GramFree Tutorial | Un site SCAM de care trebuie să ne ferim

4.1
(10)

Ați fost îndrumați către Gramfree, o platformă descrisă de un amic ca fiind o metodă sigură de a genera venituri online. În ultima vreme, invitațiile de a explora acest site s-au multiplicat, motiv pentru care am decis să investighez acest domeniu.

Analiza detaliată a platformei GramFree

Am alocat timp pentru a studia feedback-ul utilizatorilor activi pe această platformă, numită adesea „miraculoasă„.

Citește și: Cum să evităm folosirea unor site-uri țeapă

Din nefericire, o mare parte din recomandările acestui site sunt motivate de dorința de a câștiga bani, deși mulți dintre promotori sunt neinformați în ceea ce privește serviciile pe care le prezintă. Mai mult decât atât, majoritatea acestor persoane nu realizează profituri materiale, ceea ce adaugă o notă tragică întregului scenariu.

Obiectivul recenziei

Vă salut interesul manifestat față de analiza mea. Scopul acestei recenzii este de a disipa confuzia și de a oferi informații clare și concise, pentru a vă determina dacă Gramfree merită investiția de timp și resurse.

Ce este GramFree?

GramFree se afirmă ca un program de recompense online, oferind utilizatorilor acces gratuit la criptomoneda Gram. Această monedă digitală operează prin intermediul blockchain-ului TON, o creație a rețelei de mesagerie instantanee Telegram.

Telegram, cunoscută pentru serviciile sale de comunicare, a dezvoltat blockchain-ul TON pentru a integra tehnologiile avansate de acest tip în platforma sa.

Cum funcționează programul?

Participanții la programul GramFree pot acumula token-uri Gram prin efectuarea unor activități relativ simple.

Acestea includ vizionarea sau crearea de videoclipuri, angajarea în contracte inteligente sau SMART, și chiar participarea la loterii. Mai mult, programul oferă posibilitatea de a-ți mări veniturile prin recomandarea GramFree altor persoane.

Este gratuit, dar…

În mod evident, GramFree se prezintă ca un serviciu gratuit. Nu ar trebui să fie nevoie de investiții financiare inițiale, iar acumularea de token-uri Gram poate începe imediat.

Aceste token-uri pot fi convertite ulterior în dolari sau alte valute Fiat. Totuși, este important să ne amintim că aceste afirmații sunt, până la proba contrarie, teoretice.

O schemă sau o oportunitate legitimă?

Există întrebări legitime privind autenticitatea și fiabilitatea GramFree. Chiar dacă se promovează ca o cale spre câștiguri digitale fără investiții inițiale, scepticismul rămâne, mai ales că există indicii că nu totul este atât de transparent pe cât pare.

Cum să vă înregistrați la GramFree?

Dacă ești în dubiu și te simți nesigur la început, cum e normal, să știi că deschiderea unui cont pe GramFree e destul de simplă.

Citește și: 100 $ pe zi pasiv cu BNB Miner | Un site SCAM sau o oportunitate?

Ai opțiunea să folosești profilul tău de Facebook sau Google pentru a-ți crea un cont. Nu-ți face griji, nu e mare scofală; tot procesul nu va dura mai mult de câteva minute.

Odată ce ai trecut de acest pas, vei avea acces la pagina principală a site-ului GramFree.

Explorarea platformei

Pe pagina principală, te vei întâlni cu diferite secțiuni gata de a fi explorate și analizate.

Primul lucru care îți va sări în ochi, va fi informația legată de tokenii Gram. Pentru a-ți face o idee, în momentul redactării acestui articol, valoarea unui token Gram era evaluată la aproximativ 0,98 dolari.

Realitatea din spatele tokenilor Gram

După ce am săpat puțin mai adânc, s-a clarificat faptul că acest token Gram nu e altceva decât o monedă de schimb utilizată pe platformă.

În spatele cortinei, aflăm că cei de la Telegram, care dețin platforma, au decis să renunțe la toate proiectele sau planurile legate de această așa-zisă „criptomonedă„.

Cum puteți câștiga tokeni cu GramFree?

Platforma GramFree oferă utilizatorilor oportunități variate de a acumula tokeni, cu valori între 0,1 și 5 grame pentru fiecare activitate completată.

Esențial, există două căi principale prin care puteți crește soldul de tokeni:

  • participarea la activități specifice platformei;
  • implicarea în programul de recomandare.

Tipuri de activități pentru câștiguri pe GramFree

Diversele activități disponibile

Fiecare acțiune pe care o întreprindeți pe GramFree contribuie la balanța dumneavoastră de tokeni.

Printre activitățile cu recompense se numără participarea la loterii, vizionarea de videoclipuri, încheierea contractelor inteligente, și nu în ultimul rând, crearea și publicarea de conținut video.

Vizionarea videoclipurilor

Urmărirea videoclipurilor de pe YouTube prin intermediul GramFree vă aduce tokeni în mod constant. Pentru fiecare videoclip vizionat, contul dumneavoastră este creditat cu aproximativ 0,1 grame.

Participarea la loterii

Platforma oferă și opțiunea de a vă încerca norocul la loterie. Folosind tokenii acumulați, puteți achiziționa bilete de loterie, deși trebuie menționat că șansele de câștig sunt variabile.

Crearea de conținut video

O altă metodă de a acumula tokeni este prin crearea și publicarea de videoclipuri promoționale pe YouTube. Dacă videoclipul dumneavoastră este conform cu standardele platformei și este acceptat, veți fi recompensat cu un număr generos de tokeni, în jur de 5 grame.

Ce sunt contractele SMART?

Puteți încheia contracte inteligente GramFree zilnic. În cazul în care optați pentru un contract, veți avea la dispoziție un cronometru cu o numărătoare inversă. După expirarea acestui cronometru, va trebui să semnați contractul din nou. Pentru a primi o plată, este necesar ca fiecare contract să fie semnat de un anumit număr de ori.

Citește și: Pharaohs-pro, un sistem de tip ponzi de care e bine să vă feriți

GramFree oferă publicului interesat două modele diferite de contracte inteligente, și anume:

  • Contract standard, a cărui valoare se ridică la 0,05 grame;
  • Contract riscant, în valoare totală de 1,0 grame.

În cazul contractelor standard, valoarea acestora este de doar 0,05 grame, pe când contractele riscante sunt în valoare de 1,0 grame. Sunt numite contracte „de risc” întrucât veți putea pierde câte 2 grame în cazul în care nu veți „semna” respectivul contract de fiecare dată când cronometrul se oprește.

Important: Aceste contracte au fost realizate cu scopul principal de a vă determina să accesați zilnic acest site până când vă veți pierde din RĂBDARE și veți achiziționa tokeni.

Modul de funcționare al site-ului GramFree

Site-ul GramFree a fost dezvoltat cu un scop sumbru: beneficiul persoanelor implicate în activități escrocherii. Identitatea administratoarelor acestui sistem opac rămâne un mister. Evidențiază faptul că anonimatul joacă un rol central în gestionarea acestei platforme neetică.

Funcția de depunere: Un avertisment pentru utilizatori

Un aspect care merită luat în considerare este existența unei funcții de depunere pe site-ul GramFree.

Aceasta reprezintă un canal prin care escrocii încearcă să vă împingă să vă desparțiți de banii dvs. Insist să evitați trimiterea oricărei sume de bani acestui site. A face acest lucru ar echivala cu o pierdere garantată a fondurilor dumneavoastră.

Colectarea și itilizarea inadecvată a datelor utilizatorilor

Mai departe, GramFree se remarcă prin acumularea unui volum imens de date de utilizatori. Aceste informații sunt susceptibile să fie comercializate și exploatate în mod fraudulos în cadrul altor scheme financiare înșelătoare.

Pe lângă aceste practici, există indicii că GramFree își poate diversifica sursele de venit. Un exemplu în acest sens ar fi îndrumarea utilizatorilor să interacționeze cu website-uri și conținut video monetizat, toate acestea fiind în beneficiul escrocilor care orchestrează acest site nelegitim.

Care este rolul acestor sisteme de recompensare?

Sistemele GPT (Get-Paid-To) sunt platforme online care oferă utilizatorilor posibilitatea de a câștiga micuțe sume de bani sau alte recompense. Participanții sunt implicați în diverse activități, cum ar fi completarea sondajelor, cumpărăturile online, participarea la jocuri sau vizionarea de reclame video.

Mecanismul de recompensare și sursa veniturilor

Aceste platforme colaborează cu diverse companii, acționând ca intermediari. În schimbul activităților efectuate de utilizatori – completarea unui sondaj sau vizionarea unei reclame video, de exemplu – site-urile GPT primesc o taxă de la companiile respective.

Citește și: Câștiguri fictive și capcane online cu Spin2Money

O porțiune din această sumă este apoi distribuită utilizatorilor ca recompensă. Valoarea acestor recompense variază, putând fi de la sub un cent până la 20-50 de cenți pentru fiecare activitate efectuată.

Strategia de creștere și programul de recomandare

Pentru a-și maximiza profiturile, aceste site-uri se bazează pe volum: au nevoie de un număr mare de utilizatori activi care să completeze multe activități.

În acest scop, multe platforme GPT implementează programe de recomandare.

De exemplu, utilizatorii GramFree primesc 5 tokeni pentru fiecare persoană care se înscrie prin linkul lor de recomandare. Acest model stimulează creșterea bazei de utilizatori și crește vizibilitatea platformei, după cum se observă prin numeroasele reclame pentru GramFree pe rețelele de socializare precum Facebook și YouTube.

GramFree: Realitatea din spatele promisiunilor

Te întrebi dacă GramFree este un program autentic și de încredere? Ei bine, răspunsul este categoric nu.

GramFree nu are legătură cu Telegram și nici nu folosește tehnologia blockchain TON pentru tranzacții sau schimbul de tokeni Gram reali.

Telegram și Tokenurile Gram: ce trebuie să știi

În primul rând, trebuie să înțelegi că tokenurile Gram nu au fost niciodată disponibile publicului pentru tranzacționare. Acest fapt a fost clarificat de Telegram însuși.

Citește și: RollerBit, un alt site devenit SCAM, datorită evoluției surprinzătoare a monedei Bitcoin

Deși în 2017, Telegram a lansat o ofertă publică inițială de tip ICO, ei nu au pus pe piață tokenuri Gram autentice, deoarece blockchain-ul TON nu era operațional în acel moment.

probleme pentru Telegram cu Comisia pentru Bursă și Valori Mobiliare din SUA (SEC)Pin

Telegram și problemele cu SEC

Mai târziu, Telegram a încercat să dezvolte blockchain-ul TON. Totuși, au fost forțați să abandoneze proiectul.

Motivul?

Comisia pentru Bursă și Valori Mobiliare din SUA (SEC) a stabilit că Telegram a efectuat o vânzare neînregistrată de valori mobiliare, ceea ce a dus la impunerea unor sancțiuni împotriva companiei.

Realitatea dură despre GramFree

În concluzie, GramFree este o platformă care nu a funcționat niciodată și nu îți va aduce niciun beneficiu financiar. Sfatul meu? Evită acest site și informează-ți familia și prietenii să nu își piardă timpul prețios cu el.

Promisiunile vs. Realitatea pe GramFree

Site-ul GramFree te tentează cu promisiunea de a câștiga sume considerabile.

Din nefericire, această promisiune este departe de a fi reală. În cel mai bun caz, poți spera să câștigi o sumă mică în schimbul a câteva ore de efort. Și chiar dacă vei ajunge să câștigi acei bani, posibilitatea de a-i retrage este practic inexistentă, deoarece va fi necesar să acumulezi până la 500 de tokeni pentru a putea efectua retragerea.

Îți mulțumesc pentru atenția acordată. Sper că aceste informații te vor ajuta să iei decizii informate și să eviți capcanele online.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 4.1 / 5. Număr de voturi: 10

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Un comentariu la „GramFree Tutorial | Un site SCAM de care trebuie să ne ferim”

  1. Gramfree este scam! Am avut răbdare sa activez pe el pana la 334 grami, după care de trei ori s-a repetat, m-am trezit ca mi-au dispărut din bord câte 10 grami, asta înseamnă o luna de zile ca timp pierdut! In concluzie, dacă văd ca nu pici in plasa de a cumpara grami trimițând bani și nici nu joci la ruleta lor, îți dispar grami din ceia ce câștigi ca timp investit! Se pare ca aceasta este tehnica de a te determina sa pierzi timpul pe acest sit, care face multă reclama la diverse, presupun ca primesc bani! Presupun ca mai departe de 300-400 de grami, nu te lasă sa ajungi, iar dacă ajungi la 500 grami, pe care ii faci intr-un an si jumatate, urmează sa afli ca ai pierdut timpul degeaba si ti-ai facut speranțe in zadar!🙄

    Răspunde

Lasă un comentariu