Sondaje online în România | Sunt o metodă reală de făcut bani?

5
(2)

Ultima actualizare pe 23 septembrie 2022 de Jonas

În prezent, completarea acestor sondaje online în România constituie una dintre cele mai importante modalități prin care se pot câștiga bani. Mediul online este plin de metode reale sau mai puțin reale, care vă oferă numeroase oportunități care să vă ajute să beneficiați de un venit suplimentar.

Aceste metode vă pot aduce multe beneficii bănești. Dar trebuie să fiți conștienți de faptul că acestea necesită un anume efort atât fizic cât și intelectual pentru a le pune în practică.

Locuri de muncă, care necesită anumite specializări în domeniul IT precum programare sau grafică digitală, sunt recompensate foarte bine în mediul online. Dar, trebuie să stăpâniți aceste specializări până la un punct care să vă ofere certitudinea de a ocupa acel loc de muncă.

Citește și Câștigă bani în PayPal din sondaje cu Quick Pay Survey

Mai mult decât atât, aceste locuri de muncă bine plătite implică și un efort important în ceea ce privește timpul pe care dumneavoastră îl oferiți acelei oportunități de câștig. Să nu mai zic de anumite etape de testare, care sunt necesare în vederea stabilirii dacă sunteți potrivit pentru acel loc de muncă sau nu.

Din fericire pentru noi, sunt și modalități mai simple, care nu implică prea mult efort din partea noastră și care ne pot asigura un câștig decent. Poate sunteți surprinși, dar chiar se poate câștiga decent în România din aceste sondaje. Totul depinde de timpul pe care dvs îl acordați acestor sondaje plătite online.

Care sunt etapele necesare pentru a completa sondaje online în România?

Flexibilitatea este cheia de succes care stă la baza acestor sondaje online. Adică, sondajele plătite online pot fi completate oricând și oriunde, fie că sunteți în fața televizorului, vizionând un documentar, fie că sunteți la cumpărături într-un supermarket. Exemplele pot continua dar am certitudinea că ați înțeles ce înseamnă această flexibilitate.

În primul rând, trebuie să găsiți o platformă de sondaje care să vă ofere o oportunitate reală de câștig. Pentru a evita anumite site-uri care nu plătesc, este nevoie să faceți o mică analiză sau să căutați informații despre acea platformă, pentru a evita o pierdere de timp.

Sunt atâtea analize (pozitive sau negative) făcute de membrii fiecărei platforme, că tot ceea ce trebuie să faceți este să căutați. Aici puteți găsi o listă cu câteva site-uri care te plătesc pentru a completa chestionare online.

După ce ați finalizat prima etapă, trebuie să vă înregistrați și să vă creați un profil. Înregistrarea este, în mare parte, asemănătoare pentru marea majoritate a acestor platforme de sondaje. O să fie nevoie să adaugați informații precum nume, prenume, adresa de email și parolă.

Un profil de calitate va poate aduce un număr ridicat de sondaje plătite online

În schimb, profilul este vital în ceea ce privește numărul de sondaje pe care îl puteți primi. Toate informațiile, care sunt oferite pentru a completa acest profil, trebuie să fie reale. Fiecare profil o să fie diferit pentru fiecare site pe care îl folosiți.

Pentru o eficientizare a campaniilor de promovare, aceste sondaje vor fi trimise pe baza informațiilor din acest profil. Locația este un factor important pentru aceste companii. Dacă vor să îmbunătățească un serviciu sau un produs pentru piața din România, ei nu vor trimite acel sondaj pentru completare persoanelor care locuiesc în Bulgaria, de exemplu. Trebuie să te încadrezi în profilul pe care îl caută acele companii.

După completarea profilului, veți fi informat prin notificări când va fi disponibil un sondaj pentru dvs. Chiar dacă ați completat acel profil, tot o să mai fiți nevoiți să răspundeți la anumite întrebări de verificare. De aceea este recomandat să răspundeți sincer la acele întrebări (țineți cont de informațiile din profil).

După completarea acestor sondaje, veți fi recompensat. Recompensele pot varia de la bonuri cadou până la sume de bani. Și durata de completare este diferita în funcție de sondaj și poate ajunge, în marea majoritate a cazurilor, la maxim 30 de minute.

Sondaje online în România | Sume de bani sau bonuri cadou

Mai sunt și sondaje care necesită un timp de finalizare mai lung, ajungându-se chiar la câteva ore, având recompense pe măsură. Din păcate, sunt rare aceste ocazii. De aceea când le prindeți, profitați cât de mult puteți de acestea.

sondaje serioase în RomâniaPin

Aceste etape pot varia în funcție de compania furnizoare de sondaje. În mare parte sunt asemănătoare și poate să vă ajute să înțelegeți cum funcționează această metodă.

Este rentabilă completarea de sondaje online în România?

Sondajele plătite online vă oferă o șansă reală de a obține un venit decent. Dar trebuie să fiți conștienți de un lucru, și anume, că locul dvs de munca din viața reală va rămâne principalul furnizor de venituri. Sondajul nu va înlocui niciodată locul de muncă real.

Câștigurile obținute din sondaje vă pot ajuta, de exemplu, să achitați diverse cheltuieli pe care le aveți în mediul online. Cheltuieli, precum plata serviciilor sau cumpărături online, pot fi acoperite cu ceea ce câștigați prin această metodă.

Câștigurile obținute în România nu se vor compara niciodată ce cele câștigate de persoane din Statele Unite al Americii, Anglia, Germania, Franța și așa mai departe. În acea categorie de țări, într-adevăr se poate ajunge și la un venit de aproape 20 sau chiar 30 de dolari pe oră.

Este foarte greu să dau niște cifre despre cam cât poate câștiga în România din aceste sondaje. Sunt zile și zile. Este foarte important să fiți activ și să folosiți acele companii de sondaje care vă pot oferi maximul de sondaje pentru a le completa. Oferta de sondaje diferă în funcție de compania furnizoare de sondaje și nu toate aceste site-uri au oferte pentru România.

Acestea sunt doar câteva companii care, într-adevăr, au oferte bune de sondaje pentru România, și anume:

  • OpinionWorld;
  • YourSurveys;
  • Toluna;
  • Samplicio.us;
  • CINT;

Sondaje online în România cu recompense în puncte sau premii

Mai sunt și platforme de sondaje care vă recompensează pentru efortul dumneavoastră în puncte sau alte premii, și nu în bani. Dar aveți opțiunea să schimbați acele puncte fie în bonuri cadou, fie în bani numerar.
Nu este nimic în neregulă în ceea ce privește acest sistem de recompensare în puncte. Atât timp cât se pot schimba în bani, atunci eu nu văd nici o problemă cu acest sistem, deoarece, într-un final, tot veți fi plătiți.

Cum puteți depista site-urile care nu plătesc?

Din fericire, marea majoritate a acestor site-uri beneficiază de analize făcute de membrii acestora. Informațiile din aceste analize vă pot ajuta să evitați anumite neplăceri. Din aceste analize puteți afla atât părțile bune cât și părțile mai puțin bune, în special dacă acestea au probleme în a-și plăti membrii.

Dacă nu sunteți recompensați pentru efortul depus, atunci este o pierdere de timp.

Folosirea acestor platforme este gratuită. Verificați „Politica de Confidențialitate„, pentru a vedea ce se întâmplă cu informațiile pe care dvs le oferiți. Dacă nu găsiți informații reale despre acea companie, faceți tot posibilul să o evitați.

Aceste companii vă plătesc pentru a completa sondaje și nu invers. Țineți minte acest lucru. Evitați dacă vi se cere să achitați vreo sumă de bani ca să deveniți membru.

Sondajele plătite nu reprezintă un mod rapid de a câștiga bani

Pentru marea majoritate a acestor platforme, atingerea minimului de retragere va fi realizat în cel mult 1 luna de zile. Atât durează pentru mine. Nu veți avea sondaje în fiecare zi. Vor fi zile în care va fi „secetă” în ceea ce privește numărul de sondaje. Dar, nu disperați, vor veni și acele zile când veți avea chiar și 4 sondaje pe zi.

Cu un minim de retragere care variază intre 5$ și 10$, 1 lună de zile este perioada normală în care poți atinge cu ușurință acel prag.

De ce sunteți plătit pentru a completa sondaje online în România?

În această afacere sunt implicate 3 părți și anume:

  • firmele care comanda și plătesc pentru aceste sondaje;
  • platforme de sondaje;
  • clienții.

Firme cu renume, din întreaga lume, plătesc aceste platforme de sondaje pentru a afla informații vitale în scopul îmbunătățirii serviciilor sau produselor sale. Platformele de sondaje funcționează ca un intermediar între aceste firme și clienți.

Am trecut de faza în care aceste firme erau nevoite să meargă din ușă în ușă pentru a afla părerile noastre cu privire la produsele sau serviciile lor și cum pot fi îmbunătățite.

Aproape totul se face online. Informația furnizată de noi prin aceste companii de sondaje este foarte valoroasă pentru acele firme sau companii de prestigiu.

Merită să completezi sondaje online în România?

Totul depinde de dumneavoastră și de timpul pe care doriți să îl acordați în acest sens. Eficiența fiecărei campanii de promovare se face în funcție de diferiți factori precum locația geografică, condiția medicală, situația financiară și multe altele.

Din punctul meu de vedere, este mult mai rentabil să completezi chestionare online decât să verific în continuu contul meu de Facebook sau să stau ca un robot în fața televizorului, de exemplu.

Cu toate acestea, prelucrarea acestor sondaje plătite online nu constituie o metodă rapidă de îmbogățire. Dacă aveți puțin timp liber, de ce să nu îl valorificați. Desigur, mulți îmi vor spune că sunt multe alte metode care vă pot oferi beneficii mult mai mari. Și, sunt în totalitate de acord cu această afirmație. Dar pentru efortul depus și mai ales pentru cei ce nu posedă anumite „specializări”, este o oportunitate decentă de câștig.

Vorba celebră, decât nimic este bine și atât, dar important este să știți care sunt așteptările cu privire la această metodă.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 2

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania