Joburi de transcriere online cu Quicktate | Merită sau nu?

5
(3)

Știi ce implică un job de transcriere online? Pentru cei care nu au experiență în acest domeniu, un job de transcriere se referă la activități precum ascultarea înregistrărilor audio ale fișelor medicale, înregistrări ale convorbirilor telefonice, scrisori, memo-uri și multe alte fișiere audio care vor fi transpuse în text. Aceste transcrieri pot fi realizate prin intermediul unor site-uri precum FlexJobs, Quicktate, CrowdSurf sau Audio Bee.

Companiile internaționale sau persoanele fizice au diverse fișiere audio pe care doresc să le „prelucreze” sub formă de text. Pentru a face acest lucru, angajează oameni ca mine sau ca dumneavoastră pentru a le scrie în format text. Nivelul de complexitate este diferit, în sensul că, de exemplu, o transcriere medicală necesită mai multă atenție și o anumită cunoaștere a termenilor folosiți în acele înregistrări.

Citește și Bani și criptomonede în mod gratuit la vizionarea transmisiunilor live cu Rewardy.io

Locurile de muncă în domeniul transcrierii sunt considerate unele dintre cele mai bine plătite joburi online. Dar, din păcate, mulți oameni renunță să urmeze o carieră în acest domeniu din cauza complexității și a cerințelor necesare pentru astfel de joburi.

Dar dacă sunteți serios și harnic, ați putea încerca să vedeți în ce constă un job de transcriere online. Puteți face acest lucru prin intermediul site-ului pe care îl voi prezenta în acest articol. Se numește Quicktate.

Ce este Quicktate?

Quicktate este o companie majoră din industria de transcriere lansată în anul 2008, cu sediul principal în California, Statele Unite ale Americii.

Cu o experiență de peste 14 ani în industria de transcriere online, Quicktate a încheiat parteneriate cu companii renumite precum Coca Cola, CNN, Ford și altele, și a devenit un jucător cheie în domeniul transcrierii fișierelor medicale, unde este privit ca un punct de referință în domeniul transcrierii medicale.

Cu o asemenea popularitate, nu este de mirare că mulți din întreaga lume încearcă să obțină un loc de muncă pe această platformă de transcriere.

Această platformă caută oameni dornici să se afirme și să câștige un trai cinstit, indiferent de nivelul lor de cunoștințe. Așadar, chiar dacă nu ați mai folosit niciodată astfel de site-uri și aveți un anumit nivel de cunoștințe tehnice, puteți încerca Quicktate și aplica pentru un loc de muncă.

Vom discuta despre cerințe puțin mai târziu.

Înainte de a intra mai în profunzime în ceea ce privește locurile de muncă oferite de Quicktate, vă voi prezenta câteva detalii despre cum să vă înregistrați.

Ce presupune înregistrarea pe Quicktate?

În partea dreaptă sus, veți vedea un buton de înregistrare. După selectarea acestuia, veți fi direcționat către pagina în care sunt afișate 2 formulare de înregistrare:

  • client;
  • transcriptor.

Dintre cele 2 opțiuni, veți alege opțiunea ”Transcriber”.

opțiuni înregistrare transcriere Pin
Opțiuni înregistrare Quicktate

Prima opțiune este completată de companiile care doresc să angajeze persoane din întreaga lume prin intermediul Quicktate pentru transcrierea fișierelor audio.

Așadar, pentru a vă înregistra pe QuickTate, trebuie să adăugați următoarele detalii:

  • numele și prenumele dumneavoastră;
  • adresa dvs. de e-mail;
  • parola dumneavoastră.

Acum vine partea complicată legată de calificările dumneavoastră.

După ce ați parcurs primul formular, veți putea accesa pagina în care vi se explică procesul de lucru pe Quicktate.

Iar la final va trebui să completați un alt formular care va include o cerere de a lucra pe acest site, precum și 3 referințe care să confirme seriozitatea și nivelul de cunoștințe.

înregistrare referințe QuicktatePin
Cele 3 referințe

În imaginea de mai sus, puteți vedea din ce constă secțiunea de referințe.

Aceste persoane incluse ca ”referințe” pot fi de la prieteni, membri ai familiei, un fost angajator și așa mai departe.

Așadar, dacă sunteți student, mamă casnică sau persoană singură, atunci sunteți binevenit pe această platformă. Dar trebuie să îndepliniți anumite criterii personale și tehnice.

Ar fi fost bine dacă ar fi oferit și alte modalități de înregistrare, cum ar fi utilizarea rețelelor sociale precum Facebook, Instagram sau Twitter. Din păcate, în acest moment, nu este posibil acest lucru.

Care sunt cerințele pentru un loc de muncă pe Quicktate?

Ei bine, voi începe cu cerințele personale, unde trebuie să aveți o coordonare mână-ureche precisă, capacitatea de a urma 100% din instrucțiunile fiecărui job de transcriere și un nivel bun de engleză.

În ceea ce privește partea tehnică, trebuie să vă asigurați că aveți o conexiune la internet de înaltă calitate, căști, o tastatură pentru a scrie rapid și un computer decent.

Toate acestea vor conduce la o ultimă cerință necesară pentru a lucra la Quicktate, și anume, să treceți testul de calificare.

După cum puteți vedea, pentru a fi acceptat pe această platformă, trebuie să aveți o experiență minimă în transcrierea de fișiere audio.

Toate informațiile furnizate în aceste formulare vor fi verificate. Așadar, nu adăugați ”la mișto” aceste detalii foarte importante.

Verificarea informațiilor furnizate va presupune un cost pe care trebuie să îl plătiți, și anume, suma de 20$ prin PayPal sau
card bancar.

Vă recomand să citiți toate informațiile care vor fi postate în pagina care explică întregul proces.

Testul final va conține întrebări care vor cuprinde aceste informații, fie că vorbim despre procese de lucru, acorduri de protecție a datelor sau alte informații personale.

Locuri de muncă de transcriere a fișierelor audio

Tot ceea ce faceți pe acest site va fi monitorizat. Prin urmare, trebuie să mențineți o calitate destul de ridicată a lucrărilor care vor fi efectuate.

Joburile care pot fi finalizate pe Quicktate au o durată de completare care poate varia de la 2 minute la 1 oră.

tipuri de fișiere audioPin
Tipuri de fișiere audio

În imaginea de mai sus, puteți vedea ce tipuri de fișiere audio veți transcrie pe Quicktate.

Așadar, veți transcrie fișiere audio precum note juridice, scrisori, rapoarte medicale (acestea sunt cel mai bine plătite) sau memo-uri.

Această companie nu pune foarte mult accent pe o experiență mare în acest domeniu, dar nu trebuie să întâmpinați dificultăți cu gramatica și punctuația limbii engleze.

Citește și Câștiguri suplimentare de la domiciliu prin Test IO | Merită sau nu?

Vă veți stabili singuri orele de lucru, nimeni din această companie nu vă va impune anumite ore.

O să aveți joburi care vor necesita doar câteva cuvinte de scris, dar veți avea și joburi mai complicate, care vor implica până la câteva mii de cuvinte.

Cu cât munca necesită mai multe cuvinte, cu atât mai mulți bani puteți obține.

Ce metode de plată oferă Quicktate?

Quicktate vă oferă plata în fiecare săptămână prin PayPal. Prima plată va dura până la 3 săptămâni pentru a fi procesată, dar începând cu a doua plată, acestea vor fi trimise mult mai repede.

Nu există o sumă minimă de plată. Ceea ce acumulați până la sfârșitul săptămânii va fi creditat în contul dumneavoastră PayPal.

La ce câștiguri vă puteți aștepta?

Din câte am putut constata, Quicktate vă oferă 2 tipuri de proiecte:

  • proiecte standard;
  • proiecte de transcriere medicală.

Plata pentru un proiect standard poate fi de până la 0,0025$ pe cuvânt scris, iar dacă finalizați un proiect de transcriere medicală, plata poate fi de până la 0,005$ pe cuvânt scris.

Astfel, dacă vă întâlniți cu un proiect care presupune transcrierea a 1.000 de cuvinte, atunci plata va fi de până la 2,5 dolari. Pentru o transcriere medicală, acesta va crește la 5 dolari.

Salariul nu este impresionant pentru o muncă atât de complicată. Așadar, nu vă puteți baza în totalitate pe un astfel de job pentru a vă asigura un trai decent.

Așadar, totul ține de viteza și acuratețea scrierii dumneavoastră.

Merită sau nu?

Pentru cei care își doresc un job pe termen lung la o companie serioasă, pot opta pentru un job pe această platformă. Dar nu neglijați cerințele minime pentru a fi acceptați.

În concluzie, utilizarea site-ului Quicktate este recomandată doar în anumite condiții și pentru anumite persoane cu un nivel de cunoștințe mai mult decât decent. Nu toată lumea va reuși să parcurgă procesul de înregistrare, dar nici nu este imposibil.

Plus taxa de 20 de dolari care trebuie plătită pentru a se alătura comunității, care este și acesta unul dintre motivele pentru care multe persoane renunță la un job de transcriere online pe Quicktate.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 3

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu