Faceți bani din marketing afiliat cu MaxBounty | Merită sau nu?

5
(6)

Pentru a deveni independent din punct de vedere financiar, utilizarea unei rețele de membri bazate pe modelul CPA (cost per acțiune) este una dintre soluțiile care merită luată în considerare. Și cum altfel putem face acest lucru decât folosind rețele de afiliere precum CPAGrip, MaxBounty sau CPALead, care oferă oportunități excelente de a câștiga bani online din marketing afiliat.

Interesul meu pentru astfel de rețele de afiliere este din ce în ce mai mare. De aceea, în acest articol vă voi prezenta o rețea de afiliere de top, numită MaxBounty, cu care puteți colabora și obține venituri semnificative, care nu pot fi obținute prin metodele tradiționale de a face bani online. Aici mă refer la sondaje, site-uri PTC, jocuri, videoclipuri și așa mai departe.

Ce este MaxBounty?

În 2004, o rețea canadiană de marketing afiliat bazată pe performanță a făcut primii pași în lumea avantajoasă a marketingului afiliat, operând pe baza unor strategii care implicau un ingredient esențial: afiliații.

La ce ne putem aștepta de la o companie care a înregistrat o creștere impresionantă a numărului de afiliați și a campaniilor promoționale active?

MaxBounty ne dă răspunsul prin cifrele sale impresionante: peste 30.000 de afiliați înregistrați și peste 3.000 de campanii de promovare de înaltă calitate, orientate pe diverse nișe.

Cum ne putem înregistra pe MaxBounty?

Sper că aveți puțină răbdare pentru că înregistrarea pe MaxBounty implică mult mai mulți pași decât alte rețele de marketing afiliat.

Pentru a accesa această lume a marketingului afiliat și pentru a câștiga bani prin intermediul platformei MaxBounty, există câțiva pași importanți de urmat.

Citește și Descoperă cum să câștigi bani ușor prin intermediul telefonului mobil în România

În primul rând, trebuie să accesați pagina oficială MaxBounty și să selectați opțiunea de autentificare. Abia apoi se poate ajunge la formularul de înregistrare. Înainte de a începe procesul, este recomandat să citiți un articol cu posibilele întrebări pe care le veți întâlni.

Ce conține formularul de înregistrare?

Formularul de înregistrare începe cu întrebarea dacă avem deja un cont. Dacă selectăm „Nu„, vom ajunge la pagina formularului. Aici, vom completa informații precum numele, adresa de e-mail și parola.

MaxBounty înregistrarePin

Următoarea etapă ne va solicita informații suplimentare, cum ar fi numărul de telefon, fusul orar și orele disponibile pentru contact.

În secțiunea „Când putem fi contactați?” avem mai multe opțiuni, inclusiv „oricând, dimineața devreme, dimineața târziu, după-amiaza devreme, după-amiaza târziu sau seara” .

configurarea perioadei de contactPin

Procesul de înregistrare pe MaxBounty implică, de asemenea, completarea unor informații de bază, cum ar fi:

 • adresa;
 • orașul;
 • județul;
 • codul poștal;
 • țara.

Verificarea informațiilor cu un act de identitate

După aceea, este necesar să se adauge 2 fotografii după actul de identitate, care să ateste autenticitatea informațiilor furnizate.

Următorul pas este să descrieți experiența dumneavoastră în marketingul afiliat, sursele prin care ați auzit de MaxBounty, planurile dumneavoastră de promovare a ofertelor și un link către un site pe care îl dețineți.

Citește și Cum să începeți o carieră de freelancer în România

Finalizarea procesului de înregistrare implică acceptarea regulilor și regulamentelor site-ului. Veți primi un e-mail de confirmare după selectarea butonului „Submit” sau „Trimite”.

În ce constă interviul telefonic?

Cu toate acestea, procesul nu se încheie aici. Este necesară o etapă importantă de verificare, cum ar fi participarea la un interviu telefonic cu un manager de afiliere.

procesarea informațiilor din formularul de înregistrarePin

Interviul poate include întrebări despre motivul pentru care ați ales MaxBounty, experiența dumneavoastră în marketingul afiliat și modul în care veți promova ofertele disponibile pe site.

Este recomandat să inițiați conversația cu managerul de afiliere, deși în cele din urmă vă va contacta și el. Pregătiți-vă să răspundeți la întrebări despre experiența dvs. în marketingul afiliat și despre planurile dvs. de promovare a ofertelor disponibile pe site.

Cum puteți câștiga bani online prin marketing afiliat cu MaxBounty?

Autentificarea în contul dvs. pe MaxBounty poate fi mai complicată decât vă așteptați, dar recompensele merită efortul. Odată ce v-ați logat, puteți accesa unele dintre ofertele afișate pe pagina principală a contului.

oferte CPA pe MaxBountyPin
Exemple de oferte CPA

Cu toate acestea, pentru a găsi cele mai potrivite oferte pentru nevoile dumneavoastră, este recomandat să folosiți opțiunea de căutare disponibilă în meniul principal. Aceasta vă permite să setați filtre precum țara, categoria sau tipul de ofertă, oferindu-vă rezultate mai precise.

meniu principal pe MaxBountyPin

MaxBounty oferă mai mult de 20 de categorii de oferte, printre care dating, jocuri, comerț electronic, e-mail, educație, sănătate, descărcări și sondaje. Dar cele mai multe opțiuni sunt concentrate în categorii precum sondaje, trimiteri de e-mail, sănătate sau comerț electronic.

În fiecare categorie, MaxBounty se străduiește să ofere afiliaților săi informații complete despre campaniile de promovare disponibile.

Citește și Transformați-vă pasiunea în bani cu aceste 15 metode online pentru tinerii din România

Pe lângă numele campaniilor, ofertele includ tipul de ofertă CPA, rata CPA și câștigul pe click (EPC), care reprezintă un aspect esențial pentru a câștiga bani online din marketingul afiliat. De asemenea, se vor specifica și informațiile privind traficul acceptat.

Secțiunea „Browse” din Meniul Principal

În această secțiune accesibilă din meniul principal, puteți descoperi o varietate de oferte personalizate în funcție de dorințele dvs. De la campanii noi la sugestii specifice, această secțiune vă permite să accesați:

 • Campanii noi;
 • Oferte de top;
 • Oferte în tendințe;
 • Sugestii pentru dvs;
 • Oferte vizualizate recent;
 • Oferte aprobate recent;
 • Oferte marcate ca favorite.

Este important de menționat că aceste oferte nu sunt organizate în funcție de criterii precum țara sau nișa, dar în schimb, sunt alese pentru performanța lor actuală.

selectare oferte CPA cu funcția BrowsePin

De exemplu, dacă optați pentru „Oferte în tendințe„, veți avea acces la ofertele care aduc cele mai bune rezultate în prezent, dar din nișe diferite.

Cum să creați link-uri afiliate pe MaxBounty?

În primul rând, trebuie să găsiți oferta potrivită pentru dumneavoastră. După ce ați găsit acea ofertă, este timpul să vă creați link-ul de afiliere.

Acest link poate fi obținut cu ușurință dacă mergeți la oferta CPA. Veți vedea, în partea dreaptă a ecranului, un buton intitulat „Build tracking link” sau „Construiește un link de urmărire„. Dacă faceți click pe acest buton, veți activa secțiunea de construire a linkului de afiliere.

accesare link de afiliere Pin
Accesare link de afiliere

MaxBounty vine apoi cu mai multe avantaje pentru a vă ajuta să vă promovați cu succes oferta CPA. Veți avea acces la o pagină de destinație personalizată și la informații despre tipul de trafic, cum ar fi reclame contextuale, native, sociale sau mobile.

Care sunt metodele de plată?

MaxBounty oferă diferite metode de plată pentru a vă permite să vă gestionați eficient banii câștigați din marketingul afiliat. Înainte de a explora aceste metode, trebuie să știți că MaxBounty folosește principiul „termeni de plată net-15„. În acest caz, veți fi plătit pe data de 15 a lunii următoare.

MaxBounty oferă ca opțiuni de plată transferul bancar, Payoneer, PayPal și Bitcoin.

Suma minimă necesară pentru a face o plată este de 100 de dolari – așadar, este necesară o anumită experiență în promovarea ofertelor pentru a obține comisioane suficiente pentru a ajunge la această sumă într-un timp rezonabil.

Merită sau nu?

MaxBounty este cu adevărat o rețea serioasă de marketing afiliat care ne oferă acces la caracteristicile pe care orice afiliat le dorește. Vorbim despre plăți procesate rapid, peste 2.000 de oferte din diverse domenii și trafic global, plus o interfață ușor de utilizat. Să nu uităm de experiența pe care am dobândit-o de-a lungul anilor, fiind online din 2004.

Cu toate acestea, procesul de înregistrare poate fi un pic complicat, necesitând chiar un interviu telefonic pentru a vă activa contul pe MaxBounty.

În final, se recomandă folosirea rețelei MaxBounty pentru afiliații din România datorită posibilității de a genera venituri substanțiale prin publicitate.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 6

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu