Cărți de Citit pe Telefon? Descoperă Aplicația GoNovel!

0
(0)

Bună dragi cititori, sunt aici pentru a vă împărtăși toate secretele despre aplicația GoNovel, care vă permite să câștigați bani din cărți de citit pe telefon. Mulți dintre voi m-ați întrebat despre această aplicație, așa că am decis să o investighez în detaliu.

exemplu de carte de citit pe telefonPin
Exemplu de carte de citit

Haideți să ne scufundăm în argumente pro și contra, să vedem ce oferă și să descoperim împreună dacă este o oportunitate potrivită pentru voi sau nu.

Haideți să începem!

Cine poate folosi GoNovel?

GoNovel poate fi descărcat în majoritatea țărilor și este disponibil atât pe sistemele de operare Android, cât și iOS. Dar aveți grijă! Versiunea pentru iOS pare să fie în lucru de ceva vreme, așa că s-ar putea să nu fie accesibilă până când vei citi acest articol. Cu toate acestea, Android funcționează foarte bine.

Cum te înscrii la GoNovel și cum începi să citești cărți pe telefon?

Deci, ai auzit de GoNovel și te întrebi cum să te înscrii, nu-i așa? Nicio problemă, iată cât de ușor poate fi!

Prima veste bună: versiunea pentru Android funcționează foarte bine. Trebuie doar să o descărcați de pe Google Play și sunteți gata să începeți.

Și aici vine partea cea mai tare: după ce ai descărcat aplicația, poți începe să citești cărți pe telefon fără să fii nevoit să completezi un formular de înregistrare plictisitor. Nu trebuie să faci nimic doar pentru a testa aplicația.

metode de creare de cont nou prin Google sau FacebookPin

Dar dacă îți place ce vezi și crezi că GoNovel are potențial, atunci ai la dispoziție următoarele modalități de înregistrare:

Și, apropo, în trecut puteai folosi și un număr de telefon, dar până la sfârșitul anului 2022, această opțiune a fost înlăturată și apoi escortată pe ușa din spate. A fost dezactivată, în termeni mai puțin teatrali.

bonus de înregistrare pentru GoNovelPin

Și acum, o mică surpriză: chiar dacă nu ai completat formularul de înregistrare, ai putea primi un bonus de 8.000 de monede.

Presupun că un cont nou creat va salva toate acele monede care pot fi câștigate din citirea cărților oferite în aplicație. Și, bineînțeles, există și alte modalități de a câștiga pe care le voi discuta mai în detaliu mai târziu în acest articol.

Cum funcționează GoNovel?

Navigarea în aplicație poate fi un pic confuză la început, dar nu intrați în panică. GoNovel vă oferă diverse opțiuni pentru a câștiga, cum ar fi să faceți clic pe monedele virtuale pe care le găsiți în aplicație.

Cu toate acestea, partea complicată vine atunci când încercați să vă dați seama ce anume oferă aplicația. Descrierea este vagă și, deși se prezintă ca o platformă de divertisment, nu insistă asupra aspectului câștigurilor. Dar să nu ne grăbim însă! Este o aplicație care promite venituri, iar eu vă voi dezvălui exact cum.

Experiența utilizatorului și metode de câștig

Interfața este un pic copilăroasă și poate părea copleșitoare. Dar nu vă pierdeți în detaliile complexe!

Esența este să dai click pe monede și să urmărești reclame, câștigând astfel cele 90 de monede virtuale. Dar stai, nu este chiar atât de simplu. Dacă vrei să câștigi mai mult, va trebui să te uiți la mai multe reclame. Ah, da, reclamele, partea mai puțin plăcută a experienței.

Opțiuni suplimentare de câștig

Să aruncăm o privire la câteva trucuri suplimentare pe care le poți folosi pentru a colecta monede în această aplicație. Veți găsi de toate, de la vizionarea de videoclipuri până la permisiuni de notificare. Atenție însă, nu vă așteptați la prea multe! 💰

Secțiunea video: Câștiguri mici

S-ar putea să crezi că vizionarea unor videoclipuri te va îmbogăți, dar nu te entuziasma prea tare. Recompensele sunt destul de firave.

Dar ce este acolo?

O opțiune VIP pentru doar 4,99 dolari pe lună cu o perioadă de încercare gratuită de 3 zile? Doamne, ce ar putea fi în ea? Habar nu am și, sincer, nici eu nu înțeleg. Dar, așa cum se spune, diavolul stă în detalii. 😈

Secțiunea de recompense: Monede de toate felurile

Aici găsești și alte modalități drăguțe de a obține monede:

 • Activarea și permiterea notificărilor de pe telefon care îți aduc 200 de monede.
 • Dacă introduceți un cod de promovare, puteți obține alte 3 000 de monede.
 • Vizionarea a 5 videoclipuri? Un mic bonus de 100 de monede pentru tine.
 • Utilizarea zilnică a aplicației timp de 7 zile consecutive vă poate aduce încă 150 de monede.
 • Și, bineînțeles, jucând jocuri răzuibile cu premii de până la 4000 de monede.

În ce constă programul de promovare?

Pe lângă metodele descrise mai sus, care vă pot aduce monede virtuale, aplicația GoNovel oferă și posibilitatea de a atrage noi utilizatori și de a primi astfel anumite recompense în monede virtuale de până la 29 000 de monede.

Cum am ajuns la acest număr de monede?

Ei bine, programul de promovare oferă următoarele beneficii:

 • 4 000 de monede pentru fiecare persoană care descarcă și instalează această aplicație. De reținut că aplicația trebuie să fie descărcată de pe un link cu un cod de promovare.
 • 10 000 de monede dacă persoana invitată reușește să citească cel puțin 3 capitole din oferta de cărți de citit disponibile în aplicație.
 • 15 000 de monede dacă persoana invitată continuă să citească zilnic, timp de o săptămână, cel puțin 3 capitole din lista de cărți de citit pe telefon. Asta înseamnă o săptămână de imersiune totală în lectură.

Care sunt avantajele și dezavantajele aplicației GoNovel?

PRO (Argumente pozitive)

 1. Disponibilitate pe scară largă

GoNovel este disponibil în multe țări și pentru sistemele Android, ceea ce vă oferă posibilitatea de a vă alătura comunității din aproape orice colț al lumii.

 1. Multiple oportunități de câștig

Aplicația nu se limitează doar la citirea cărților, ci și la vizionarea de reclame și videoclipuri pentru a câștiga monede.

 1. Citire gratuită

Dacă ești un cititor pasionat, aplicația îți oferă posibilitatea de a citi gratuit cărți în limba engleză.

 1. Posibilitatea de a deveni VIP

Există o opțiune VIP care vă permite să citiți fără pauze publicitare, deși acest lucru vă poate costa bani.

CONS (Argumente negative)

 1. Lipsa de claritate și de transparență

Aplicația lasă mult de dorit în ceea ce privește informațiile clare despre modul în care poți câștiga și valoarea monedelor, ceea ce poate duce la o experiență frustrantă.

 1. Experiență de utilizare neplăcută

Reclamele pop-up și o interfață dezordonată pot face ca lectura să fie mai degrabă o corvoadă decât o plăcere.

 1. Eficiență scăzută ca aplicație de câștig

Câștigurile sunt foarte mici, iar efortul necesar pentru a câștiga chiar și un dolar poate fi copleșitor.

 1. Întrebări legate de retragere

Lipsa unei opțiuni evidente de retragere a câștigurilor și ambiguitatea valorilor valutare pot fi un semnal de alarmă.

 1. Indisponibilitate pe iOS

La momentul analizei, aplicația nu era disponibilă pe iOS, ceea ce limitează accesul utilizatorilor de iPhone.

 1. VIP confuz

Opțiunea VIP este confuză și poate duce la cheltuieli neașteptate, fără beneficii evidente.

Care este verdictul final?

Așadar, ca să rezumăm. GoNovel pare a fi o modalitate interesantă de a citi cărți pe telefon și, teoretic, de a câștiga bani. Dar, la o privire mai atentă, s-ar putea să nu fie atât de atractiv pe cât pare. Interfața este un pic enervantă, metodologia de câștig este complicată, iar potențialul real de câștig este scăzut.

Este o experiență demnă de încercat pentru cei curioși, dar aș spune că nu este o modalitate serioasă de a face bani. Ar putea fi mai degrabă un experiment, o noutate distractivă, dar nu aș paria pe ea ca sursă de venit. Încearcă și vezi cu ochii tăi, dar ai grijă la diavolul ascuns în detalii.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu