Câștigați bani ca client misterios cu iSecretShop | Merită sau nu?

3
(2)

Există aplicații sau site-uri online care vă răsplătesc pentru cumpărături realizate sub titulatura de cumpărător misterios sau mystery shopper. Un astfel de site pe care îl vom discuta în acest articol este iSecretShop.

Multe magazine comerciale folosesc aceste servicii pentru a-și îmbunătăți serviciile și produsele.

La prima vedere, obținerea unui venit ca mystery shopper pare a fi un job destul de interesant.

Dar se poate face bani folosind site-ul iSecretShop în România?

Pentru a afla răspunsul la această întrebare, este necesară o analiză corectă a oportunităților oferite de iSecretShop pentru a înțelege cu adevărat ce presupune un job de mystery shopper.

Ce este iSecretShop?

iSecretShop este locul în care diverse companii își postează anunțurile de angajare ca mistery shopper sau client misterios. Cu alte cuvinte, este un fel de platformă intermediară între companiile angajatoare și cei care doresc să-și ofere serviciile de cumpărători misterioși.

Citește și Câștiguri din vânzarea fotografiilor originale cu ClickASnap | Merită sau nu?

Această platformă de anunțuri de locuri de muncă a fost lansată online în 2010, prin februarie. Conform ultimelor cifre, această comunitate a ajuns la peste 1 000 000 de membri.

Haideți să vedem ce presupune acest job de cumpărător misterios și ce potențial oferă pentru o persoană care locuiește în România.

Cum vă puteți înregistra pe iSecretShop?

Înregistrarea pe un site precum iSecretShop implică completarea unui formular care este puțin mai complex din cauza informațiilor solicitate.

Astfel, formularul de înregistrare conține următoarele câmpuri:

  • numele și prenumele dumneavoastră;
  • adresa dvs. de domiciliu (stradă, număr);
  • orașul, codul poștal și țara;
  • preferința lingvistică;
  • numărul de telefon, data nașterii, sexul, numărul de copii și adresa pe care o aveți în contul PayPal.

Din păcate, utilizarea rețelelor sociale precum Facebook sau Twitter pentru înregistrare nu este posibilă pentru iSecretShop.

Pentru a accesa noul dvs. cont, nu trebuie decât să adăugați aceste informații. Prin urmare, nu mai este nevoie să vă confirmați adresa de e-mail.

Cum funcționează iSecretShop și ce presupune un loc de muncă de client misterios?

Cumpărăturile misterioase implică vizitarea anumitor magazine pentru a cumpăra produse sau servicii.

Magazinele care sunt vizitate de acești cumpărători misterioși nu vor ști că sunt evaluate.

De asemenea, vor exista situații în care nu va fi obligatoriu să achiziționați ceva, ci mai degrabă să evaluați relația acelor magazine cu clienții lor, adică dacă serviciile oferite clienților sunt pe deplin conforme cu regulile magazinelor respective.

Pur și simplu, eu, ca și companie, voi angaja persoane ca și cumpărători misterioși pentru a-mi evalua magazinele, începând cu angajații, produsele sau serviciile oferite, precum și interacțiunea dintre un angajat și un client. Scopul acestor magazine este de a atrage cât mai mulți clienți și pentru asta trebuie să ofere servicii de calitate.

Aceste servicii sunt evaluate de către cumpărătorii misterioși.

Acum că am stabilit mai în detaliu ce presupune munca de mystery shopper, să ne întoarcem la site-ul iSecretShop.

Odată ce vă creați un cont pe această platformă, veți putea accesa diverse misiuni de Mystery shopping, doar dacă acestea sunt disponibile pentru țara în care locuiți.

Toate misiunile de Mystery shopping vor fi afișate în secțiunea ”Available Shops”, unde vi se va oferi și o hartă a zonei în care locuiți pentru o mai bună orientare.

Fiecare misiune va conține informații despre misiune, termenul limită și valoarea recompensei.

Dacă sunteți de acord cu aceste detalii ale misiunii, următorul pas este să o acceptați prin selectarea butonului ”View/Accept Contract”.

După ce acceptați misiunea „sub acoperire„, vi se va oferi și contractul, pe care trebuie să-l acceptați, dar nu înainte de a-l citi în întregime.

Tot ce trebuie să faceți acum este să mergeți la locația specificată în contract pentru a vă începe munca de cumpărător misterios.

De regulă, o astfel de muncă nu va dura mai mult de 1 zi.

reputație iSecretShopPin
Nivel reputație iSecretShop

Fiecare sarcină finalizată cu succes va aduce îmbunătățiri reputației dumneavoastră. O reputație bună va conduce la mai multe joburi.

Nu toate aceste misiuni vă vor cere să mergeți fizic la magazine pentru a le îndeplini. Din când în când, vor exista și misiuni în care va trebui să cumpărați produse sau servicii din magazinele online. Aceste joburi sunt mai profitabile decât cele fizice, deoarece le veți putea face de acasă și nu implică cheltuieli suplimentare, cum ar fi benzina sau biletele de transport în comun (microbuze, autobuze, tramvaie și așa mai departe).

Cum vă mai puteți îmbunătăți reputația?

Reputația poate fi îmbunătățită și prin completarea unor mici sondaje care conțin una sau două întrebări.

sondaje iSecretShopPin
Sondaje iSecretShop

Aceste sondaje sunt afișate în secțiunea ”Sondaje de opinie”. Eu, de exemplu, am răspuns la 2 dintre aceste sondaje după ce m-am înregistrat pe această platformă.

exemplu sondajPin
Exemplu de sondaj iSecretShop

Rețineți că nu veți primi niciun ban în urma acestor sondaje. Singura ”recompensă” pe care o veți primi va fi sub formă de puncte menite să vă îmbunătățească reputația contului.

Ce este programul de promovare iSecretShop?

Spre deosebire de alte site-uri de câștiguri, cum ar fi Bizdustry, HealthyWage, SwingBux, Crowdville și așa mai departe, programul oferit de iSecretShop nu implică premii în bani.

Tot ceea ce obțineți din promovarea acestui site este o recompensă în puncte în vederea obținerii de insigne.

Lista de insigne conține un total de 41 care se axează pe activități precum sănătatea, asigurările, comerțul cu amănuntul, telefonia, cercetarea de piață, educația și multe altele.

Care sunt metodele de plată?

Înainte de a vă oferi informații despre modalitatea de plată, trebuie să știți că plățile vor fi efectuate de către companiile care vor publica oferta de muncă de mystery shopper.

Toate plățile vor fi procesate prin PayPal, după verificarea calității muncii dumneavoastră. În cazul în care munca a implicat unele cheltuieli, acestea vor fi rambursate.

Dacă vor fi mulțumiți de prestația dumneavoastră, veți primi banii în contul de PayPal.

La ce câștiguri vă puteți aștepta? Merită sau nu?

Valoarea acestor câștiguri este influențată de locul în care vă aflați din punct de vedere geografic. Dacă locuiți într-un oraș mare, atunci șansele de a obține misiuni sunt mai mari.

Din păcate, la momentul redactării acestui articol, România nu se află pe lista țărilor de interes pentru acești angajatori, numărul de locuri de muncă fiind foarte mic.

Citește și CashMagnet Tutorial | Obțineți câștiguri pe internet în mod pasiv

În mod normal, o misiune de mystery shopper vă poate aduce până la 50$. Aceste câștiguri pot fi îmbunătățite prin accesarea unor cursuri de calificare.

Unul dintre aceste cursuri vă va cere să plătiți o taxă de până la 9,95$.

Prin plata acestei sume, veți deveni un membru verificat.

În concluzie, câștigurile oferite de iSecretShop sunt decente, dar nu pot fi obținute de persoanele care locuiesc în România. De aceea nu vă pot recomanda să folosiți această platformă de joburi de tip ”Mystery Shopping”.

Poate pe viitor, acest site se va uita și la alte țări precum România și astfel vom putea profita de acest tip de joburi.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 3 / 5. Număr de voturi: 2

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu