Bani în PayPal din sondaje cu Quick Pay Survey | Merită sau nu?

4.7
(3)

Cine nu și-ar dori să găsească site-uri de sondaje online care să ofere modalități rapide de a face bani? Deși am câteva site-uri cu care lucrez și care mi-au oferit multe satisfacții financiare de-a lungul anilor, sunt în continuare în căutarea altor site-uri pentru a-mi îmbunătăți veniturile suplimentare. Și astfel am dat peste un site de sondaje numit Quick Pay Survey.

Prima impresie pe care o lasă de îndată ce este accesată pagina oficială este una favorabilă datorită promisiunilor conform cărora înregistrarea este gratuită, indiferent de locația geografică, câștiguri de până la 1$ pe sondaj, precum și un bonus de înscriere de 3$.

Un alt lucru care mi s-a părut interesant este faptul că este foarte asemănător cu un alt site pe care l-am testat. Este vorba despre site-ul Paid to Read Email.

Configurația ambelor site-uri este oarecum asemănătoare, cu aceleași informații de plată, bonusul de înscriere de 3 dolari și suma minimă de retragere de 15 dolari.

Ca să fiu sincer, nu am avut experiențe plăcute cu site-ul Paid to Read Email. Totuși, curios cum eram, am completat formularul de înregistrare pentru a vedea dacă vine cu ceva nou față de celălalt site. Și așa s-a născut acest articol despre potențialul de câștig oferit de Quick Pay Survey pentru cei care locuiesc în România.

Ce este Quick Pay Survey?

Quick Pay Survey vă oferă, în teorie, posibilitatea de a obține bani pe internet într-un mod simplu, dar rapid, după cum puteți înțelege din numele său.

Inițial, acest site a avut un alt nume, și anume QUICKPAIDSURVEYS. Din diverse motive, numele a fost schimbat în Quick Pay Survey.

În mod normal, atunci când un site trece printr-o astfel de schimbare, aceasta aduce îmbunătățiri, de exemplu, la logo-ul site-ului. În mod ciudat, acesta a rămas identic cu vechiul site. De asemenea, este o practică normală, mai ales pentru cei care erau deja membri pe vechiul site, să fie disponibil un buletin informativ care să informeze membrii despre această schimbare importantă.

Din punctul meu de vedere, acest mod de lucru este caracterizat de un singur cuvânt, și anume AMATORISM.

La momentul redactării acestui articol, înregistrarea pe Quick Pay Survey este gratuită. Dar, cu ceva timp în urmă, o simplă înregistrare pe acest site de sondaje aduce o cheltuială, și anume, trebuia să plătiți suma de 67$ pentru utilizarea acestui site de sondaje.

Această sumă de bani putea fi recuperată, teoretic, doar dacă nu erați mulțumiți de potențialul de câștig oferit de acest site.

Din păcate, nu am reușit să aflu dacă acești bani au fost efectiv returnați celor care au fost nemulțumiți. Nu spun că nu există, dar eu cel puțin nu am reușit să găsesc vreo dovadă în acest sens.

Poate că este într-adevăr un site serios pentru cei care locuiesc în România. Aici vine partea neplăcută despre sondajele oferite celor care locuiesc în România. Cu câteva excepții, majoritatea acestor site-uri de sondaje nu au o ofertă de sondaje atrăgătoare.

Posibil ca situația să se schimbe cu acest site, cine știe…

Cum ne putem înregistra pe Quick Pay Surveys pentru a primi bonusul de 3$?

Aici nu trebuie să faceți click pe niciun buton pentru a ajunge la pagina în care este afișat formularul de înregistrare.

Bonusul de înscriere pe Quick Pay SurveyPin
Bonusul de înscriere pe Quick Pay Survey

Formularul de înregistrare este afișat direct pe pagina oficială, unde veți adăuga câteva detalii, cum ar fi:

 • numele și prenumele;
 • adresa de e-mail;
 • parola.

După ce ați completat acest formular, trebuie să vă confirmați adresa de e-mail pentru a primi banii primiți ca bonus.

Cum funcționează Quick Pay Survey?

Înainte de a începe să lucrați la Quick Pay Survey, este bine de știut că aproape toate metodele de câștig vă sunt puse la dispoziție prin intermediul altor platforme, folosind link-uri de afiliere.

Acest lucru înseamnă că pentru a lucra pe site-urile ”partenere” veți fi nevoiți să folosiți anumite link-uri afiliate, ceea ce înseamnă câștiguri pentru creatorul site-ului Quick Pay Survey.

Dacă ne gândim bine, aproape toate site-urile de sondaje și nu numai procedează în acest mod.

Indiferent de politica fiecărui site, participarea dvs. la aceste oferte sau sondaje nu va implica niciun cost.

Quick Pay Survey vă oferă mai multe modalități de a face bani, și anume:

 • sondaje;
 • oferte plătite;
 • program de promovare;
 • citirea de e-mail-uri.

Sondaje de opinie

Teoretic, plata pentru un sondaj de opinie completat prin intermediul site-ului Quick Pay Survey poate varia între 0,40 și 1,20 dolari.

completare de sondaje de opinie onlinePin
Sondaje de opinie

Pentru România, un utilizator va lucra cu 4 platforme de sondaje:

 • Your Surveys, care oferă o plată de 0,60 dolari pentru fiecare sondaj completat;
 • Dynata, care oferă un câștig de 0,50$ pentru un sondaj finalizat;
 • Opinion Surveys, unde se oferă un câștig de 0,60$ la fiecare sondaj completat;
 • SurveyTime, care propune o plată de 0,40 dolari per sondaj realizat.

Câștigurile nu sunt spectaculoase. Există site-uri precum PrizeRebel, ySense, Idle-Empire care oferă câștiguri mult mai mari și o ofertă mult mai bogată în ceea ce privește sondajele de opinie.

Oferte plătite

Din păcate, secțiunea Oferte plătite nu este una avantajoasă.

Aceste oferte sunt împărțite în mai multe categorii, cum ar fi cărți, familie, sănătate, telefonie mobilă sau electronice.

Toate aceste categorii nu conțin nicio ofertă pentru România.

Singura opțiune rămasă este să selectați opțiunea ”toate ofertele”. Acest lucru vă va duce la aceleași site-uri care pot fi găsite în secțiunea de sondaje.

Așadar, nimic nou sub SOARE…

Secțiunea Bani din citirea e-mailurilor

Aceste e-mailuri vor începe să apară pe adresa de e-mail pe care ați folosit-o pentru a vă înscrie la Quick Pay Survey. Dacă aceste e-mailuri încep să devină enervante, singura dumneavoastră opțiune pentru a nu le mai primi este să vă închideți contul pe acest site de sondaje.

Se pot face unele îmbunătățiri la plata din aceste emailuri, variind de la 0,01$ la 0,05$.

Înainte de a vă gândi să setați cea mai mare valoare (adică 0,05 dolari), trebuie să știți că emailurile care oferă recompense în bani sunt influențate de un criteriu, și anume Guaranteed Paid Emails sau GPE.

Dacă optați pentru 0,05 dolari pe e-mail, acest coeficient va ajunge la 0 mult mai repede. Atunci când a ajuns la 0, tot ceea ce primiți în e-mailul dumneavoastră nu va oferi niciun ban.

Acest coeficient poate crește doar prin completarea sondajelor sau a ofertelor.

Cumpărături online și oferte de cash-back

Nici aici nu vă pot da vești bune. Magazinele enumerate în această secțiune nu oferă niciun avantaj cetățenilor români.

Sincer, nu am auzit de magazine online precum All Battery, Nearly Natural, Calendars, eBooks sau NewEgg.

Poate că trebuie să ies din peșteră și să mă țin la curent cu toate aceste aspecte ale mediului online. Cine știe…

Tot ce trebuie să faceți este să cumpărați online prin cele 4 magazine enumerate, unde puteți face mici economii. Fiecare magazin oferă un anumit procent de cashback.

Program de promovare

Quick Pay Survey oferă un comision de 15% din ceea ce vor câștiga cei care utilizează link-urile dumneavoastră de promovare.

Pentru a obține ceva semnificativ din acest program de promovare, trebuie să invitați o ”grămadă” de persoane, care trebuie să fie și ACTIVE.

Care sunt metodele de plată?

Lucrăm, petrecem timp prețios pe site-urile de câștiguri online și vrem să fim recompensați în mod corect.

Ei bine, Quick Pay Survey colaborează doar cu PayPal atunci când vine vorba de procesarea plăților.

retragere quick pay surveyPin
Suma minimă de retragere

Deși primim un bonus de 3$, pentru a retrage în PayPal, trebuie să mai colectăm încă 12$. Acest lucru înseamnă că suma minimă de retragere în PayPal este de 15$.

Dacă nu am locui în România, această sumă de bani ar putea fi obținută destul de ușor datorită unor oferte de plată mult mai bune.

Pentru România, călătoria pentru a ajunge la 15$ va fi una lungă, chiar și cu acel bonus de înscriere.

Merită sau nu?

Nu spun că nu puteți face niște ”bănuți” cu acest site, dar pe termen lung este o pierdere de timp.

Decât să-mi petrec timpul zilnic căutând sondaje pe un site care nu-mi oferă nimic special în comparație cu alte site-uri pe care le folosesc, mai bine îmi închid contul sau nu-l mai folosesc, ceea ce va duce la suspendarea acestuia pe Quick Pay Survey.

În concluzie, din cauza unor modalități și recompense mult sub așteptări chiar și pentru România, nu pot recomanda folosirea acestui site.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 4.7 / 5. Număr de voturi: 3

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu