Câștigați Slice prin simpla navigare pe internet | Adevăr sau Iluzie?

0
(0)

Într-una din zile, în timp ce vântul sufla prin fereastra deschisă, am primit un e-mail de la un cititor al prezenței mele digitale, blogul meu. În mesaj, mi s-a sugerat o extensie de browser numită „Slice„. Aceasta promitea venituri pasive prin exercițiul de navigare pe internet, o propunere care m-a intrigat. Noile modalități de a genera venituri pasive sunt întotdeauna binevenite în economia noastră în continuă schimbare, mai ales atunci când efortul necesar este minim.

Noi, în cea mai mare parte, suntem familiarizați cu metodele clasice de a genera venituri online, cum ar fi utilizarea site-urilor web sau a aplicațiilor. Dar, alături de acestea, avem extensiile de browser, care oferă o abordare inovatoare a veniturilor pasive online. Trebuie doar să le instalați în browserul pe care îl utilizați în mod regulat.

Compatibilitate și ușurință de instalare

Pe acest front, avem vești bune. Indiferent de browserul pe care îl utilizați, fie că este vorba de Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge sau Brave, procesul de instalare nu ar trebui să prezinte dificultăți majore.

Am experimentat și alte extensii de browser în trecut, toate cu același scop principal: să generăm un venit mic, dar constant, prin activitățile zilnice de pe telefonul mobil, laptop sau PC, sau să ne ofere economii atunci când facem cumpărături online.

În această categorie putem include unele precum Surfe.be, CryptoTab, Bonusway, SavvyConnect, Permission, Picodi România, TeaserFast și lista poate continua. Dacă sunteți curioși, vă încurajez să parcurgeți articolele despre acestea de pe blogul meu în speranța că veți găsi informații valoroase.

Dar să ne întoarcem la subiectul nostru principal, Slice, care oferă o modalitate simplă de a face bani concentrându-vă pe simpla navigare pe internet sau pe vizionarea de videoclipuri.

Ce este Slice?

Slice, așa cum am menționat, este o extensie de browser compatibilă cu majoritatea programelor de navigare pe internet. Aceasta ne prezintă o modalitate simplă de a face bani care ne poate aduce un venit pasiv din navigarea pe web.

A durat ceva timp până am găsit acest site. La o primă căutare în Google Chrome, rezultatele m-au direcționat către restaurante sau aplicații de livrare de pizza – „slice” are un alt înțeles în limba engleză, mai degrabă despre umplerea stomacului cu felii de pizza decât despre a face bani. În cele din urmă, am reușit să găsesc adresa corectă a site-ului care deține această extensie de browser.

Cum ne putem înregistra pe Slice?

Înainte de a instala extensia în browserul pe care îl folosiți pentru a naviga pe internet, va trebui să completați un formular de înregistrare cu informațiile privind adresa de e-mail și parola dumneavoastră.

extensie browser Slice înregistrarePin

Veți primi apoi un cod de activare din 4 cifre pentru a confirma adresa de e-mail pe care ați folosit-o pentru a vă înregistra pe Slice.

introducere cod de activare contPin

Confirmarea contului dvs. vă va aduce o mică recompensă de 10 puncte Slice, echivalentul a 0,01 dolari sau 38 satoshi BTC.

Conectarea extensiei la cont

Pentru a profita la maximum de această extensie, va trebui să o conectați la contul Slice nou creat. Pentru a face acest lucru, va trebui să reintroduceți detaliile de conectare – adresa de e-mail și parola.

Acceptarea permisiunilor

Unul dintre dezavantajele utilizării unor astfel de extensii, atunci când le instalați în browserul dumneavoastră, este obligația de a acorda anumite permisiuni.

permisiuni extensie browserPin

În acest caz, Slice necesită acceptul nostru pentru a edita informațiile tuturor site-urilor utilizate în browserul respectiv. Singura explicație pentru acest lucru este că au nevoie de aceste drepturi pentru a afișa corect reclamele.

Aceste reclame sunt afișate în timp ce navigăm pe internet folosind extensia Slice.

Fără veniturile generate de aceste reclame, ei nu ar putea să-și plătească membrii. De asemenea, este posibil să întâmpinați unele incompatibilități cu unele site-uri web sau servicii bancare pe care le utilizați frecvent.

Prin urmare, se recomandă să folosiți un browser care nu stochează astfel de informații personale.

Venituri pasive din simpla navigare pe web cu extensia de browser Slice

Navigarea în spațiul cibernetic cu extensia de browser Slice vă transformă într-un explorator al noului secol și vă oferă posibilitatea de a câștiga un venit pasiv.

extensia browser SlicePin

Într-o lume în care matricea digitală și realitatea se întrepătrund, conectarea contului dvs. la extensia Slice înseamnă să pășiți pe un teritoriu necunoscut, unde fiecare click este o aventură care aduce recompense.

Interacțiunea cu Slice

Veți observa că extensia Slice aduce viață în colțul din stânga sus al browserului dumneavoastră, unde un simplu buton devine un instrument puternic care controlează apariția reclamelor. Este esențial ca această extensie să fie activă, ca un ceas elvețian, pentru a vă maximiza câștigurile.

buton de activare reclame pe extensia SlicePin
Buton de activare extensie

M-am aventurat eu însumi în această odisee digitală, navigând pe mările virtuale cu extensia Slice drept busolă.

configurare număr de reclamePin
Configurare număr de reclame

Reclamele, înghesuite în bannere, încorporate în conținutul site-ului web sau sub formă de notificări, devin faruri luminoase în întunericul oceanului digital.

Identificarea reclamelor

Cum puteți distinge o reclamă Slice în tumultul zgomotos al internetului?

Căutați semnul distinctiv – logo-ul Slice – care strălucește ca o stea pe cerul virtual. De exemplu, pe bannerul unei pagini de căutare, logo-ul se va afla în colțul din dreapta jos, ca un sigiliu de autenticitate.

exemplu de baner cu reclamePin
Exemplu de baner

Călătoria mea în lumea digitală a fost un succes – am primit 22 de anunțuri, care mi-au adus 7 puncte. Acestea nu sunt doar simboluri abstracte, ci recompense tangibile pentru explorarea teritoriului online.

Extensia Slice vs. Ad Blockers

În general, întâlnirea dintre o extensie de servire a reclamelor și ad blockere ar fi ca întâlnirea dintre foc și gheață. Cu toate acestea, nu este cazul cu Slice. Extensia poate funcționa fără probleme, chiar și în prezența unui ad blocker, își menține funcționalitatea la parametri optimi.

Programul de promovare

Programul de promovare Slice devine un aliat de încredere atunci când invitați persoane active. Dacă invitatul dvs. rămâne activ timp de cel puțin 30 de zile, veți primi o recompensă de 1.000 de puncte. De asemenea, invitatul dvs. nu va rămâne cu mâna goală, primind 100 de puncte.

Care sunt metodele de plată?

Slice oferă în prezent două metode de plată pentru utilizatorii din România:

  • PayPal;

Chiar dacă nu există o sumă minimă de plată, există un detaliu important legat de procesarea plăților.

Conversia punctelor Slice în bani reali este activată doar după 30 de zile de la crearea contului. După această perioadă, punctele pot fi convertite în bani și pot fi retrase prin PayPal.

Un aspect demn de menționat este comisionul de retragere perceput de PayPal, care este de 0,25 dolari. Așadar, recomandarea mea este să procesați plata doar atunci când ați reușit să colectați un număr considerabil de puncte.

Merită sau nu?

Extensia de browser Slice vă oferă o modalitate pasivă de a câștiga bani online. Este adevărat că sumele nu sunt fabuloase, dar, din moment ce nu este necesar niciun efort pentru a utiliza această extensie, câștigurile sunt mai mult decât binevenite.

Un singur aspect ar putea ridica semne de întrebare – accesarea datelor personale stocate în browser. Pentru a afișa reclame, extensia trebuie să editeze informații despre site-urile pe care le utilizați zilnic.

Părerile sunt împărțite, dar, în general, extensia a primit un rating de 4,5 pe Trustpilot, pe baza a 141 de recenzii, dintre care aproape 75% sunt mulțumiți de oportunitățile oferite de Slice.

În concluzie, vă recomand să testați această extensie, dar pe un browser în care nu sunt stocate date personale. Nu este înțelept să vă expuneți datele personale pentru un venit de câțiva cenți pe zi.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu