Joburi de testare pe mobil cu Beta Family | Merită sau nu?

0
(0)

Începând de la internet, rețele de socializare, cumpărături online, conturi bancare și așa mai departe, telefoanele mobile au devenit ceva de care nu ne putem lipsi în viața de zi cu zi. Printr-o simplă atingere, putem realiza miracole tehnologice grație aplicațiilor mobile care ne fac viața mai ușoară. Acum întrebarea este de ce să nu facem bani de pe urma acestor aplicații? De exemplu, prin intermediul unor site-uri de testare precum Testapic, Userbrain, Beta Family, TestBirds, Test IO și multe alte astfel de site-uri specializate.

Dezvoltatorii de aplicații mobile au nevoie de persoane capabile să testeze diverse aplicații mobile, astfel încât acestea să fie 100% pregătite pentru a fi lansate pe piață fără erori care pot influența negativ experiența utilizatorului.

Despre un astfel de site de testare, vom discuta în acest articol. Este vorba despre Beta Family.

Ce este Beta Family?

Beta Family este un site care ne oferă o modalitate de a face bani din testarea aplicațiilor mobile, fie că vorbim de telefoane Android sau iOS.

Aceste site-uri de testare sunt esențiale pentru companiile de dezvoltare de aplicații. Cine ar vrea să folosească o aplicație plină de bug-uri care să genereze un ”car” de nervi?

Ei bine, site-urile de testare precum Beta Family au rolul de a rezolva aceste situații neplăcute, lucrând la remedierea acestor bug-uri sau defecțiuni.

Pentru a deveni tester pe Beta Family, trebuie să dețineți un telefon android sau un dispozitiv iOS, acestea fiind necesare în vederea efectuării testelor anumitor aplicații mobile.

Cum ne putem înregistra pe Beta Family?

Ei bine, formularul de înregistrare la Beta Family are 2 secțiuni:

  • companie de dezvoltare de aplicații;
  • înregistrare ca TESTER.
înregistrare ca TESTER pe Beta FamilyPin
Înregistrare ca TESTER

În imaginea de mai sus, puteți vedea ce prevede un formular de înregistrare ca TESTER pe Beta Family.

Veți avea 3 opțiuni de înregistrare:

  • Cont de Facebook;
  • Cont Google;
  • adresa de e-mail.

Linkul de confirmare a fost trimis la secțiunea SPAM a adresei de e-mail cu care v-ați înregistrat. Cel puțin așa s-a întâmplat în cazul meu.

După confirmarea adresei de e-mail, veți fi direcționat către o pagină unde veți completa un profil, adică veți adăuga câteva detalii precum orașul, țara, sexul sau data nașterii.

După cum s-a menționat mai sus, pentru a lucra cu Beta Family este nevoie de un telefon mobil. După ce vă completați profilul, va trebui să adăugați modelul de telefon.

adăugare model telefon mobilPin
Adăugare model telefon

Este suficient să introduceți marca telefonului dvs. pentru a vedea ce modele sunt compatibile cu Beta Family.

Bani din testarea aplicațiilor mobile prin Beta Family

Pe pagina principală a contului dumneavoastră în Beta Family veți vedea ofertele de testare și cerințele pentru a le finaliza.

ofertă de joburi de testare pe Beta FamilyPin
Ofertă de joburi

Ceea ce vedeți în imaginea de mai sus este doar primul pas în selectarea joburilor de testare.

După cum puteți vedea, condițiile necesare pentru a testa aplicațiile nu sunt greu de îndeplinit.

Odată ce ați selectat o ofertă de testare, veți fi direcționat către o pagină în care sunt afișate testele care trebuie completate.

Exemple de joburi pe Beta FamilyPin
Exemple de teste pe Beta Family

Fiecare ofertă va conține mai multe teste, unde majoritatea sunt gratuite, adică nu oferă nicio recompensă monetară, dar sunt utile pentru îmbunătățirea nivelului dumneavoastră.

Acest rang este cel care va influența acceptarea dvs. în viitoarele oferte de testare cu recompense în bani.

De exemplu, o ofertă de muncă de testare poate include până la 12 teste, dintre care doar unul singur va oferi un premiu în bani, de obicei o recompensă de 5 dolari.

Fiecare test va conține o descriere, cerințe, precum și păreri ale celor care au completat testul.

Faptul că vă înscrieți la test nu înseamnă că sunteți acceptat automat. Depinde de dezvoltatorul acestor aplicații să decidă cine vor fi persoanele care vor participa la acele teste.

Prin urmare, vă recomand să nu neglijați testele gratuite pentru a avea un nivel optim care să influențeze pozitiv decizia dezvoltatorului aplicației în selectarea testerilor.

Vedeți că nu toate joburile sunt adresate persoanelor care locuiesc în România. Unele sunt destinate persoanelor care locuiesc în SUA, dar vor fi cazuri în care persoanele vor fi invitate indiferent de locația lor geografică.

După ce ați terminat aceste teste, veți trimite testul pentru verificare. Dacă testul a fost completat conform cerințelor, veți primi o recompensă în balanța contului dumneavoastră.

Care sunt metodele de plată?

Pentru a primi plăți, contul dumneavoastră trebuie să fie verificat. Beta Family vă oferă o singură modalitate de a vă verifica contul, și anume prin instalarea unei aplicații numite Svipe ID.

Aplicația Svipe IDPin
Aplicația Svipe ID

Aplicația Svipe ID poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din Apple Store.

Prin urmare, nu veți putea retrage niciun ban dacă nu sunteți verificat.

Toate câștigurile pe care le faceți vor fi procesate prin PayPal atunci când ajungeți la 50 de dolari.

Merită sau nu?

Trebuie să recunosc că Beta Family este un site interesant și poate fi folosit de persoanele care locuiesc în România. Cu toate acestea, câștigurile vor fi foarte greu de obținut.

Fiecare ofertă va conține doar un singur job plătit, de obicei în valoare de 5 dolari, și multe joburi gratuite.

Aici este principala nemulțumire legată de munca în Beta Family, și anume că ajungem să lucrăm pe gratis, ceea ce duce la o mare dezamăgire în rândul ”testerilor”.

De asemenea, responsabilitatea de a ține evidența plăților datorate cade pe cei care fac aceste teste.

Au mai fost cazuri în care dezvoltatorii de aplicații au întârziat cu plata sau au „uitat” să plătească.

În concluzie, activitatea de BETA TESTER pe acest site de testare este o muncă foarte dificilă, mai ales că multe teste nu oferă recompense în bani, ceea ce înseamnă că veți lucra pe gratis. Ca să nu mai vorbim de faptul că fiecare job are un număr limitat de poziții de testare, la care se adaugă și faptul că sunt multe persoane care aplică pentru aceste joburi.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu