Mișcare, sănătate și recompense în criptomonede cu Aruco | Merită sau nu?

0
(0)

Este un moment ideal pentru a ne revigora prin mișcare și pentru a îmbrățișa nevoia de a interacționa cu aerul liber, oferindu-ne un răgaz de la dulcele, dar adesea captivant, calculator și televizor. Vă aduc în atenție o aplicație gratuită de fitness care ar putea sprijini această inițiativă, purtând numele Aruco.

Un ghid prin labirintul aplicațiilor de fitness

Aruco nu este singura aplicație care poate fi un aliat în aspirațiile dumneavoastră pentru un stil de viață sănătos, oferind în schimb o serie de bonusuri atractive.

Existența altor aplicații similare am evidențiat-o și pe blogul meu, cu mențiuni notabile pentru nume precum Walken, StepN, TimiFit, Strava, HealthyWage, DietBet sau Lympo App.

Așa se face că popularitatea acestor aplicații a crescut constant în rândul pasionaților de viață sănătoasă, ceea ce impune o analiză riguroasă a funcționalității acestora.

Pentru a vă satisface curiozitatea, acest articol se va concentra pe modul de utilizare și pe recompensele oferite de Aruco.

Ce este Aruco?

Veți descoperi că această aplicație se adresează nu doar celor care sunt atrași de beneficiile mișcării, ci și celor interesați de lumea fascinantă a criptomonedelor, în acest caz Bitcoin și Ethereum. Propunerea sa unică este clar articulată în titlul aplicației: ”mișcare pentru criptomonede gratuite”.

Impresii despre aplicația Aruco – laude sau critici?

Aruco a fost o descoperire întâmplătoare pe un forum pentru cei interesați de diferite metode de a genera venituri online, numit BeerMoneyForum. Acest forum se dovedește a fi o sursă esențială de informații și dovezi de plată, alături de magazinele de aplicații Google Play și App Store.

Pe Google Play, Aruco se bucură de un rating de 4,6, cu peste 10.000 de descărcări și peste 1.500 de recenzii în diferite limbi. Având în vedere recenziile în limba română, putem deduce că Aruco nu este străină utilizatorilor din România.

Pentru posesorii de dispozitive iOS, Aruco are un rating de 4,7 în App Store, cu peste 150 de recenzii, majoritatea favorabile. Așadar, toate semnele indică faptul că Aruco, această aplicație gratuită de fitness, poate fi un partener de încredere în incursiunea noastră în lumea criptomonedelor și pentru o viată mai sănătoasă.

Cum ne putem înregistra pe Aruco?

Probabil că ați observat din diversele mele articole că prefer să folosesc un telefon Android. Așadar, mă voi concentra în acest articol asupra procesului de creare a unui cont pe Aruco folosind magazinul Google Play.

În primul rând, instalați aplicația pe dispozitivul dumneavoastră (care ocupă doar 26,06 MB de spațiu). Apoi, deschideți aplicația și selectați metoda de creare a unui cont.

înregistrare pe aplicația de fitness ArucoPin

Aveți două opțiuni: fie vă înregistrați în mod clasic, fie introduceți un cod de invitație (acesta din urmă este opțional). Codul de invitație, dacă este disponibil, poate oferi beneficii suplimentare și îl puteți obține de la persoana care v-a recomandat aplicația.

Eu am ales să urmez pașii tradiționali, fără a folosi un cod de invitație.

Aruco și Google FitPin

După parcurgerea acestui prim pas, Aruco vă sugerează să vă conectați telefonul mobil la Google Fit. Acesta din urmă va folosi senzorii dispozitivului pentru a monitoriza corect activitatea fizică, în acest caz, numărul de pași. Merită menționat faptul că Google Fit poate fi adăugat și ulterior, accesând setările din cadrul aplicației Aruco.

secțiune de configurare aplicație ArucoPin

Cum se instalează Google Fit?

Această aplicație gratuită de fitness este disponibilă pe Google Play și se bucură de aprecieri considerabile, cu un rating de 4,3 pe baza a peste 540.000 de recenzii și peste 100 de milioane de descărcări.

permisiune acces pentru Google fitPin

Va trebui să vă conectați cu un cont Google pentru a utiliza Google Fit. La final, veți lega Google Fit de aplicația Aruco, care va necesita acordul dvs. pentru anumite permisiuni.

Cum funcționează aplicația de fitness Aruco?

Sunteți curioși cum funcționează aplicația de fitness Aruco? Aceasta combină efortul fizic cu tehnologia, urmărindu-vă activitatea prin Aruco și Google Fit și oferindu-vă recompense în puncte numite ”picături”. Probabil că s-au gândit la picăturile de transpirație care se scurg atunci când folosim aplicația în timp ce mergem pe jos.

recompensare în puncte pentru mersul pe josPin

Modul în care Aruco acumulează picături include următoarele opțiuni:

  • mersul pe jos;
  • un joc care prezice prețul criptomonedei Bitcoin sau Ethereum în raport cu dolarul american (cu șansa de a câștiga un premiu de 500 de picături dacă ați ghicit corect prețul);
  • jocuri precum Mirror Clock, Digital Puzzle, Sudoku, Mental Math;
  • recomandarea aplicației altor utilizatori (primiți picături și token-uri doar de la persoanele active);
  • distribuirea pe Twitter, care aduce o mică recompensă de 200 de picături.

Care sunt metodele de plată?

Picăturile obținute pot fi convertite în criptomonede, totul prin intermediul blockchain-ului Polygon.

Există șase opțiuni de conversie, inclusiv Bitcoin (WBTC), Ethereum (WETH), Tether (USDT), USD Coin (USDC), JPY Coin (JPYC) și Polygon (MATIC ERC-20, moneda nativă a Polygon).

Metamask compatibil cu aplicația de fitnessPin

Pentru a utiliza această funcție, se recomandă să folosiți portofelul digital Metamask sau un alt portofel digital compatibil cu blockchain-ul Polygon.

După ce ați acumulat 1.000 de picături, puteți procesa suma minimă de plată. Pentru a clarifica, 1.000 de drops valorează între 0,14 și 0,17 USDT, în funcție de evoluția pieței de criptomonede.

Este aplicația Aruco potrivită pentru dumneavoastră?

Aruco, aplicația gratuită de fitness, pare tentantă prin promisiunea de a recompensa pașii zilnici cu criptomonede.

În teorie, doar prin numărul de pași ați putea atinge pragul minim necesar pentru a primi o plată în criptomonede în 10 zile sau mai puțin. Există, de asemenea, dovezi de plată online la momentul scrierii acestui articol.

Cu toate acestea, potențialul de câștig nu este remarcabil. Dacă vă mulțumiți cu câștiguri de până la un dolar la fiecare două săptămâni, merită să aruncați o privire. Cei care caută câștiguri mai mari în criptomonede ar trebui să privească în altă parte.

Pentru cei care sunt noi în lumea criptomonedelor și doresc să-și lărgească cunoștințele, această aplicație de fitness poate fi un bun punct de plecare.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu