Bani online din reclame sau sondaje cu King of Prizes | Merită sau nu?

0
(0)

Ultima actualizare pe 9 octombrie 2022 de Jonas

A face bani online din reclame, sondaje sau jocuri poate fi considerată una dintre cele mai simple modalități de câștiguri. Această metodă de câștig poate fi realizată prin intermediul unor site-uri precum King of Prizes, Mobrog, One Day Rewards și multe alte platforme similare.

În acest articol vă voi prezenta informații folositoare despre site-ul King of Prizes, care vă vor ajuta să înțelegeți cum să îl utilizați (înregistrare, oportunități sau program de promovare) precum și procedura de retragere a câștigurilor.

Teoretic, King of Prizes ar trebui să ne ofere diverse modalități de a face bani, pentru simplul motiv că este un site GPT.

Spre deosebire de site-uri precum ySense, Surveyo24 sau ZenSurveys, King of Prizes oferă mult mai multe modalități de a câștiga. Dar asta nu înseamnă că este și o modalitate eficientă de a face bani pentru cei care locuiesc în România.

Doar citind acest articol, veți putea vedea dacă într-adevăr King of Prizes include oferte avantajoase și potrivite pentru dumneavoastră.

Să vedem cum ne putem înregistra pe King of Prizes. Nu putem începe să facem bani fără să ne creăm un cont pe acest site.

Cum ne înregistrăm pe King of Prizes?

Spre uimirea mea, formularul de înregistrare este foarte simplu. Pentru un site GPT să ceară doar atâtea informații este un pic surprinzător.

Pentru a vă înregistra pe acest site, aveți nevoie doar de următoarele date:

 • nume de utilizator;
 • adresa de e-mail;
 • parolă.

Pentru cei care nu doresc să furnizeze aceste informații, aveți la dispoziție alte 2 opțiuni de autentificare:

 • Contul Google;
 • Facebook.

Aceste opțiuni sunt suficiente pentru a începe efectiv să lucrați pe site, adică nu trebuie să furnizați detalii precum adresa de e-mail sau parola.

Dacă ați ales să vă înregistrați cu adresa dvs. de e-mail, veți primi un link de confirmare. Numai după ce ați făcut click pe acest link, vă puteți conecta la contul dvs. nou creat.

Cum putem face bani online fără să investim cu King of Prizes?

Interfața cu utilizatorul este prietenoasă, în sensul că aveți un meniu principal care vă oferă tot ce trebuie să știți pentru a lucra cu acest site GPT.

Ce credeți că ar trebui să știm de la un site de câștiguri online?

În primul rând modalitățile de a câștiga, apoi partea cu programul de promovare. În cele din urmă, ajungem la metodele de plată.

Așadar, ne vom înregistra, vom completa ofertele (anunțuri, sondaje, videoclipuri) și apoi vom retrage ceea ce am acumulat în urma acestor activități. Cam asta înseamnă să lucrați pe King of Prizes.

Haideți să analizăm fiecare oportunitate în parte.

Bani online din reclame PTC

În meniul principal, aveți o secțiune intitulată ”Earn More”. În cadrul acesteia, veți putea găsi următoarele opțiuni:

 • Anunțuri PTC;
 • oferte și sondaje.

Acum ne vom concentra pe secțiunea ”Reclame PTC”.

reclame PTC King of PrizesPin
Reclame PTC

În imaginea de mai sus, puteți vedea ce fel de anunțuri veți găsi pe King of Prizes. Trebuie remarcat faptul că aceste reclame sunt diferite de cele pe care le-ați văzut pe site-urile PTC, cum ar fi Free Shiba Limited, Ati Clix, OptimalBux sau AdzSeven. Și aici mă refer la aspectele care sunt promovate, cum ar fi jocurile, rețelele sociale sau articolele sportive.

Din păcate, pentru România nu veți găsi multe reclame. La momentul redactării acestui articol, erau disponibile doar 8 anunțuri care ofereau recompense între 5 și 10 token-uri sau monede, ceea ce este foarte puțin.

Și cum se procedează?

Foarte simplu, selectați anunțul prin apăsarea butonului în care este specificată recompensa în token-uri sau monede. Toate aceste reclame au o durată de vizualizare de 30 de secunde, doar după ce veți completa o imagine de tip captcha.

imagine captchaPin
Imagine de tip ”Captcha”

După cum se poate observa, potențialul de câștig este unul modest. De aceea, vom trece la următoarea oportunitate de a face bani, aceea de a completa oferte sau sondaje.

Bani online de acasă doar prin completarea de sondaje sau alte oferte similare

Aici situația se schimbă puțin, în sensul că recompensele oferite sunt mult mai mari în comparație cu anunțurile PTC.

sondaje King of PrizesPin
Sondaje de opinie King of Prizes

Lista platformelor care oferă sondaje și oferte include următoarele:

 • Wannads;
 • PeanutLabs;
 • AdscendMedia;
 • adGem;
 • CPX Research;
 • Lootably;
 • AdGateMedia;
 • Revenue Universe;
 • Admantium;
 • MediumPath.

Această listă include și platforme care nu au oferte pentru România. Cu alte cuvinte, din cele 10 site-uri, veți folosi maxim 4 sau 5, poate chiar și mai puțin.

Din păcate, România nu este considerată o opțiune serioasă pentru aceste oferte și sondaje.

Aceste companii nu vor rămâne bătute în cuie, la un moment dat unele dintre aceste companii vor dispărea, lăsând locul altora noi care apar pe piață.

De obicei, aceste oferte vor conține activități precum completarea de sondaje, instalarea de software pe telefonul mobil, vizionarea de videoclipuri sau jocuri. Toate acestea vor conține anumite instrucțiuni care trebuie urmate 100%.

Din nefericire, King of Prizes oferea și o modalitate amuzantă de a obține monede sau jetoane. Este vorba de Counter Strike: Global Offensive, dar aceasta nu mai este valabilă pentru România.

În ce constă programul de promovare?

Programul de promovare oferit de King of Prizes este foarte simplu, adică primiți 1 000 de monede pentru fiecare persoană care folosește link-ul dvs. de promovare și obține primele 2 000 de monede.

Din punctul meu de vedere, nu este un program de promovare atrăgător. Ceea ce înțeleg eu din acest program este că primim doar un singur comision pentru fiecare persoană invitată, întrucât primim monede doar pentru primele 2 000 de puncte obținute de persoana invitată.

Există și concursul de promovare, unde cel care aduce cele mai multe recomandări active poate obține marele premiu de 3 500 de monede. Acest concurs oferă premii pentru primii 10 câștigători.

Care sunt modalitățile de retragere oferite de King of Prizes?

Monedele obținute în urma activităților King of Prizes pot fi răscumpărate în secțiunea ”Shop” din meniul principal.

Suma minimă de retragere poate fi retrasă folosind 2 valute internaționale.

Retragerea în dolari

 • 10$ sau 5 000 de monede;
 • 25$ sau 12 500 de monede;
 • 100$ sau 50 000 de monede.

Retragerea în euro

 • 10 sau 5 550 de monede;
 • 25 sau 13 875 de monede;
 • 100 sau 55 500 de monede.

Merită sau nu?

Utilizarea site-ului King of Prizes nu este recomandată. Pe lângă faptul că nu sunt multe oportunități disponibile pentru România, au fost cazuri în care oamenii s-au plâns că nu și-au primit banii în PayPal sau că le-au fost blocate conturile.

Nici pe Google Play, lucrurile nu stau bine pentru acest site. Cu un rating de doar 2 stele, putem presupune cât de profitabil este să lucrăm pe acesta.

Dacă vă gândeați să încercați acest site, vă sfătuiesc să treceți mai departe. Există alte platforme precum TimeBucks, Latium sau Picoworkers care vă pot oferi mult mai mult decât acest site.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania