Sondaje Online | Așteptări, recomandări și sfaturi de urmat

0
(0)

Completarea de sondaje online este considerată una dintre cele mai simple metode de făcut bani în timpul dumneavoastră liber. Destinația banilor obținuți din participarea la aceste chestionare depinde de fiecare dintre dumneavoastră. Fie că folosiți acești bani pentru a achita diverse facturi online, fie că faceți cumpărături sau chiar să jucați acești bani, este important să obțineți maximul din aceste chestionare de opinie.

Dacă sunteți în căutarea unei metode simple prin care să obțineți un venit suplimentar, sondajele pot fi considerate o soluție viabilă pentru dumneavoastră.

Pentru mine, de exemplu, participarea la aceste chestionare de opinie a fost una dintre primele surse de venit din mediul online. Și, în ziua de azi, încă folosesc această sursă de venit pentru a-mi acoperi câteva dintre cheltuielile pe care le am în mediul online.

Dacă sunteți un începător sau nu aveți prea mare încredere în aceste sondaje de opinie, acest material de citit vă poate oferi câteva informații care să vă ajute să obțineți maximul din completarea acestora.

Sunt foarte multe site-uri specializate în chestionare de opinie, dar și aplicații mobile cu sisteme de operare Android și iOS, pe care le puteți utiliza pentru a obține un venit suplimentar.

Completarea rapidă a acestor sondaje online nu este recomandată

Câteodată, completarea acestor sondaje online poate necesita o durată de timp mai mare, ceea ce a dus la un „feedback” negativ. Companiile care furnizau aceste chestionare de opinie au înțeles acest lucru. Drept urmare, au reușit să îmbunătățească atât interfața cât și modul de realizare al acestor sondaje. Au devenit mult mai atractive și cu un conținut mult mai interesant.

Deși, cu aceste „mici” modificări” s-au produs îmbunătățiri relevante cu privire la experiența oferită. Dar sunt persoane care, din păcate, completează aceste chestionare de opinie într-un ritm mult prea repede decât în mod normal. Companiile nu privesc cu ochi buni această „strategie”, deoarece, în primul rând, nu se pot baza pe aceste informații oferite de acele persoane.

Toate informațiile cerute în aceste sondaje de opinie sunt utilizate de aceste companii pentru îmbunătățirea diverselor servicii sau produse. Acest lucru nu se poate realiza cu informații care nu sunt reale sau care nu se bazează pe o experiență reală de utilizare.

Cum puteți evita acest lucru?

Sunt câteva lucruri pe care trebuie să le luați în considerare, atunci când completați sondaje online, cum ar fi:

  • fără răspunsuri scurte;

Pentru a economisi timp, mulți dintre dumneavoastră au obiceiul de a oferi răspunsuri scurte. Răspunsurile scurte sunt un semn că nu acordați o importanță reală acelor sondaje. Să nu procedați în acest mod. Încercați ca răspunsurile dumneavoastră să fie cât mai bogate în detalii. Este important, mai ales în cazul acelor secțiuni unde sunt necesare anumite informații cu privire la experiența personală.

  • răspunsuri diferite la aceleași întrebări;

Încercați pe cât posibil să evitați acest lucru. Acordarea de răspunsuri diferite la aceleași întrebări, dar formulate diferit, este încă un semn de alarmă pentru acele companii. Puteți evita acest lucru printr-o citire, mai atentă, a întrebărilor și astfel, o să oferiți răspunsuri de calitate.

  • o viteză de tastare îmbunătățită;

Există o mică diferență cu privire la viteza de tastare atât pe calculator cât și pe dispozitivele mobile. Pe tastatura de calculator puteți avea o viteză superioară fața de tastare pe ecranul telefoanelor mobile. Drept urmare, pentru completarea unui chestionar, care are o durată de timp mai mare de realizare, folosiți calculatorul dumneavoastră și nu telefonul.

  • actualizarea programelor de navigare pe internet;

Și acest factor poate influența eficacitatea dumneavoastră cu privire la completarea acestor sondaje online. Sunt anumite persoane care, încă, folosesc versiuni al acestor programe mult prea vechi. Acest lucru va duce, in mod cert, la apariția unor probleme în timpul când participați la aceste sondaje de opinie.

De aceea, încercați pe cât posibil să vă mențineți la zi cu actualizările, în ceea ce privește programele de navigare pe internet, cum ar fi Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera și multe altele.

Cum este recomandat să completați sondaje online?

În rândurile următoare, o să vă ofer câteva sfaturi pentru a vă îmbunătăți rata de succes, în ceea ce privește completarea de sondaje online.

Verificați-vă conexiunea la internet

O conexiune de internet rapidă și stabilă poate fi un factor important, care poate afecta rezultatul final. O conexiune lentă poate duce la momente de pauză între întrebările afișate în acele chestionare. Anumite imagini se pot încărca foarte greu. Toate acestea pot duce la descalificarea dumneavoastră din acele sondaje.

Dacă sunteți încă nesigur de viteza conexiunii de internet, puteți folosi site-uri specializate în afișarea acestor informații. Câteva exemple de astfel de site-uri sunt speedtest.net, fast.com, speedcheck.org și multe altele. Faceți comparații între rezultatele recomandate obținute pe acele platforme ca să vă faceți o idee cu privire la viteza dvs. de internet.

Curățarea periodică a memoriei Cache

Și memoria Cache este un alt factor care vă poate influenta negativ experiența în timpul completării unor sondaje de opinie. Memoria Cache este spațiul unde sunt salvate informații de navigare pentru a vă îmbunătăți experiența în timp ce navigați în mediul online.

Dar nu toate aceste informații sunt importante pentru dumneavoastră. Se mai întâmplă să păstrați și informații care nu sunt relevante. Aceste informații nu sunt obligatorii pentru navigarea pe internet. Și, astfel, poate ducă la apariția unor probleme care pot afecta performanta programelor de navigare în mediul online.

De aceea, este recomandat să curățați periodic această memorie cache (istoricul navigării, cookie, fișiere temporare). În cazul în care sunteți nesigur în ceea ce privește curățarea memoriei Cache, fie puteți accesa secțiunea „Ajutor” al programului de navigare, fie folosiți programe speciale de curățare cum ar fi CCleaner.

Crearea unui „loc special” pentru a ușura accesul la aceste sondaje de opinie

Prin loc special, mă refer la un cont de email. Acest cont de email este realizat special pentru a ușura și îmbunătăți accesul la informații sau invitații primite de la aceste site-uri specializate pe sondaje online.

Haideți să vă dau câteva detalii, și anume:

Eu am creat un cont de email, special pentru aceste sondaje. Doar acest cont de email îl folosesc pentru a mă înregistra pe acele site-uri care mă recompensează pentru participarea la diverse chestionare de opinie. Prin crearea acestui cont de email, mi-am îmbunătățit considerabil experiența și accesul la cele mai noi invitații de participare la diferite sondaje de opinie.

Acest cont de email necesită periodic, cel puțin câteva minute per zi, o organizare a mesajelor pe care le-am primit în acel cont de email.

Organizarea eficientă va duce cu siguranță la o eficientizare a potențialului de câștig. Și astfel, vă puteți concentra doar pe acele sondaje online, care se potrivesc cerințelor dumneavoastră.

Actualizarea informațiilor oferite în profilul dumneavoastră pentru fiecare site de sondaje

Actualizarea informațiilor din profilul dumneavoastră este vitală pentru a primi cele mai noi invitații la sondajele online. Desigur că aceste informații nu se vor schimba foarte des.

Dar se mai întâmplă ca acele platforme de sondaje să realizeze actualizări nedorite, de aceea este recomandat să se verifice periodic informațiile din profil.

Recomandarea mea este că această acțiune să se facă lunar. Verificați fiecare detaliu sau fiecare răspuns la întrebările din profil, pentru a fi sigur că acele răspunsuri sunt reale.

Care vor fi așteptările cu privire la participarea de sondaje online?

Înainte să vă apucați să completați sondaje de opinie plătite în bani sau tichete cadou, este recomandat să cunoașteți așteptările cu privire la potențialul de câștig dar si în ceea ce privește timpul petrecut. De aceea, am să vă prezint 3 lucruri importante, pe care cu siguranță ar trebui să le știți, și anume:

  • nu vă veți îmbogăți din participarea la aceste chestionare de opinie;

Din punctul meu de vedere, acest aspect este cel mai important. Acordarea unor răspunsuri la diverse întrebări nu o să vă aducă cine știe ce bogații. Dar vă poate oferi posibilitatea de a vă ajuta cu anumite cheltuieli minore, legate de activitatea dumneavoastră în mediul online.

  • anumite sondaje necesită accesul prin intermediul unor invitații, care sunt trimise doar pe adresa de email;

Sunt anumite companii, care trimit invitații la diverse oferte de sondaje pe adresa de email. Drept urmare, în momentul când ne completăm profilul cu aceste detalii, este recomandat să folosim numai date reale, și în cazul acesta, un cont de email real. Dacă adresa de email este fictivă, atunci nu puteți accesa aceste invitații la diferite sondaje plătite online.

  • dacă nu îndepliniți anumite condiții, puteți fi descalificați, chiar dacă sunteți la mijlocul sondajului.

Mie, din păcate, mi s-a întâmplat acest lucru. De aceea, pot să vă spun că nu m-am simțim bine după acel moment (risipă de timp). De regulă, descalificarea se întâmplă în cazurile în care acele companii, pe baza informațiilor oferite, realizează că nu sunteți potrivit pentru sondajul în pricină.

Da, dacă stăm să ne gândim mai bine, este un lucru normal.

Folosiți numai informații reale

Acele companii caută să-și îmbunătățească diverse servicii sau produse. Pentru a realiza cel mai bine acest lucru, au nevoie de informații reale, care sunt bazate pe propria experiență a utilizatorilor. Numai în acest fel, ne pot oferi servicii sau produse de calitate.

Care este scopul principal al acestor chestionare de opinie?

Cum cred că v-ați dat seama, sondajul de opinie este doar un instrument social. Acest instrument social este folosit de diferite companii de prestigiu. Companiile respective doresc sa cunoască adevărata părere cu privire la folosirea unor servicii sau produse.

Au fost cazuri, în care unele companii au cerut unor persoane să testeze anumite produse și să le ofere prima impresie după folosirea acestora.

În ultima perioada, am întâlnit și cazuri, în care am fost nevoit să folosesc și o cameră web, pentru a completa un anumit sondaj. În acest caz, plata obținută a fost mult mai bună decât în cazul sondajelor normale, date fiind condițiile speciale.

Perseverența este cheia succesului

Perseverența este, cu adevărat, cheia de succes în acest domeniu de activitate. Cu cât timpul petrecut pe aceste platforme de sondaje online este mai mare, cu atât veți avea ocazia să câștigați mai mult.

Dar, există și un alt aspect care vă poate afecta perseverența cu care participați la aceste chestionare de opinie. La un moment dat, este posibil că acele companii de sondaje să rămână, temporar, fără sondaje.

De aceea, vă recomand să folosiți mai multe platforme, care vă răsplătesc pentru a completa sondaje plătite online. Și, în acest fel, aveți acces la mai multe variante, în cazul în care o companie nu mai furnizează aceste chestionare.

Invitarea altor persoane pentru a participa la sondaje

Din punct de vedere financiar, acest aspect va poate oferi cele mai mari beneficii. Câștigurile obținute se pot ridica la sume destul de mari, prin invitarea altor persoane să lucreze pentru dumneavoastră.

Invitarea se realizează prin promovarea unui link special, care conține codul dumneavoastră de referință. În momentul în care o persoană folosește acel link, devine „prietenul” dvs. Când va completa un sondaj, veți câștiga un comision. Această abordare nu necesită un efort prelungit sau energie din partea dumneavoastră.

În final…concluziile…

Dragi prieteni, am ajuns și la finalul articolului. Sper că ați înțeles care sunt implicațiile adevărate folosind această metodă de făcut bani online și care sunt așteptările în legătură cu aceasta. Și nu uitați, sondajele online necesită, în mare parte, timp petrecut în fața calculatorului sau a telefonului mobil și nu vă veți îmbogăți.

În momentul în care veți stăpâni aceste „sfaturi”, o să puteți realiza venituri decente. Răspundeți onest la întrebările cerute, și astfel veți participa în mod activ la crearea sau îmbunătățirea de servicii sau produse.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu