Doriți să lucrați de acasă cu aplicația OMDworks? Mai întâi citiți acest articol.

5
(3)

Dragi prieteni, a apărut pe internet o nouă aplicație care ne ademenește cu câștiguri senzaționale obținute prin îndeplinirea unor sarcini. Este vorba de OMDworks, care seamănă cu aplicația HaveCandy, având aceleași abonamente VIP 1, 2, 3, 4, 5 și care vă cere bani din propriul buzunar.

OMDworks are câteva aspecte diferite față de HaveCandy, pe care le vom discuta în acest articol.

Cu toate acestea, înainte de a vă înscrie la această ofertă, ar trebui să luați în considerare experiențele negative ale altor aplicații, cum ar fi MAFA sau ROSE, unde mulți oameni au pierdut sume semnificative de bani. Din acest motiv, vă recomand să fiți precauți și să evitați aplicațiile care promit câștiguri rapide și ușoare.

Citește și Vreți să obțineți bani reali online cu BrainBux? Adevăr sau Minciună?

Aplicația OMDworks, deși pare tentantă, ar putea fi una dintre aceste aplicații. Cu toate acestea, vom discuta mai multe despre ea și despre ceea ce oferă în acest articol.

Așadar, când vedeți aplicații care vă cer să investiți bani pentru abonamente VIP, fiți prudenți și nu vă grăbiți să faceți o alegere. Este mai bine să fiți siguri că investiția dvs. va fi una profitabilă și nu un eșec.

Haideți să vedem împreună ce vă oferă aplicația OMDworks pentru a câștiga bani de pe telefonul mobil.

Ce este OMDworks?

OMDworks este o aplicație care oferă oportunități de angajare de tip „PAID to watch„, abonamente de creștere a veniturilor și bonusuri de înscriere, asemănătoare cu aplicația HaveCandy.

Dar, în mod surprinzător, nu am reușit să găsesc această aplicație pe Google Play, ceea ce poate fi un semn că există o problemă cu ea.

Totuși, am căutat pe Google și am găsit site-ul oficial al aplicației, de unde am putut să o descarc.

Cum se creează un cont nou pe OMDworks?

Pentru a crea un cont în această aplicație, este necesar să completați un formular de înregistrare.

Pentru a descărca aplicația, urmați acești pași:

  • Selectați România.
  • Adăugați un număr de telefon;
  • Introduceți o parolă;
  • Scrieți codul de promovare al persoanei care v-a recomandat aplicația OMDworks.

Notă: Dacă faceți click pe butonul „Înregistrare„, veți primi o eroare care vă va spune că nu ați introdus un cod de promovare. Prin urmare, selectați pur și simplu butonul de descărcare.

Înregistrare aplicație OMDworksPin
Înregistrare aplicație OMDworks

Fișierul va fi disponibil în format .APK și va avea o dimensiune de 15,90 MB.

După instalarea aplicației pe telefonul mobil, va trebui să vă adăugați datele de identificare, precum numărul de telefon sau parola, pentru a vă accesa noul cont.

Pentru a vă înregistra cu succes, este obligatoriu să folosiți un cod de promovare real.

Urmăriți reclame pe telefonul mobil și câștigați bani cu aplicația OMDworks

După ce vă autentificați în noul dvs. cont, veți fi întâmpinat cu un mesaj care vă va informa că ați primit un cont VIP gratuit și un bonus de înscriere de 5$.

Primul lucru pe care l-am observat pe pagina oficială este legat de persoanele care au câștigat bani cu aplicația OMDworks. Și aici vorbim de sume destul de însemnate, de ordinul sutelor de dolari.

Cum poate fi popularizată o astfel de aplicație?

Pe pagina oficială se găsesc detalii despre recompensele oferite utilizatorilor care aduc alte persoane pe OMDworks.

De exemplu, dacă aduceți 4 persoane, veți primi o recompensă de 2 dolari. În cazul în care atrageți un număr de 20 de persoane, recompensa va crește la 4 dolari.

De asemenea, pentru a obține un cont VIP gratuit, puteți finaliza un task în fiecare zi, care vă va aduce automat 0,50 dolari.

contul VIP gratuit pe OMDworksPin
Contul meu pe OMDworks

Tot ce trebuie să faceți este să dați click pe task și veți primi recompensa.

În imaginea de mai jos, puteți vedea contul meu, inclusiv bonusul de înscriere și un exemplu de task pentru VIP gratuit.

task pentru contul VIPPin
Exemplu de task VIP gratuit

Nu va trebui să faceți prea multe. Nici nu trebuie să fie complicat pentru a vă induce în eroare și a vă fura banii.

Ce sunt abonamentele?

Abonamentele reprezintă o formă de investiție care, teoretic, este necesară pentru obținerea unor venituri mai mari. Cu toate acestea, multe persoane se confruntă cu riscul de a fi înșelate în modul în care sunt oferite aceste abonamente.

OMDworks oferă o gamă largă de abonamente, de la VIP 0 (gratuit) la VIP 7 (10.000 de dolari), fiecare cu câștiguri zilnice cuprinse între 2 și 2.280 de dolari.

Însă aceste câștiguri pot fi înșelătoare și reprezintă o formă de escrocherie online.

De multe ori, dezvoltatorii de aplicații de acest tip nu vor să își țină promisiunile și vor fugi cu banii investitorilor atunci când își ating ținta.

Diferența dintre OMDworks și HaveCandy constă în modul în care sunt acumulate abonamentele. Pe HaveCandy era posibil să se acumuleze mai multe abonamente, ceea ce putea duce la câștiguri mult mai mari, dar pe OMDworks acest lucru nu este permis.

Din păcate, mulți investitori cad pradă acestor trucuri și ajung să își piardă economiile din cauza acestor oferte dubioase.

În ce constă programul de promovare?

Programul de promovare este de fapt o înșelătorie online care vizează victime nevinovate care aspiră la profituri uriașe.

Pentru a fi eficient, acest program trebuie să ofere o modalitate de răspândire, astfel încât să atragă cât mai multe persoane vulnerabile.

OMDworks, de exemplu, susține că puteți câștiga până la 238 de dolari pe zi prin recrutarea de noi membri. Dar pentru a ajunge la aceste câștiguri, trebuie să fiți un membru VIP 6, ceea ce înseamnă că această înșelătorie online vă va costa și mai mult.

Care sunt metodele de plată?

Pentru a ajunge la plată, trebuie să obțineți suma de 60 de dolari care va fi procesată în contul dumneavoastră bancar.

Această sumă de retragere este valabilă doar pentru conturile gratuite. În mod normal, pentru a putea retrage mai repede, trebuie să cumpărați abonamente, ceea ce reprezintă o mare înșelătorie online.

Este OMDworks o înșelătorie online??

Chiar dacă veți întâlni persoane care vor promova această aplicație și vor afișa imagini uimitoare despre cât de mult puteți câștiga, OMDworks este o înșelătorie online.

Inițial, veți primi plăți și recompense pentru aducerea de noi membri, dar în cele din urmă veți fi înșelat și veți pierde investiția pe care ați făcut-o în această aplicație.

Citește și Atenționare cu privire la înșelătoria online cu Helidrops

Persoanele care promovează această aplicație vor să facă profit pe seama dumneavoastră. Ei știu că acest „miracol” nu va dura mult timp și de aceea vor insista din greu pentru a o promova.

Este important să nu cădeți în plasa celor care promovează astfel de escrocherii online. Banii sunt bani câștigați cu greu și nu merită să îi irosiți oferindu-le altora posibilitatea de a pleca în vacanțe exotice.

Acești oameni se vor relaxa la soare, în timp ce voi veți fi cei care veți plânge.

Aveți grijă, internetul este plin de astfel de escroci online care vor să vă fure banii câștigați cu greu.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 3

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu