RollerBit Tutorial | Câștigă bitcoin online, 5 nivele de referință

0
(0)

În acest ghid, veți învăța cum să câștigați bitcoin online prin intermediul site-urilor „faucet”, cum ar fi Cointiply, RollerBit sau FireFaucet. Aceste site-uri au fost create inițial pentru a facilita procesul de acceptare a bitcoin online. Primul site „faucet” pentru bitcoin a fost creat în 2010 de către Gavin Andresen, un fapt interesant de reținut. La acea vreme, recompensa pe care o puteai obține era de 5 BTC. Dacă am putea călători înapoi în timp, nu-i așa?

În acest tutorial, vom discuta despre un site faucet numit RollerBit, care poate fi folosit pentru a obține bitcoin online. Acest site este similar cu FreeBitcoin în ceea ce privește metodele de obținere a bitcoin.

Cum se face înscrierea?

Înainte de a vă înregistra pe platforma RollerBit, va trebui să aveți un portofel digital compatibil cu Bitcoin. Opțiunile pentru astfel de portofele sunt numeroase, dar se recomandă alegerea unuia care oferă servicii de calitate și securitate, cum ar fi Coinbase, Trezor, Ledger sau Blockchain wallet.

Procesul de înregistrare pe RollerBit este simplu și rapid, necesitând doar completarea unor câmpuri cu numele de utilizator, adresa de e-mail și o parolă.

După furnizarea acestor informații, veți primi un link de confirmare prin e-mail. Este important să verificați, de asemenea, secțiunea „Spam” a adresei dvs. de e-mail, deoarece este posibil ca link-ul de confirmare să fie trimis acolo.

Bonus de înregistrare

La înscrierea pe RollerBit, veți primi 1 000 de satoshi.

Cum puteți câștiga bitcoin gratuit cu RollerBit?

Pentru a începe, utilizați cele 3 opțiuni din meniul principal al site-ului:

  • Funcția Free Roll;

O puteți folosi o dată la fiecare 24 de ore și puteți câștiga până la 100 satoshi. Cu toate acestea, atingerea sumei minime de retragere va dura mult timp.

RollerBit roll 100 de satoshiPin
  • Roller Bet;

Acest joc vă permite să pariați pe roșu sau negru pentru a vă multiplica satoshi. Există persoane care au reușit să adune 1.000 de satoshi, dar aveți grijă, întrucât este un joc de noroc și puteți pierde totul.

  • Program de recomandare.

Vă puteți invita prietenii să se înscrie și să câștige și ei bitcoin gratis online, iar voi veți obține o recompensă.

Cât se poate obține din promovarea RollerBit?

Vreți să știți cât de profitabilă poate fi promovarea site-ului RollerBit? Ei bine, permiteți-mi să vă spun că puteți câștiga pe cinci niveluri diferite, așa că pregătiți-vă să vă faceți provizii de bitcoin online!

În primul nivel, primiți o cotă de 25% din câștigurile persoanei pe care o invitați din secțiunea „Roll„. Pentru nivelul doi, comisionul scade la 10%, dar tot e bine, nu-i așa? Iar pentru nivelurile trei, patru și cinci, comisionul este de 5%.

Cu fiecare persoană pe care o invitați să folosească link-ul dvs. de recomandare, vă apropiați tot mai mult de retragerea minimă. În plus, este o oportunitate excelentă de a câștiga bitcoin online, în funcție de câte persoane invitate devin active.

Cum se face plata în portofelul digital?

Pentru a vă retrage câștigurile de la RollerBit, trebuie să urmați câțiva pași simpli. În meniul principal, selectați opțiunea „Withdraw balance„. Această opțiune vă va permite să adăugați adresa la care doriți să primiți fondurile.

Un aspect important de reținut este faptul că suma minimă de retragere este destul de mare: 30.000 satoshi. Această sumă poate fi obținută cu ușurință doar dacă folosiți celelalte opțiuni de câștig din RollerBit, nu doar funcția „FREE ROLL„. În caz contrar, va fi dificil să ajungeți la această sumă cu un câștig de doar 100 satoshi la fiecare 24 de ore.

Dacă vă interesează să câștigați bitcoin online, trebuie să știți că RollerBit se bazează foarte mult pe ruletă (joc de noroc) și pe programul de recomandare. Acest lucru poate fi o problemă pentru cei care nu au cunoștințele sau mijloacele necesare pentru a atrage alți utilizatori să se înscrie sub linkul lor de recomandare.

Deși RollerBit oferă plăți mai mari decât alte site-uri de tip faucet, cum ar fi FreeBitco.in, ar trebui să țineți cont de faptul că nu este potrivit pentru toți utilizatorii.

Este important să alegeți o metodă de câștig care să se potrivească abilităților și cunoștințelor dumneavoastră, mai degrabă decât să vă concentrați doar pe câștigurile imediate.

RollerBit este SCAM

În concluzie, retragerea castigurilor de la RollerBit poate fi o activitate destul de dificilă, mai ales dacă sunteți nou în lumea virtuală a monedei bitcoin. În plus, ar trebui să fiți conștienți de riscul de a fi înșelat, deoarece există unele informații care sugerează că RollerBit este un SCAM.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu