GramFree Tutorial | Un site SCAM de care trebuie să ne ferim

joburi online gratuite cu SproutGigs
4.1
(10)

Unul dintre prietenii dvs. v-a recomandat o platformă numită Gramfree. Acesta v-a spus că aceasta ar fi cea mai adevărată metodă disponibilă prin care puteți face bani online. Pe parcursul ultimei luni, eu am fost invitat de foarte multe ori să accesez respectivul site. De aceea, m-am hotărât să accept și să verific care este treaba cu el.

Din acest motiv, mi-am făcut puțin timp pentru a citi comentariile și opiniile câtorva dintre cei implicați pe acest site ”miraculos”. Partea neplăcută constă în faptul că, extrem de multe persoane recomandă acest site cu scopul de a obține sume de bani de pe urma acestuia.

Citește Cum să evităm folosirea unor site-uri țeapă

Totuși, cele mai multe dintre aceste persoane habar nu au ce anume promovează acolo. Tragedia este că, în final, niciunul din aceștia nu va obține vreun câștig financiar din partea lor.

Sunt foarte bucuros că ați aflat despre articolul meu. În această recenzie, voi elimina toate aceste confuzii pentru a vă permite să aflați dacă este de încredere și dacă merită timpul dvs.

Ce este GramFree?

Programul de recompensare GramFree se prezintă ca fiind unul dintre programele online prin care utilizatorii săi beneficiază în mod gratuit de criptomonedele Gram. Aceste monede funcționează prin intermediul sistemului blockchain TON, conceput de către Telegram.

Telegram este o populară rețea de mesaje care a creat sistemul TON în vederea îmbunătățirii propriei platforme cu tehnologiile de tip blockchain.

Prin acest program se pot câștiga token-uri Gram prin desfășurarea unor activități simplificate. Aici putem enumera activități precum vizionarea sau realizarea unor videoclipuri, încheierea de contracte inteligente (SMART) sau participarea la o loterie. De asemenea, aveți la dispoziție o modalitate prin care vă puteți îmbunătăți veniturile recomandând și alte persoane să acceseze GramFree.

După cum o sugerează și numele acestui site, GramFree este un serviciu gratuit. Teoretic, nu ar trebui să depuneți vreun bănuț în contul dumneavoastră și puteți începe imediat activitatea cu token-uri Gram. Acești tokeni se pot transforma ulterior în dolari sau alte valute Fiat. Însă, vreau să subliniez încă o dată faptul că totul se învârte în jurul cuvântului ”teoretic”.

Întrebarea care se pune, oare există vreo șmecherie cu privire la acest sistem? Din păcate, răspunsul este unul pozitiv.

Cum să vă înregistrați la GramFree?

Cu toate că la început eram destul de indecis, pentru că la o primă analiză îți creează o impresie de înșelătorie, mi-am deschis un cont.

Se poate realiza un cont folosind contul dumneavoastră de Facebook sau de Google. Una peste alta, procesul de înregistrare va dura numai câteva minute. După ce v-ați înregistrat printr-unul din aceste modalități, veți putea vizualiza pagina principală a site-ului GramFree.

Citește și 100 $ pe zi pasiv cu BNB Miner | Un site SCAM sau o oportunitate?

Aici găsiți diferite secțiuni pe care să le accesați și pe care le puteți examina. Primul aspect pe care îl veți observa este cu privire la tokenii Gram.

Momentan, valoarea unui token este estimată ca fiind de 0,98 dolari, la momentul realizării acestui articol.

După ce am efectuat și alte investigații, am descoperit ca acest token este doar o simplă monedă de schimb pe site.

Motivul este acela că deținătorii aflați în spatele platformei Telegram au hotărât anularea oricăror proiecte sau planuri legate de această ”criptomonedă”.

Cum puteți câștiga tokeni cu GramFree?

Fiecare dintre activitățile desfășurate de dumneavoastră în cadrul platformei generează câștiguri care variază între 0,1 și 5 tokeni (grame). Pentru a câștiga există 2 metode de câștig importante, printre care sunt incluse atât activitățile desfășurate, cât și, bineînțeles, programul de recomandare.

Care sunt activitățile care pot fi finalizate pe GramFree?

În urma fiecărei activitate realizată de dumneavoastră pe acest site, veți câștiga în mod gratuit tokeni (grame). Printre aceste activități, se numără loteriile, vizualizarea unor videoclipuri, încheierea unor contracte inteligente sau realizarea de videoclipuri.

Vizualizare de clipuri video

Sunteți răsplătiți la fiecare videoclip de pe YouTube pe care-l urmăriți în cadrul acestei platforme online. Pentru vizionarea unui clip video, suma se ridică undeva la 0,1 grame.

În ce constă loteria?

Exista și posibilitatea de a folosi câștigurile realizate pe GramFree pentru a juca la loterie. Luați-vă biletul de loterie în speranța de a avea parte de noroc. Însă, câștigarea la loterie se poate dovedi un lucru destul de dificil de realizat.

Publicarea pe YouTube a unui filmuleț de prezentare.

Aveți opțiunea să creați pe YouTube un film promoțional pe care să-l prezentați spre evaluare acestora. În cazul în care materialul video corespunde cu cerințele acestora și este acceptat, atunci primiți un premiu în valoare de 5 grame.

Ce sunt contractele SMART?

Puteți încheia contracte inteligente GramFree zilnic. În cazul în care optați pentru un contract, veți avea la dispoziție un cronometru cu o numărătoare inversă. După expirarea acestui cronometru, va trebui să semnați contractul din nou. Pentru a primi o plată, este necesar ca fiecare contract să fie semnat de un anumit număr de ori.

Citește și Pharaohs-pro, un sistem de tip ponzi de care e bine să vă feriți

GramFree oferă publicului interesat două modele diferite de contracte inteligente, și anume:

  • Contract standard, a cărui valoare se ridică la 0,05 grame;
  • Contract riscant, în valoare totală de 1,0 grame.

În cazul contractelor standard, valoarea acestora este de doar 0,05 grame, pe când contractele riscante sunt în valoare de 1,0 grame. Sunt numite contracte „de risc” întrucât veți putea pierde câte 2 grame în cazul în care nu veți „semna” respectivul contract de fiecare dată când cronometrul se oprește.

Important: Aceste contracte au fost realizate cu scopul principal de a vă determina să accesați zilnic acest site până când vă veți pierde din RĂBDARE și veți achiziționa tokeni.

Modul de funcționare al site-ului GramFree

Acest site a fost creat special pentru a aduce beneficii celor care se ocupă de escrocherii. Aceștia sunt anonimi, nu se știe exact care sunt persoanele care administrează acest sistem necinstit.

Prima observație care mi-a atras atenția este faptul că GramFree dispune de o funcție pentru depunere. Iată o modalitate prin care aceștia pot să facă rost de banii dumneavoastră. Rugămintea mea este sa va asigurați că NU le veți trimite absolut nici o sumă de bani. Cu siguranță, va duce către o pierdere garantată de bani.

Pe de altă parte, GramFree colectează un număr uriaș de utilizatori, care poate fi comercializat și folosit necorespunzător în cadrul altor scheme financiare frauduloase.

Aceștia pot dispune de alte surse de venituri. De exemplu, pot trimite propriii utilizatori să acceseze website-uri și să urmărească materiale video monetizate de către escrocii care administrează acest site fraudulos.

Care este rolul acestor sisteme de recompensare?

În general, aceste programe și site-uri GPT includ o gamă largă de activități, printre acestea numărându-se efectuarea unor sondaje, achiziționarea unor produse online, participarea la diverse jocuri sau vizionarea unor anunțuri de publicitate video.

Aceste site-uri GPT oferă astfel de servicii pentru alte companii și încasează un comision, ori de câte ori utilizatorii realizează o anumită activitate. Se primește un comision din partea companiei care se ocupă cu cercetarea în cazul în care utilizatorul a finalizat sondajul, respectiv din partea agenției care se ocupă cu reclama, atunci când un utilizator vizionează materiale video, și tot așa. De asemenea, ei distribuie utilizatorului o parte din veniturile provenite de pe urma comisioanelor sub formă de răsplată. Pentru fiecare persoană, recompensa primită de utilizator este diferită, însă de regulă e foarte mică; valoarea acesteia poate fi sub un cent sau poate ajunge chiar până la 20-50 de cenți pentru fiecare task.

Citește și Câștiguri fictive și capcane online cu Spin2Money

Încasările realizate de site-urile GPT pe unitate sunt minime. Acest lucru înseamnă că acestea trebuie să aibă un număr mare de utilizatori care să se înscrie și să efectueze numeroase joburi sau task-uri. De obicei, astfel de site-uri propun un program de recomandare. Prin acest program, se oferă utilizatorilor credite pentru a recomanda prietenilor, familiei sau altor persoane provenite din alte surse.

Pentru fiecare persoană care se înscrie pe GramFree prin intermediul linkului dvs. de recomandare, veți fi recompensat cu 5 tokeni. Așadar, dacă recomandați mai multe persoane, veți primi mai mulți tokeni. Nici nu ma surprinde faptul că sunt atâtea anunțuri publicitare pentru Gramfree atât pe Facebook cât și pe YouTube.

GramFree este real și legitim?

Răspunsul este nu. În niciun caz, GramFree nu este un program adevărat și de încredere. Nu are nimic în comun cu Telegram și nu utilizează blockchain-ul TON pentru a face tranzacții comerciale sau schimb de tokeni Gram adevărați.

Mai întâi de toate, tokenurile Gram nu au fost vreodată accesibile publicului la tranzacționare. Aceasta reprezintă o informație menționată fără echivoc de către cei de la Telegram. Cu toate că în 2017, Telegram a realizat o ofertă publică inițială de monede de tip ICO, nu a comercializat tokenuri Gram autentice, întrucât blockchain-ul TON nu exista la vremea aceea.

Citește RollerBit, un alt site devenit SCAM, datorită evoluției surprinzătoare a monedei Bitcoin

Ulterior, cei de la Telegram au continuat să dezvolte blockchain-ul TON. Însă până la urmă au fost obligați să renunțe la acesta. Acest lucru s-a datorat faptului că organismul american de reglementare financiară din SUA (SEC), a precizat că Telegram realizase o vânzare de valori mobiliare fără înregistrare. În acest sens, aceasta autoritate a guvernului american a adoptat o serie de măsuri de sancționare împotriva companiei Telegram.

Sunt de părere, că GramFree reprezintă o platformă care nu a funcționat și care nu vă va ajuta să câștigați nimic. Vă recomand să nu vă implicați în acest site și să distribuiți aceste informații familiei sau prietenilor dvs. astfel încât să nu își irosească și ei din timpul lor valoros.

Site-ul GramFree oferă promisiunea de a face mulți bani. Din păcate, această promisiune nu este adevărată. În cel mai bun caz, o să faceți niște bănuți în schimbul a câtorva ore de muncă din timpul dumneavoastră. Chiar dacă veți câștiga acești bani, nu veți ajunge să-i vedeți vreodată, pentru că va fi necesar ca dumneavoastră sa câștigați până la 500 de tokeni pentru a putea scoate vreun ban.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 4.1 / 5. Număr de voturi: 10

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Curve Card de plată universal
Bitcoin Gratuit Romania

Un comentariu la „GramFree Tutorial | Un site SCAM de care trebuie să ne ferim”

  1. Gramfree este scam! Am avut răbdare sa activez pe el pana la 334 grami, după care de trei ori s-a repetat, m-am trezit ca mi-au dispărut din bord câte 10 grami, asta înseamnă o luna de zile ca timp pierdut! In concluzie, dacă văd ca nu pici in plasa de a cumpara grami trimițând bani și nici nu joci la ruleta lor, îți dispar grami din ceia ce câștigi ca timp investit! Se pare ca aceasta este tehnica de a te determina sa pierzi timpul pe acest sit, care face multă reclama la diverse, presupun ca primesc bani! Presupun ca mai departe de 300-400 de grami, nu te lasă sa ajungi, iar dacă ajungi la 500 grami, pe care ii faci intr-un an si jumatate, urmează sa afli ca ai pierdut timpul degeaba si ti-ai facut speranțe in zadar!🙄

    Răspunde

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania