Carduri răzuibile pe telefonul mobil cu Scratch4Cash | Merită sau nu?

0
(0)

Vă mai amintiți de moneda de 25 de bani de pe vremea lui Nea Nicu? Cea cu celebrul TRACTOR imprimat pe ea? Cu această monedă mă așezam pe un scaun confortabil și începeam să răzuiesc bilete la loto, poate cine știe reușeam să nimeresc potul cel mare. Din păcate, norocul nu a fost de partea mea. Cu această introducere, aș vrea să vă prezint o aplicație dedicată acestor carduri sau bilete de răzuit, dar de pe telefonul mobil. Este vorba de aplicația Scratch4Cash.

Acest tip de aplicație nu este prima pe care am testat-o, de-a lungul anilor am încercat și alte aplicații asemănătoare, cum ar fi Lucky Day, Scratch Cards Pro, Lucky Chest, Scratcher & Clicker etc.

Cu toate acestea, acele aplicații m-au dezamăgit, în sensul că nu ofereau nimic altceva decât distracție, trebuie să recunosc că erau bine făcute, ofereau o plăcere cu care puteați, fără prea mult efort, să vă umpleți timpul liber. Însă, în ceea ce privește câștigurile, au fost o mare dezamăgire.

Sper că aplicația pe care o voi prezenta în acest articol va fi diferită, deși șansele sunt minime. Dar, atâta timp cât există o licărire de speranță, voi continua să testez această aplicație pentru a vă oferi toate detaliile necesare care să vă ajute în cazul în care ați dori să o încercați.

Ce este Scratch4Cash?

Scratch4Cash este un joc în care vă puteți testa norocul folosind cărți de răzuit. Acesta vă oferă șansa teoretică de a câștiga premii în bani cu ajutorul telefonului mobil.

La momentul scrierii acestui minunat articol, Scratch4Cash are un rating de 3,7 și peste 1 milion de descărcări.

Din păcate, aplicația Scratch4Cash poate fi descărcată doar pe un telefon android.

Cum ne putem înregistra pe Scratch4Cash?

Pentru a instala și testa Scratch4Cash, se va folosi magazinul de aplicații Google Play.

Notă: În mod surprinzător, dimensiunea fișierului necesar pentru a instala aplicația Scratch4Cash este de 64.20 MB. Pare mult pentru un simplu joc de răzuit cărți sau cartonașe.

Înainte de a utiliza această aplicație, vă rog să rețineți că aceasta presupune accesul la datele dumneavoastră personale. Acum depinde de fiecare persoană dacă va accepta acest lucru, mai ales când vine vorba de imagini, videoclipuri personale sau alte tipuri de fișiere.

Dacă nu aveți nicio problemă cu acest aspect, vom merge mai departe.

După ce aplicația a fost instalată, ni se va oferi posibilitatea de a răzui un card de probă.

Pentru a câștiga premii, anumite numere trebuie să se potrivească.

cartonașe răzuibilePin
Cartonașe răzuibile

Conform imaginii de mai sus, am câștigat cu prima carte răzuibilă aproximativ 10 000 de puncte.

La un moment dat, m-am întrebat cum se poate realiza un cont nou pe această aplicație. După ce am navigat prin aplicație, am reușit să aflu ce metodă se folosește pentru a crea un cont nou.

înregistrare Scratch4CashPin
Înregistrare Scratch4Cash

Se pare că singura modalitate de înregistrare este prin intermediul unui cont FaceBook, așa cum se poate vedea în imaginea de mai sus.

Cartonașe răzuibile pe internet cu aplicația Scratch4Cash

Cu această aplicație vom răzui cartonașe. Fiecare cont nou creat, indiferent de locația geografică, va primi 10 cartonașe de răzuit.

Așa cum am precizat în rândurile de mai sus, prima mea încercare mi-a adus un anumit număr de puncte.

Ceea ce mi s-a părut interesant, dar și ciudat, a fost faptul că toate cele 10 cartonașe pe care le-am răzuit au fost câștigătoare.

Și bineînțeles că printre cele 10 cărți pe care le-am răzuit nu puteau lipsi reclamele neobosite pentru alte aplicații generatoare de bani, cum ar fi App Flame, Pusher Mania etc.

puncte bonus aplicațiePin
Puncte BONUS

La un moment dat, mi s-a oferit o șansă de a obține un număr mai mare de puncte (150%), dar trebuia să urmăresc 3 reclame.

La finalul a 10 încercări, am reușit să adun peste 105 000 de puncte și suma de 5,45 $.

premii în puncte și baniPin
Puncte și bani

Aici mi-am dat seama că era ceva în neregulă cu această aplicație.

Bineînțeles că pentru a obține mai multe cărți de răzuit, trebuia să mă uit la reclame.

Ce este cadoul surpriză?

Deși am reușit să strâng peste 5 dolari prin răzuirea de 10 cartonașe, am găsit o altă modalitate de a strânge mai mulți bani, și anume prin așa-numitul Cadou Surpriză.

Cadou surpriză cu premii în baniPin
Cadou surpriză

Pentru a deschide această cutie, mi s-au oferit 10 foarfeci. După ce am epuizat numărul de foarfeci, am primit încă 5 dolari.

Prin urmare, după nici 30 de minute petrecute în aplicația Scratch4Cash, am obținut 10,45 dolari.

Aceste cadouri speciale sunt oferite la un interval de timp de 4 ore. Pentru a reduce acest timp, va trebui să vizionați reclame.

Care sunt metodele de plată?

Teoretic, banii obținuți prin răzuirea cartonașelor pot fi retrași folosind următoarele metode de plată:

  • tichete cadou digitale (Amazon);
  • PayPal.

Acum vine partea care m-a făcut să zâmbesc puțin. Pentru a retrage din aplicația Scratch4Cash trebuie să obțineți 100 de dolari.

Metode de plată în PayPal pentru Scratch4CashPin
Metode de retragere

Sau poate veți alege să așteptați până la 500 de dolari. Singurul cuvânt care îmi vine în minte când vine vorba de acest aspect este ”RIDICOL”.

Cei care au făcut această aplicație au impresia că suntem mai proști și că pot profita de acest lucru.

Din păcate, există oameni care se înregistrează pe această aplicație și apoi se plâng că la 97 de dolari nu mai primesc nimic.

Acest lucru poate fi văzut în recenziile publicate pe Google Play.

Dragi prieteni, asemenea aplicații care oferă câștiguri de zeci de dolari prin efectuarea unor astfel de activități nu pot fi de încredere.

Banii presupun o muncă serioasă și nu se câștigă în acest mod. Nu le mai dați nicio satisfacție, chiar nu merită timpul vostru liber.

Merită sau nu?

Răspunsul este NU. Nu veți obține nimic din această aplicație.

Deși aplicația Scratch4Cash nu necesită nicio investiție, este o mare pierdere de timp.

Singura cifră pe care o veți obține din „munca” pe care o faceți în aplicație este 0.

De fapt, aproape toate aplicațiile lansate de compania care a realizat această aplicație nu au reușit să ofere ceva decent utilizatorilor săi. Mă refer la jocuri precum Money Slots, Spin4Cash, Plinko World sau Golf Cash.

În concluzie, utilizarea aplicației Scratch4Cash nu este recomandată. Este pur și simplu o insultă la adresa noastră și o mare pierdere de timp.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu