Bitcoin gratuit din jocuri cu aplicația Bitcoin Blast | Merită sau nu?

0
(0)

În plină evoluție a lumii criptomonedelor, nu este de mirare că metodele de obținere a criptomonedelor precum Tron, Ripple, Shiba Inu, Cardano sau Ethereum nu mai sunt la fel de greu de accesat ca în trecut. Dar cât de ușor poate fi să obțineți bitcoin gratuit din jocuri? Ei bine, aceasta este întrebarea la care aplicația Bitcoin Blast încearcă să răspundă.

În acest articol, vom descoperi împreună cum poate fi folosită aplicația Bitcoin Blast pentru a obține bitcoin gratuit în Coinbase.

Așadar, dacă doriți să descoperiți cum să câștigați bitcoin gratuit din jocuri, descărcați aplicația Bitcoin Blast. Cu o interfață distractivă și intuitivă, această aplicație promite să ofere o modalitate simplă și distractivă de a obține criptomonede.

Dar este această aplicație cu adevărat eficientă? Ce metode de câștig sunt disponibile și care este suma minimă de retragere? Ei bine, pentru a afla răspunsul la aceste întrebări, trebuie să citiți mai departe.

Așadar, vă invit să porniți într-o aventură în lumea criptomonedelor și să descoperim împreună cum să obținem bitcoin gratis din jocuri cu aplicația Bitcoin Blast.

Să înceapă aventura!

Ce este Bitcoin Blast?

Bitcoin Blast este o aplicație pentru mobil care vă permite să câștigați gratuit bitcoin din jocuri. Jocurile de tip puzzle sunt foarte populare pe internet datorită faptului că sunt simple, distractive și ne pot menține atenția pentru perioade lungi de timp.

Bitcoin Blast vine cu aceeași experiență de joc distractivă, dar cu avantajul de a câștiga bitcoin în timp ce vă distrați.

Aplicația Bitcoin Blast oferă diverse jocuri de puzzle, cum ar fi potrivirea a trei piese într-o linie, un lanț sau alte modele, iar în schimbul acestor activități, puteți primi bitcoin gratuit. Este o ocazie bună de a câștiga bitcoin în timp ce vă distrați și vă mențineți mintea activă.

Cum ne putem înregistra pe Bitcoin Blast?

Ei bine, această aplicație de jocuri este disponibilă atât în Google Play, cât și în App Store și este compatibilă cu ambele platforme.

Dimensiunea aplicației este de 58,84 MB în Google Play.

Dacă ați mai jucat jocuri de la compania BLING, care deține și Bitcoin Blast, puteți folosi același cont pentru a vă conecta la aplicație. Alte jocuri deținute de această companie sunt Bitcoin Blocks, Bitcoin Food Fight, Bitcoin Pop, Sweet Bitcoin și, bineînțeles, Bitcoin Blast. Așadar, dacă v-ați creat deja un cont pentru oricare dintre aceste jocuri, îl puteți folosi și pentru Bitcoin Blast.

înregistrare aplicație jocuriPin
Înregistrare Bitcoin Blast

Dacă nu, nu vă faceți griji, este foarte ușor să vă creați un cont nou. Tot ce trebuie să faceți este să folosiți un cont Google sau Facebook și să urmați pașii de înregistrare.

Cum să obțineți bitcoin gratuit din jocuri cu aplicația Bitcoin Blast?

Dorința de a obține bitcoin gratuit din jocuri este la fel de veche ca și vânătoarea de comori din cărțile lui Jules Verne. Dar astăzi, cu ajutorul aplicației Bitcoin Blast, puteți transforma această dorință în realitate.

Pentru a obține recompense, tot ce trebuie să faceți este să jucați câteva jocuri de puzzle – o activitate care vă va menține mintea ageră și va face ca timpul să treacă mai repede decât plutind într-o navă subacvatică.

Dacă ați jucat jocuri de potrivire în trecut, atunci această aplicație nu va fi o provocare pentru dumneavoastră. Așadar, să aruncăm o privire la modul în care funcționează jocul.

Trebuie să potriviți 3 monede BITCOIN într-o linie de aceeași culoare sau în alte modele – ceva la fel de simplu ca și cum ai naviga un balon dirijabil pe cer. Nu uitați că schema trebuie să conțină 3 monede BITCOIN de aceeași culoare.

joc puzzle Bitcoin BlastPin
Joc de potrivire Bitcoin Blast

Fiecare linie distrusă vă va aduce 300 de puncte, iar aceste puncte vă vor ajuta să urcați de nivel. De obicei, atingerea unor noi niveluri nu necesită îndeplinirea unor condiții suplimentare.

Cu toate acestea, uneori va trebui să finalizați misiuni pentru a ajunge la noi niveluri. Ce ar trebui să faceți în aceste situații? Să vedeți reclame, desigur!

misiuni Bitcoin BlastPin
Misiuni Bitcoin Blast

Fără aceste reclame, această aplicație nu și-ar putea răsplăti utilizatorii, la fel cum nici dirijabilul nu ar putea zbura fără aer.

Dar credeați că obținerea de puncte BLING este tot ce puteți face? Nu subestimați puterea jocului! După ce ați terminat un nivel, veți primi puncte BLING, recompense care pot fi convertite în bitcoin.

Și mai este un secret pe care ar trebui să îl știți – pentru fiecare nivel pe care îl finalizați, veți consuma un punct „PARTY POWER„. Pentru contul meu, la momentul redactării acestui articol, mi s-au alocat 20 de astfel de puncte.

puncte PARTY aplicație Pin
20 de puncte PARTY

Dar nu vă faceți griji dacă rămâneți fără aceste puncte, nava subacvatică nu se va scufunda. Tot ce trebuie să faceți este să închideți aplicația și să luați o scurtă pauză, timp în care aceste puncte se vor regenera.

Nu vă pot da mai multe detalii despre această aplicație de jocuri, dar cu siguranță vă va distra și, cine știe, poate veți găsi comorile de bitcoin ascunse în jocuri.

Aspecte negative ale aplicației Bitcoin Blast

În cazul în care sunteți interesat să folosiți aplicația Bitcoin Blast pentru a câștiga bani în criptomonede, ar trebui să fiți conștient de câteva aspecte negative ale acestei aplicații.

Mai jos, voi detalia aceste aspecte.

Limitarea numărului de niveluri atinse pe zi

Unul dintre cele mai importante aspecte negative ale Bitcoin Blast este limitarea numărului de niveluri atinse pe zi. În acest sens, utilizatorii nu vor putea să se joace continuu pentru a obține mai multe puncte. Acest lucru poate fi o problemă dacă doriți să vă creșteți câștigurile prin intermediul jocului.

Limitarea procesării plăților

Un alt aspect negativ al aplicației Bitcoin Blast este legat de procesarea plăților. Utilizatorii nu vor putea retrage bani ori de câte ori vor atinge nivelul minim de retragere. De asemenea, procesarea plăților se face la anumite intervale de timp, ceea ce poate fi frustrant pentru utilizatorii care doresc să își primească câștigurile imediat.

Timpul necesar pentru a obține o sumă decentă

Aplicația Bitcoin Blast afirmă că obținerea unei sume decente în bitcoin poate dura foarte mult timp, iar aici se referă la o sumă de 1 dolar. Acest lucru poate fi descurajant pentru utilizatorii care doresc să câștige bani rapid.

Număr mare de reclame

Un alt aspect negativ al aplicației Bitcoin Blast este numărul mare de reclame afișate în cadrul aplicației. Acestea pot fi enervante și pot interfera cu experiența utilizatorului. În plus, aceste reclame aduc câștiguri mari pentru creatorii aplicației și câștiguri foarte mici pentru utilizatori.

Care sunt metodele de plată?

Ah, dragii mei aventurieri, înainte de a vă îmbarca în acest joc minunat, trebuie să aveți un cont Coinbase. Fără acesta, nu vă veți putea bucura de comorile criptomonedelor.

Dar nu vă faceți griji, pentru că eu însumi am navigat prin apele tulburi ale conturilor și vă voi arăta calea! Dacă, la fel ca mine, v-ați înregistrat prin intermediul contului de Facebook, trebuie să vă legați adresa de e-mail de aplicație cu un cod simpatic din 6 cifre.

Dar să trecem la subiectul principal – retragerea. Pentru a retrage, trebuie să acumulați 7.400 de puncte BLING. Și ca să știți, pentru că bineînțeles că știți, dacă primiți 1.000 de puncte BLING, trebuie să așteptați 24 de ore înainte de a putea încerca din nou. Dar cine spune că e ușor să găsiți o comoară?

Înțeleg că pare mult, dar cu puțină răbdare și câteva metode ingenioase, veți ajunge acolo cât ați zice pește. Dacă vreți să explorați și alte opțiuni pentru a câștiga criptomonede, puteți încerca Free Bitcoin, Cointiply sau Cryptotab.

Cât de profitabilă este aplicația Bitcoin Blast?

Știu că sunteți curioși dacă această aplicație merită sau nu. Să începem prin a clarifica un lucru: Bitcoin Blast nu este un SCAM, dar trebuie să fiți pregătiți să așteptați mult timp pentru a ajunge la prima retragere sau la modestul 1$.

Trebuie să știți, de asemenea, că recompensele în puncte BLING sunt modeste, dar așa sunt majoritatea aplicațiilor de acest tip.

Dacă ați auzit că puteți obține o mulțime de satoshi cu această aplicație, veți fi dezamăgiți. În realitate, nu veți obține o mulțime de satoshi, dar veți avea parte de o experiență distractivă și relaxantă.

Chiar dacă recompensele sunt mici, vă veți distra foarte mult și vă veți putea relaxa în timp ce jucați. Aplicația Bitcoin Blast este recomandată pentru a scăpa de plictiseală, nu pentru a câștiga bitcoin.

Așadar, merită să o jucați sau nu? Ei bine, depinde de ceea ce căutați. Dacă sunteți în căutarea unei modalități rapide și ușoare de a câștiga bitcoin, atunci această aplicație nu este pentru dumneavoastră. Dacă sunteți în căutarea unui mod distractiv de a vă petrece timpul și de a câștiga niște satoshi, atunci da, această aplicație merită încercată.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu