Câștigați bani vizionând reclame gratuite pe 4Bulls | Merită sau nu?

5
(1)

Dacă sunteți interesat să învățați cum să faceți bani pe internet, atunci acest articol este pentru dumneavoastră. 4Bulls este una dintre multele platforme care vă oferă oportunitatea de a câștiga bani prin vizionarea de reclame, alături de alte site-uri precum Neobux, AdzSeven, CoinPayU sau AdBTC.TOP. Aceste site-uri vă oferă posibilitatea de a câștiga bani prin simpla vizionare a reclamelor, fără a fi nevoie să investiți bani sau să depuneți vreun efort suplimentar.

O metoda autentica sau o inselatorie?

Întrebarea dacă 4Bulls este o metodă autentică sau o înșelătorie este una des întâlnită în rândul celor interesați de modalități de a face bani online. Trebuie reamintit faptul că există multe platforme disponibile în mediul online care promit câștiguri mari fără efort, dar care sunt de fapt escrocherii sau scheme de investiții riscante. În mod fericit, 4Bulls nu este una dintre aceste platforme.

În pofida faptului că nu veți putea face o mică avere prin intermediul site-ului 4Bulls, aceasta poate fi o sursă veritabilă de venit suplimentar prin vizionarea de reclame.

4Bulls se bazează pe modelul de publicitate PTC, ceea ce înseamnă că veți primi un anumit număr de puncte sau monede pentru fiecare reclamă vizualizată.

Aceste puncte pot fi apoi convertite în bani prin intermediul unui sistem de schimb sau pot fi retrase direct într-un portofel compatibil cu criptomonede precum Bitcoin, Ethereum, BNB, or Matic.

Desigur, trebuie să țineți cont de faptul că sumele pe care le puteți câștiga prin intermediul 4Bulls sunt foarte mici. Cu toate acestea, dacă sunteți pregătit să dedicați timp pentru a viziona zilnic reclame, atunci 4Bulls poate fi o modalitate bună de a obține un venit suplimentar.

Înainte de a începe să utilizați orice platformă de acest gen, este important să faceți cercetări atente pentru a vă asigura că este o sursă legitimă de venit și nu o înșelătorie.

Ce este 4Bulls?

4Bulls este o platformă online care vă oferă posibilitatea de a câștiga criptomonede prin vizionarea de reclame PTC (Paid-To-Click) sau orice alt tip de activități. Prin intermediul acestui site, puteți câștiga puncte sau monede prin simpla vizionare a reclamelor sau prin îndeplinirea unor sarcini ușoare, care pot varia de la vizionarea videoclipurilor de pe YouTube la urmărirea paginilor de Facebook sau activități simple precum Like, Comment și Subscribe.

Pentru a începe să câștigați criptomonede prin intermediul site-ului 4Bulls, tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți pentru a deveni membru al site-ului și apoi să începeți să completați reclame PTC sau să îndepliniți alte task-uri.

Odată ce ați finalizat un task, trebuie să furnizați o dovadă de finalizare (de exemplu, o captură de ecran sau răspunsul dvs. scris) și să o trimiteți prin intermediul site-ului.

După ce ați făcut acest lucru, veți primi recompensa sub formă de monede. Aceste monede pot fi apoi convertite în criptomonede, cum ar fi Bitcoin, Ethereum, Binance coin sau MATIC.

Cum ne putem înregistra pe 4Bulls?

În cazul în care intenționați să vă înscrieți pentru a deveni membru 4Bulls în România, primul pas este să vizitați site-ul acestora și să accesați formularul de înregistrare.

Acesta va conține rubrici precum numele dumneavoastră, adresa de e-mail și o parolă la alegere. Este esențial să alegeți o parolă sigură, ușor de reținut, dar care să fie dificil de ghicit de alte persoane.

4Bulls înregistrarePin
Înregistrare 4Bulls

În timpul procesului de înregistrare, va trebui să parcurgeți și să acceptați termenii și condițiile site-ului. Acest aspect este deosebit de important, deoarece conțin informații relevante despre modul în care 4Bulls își desfășoară activitatea și care sunt responsabilitățile dvs. în calitate de utilizator. Printre acești termeni se numără interdicția de a folosi VPN-uri sau de a crea mai mult de 1 cont pe adresa IP. Este important să citiți cu atenție acești termeni și să fiți de acord cu ei înainte de a finaliza înregistrarea dvs.

Odată ce ați completat formularul de înregistrare și ați citit și acceptat termenii și condițiile site-ului, tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe butonul „Înregistrare” pentru a finaliza procesul. După ce ați făcut acest lucru, veți primi un e-mail de confirmare (accesarea unui link de confirmare) prin care veți fi informat că contul dvs. a fost creat cu succes.

Link de confirmare în SPAM

Este necesar să menționăm că e-mailul de confirmare care vă va fi trimis după ce v-ați înregistrat pentru a deveni membru în cadrul site-ului 4Bulls poate ajunge în secțiunea de spam sau junk mail a contului dumneavoastră de e-mail. Acest lucru se întâmplă din cauza filtrelor de spam care sunt implementate de unele servicii de e-mail pentru a bloca mesajele nedorite sau suspecte.

Din acest motiv, este important să verificați secțiunea de spam sau nedorite a contului dvs. de e-mail atunci când așteptați un e-mail de confirmare de la 4Bulls sau de la orice altă platformă pe internet.

Dacă îl găsiți acolo, ar trebui să îl mutați într-un alt dosar, de exemplu „Inbox„, astfel încât să îl primiți în mod normal pe viitor. Dacă nu îl găsiți în niciuna dintre aceste secțiuni, atunci trebuie să verificați dacă ați introdus adresa de e-mail corectă în formularul de înregistrare sau dacă perioada de timp pentru primirea e-mailului de confirmare a expirat.

În caz de probleme, nu ezitați să contactați echipa de asistență 4Bulls pentru ajutor.

Câștigați criptomonede gratuite vizionând reclame pe 4Bulls

4Bulls propune câteva modalități de a câștiga criptomonede prin intermediul site-ului lor. Cele mai frecvente dintre acestea sunt reclamele PTC (Paid-To-Click) și task-urile.

Reclame PTC

Din păcate, secțiunea de reclame PTC de pe site-ul 4Bulls este goală, ceea ce înseamnă că nu există reclame disponibile pentru vizualizare în acest moment. Poate fi frustrant, mai ales dacă ați sperat să câștigați puncte sau monede prin vizualizarea reclamelor de pe 4Bulls.

reclame PTC pe 4BullsPin

Poate fi o problemă temporară legată de livrarea anunțurilor de către partenerii acestora (alți membri ai acestui site) sau poate fi o problemă tehnică legată de site-ul 4Bulls.

Oricare ar fi motivul, este important să țineți cont de faptul că această secțiune poate fi goală din când în când și nu vă așteptați să câștigați o sumă mare de criptomonede prin vizualizarea anunțurilor PTC pe site-ul lor.

Activități sau Task-uri

O altă metodă prin care puteți câștiga criptomonede prin intermediul site-ului 4Bulls este aceea de a îndeplini anumite task-uri scurte. Aceste sarcini sunt activități pe termen scurt care pot varia de la acțiuni de implicare socială, cum ar fi vizionarea de videoclipuri pe Youtube sau urmărirea paginilor de Facebook, până la alte activități mai simple, cum ar fi Like + Comment + Subscribe sau înscrierea pe alte site-uri PTC, cum ar fi Star Clicks.

modalități de câștig prin taskuri onlinePin
Metode de câștig

În plus față de aceste sarcini, 4Bulls oferă și alte sarcini interesante, cum ar fi înscrierea în grupuri de Telegram sau trimiterea de imagini amuzante. Aceste sarcini sunt ușor de îndeplinit și vă oferă posibilitatea de a câștiga recompense sub formă de monede care pot fi apoi convertite în criptomonede prin intermediul sistemului de schimb al site-ului.

Dacă doriți să câștigați criptomonede prin intermediul 4Bulls, atunci task-urile reprezintă o modalitate eficientă de a face acest lucru. Odată ce ați finalizat o sarcină, trebuie să furnizați dovada finalizării (de exemplu, o captură de ecran sau răspunsul dvs. scris) și să o trimiteți prin intermediul site-ului. După ce ați făcut acest lucru, veți primi recompensa sub formă de monede.

Programul de promovare

4Bulls oferă o modalitate atractivă de a câștiga bani prin promovarea propriului site web. Dacă doriți să deveniți unul dintre susținătorii săi, atunci o puteți face prin intermediul programului lor de parteneriat (afiliere). Prin intermediul acestui program, puteți câștiga un comision de 25% din suma acumulată de persoanele pe care le veți invita pe 4Bulls.

În plus față de acest comision, 4Bulls oferă, de asemenea, un mic beneficiu în bani pentru cei care sunt invitați pe site. Acest bonus poate fi de până la 1.000 de dolari în recompense, ceea ce este considerat un program foarte generos. Cu toate acestea, pentru a primi acest bonus, persoana invitată trebuie să îndeplinească o condiție specială și anume să finalizeze în termen de 30 de zile un total de 1.000 de task-uri. Acest lucru poate fi destul de epuizant pentru unele persoane, mai ales dacă nu sunt obișnuite să completeze task-uri pe internet.

Care sunt metodele de plată?

Pentru a vă permite să retrageți criptomonedele câștigate prin intermediul site-ului lor, 4Bulls oferă mai multe metode de plată. Aceste metode vă sunt disponibile de îndată ce vizitați secțiunea de profil și selectați butonul „Claim Reward„.

metode de plata oferite de 4BullsPin

După ce faceți acest lucru, veți fi direcționat către o pagină unde veți găsi două opțiuni de retragere:

  • BTC Wallet
  • DeFi Wallet.

Suma minimă care poate fi retrasă de la 4Bulls este de 0,10 dolari, ceea ce reprezintă 1.000 de puncte.

Merită sau nu?

După ce am analizat în amănunt site-ul 4Bulls și modalitățile prin care se pot câștiga criptomonede, am realizat că, în ciuda faptului că este un site serios, nu putem spune multe lucruri favorabile despre oportunitățile de câștig și valoarea câștigurilor obținute.

Deși există câteva modalități de a câștiga, acestea sunt foarte reduse și nu merită timpul investit. Reclamele PTC, de exemplu, sunt inexistente pentru utilizatorii din România, iar task-urile, chiar dacă nu sunt complicate, nu oferă recompense importante.

Cele mai multe recompense din secțiunea de task-uri variază între 20 și 100 de puncte sau monede, ceea ce înseamnă foarte puțin, între 0,001$ și 0,010$.

În concluzie, utilizarea site-ului 4Bulls nu este recomandată ca urmare a potențialului foarte scăzut de câștig. Dacă sunteți în căutarea unor modalități eficiente de a câștiga criptomonede, atunci ar trebui să căutați alte site-uri care oferă recompense mai valoroase pentru timpul investit.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu