodă de a face bani. Dar hei, dacă ai prea mult timp liber și vrei să vezi cum se scurge încet, încet… de ce nu?

Totuși, Cash Runner are un concurs lunar cu clasamente, care te-ar putea ajuta să-ți crești câștigurile. Dacă ești în topul celor mai buni câștigători ai lunii, primești un premiu bonus, adică o grămadă de monede (cam cât să te simți bine pentru o secundă înainte să-ți dai seama că mai ai mult până la pragul de retragere).

Acum, partea complicată e că trebuie să te lupți cu ceilalți utilizatori ai aplicației pentru asta. În esență, e un fel de „care pe care”, așa că nu te aștepta să fie ușor. Dar, dacă îți place să concurezi, e o cale de a-ți da un mic boost la câștiguri. Spoiler alert: tot o să-ți trebuiască răbdare.

Avantajele și Dezavantajele aplicației Cash Runner

Avantaje 👍

  • Disponibil oriunde în lume;

Poți accesa Cash Runner din aproape orice colț al planetei. Serios, chiar și de pe vârful unui munte, atâta timp cât ai semnal. Asta e mișto, dacă vrei să faci bani online pe telefon indiferent unde ești. Aproape simți cum libertatea miroase a monede virtuale.

  • Pragul de plată scăzut;

Trebuie să strângi doar 27.000 de monede ca să scoți vreo doi dolari. La început, pare că e floare la ureche, dar ce să vezi, n-ai terminat încă. Oricum, dacă ăsta e motivul pentru care te-ai apucat, e clar că ești omul potrivit pentru maratoane de micro-taskuri.

  • Mai multe opțiuni de câștig;

Poți face de toate: completat de sondaje, mici sarcini, probabil și să te uiți la câte clipuri plictisitoare. Flexibilitatea asta sună bine dacă te plictisești repede, sau dacă n-ai chef să rămâi blocat pe un singur mod de a face bani.

  • Plăți prin PayPal;

Îți poți retrage câștigurile prin PayPal, care, sincer, e una dintre cele mai convenabile metode de plată.

  • Înscriere gratuită.

Da, poți intra în joc fără să plătești nimic la început. Asta sună bine, nu? Poți să începi să faci „bani” imediat. Dar ține minte, dacă nu ți-a cerut nimeni bani la intrare, poate că tu vei plăti la ieșire, prin timp pierdut.

Dezavantaje 👎

  • Limitat la Android;

Ești pe iPhone? Ghinion. Ai crezut că faci bani online pe telefon, dar nu, doar dacă folosești Android. Asta e, mai bine te consolezi cu câteva poze pe Instagram.

  • Lipsa de transparență;

Știi momentul ăla când te bagi într-o treabă și abia la final afli cât câștigi? Aici, e mai dubios de-atât. Trebuie să-ți bagi PayPal-ul înainte să știi cât de jalnică e răsplata. De parcă nu ar fi deja clar că o să te zgârcească.

  • Recompense minuscule;

27.000 de monede pentru 2 dolari? Îți trebuie răbdare de fier și poate și ceva terapie pentru a ajunge la acei 2 dolari. Serios, unele jocuri parcă îți dau mai puțin decât îți fură.

  • Navigare confuză;

Te-ai gândit vreodată cum e să te pierzi într-un labirint fără să fie Halloween? Cam așa e aici. Te trimite de pe o pagină pe alta, și tu tot încerci să înțelegi ce și cum. Spoiler: e ca o aventură de pe care nu te întorci prea repede.

  • Jocuri nesigure;

Apropo de labirint, uneori nici măcar nu-ți dau punctele după ce ai suferit să termini. Așa că practic îți pierzi timpul degeaba. Te-ai jucat de distracție? Poate, dar cum rămâne cu „banii online pe telefon”? Exact, nu rămâne nimic.

  • Reclame peste tot;

Când, în sfârșit, vrei să revendici ceva, BAM! Altă reclamă. Ei n-au chef să-ți ofere bani online pe telefon, doar să te țină ocupat cu reclame, ca un fel de show TV fără sfârșit, dar fără plot.

  • Fără întrebări frecvente clare;

Ai o întrebare? Vrei să știi cum funcționează cu adevărat aplicația? Noroc, pentru că răspunsurile sunt fie bine ascunse, fie inexistente.

  • Recompense mai mici decât la alții;

Ai observat că alte aplicații oferă mai mult pentru aceleași oferte? Serios acum, de ce să te chinui aici?

  • Funcții „în curând”.

Unele chestii din aplicație, cum ar fi jocurile, sunt „în curând” de atâta timp că începi să crezi că „în curând” înseamnă „niciodată”. Morcovul ala din fața măgarului? Da, cam așa.

Care este concluzia mea?

Părerea mea e că aplicația Cash Runner nu e mare brânză și nici măcar nu merită timpul tău. De ce? Simplu. Nu oferă destule motive ca să-i acorzi atenția ta. Sunt aplicații mult mai bune pe piață, atât în ceea ce privește potențialul de câștig, cât și experiența utilizatorului.

Singurul lucru cu adevărat decent la Cash Runner e că funcționează cam peste tot în lume. Deci, dacă te plictisești teribil sau ești disperat după niște aplicații care să-ți aducă bani online pe telefon, poți să-i dai o șansă. Dar, să fim serioși, dacă ai alte opțiuni, alege ceva mai deștept.

Recomandarea mea? Încearcă să vezi care sunt cele mai bune site-uri de sondaje și GPT din România. Sunt o grămadă de aplicații și platforme care îți pot aduce câștiguri mult mai rapide și, bonus, te scapă de frustrarea inutilă. În plus, toate oferă o experiență decentă de utilizare, fără să te simți de parcă te-ai întoarce în anii 90.

Dacă ai avut vreun gând nebunesc să folosești Cash Runner, vreau să știu ce părere ai. Lasă un comentariu, poate mă faci să râd cu experiența ta!

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Pawns.app in Romania
FireFaucet Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu