RollerBit Tutorial | Câștigă bitcoin online, 5 nivele de referință

0
(0)

Ultima actualizare pe 11 noiembrie 2022 de Jonas

Câștigă bitcoin online prin intermediul unor site-uri de tip „faucet” cum ar fi Cointiply, RollerBit sau FireFaucet. La începuturile monedei bitcoin, acest tip de site-uri au fost create pentru a facilita procesul de acceptare a acestei monede în mediul online. Ca un lucru interesant, primul site de tip faucet pentru moneda Bitcoin a fost creat în anul 2010 de către Gavin Andresen. Să nu vă mai zic de recompensa pe care o puteam obține, atunci. Aceasta se ridica la valoarea de 5 BTC. Dacă aș putea călători în timp…

În acest tutorial, o să vă prezint un site de tip faucet, care se numește RollerBit. Acest site se aseamănă destul de mult cu FreeBitcoin, în ceea ce privește metodele de obținere a monedei bitcoin.

Cum se face înscrierea?

Înainte să vă înscrieți pe RollerBit, aveți nevoie de un portofel digital, care să fie compatibil cu moneda bitcoin. Sunt destule portofele digitale, care vă poate oferi servicii de calitate și securitate, în ceea ce privește monedele cripto, printre care și Bitcoin.

Vă pot enumera câteva exemple de portofele digitale, și anume:

  • trezor;
  • portofel blockchain.

Pentru a vă înscrie pe RollerBit, va fi nevoie doar să furnizați numele de utilizator, adresa de email și o parolă. După adăugarea acestor informații, veți primi un link de confirmare pe adresa de email. Eu am primit acest link în secțiunea „Spam„. Drept urmare, dacă observați că pe adresa de email nu ați primit nici un link, verificați și secțiunea „Spam„.

Bonus de înregistrare

La înscrierea pe RollerBit, veți primi 1 000 de satoshi.

Cum puteți câștiga bitcoin gratuit cu RollerBit?

Dumneavoastră veți utiliza doar 3 opțiuni din meniul principal, și anume:

  • free roll;

Veți putea folosi această funcție o singură dată la 24 de ore. Câștigul se ridică la valoarea de 100 de satoshi.

RollerBit roll 100 de satoshiPin
  • ruleta sau „Roller” (joc de noroc);

Folosind doar funcția „Free Roll„, atingerea minimului de retragere va dura foarte mult. Am prieteni care au strâns 1 000 de satoshi și au folosit „ruleta” pentru a-și multiplica numărul de satoshi. Cu alte cuvinte, dumneavoastră veți paria pe roșu sau negru. Dar, țineți minte că totuși este un joc de noroc și este foarte probabil să pierdeți tot ce ați strâns până în momentul folosirii ruletei.

  • program de referință.

Cât se poate obține din promovarea RollerBit?

Promovarea acestui site vă poate aduce câștiguri pe 5 nivele, și anume:

  • nivelul 1 cu un comision de 25% din câștigul obținut de persoana invitată din secțiunea „Roll”;
  • pentru nivelul 2, veți obține un comision de 10%;
  • pentru nivelele 3, 4 și 5, comisionul este de 5%.

Persoanele invitate sunt cele care vă vor ajuta foarte mult să ajungeți destul de repede la minimul de retragere. Cu alte cuvinte, veți obține bitcoin în funcție de câte persoane active au folosit link-ul dvs. de referință.

Cum se face plata în portofelul digital?

În meniul principal, aveți opțiunea „Withdraw balance„. Aici veți putea adăuga adresa unde doriți să trimiteți suma obținută pe RollerBit. Minimul de retragere este de 30 000 de satoshi.

Este foarte mare, dacă folosiți DOAR funcția roll. Dacă nu promovați RollerBit, este destul de dificil să reușiți să retrageți 30 000 de satoshi, cu un câștig de 100 de satoshi la 24 de ore. Acum depinde de dumneavoastră dacă folosiți și celelalte opțiuni de câștig, cum ar fi ruleta și programul de referință.

RollerBit este SCAM

Deși, la momentul actual, RollerBit plătește mai bine decât FreeBitco.in, nu cred că va avea același succes. Datorită faptului că se bazează foarte mult pe ruleta și promovare, nu este indicat pentru acele persoane, care nu dețin acele cunoștințe sau mijloace prin care să atragă și alte persoane să se înscrie pe link-ul lor. Dacă ați folosit sau încă folosiți site-uri de tip faucet, puteți încerca și RollerBit. Este gratuit și nu necesită prea mult efort din partea dumneavoastră, de aceea și câștigurile nu sunt așa de mari.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania