Bani online din reclame sau sondaje cu King of Prizes | Merită sau nu?

5
(1)

Cum să faceți bani online? Întrebarea de un milion de dolari. Sau câțiva dolari, în funcție de cât de priceput sunteți. Una dintre cele mai ușoare modalități de a face bani este prin reclame, sondaje sau jocuri online. Și pentru că ne aflăm în era digitală, astfel de oportunități sunt la doar un click distanță. Site-uri precum Mobrog, King of Prizes sau One Day Rewards sunt doar câteva exemple de platforme care vă pot ajuta să câștigați bani online.

Dar haideți să vorbim puțin mai mult despre King of Prizes.

Acest site GPT ar trebui să ofere o mulțime de modalități de a face bani, inclusiv reclame, sondaje și jocuri.

Dar dacă ați câștiga bani prin sondaje plătite pe telefon? Asta ar fi ceva unic, nu-i așa? Ei bine, King of Prizes nu este neapărat cel mai bun site pentru asta, dar oferă o mulțime de alte oportunități de câștig.

Dacă locuiți în România și doriți să câștigați bani online, King of Prizes ar putea fi o opțiune interesantă pentru dumneavoastră. Dar nu mă credeți pe cuvânt. Aflați mai multe despre acest site și cum să îl folosiți în avantajul dumneavoastră.

Voi fi sincer cu tine, nu sunt un expert în câștigarea de bani online. Dar am folosit King of Prizes și pot să vă spun că este un site destul de ușor de folosit. Procedura de înregistrare este destul de simplă și, în general, aveți la dispoziție o mulțime de oportunități de câștig. S-ar putea să nu vă îmbogățiți peste noapte, dar fiecare câștig contează, nu-i așa?

Dacă sunteți curioși să aflați mai multe despre King of Prizes și cum să îl folosiți pentru a câștiga bani online, citiți mai departe. Vă voi oferi informații utile despre procesul de înregistrare, despre oportunitățile de câștig și chiar despre cum să vă retrageți câștigurile.

Așadar, să începem.

Cum ne înregistrăm pe King of Prizes?

Pentru a vă înregistra cu succes la King of Prizes, veți fi încântați să aflați că formularul de înregistrare este extrem de simplu și direct. Este uimitor să vedeți un site GPT care vă cere doar câteva informații, nu-i așa?

Pentru a vă înregistra pe acest site, aveți nevoie doar de următoarele informații simple și esențiale:

 • Un nume de utilizator clar și memorabil;
 • Adresa de e-mail;
 • Parola dorită.

Dar pentru cei care nu doresc să furnizeze aceste informații, există alte 2 opțiuni de autentificare:

 • prin contul Google;
 • conectare cu Facebook.

Aceste opțiuni sunt suficiente pentru a începe să lucrați pe site. Nu este nevoie să furnizați alte detalii, cum ar fi adresa de e-mail sau parola.

Dacă ați ales să vă înregistrați cu adresa dvs. de e-mail, veți primi un link de confirmare. Este important să faceți click pe acest link pentru a vă autentifica în contul nou creat.

Cum putem face bani online fără să investim cu King of Prizes?

King of Prizes are o interfață de utilizator prietenoasă care oferă tot ce trebuie să știți pentru a câștiga bani online din reclame. Dar să fim sinceri, câți bani se pot câștiga din reclame? Nu foarte mulți, așa că haideți să aruncăm o privire la alte opțiuni.

Una dintre aceste opțiuni sunt sondajele plătite pe telefon. Câștigând bani pentru a răspunde la întrebări despre preferințele dumneavoastră în timp ce vă aflați pe telefon. Asta da idee de afacere!

Înregistrarea pe King of Prizes este un proces simplu. După înregistrare, pur și simplu completați ofertele disponibile, care includ reclame, sondaje și videoclipuri.

Apoi, puteți retrage banii câștigați din aceste activități.

Dar, să recunoaștem, nu veți câștiga o avere pe King of Prizes. Cu toate acestea, cu puțin efort și perseverență, puteți câștiga niște bani în plus pentru a vă ajuta să vă plătiți facturile sau pentru a vă răsfăța cu ceva frumos.

Așadar, haideți să analizăm fiecare oportunitate în parte și să vedem cum putem face mai mulți bani online fără să ne străduim prea mult.

Câștigați bani online din reclame PTC

În meniul principal al site-ului, puteți găsi secțiunea „Earn More” sau „Câștigați mai mult„, care include opțiuni precum reclame PTC sau sondaje.

Dar acum ne vom concentra pe secțiunea de reclame PTC.

reclame PTC King of PrizesPin
Reclame PTC

În imaginea de mai sus, puteți vedea tipurile de reclame disponibile pe King of Prizes.

Trebuie să rețineți că aceste reclame sunt diferite de cele pe care le-ați văzut pe alte site-uri PTC, cum ar fi Neobux, Ati Clix, OptimalBux sau AdzSeven. Diferența constă în aspectele promovate, cum ar fi jocurile, rețelele sociale sau articolele sportive.

Din păcate, pentru România, veți găsi foarte puține reclame disponibile. La momentul scrierii acestui articol, erau disponibile doar 8 reclame care ofereau recompense între 5 și 10 token-uri sau monede, ceea ce este foarte puțin.

Dar cum funcționează?

Este foarte simplu. Trebuie doar să selectați reclama pe care o doriți și să apăsați butonul cu recompensa în token-uri sau monede. Toate reclamele au un timp de vizionare de 30 de secunde, după care trebuie să completați un captcha.

imagine captchaPin
Imagine de tip ”Captcha”

Este important de reținut că potențialul de câștig este unul modest. De aceea, următoarea opțiune pentru a face bani este completarea ofertelor sau a sondajelor.

Bani online de acasă doar prin completarea de sondaje sau alte oferte similare

Căutând modalități de a câștiga bani online de acasă, mulți se orientează către completarea de sondaje sau alte oferte asemănătoare. Dar nu toate site-urile care oferă astfel de recompense sunt la fel de avantajoase. Unele platforme oferă sume mai mari, în timp ce altele vizează doar anumite țări.

sondaje King of PrizesPin
Sondaje de opinie King of Prizes

Platformele care oferă sondaje plătite de pe telefon includ Wannads, PeanutLabs, AdscendMedia, adGem, CPX Research, Lootably, AdGateMedia, Revenue Universe, Admantium și MediumPath. Nu toate aceste oferte sunt însă disponibile pentru România. Dintre cele 10 site-uri, veți putea folosi maximum 4 sau 5.

Deși aceste oferte pot fi o sursă de venit, din păcate, România nu este considerată o opțiune serioasă pentru acestea. Companiile care oferă aceste recompense nu sunt „bătute în cuie” și la un moment dat unele dintre aceste companii vor dispărea, lăsând loc altora noi.

De obicei, ofertele de pe aceste platforme implică activități precum completarea de sondaje, instalarea de software pe telefonul mobil, vizionarea de videoclipuri sau jocuri.

Pentru a primi recompensele, trebuie să urmați cu atenție instrucțiunile.

King of Prizes obișnuia să ofere o modalitate distractivă de a câștiga monede prin Counter Strike: Global Offensive, dar această ofertă nu mai este disponibilă în România.

În ce constă programul de promovare?

Promovarea se află în centrul oricărei afaceri de succes, așa că nu este surprinzător să vedem că King of Prizes are, de asemenea, un program de promovare. Dar, să fim sinceri, programul lor nu este chiar atât de atrăgător.

La început, sună bine – primești 1.000 de monede pentru fiecare persoană care folosește link-ul dvs. de promovare și obține primele 2.000 de monede.

Dar dacă vă uitați mai atent, descoperiți că primiți doar un singur comision pentru fiecare persoană pe care o invitați, deoarece primiți monede doar pentru primele 2.000 de puncte câștigate de persoana pe care o invitați. Nu sună atât de generos, nu-i așa?

Dar nu totul este pierdut!

Există, de asemenea, un concurs de recomandare, în cadrul căruia cel care aduce cele mai multe recomandări active poate câștiga marele premiu de 3.500 de monede.

Deci, dacă doriți să vă simțiți cu adevărat motivați, ar trebui să vă concentrați pe aducerea de recomandări active.

Care sunt modalitățile de retragere oferite de King of Prizes?

Monedele obținute în urma activităților King of Prizes pot fi răscumpărate în secțiunea ”Shop” din meniul principal.

Suma minimă de retragere poate fi retrasă folosind 2 valute internaționale.

Retragerea în dolari

 • 10$ sau 5 000 de monede;
 • 25$ sau 12 500 de monede;
 • 100$ sau 50 000 de monede.

Retragerea în euro

 • 10 sau 5 550 de monede;
 • 25 sau 13 875 de monede;
 • 100 sau 55 500 de monede.

Merită sau nu?

Site-ul King of Prizes poate fi o alegere tentantă pentru cei care doresc să câștige bani online din reclame sau să participe la sondaje plătite de pe telefon, dar experiențele utilizatorilor sugerează contrariul.

În primul rând, opțiunile sunt limitate pentru România și există plângeri frecvente cu privire la întârzieri în primirea banilor prin PayPal sau conturi blocate.

Mai mult, ratingul site-ului în Google Play este de doar 2 stele, ceea ce sugerează că utilizatorii nu sunt mulțumiți de serviciile oferite.

În loc să vă riscați timpul și banii pe King of Prizes, există opțiuni mai bune disponibile, cum ar fi TimeBucks, Gift Hunter Club sau SproutGigs.

În concluzie, nu vă recomand să folosiți site-ul King of Prizes pentru a câștiga bani online din reclame sau sondaje plătite pe telefon.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu