Ascultați posturi de radio și faceți bani cu Givvy Radios | Merită sau nu

0
(0)

Am testat multe modalități de a face bani pe net, unele cu potențial, iar altele care s-au adeverit a fi mari dezamăgiri. Recent, mi s-a recomandat un site mai aparte numit Givvy Radios care oferea o modalitate mai aparte de a câștiga bani din ascultarea unor posturi de radio online.

După o zi grea la serviciu, pe drum ascult ceea ce este în trend în industria muzicală prin intermediul posturilor de radio. Este o modalitate de a mă destinde după tot stresul pe care l-am acumulat la serviciu. Desigur, aș putea să-mi selectez melodiile preferate pe un stick USB, de exemplu.

Dar știți cum e cu lenea, nu am avut dispoziția necesară pentru a-mi alcătui playlistul preferat. Și astfel, din comoditate, consum cu regularitate conținutul acestor posturi de radio.

În aceste condiții, un site web sau o aplicație mobilă care se promovează ca o modalitate de a profita la maximum de timpul petrecut cu aceste posturi de radio este întotdeauna binevenită, cu condiția să fie și de încredere.

Nu are rost să ascultăm radio prin intermediul acestor aplicații sau site-uri web dacă informațiile folosite pentru a atrage utilizatorii nu sunt pe deplin respectate.

Cu alte cuvinte, să se ajungă la suma minimă de plată și să nu se obțină nimic pentru efortul depus.

De aceea, atras de ideea de a face bani din ascultarea posturilor de radio online, am decis să fac o mică analiză a aplicației Givvy Radios.

Ce este Givvy Radios?

Givvy Radios este o aplicație compatibilă cu telefoanele Android care vă permite să câștigați bani în timp ce ascultați posturi de radio online.

Sunteți pe drum cu mașina personală, fie că este vorba de muncă sau de distracție, nu puteți sta la volan fără să vă bucurați de muzica oferită de aceste posturi de radio.

Trebuie să alungați cumva toate gândurile negative, și cum puteți face acest lucru, bineînțeles prin conținutul media oferit de aceste posturi de radio, fie că ascultați știri sau diverse genuri muzicale.

Cum vă puteți înregistra pe Givvy Radios?

Pentru a vă crea un cont în aplicația Givvy Radios, veți folosi Google Play.

Givvy Radios în Google PlayPin
Givvy Radios în Google Play

În imaginea de mai sus, puteți vedea cum arată această aplicație în Google Play, precum și ratingul acordat de cei care au instalat-o deja.

La prima vedere, pare a fi o aplicație decentă, dacă luăm în considerare numărul de descărcări, recenziile în limba română, precum și numărul de comentarii.

Cu toate acestea, mai necesită și o mică analiză a modului de câștig. Nu ne putem da seama 100% de legitimitatea unei astfel de aplicații doar din informațiile enumerate mai sus.

Notă: Dimensiunea fișierului necesar pentru a instala aplicația Givvy Radios este de 26,36 MB.

După instalarea aplicației, vom parcurge câțiva pași necesari pentru a crea un cont nou pe Givvy Radios, printre care:

 • selectarea limbii de utilizare (engleză, spaniolă și portugheză);
 • selectarea metodei de înregistrare (Facebook sau Google);

Am ales metoda de înregistrare pe Facebook, care necesită consimțământul dvs. pentru a accesa poza de profil și numele dvs. pe această platformă de socializare.

După ce v-ați dat consimțământul, veți fi direcționat către contul dumneavoastră.

Cum câștigați bani din ascultarea posturilor de radio cu ajutorul aplicației Givvy Radios?

De îndată ce vă aflați în contul dvs., veți putea accesa lista posturilor de radio.

Lista posturilor de radio din BulgariaPin
Lista posturilor de radio

În mod surprinzător, deși nu locuiesc în Bulgaria, mi se oferă multe posturi de radio din această țară.

secțiunea Explore din aplicația Givvy RadiosPin
Secțiunea ”Explore”

Toate aceste posturi de radio din Bulgaria sunt afișate în secțiunea ”EXPLORE”.

Pentru a selecta posturile de radio din România, trebuie să mergeți la secțiunea ”Country” pentru a selecta ca țară România, așa cum puteți vedea în imaginea de mai jos.

Lista posturilor de radio din RomâniaPin
Lista posturilor de radio din România

Atunci când selectați un post de radio, veți primi o reclamă. După ce ați vizionat acea reclamă, puteți să vă conectați la acel post de radio.

Trebuie să vă avertizez că aproape fiecare acțiune efectuată în această aplicație a fost însoțită de reclame.

Ca să vă faceți o idee despre numărul de puncte oferite, pentru 2 minute petrecute la postul de radio Kiss FM, am primit 22 875 de puncte, adică aproximativ 11% din suma minimă de retragere, conform informațiilor din contul meu.

Din câte am putut constata, aceste puncte se acordă chiar dacă nu ascultați un post de radio. Într-adevăr, nu sunt multe puncte, dar se adună în soldul contului dumneavoastră.

Și, din când în când, veți mai primi câte o reclamă.

Oferte plătite

Dacă v-ați săturat să ascultați posturi de radio, puteți accesa secțiunea de Oferte plătite.

Oferte Plătite în punctePin
Oferte Plătite

În imaginea de mai sus puteți vizualiza lista de oferte disponibile pentru un utilizator din România și valoarea recompenselor pentru fiecare dintre acestea.

Din păcate, doar câteva dintre ele vor conține oferte compatibile pentru România, cum ar fi TheoremReach, OfferToro, Pollfish sau Bitlabs.

Veți completa sondaje, veți instala aplicații mobile sau jocuri, sau poate veți găsi oferte de cashback pe unele site-uri specializate.

Dacă ați lucrat cu site-uri precum ySense, LootGain, PunkPanda, Rewardy.io, Tipli sau Bonusway, atunci nu veți întâmpina dificultăți în completarea unor astfel de oferte plătite.

Program de promovare

Programul de promovare oferit de Givvy Radios vă oferă un comision de 10% din suma retrasă de cei pe care i-ați invitat.

De asemenea, cei care folosesc linkul dvs. de promovare vor primi 0,02 dolari. Dar țineți cont de faptul că trebuie să se înregistreze folosind un link de promovare, altfel nu va primi nici un bonus de înregistrare.

Care sunt metodele de plată?

Aplicația Givvy Radios vă propune următoarele metode de plată:

 • Payeer (0,19 dolari);
 • AirTM (0,19 USD);
 • Coinbase (0,19 USD);
 • Perfect Money (1,04 $);
 • AdvCash (1,04 $);
 • PayPal (1,04 USD);
 • Amazon (0,69 USD);
 • Litecoin (2,20 USD);
 • Binance (2,20 USD).

Am reușit să obțin aproximativ 40.000 de puncte într-o oră și ceva. Pare mult, nu-i așa?

Ei bine, lucrurile nu stau chiar atât de bine, pentru că 10.000 de puncte valorează aproximativ 0,01 dolari.

Așadar, ați avea nevoie de aproximativ 190 000 de puncte pentru a retrage 0,19 dolari.

Ce părere aveți? Este mult sau puțin pentru efortul depus în aplicația Givvy Radios?

Merită sau nu?

Trebuie să recunoaștem că aplicația Givvy Radios nu necesită prea mult efort pentru a face niște bănuți. Dar reclamele afișate în timpul utilizării aplicației sunt foarte enervante, fie că ascultați un post de radio sau pur și simplu navigați prin meniul aplicației.

S-ar putea să vă placă acest mod de a câștiga, având în vedere că într-o oră de utilizare am reușit să obțin aproape 0,10 dolari.

Dar nu pot trece cu vederea agresivitatea reclamelor care sunt afișate în timpul utilizării aplicației.

Pe lângă acest aspect, pot adăuga și faptul că numărul de puncte va scădea pe măsură ce vă apropiați de ”uriașa” sumă de retragere de 0,19 dolari.

În concluzie, nu pot recomanda utilizarea aplicației Givvy Radios. Este prea multă bătaie de cap pentru o sumă de retragere atât de mică.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu