Bani online din calcule matematice cu Brain Battle | Merită sau nu?

0
(0)

Am completat sondaje pe ySense, am jucat jocuri pe LootGain, mi-am numărat pașii cu aplicația Sweatcoin, am socializat cu prietenii prin PunkPanda, dar simt nevoia să mă relaxez. Și cum pot face asta? Poate vi se pare ciudat, dar simt că e timpul să mă relaxez rezolvând operații matematice precum adunarea, scăderea, înmulțirea sau împărțirea în schimbul unor premii în bani. Acest lucru este posibil cu aplicația Brain Battle.

Cu atâtea lucruri ciudate care se întâmplă în această lume, nu sunt surprins să văd astfel de aplicații. Eu, de exemplu, am avut o mare problemă cu matematica. Singura materie la care am avut emoții când am dat bacalaureatul a fost matematica, unde am luat nota minimă de trecere. La toate celelalte materii de la BAC am luat note decente, doar matematica nu a vrut să se alinieze. Dar, cu puțin noroc, am reușit să trec și peste acest obstacol.

Citește și Bani și criptomonede gratuite vizionând transmisiuni live cu Rewardy.io

Mi se pare foarte ciudat să folosesc o aplicație specializată în expresii matematice. Dacă am ajuns să facem calcule matematice pe telefonul mobil în schimbul unor premii, am ajuns bine.

Haideți să vedem ce ne oferă aplicația Brain Battle. Și numele acestei aplicații este unul care atrage atenția, să ajungem să ne luptăm cu calcule matematice folosind telefonul mobil și creierul nostru.

Sunt foarte curios de oportunitățile oferite de o astfel de aplicație și de aceea am decis să v-o prezint în acest articol.

Ce este Brain Battle?

Brain Battle este o aplicație de tip GPT care propune o modalitate interactivă de a câștiga bani cu telefonul mobil prin rezolvarea unor calcule matematice.

Să vedem ce presupune procedura de înregistrare pe Brain Battle.

Cum ne înregistrăm pe aplicația Brain Battle?

Am o veste proastă pentru posesorii de telefoane iOS. Din păcate, aplicația Brain Battle este compatibilă doar cu telefoanele Android.

aplicația Brain Battle  pe Google PlayPin
Brain Battle pe Google Play

Prin urmare, se va apela la Google Play pentru a descărca această aplicație specializată pe jocuri cu calcule matematice.

La momentul scrierii acestui articol, aplicația Brain Battle avea un rating de 4,6, cu peste 1 milion de descărcări și câteva review-uri în limba română.

Notă: Dimensiunea fișierului necesar pentru a instala aplicația Brain Battle este de 57,75 MB.

Există două modalități de înregistrare:

  • Cont de Facebook;
  • adresa de e-mail.

Înregistrarea pe Brain Battle prin intermediul unei adrese de e-mail necesită următoarele informații:

  • nume și prenume;
  • adresa de e-mail;
  • parolă.

Compania care a creat Brain Battle deține, de asemenea, o altă aplicație de jocuri numită Big Time Cash. Dacă v-ați creat un cont nou pe aceasta, puteți folosi aceleași detalii pentru a vă loga în contul din Brain Battle.

Dacă alegeți să vă înregistrați prin adresa de e-mail, va trebui să adăugați data nașterii pentru a finaliza procesul de înregistrare la Brain Battle.

Pe adresa de e-mail cu care v-ați înregistrat pe Brain Battle veți primi un mesaj prin care veți fi informat că veți primi 1.000 de tichete. Aceste tichete vor fi adăugate în contul dvs. după ce vă veți confirma adresa de e-mail.

Venituri suplimentare din rezolvarea unor calcule matematice prin Brain Battle

Conceptul este simplu. trebuie să rezolvați cât mai multe calcule matematice într-un timp limitat.

Timpul necesar pentru a rezolva un calcul matematic este de 20 de secunde.

pagina de start aplicație Brain BattlePin
Pagina de Start

De exemplu, pentru prima operație matematică vi se alocă 20 de secunde. În mod firesc, o veți rezolva în mai puțin timp. Nu puteți petrece 20 de secunde pentru a rezolva o adunare simplă, cum ar fi 3+2.

Următoarea operație matematică va adăuga încă 2 secunde la timpul de finalizare.

De exemplu, dacă ați rezolvat primul calcul în 3 secunde, veți avea la dispoziție 17 secunde (20-3) pentru următoarea operație matematică, la care veți adăuga încă 2 secunde.

Prin urmare, celei de-a doua operații matematice i se va aloca o durată de 19 secunde (20-3 plus 2 secunde).

Veți efectua, așadar, operații matematice până când timpul atribuit va ajunge la 0.

Efectuarea acestor calcule matematice vă va aduce tichete cu care veți putea participa la diverse concursuri cu premii în bani.

Oferte plătite

Pe lângă calculele matematice, puteți participa și la anumite oferte pentru a le finaliza.

Simpla selectare a secțiunii Oferte mi-a adus o recompensă de 5 000 de tichete.

oferte plătite și social media Pin
Oferte plătite

Această secțiune Oferte este împărțită în 3 categorii, și anume:

  • jocuri;

Aici veți juca jocuri și veți viziona diverse reclame.

  • social media;

Social Media presupune efectuarea unor acțiuni simple, cum ar fi conectarea și ”LIKE” la contul de Facebook sau transmiterea unui ”tweet” pe Twitter. Și așa veți obține încă 500 de bilete.

  • jucători.

Categoria ”Jucători” vă oferă posibilitatea de a obține anumite beneficii care pot influența pozitiv numărul de bilete obținute în cadrul aplicației Brain Battle.

Program de promovare

Pentru fiecare persoană invitată la Brain Battle veți primi 0.10$ și 2 500 de bilete. Pentru aceasta veți primi un cod format din 5 caractere (litere și cifre) pe care îl puteți promova.

Care sunt metodele de plată?

Așa cum am menționat în acest articol, rezolvarea calculelor matematice și participarea la oferte vă vor aduce un număr de tichete.

Aceste tichete pot fi folosite pentru a participa la diverse concursuri cu premii în bani. În momentul în care m-am înregistrat pe Brain Battle, era în desfășurare un concurs cu un singur premiu în valoare de 3 000 de dolari.

Așadar, șansele de a câștiga acest premiu de 3.000 de dolari sunt foarte mici.

În ceea ce privește recompensele în bani rezultate din aducerea de noi membri (0,10 dolari pe invitat), acestea pot fi retrase prin PayPal atunci când se atinge suma de 10 dolari.

Merită sau nu?

Aplicația Brain Battle este o modalitate distractivă de a vă îmbunătăți timpul de reacție și capacitatea de a efectua operații matematice simple (adunare și scădere). De aici și numele acestei aplicații, vă luptați cu calcule matematice folosindu-vă creierul.

Dacă plecați într-o călătorie lungă, Brain Battle poate fi o soluție pentru a pierde timpul într-un mod distractiv.

În ceea ce privește potențialul de câștig, sunt dezamăgit, fie că vorbim de concursuri, de oferte plătite sau de programul de promovare.

Acordarea unui singur premiu în cadrul unui concurs mi se pare o mare glumă. Cum să alegi un singur câștigător dintre toți cei care vor participa la aceste concursuri?

În concluzie, recomand această aplicație doar celor care vor să își îmbunătățească abilitatea de a rezolva operații matematice simple. Dacă vreți să faceți bani cu Brain Battle, veți rămâne dezamăgiți.

Noroc că în secțiunea ”Settings” există un buton pentru ștergerea contului.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu