100$ Cash Instantaneu: Minciuna din spatele aplicației Happy Tap

5
(2)

Hei, vă salut, dragilor! Astăzi sunt aici să vă povestesc despre ceva ce am aflat și mi-a stârnit curiozitatea. E vorba de o aplicație numită Happy Tap. Unul dintre voi, cititorii mei fideli, mi-a dat un pont să arunc o privire la ea. Și cum sunt eu, curios și mereu gata să descopăr lucruri noi, am zis să mă apuc de treabă și să văd despre ce e vorba.

Citește și: Worker Cash – un mod de a face bani din vizionare videoclipuri sau o pierdere de timp? Descoperă acum!

Acum, să fim sinceri, cine nu ar vrea să facă niște bani jucându-se pe telefon, nu-i așa? Dar știți cum e cu aceste aplicații, uneori promit luna de pe cer și până la urmă, e doar fum fără foc.

Realitatea jocurilor pe mobil: Cât de ușor poți câștiga 100$?

Bine, să începem cu începutul. Nu e prima oară când mă joc cu aplicații de-astea de făcut bani din jocuri pe telefon. Am testat o groază pe blog, unele bune, altele mai puțin. Dacă vreți să vă lămuriți, aruncați un ochi la articolele mele despre Earnista, Playsmart, Funtap, GoNovel și altele. Le găsiți ușor la secțiunea de Aplicații de pe acest blog.

Acum, să vă spun drept despre Happy Tap. O să vă dau detalii clare și fără ocolișuri. Cine știe, poate chiar vă ajut să decideți dacă să o descărcați sau nu.

Ce aduce nou Happy Tap?

Acum, despre Happy Tap: vreau să vă dau o imagine clară și fără înflorituri. O să vă povestesc cum stă treaba cu ea, ca să știți la ce să vă așteptați dacă vă gândiți să o încercați.

Instalarea și Înscrierea la Happy Tap

În primul rând, dacă ai un iPhone, lasă-mă să-ți spun clar și răspicat: Happy Tap nu e pentru tine. E doar pentru băieții și fetele cu Android.

instalare Google Play aplicație Happy TapPin

În momentul de față, Happy Tap e încă pe jumătate copt, adică e în „Early Access„. Asta înseamnă că nu e încă gata-gata.

Și hai să fim serioși, câteva dintre aceste aplicații „Early Access” au fost niște escrocherii care nu și-au plătit membrii. Plus, fără posibilitatea de a lăsa comentarii sau recenzii, ești ca în Vestul Sălbatic, fără lege!

100$ Cash Instantaneu? Serios?

Acum, să-ți povestesc ceva. Când am deschis aplicația, bum! 100 de dolari (adică 10.000 de monede) în contul meu. Mă simțeam ca un rege, dar în același timp, un clopoțel îmi suna în cap.

bonus 100 de dolari pentru instalarea aplicațieiPin

Ce aplicație reală îți dă o grămadă de bani fără să faci nimic? E ca și cum ai găsi un sac de bani pe stradă. Și să nu uit, nici măcar nu am avut unde să-mi bag datele de cont. Nimic, nici un loc unde să-mi scriu numele, emailul, țara de unde sunt. Ai înțeles ideea.

Cum functioneaza aplicatia Happy Tap?

Uite, în România, Happy Tap îți oferă doar 5 jocuri de încercat, gen Solitaire Tower Puzzle, Knife Master, și alte asemenea. Teoretic, ca să scoți bani, trebuie să te joci pe telefon.

exemple de jocuri disponibile pentru România în aplicația Happy TapPin

Dar, după ce te pui pe treabă, apar și alte condiții din senin pentru a-ți primi banii. Nu ți se spune tot din start, și asta e cam ciudat, nu? Am jucat, am făcut tot ce mi s-a cerut, și apoi… bam! Un cronometru. „Primești banii în 2 zile„.

Ce glumă proastă! Clar, Happy Tap nu e decât o promisiune fără acoperire când vine vorba de bani instantaneu.

Avantajele și Dezavantajele folosirii aplicatiei Happy Tap

Avantaje 👍

 • Disponibilitatea Globală: Fain e că Happy Tap e disponibilă în multe țări. Deci, indiferent unde te afli, s-ar putea să ai acces la ea.
 • Exclusiv pentru Android: Dacă ai un telefon cu Android, ești norocos! Aplicația e disponibilă doar pe Google Play Store, așa că te poți juca pe telefonul tău.
 • Premii Inițiale Atractive: Când te înscrii, primești imediat 100 de dolari în contul tău din aplicație. Pare super, nu?
 • Varietatea Jocurilor: Aplicația are diferite jocuri pe care le poți descărca și juca, ceea ce înseamnă că nu te vei plictisi prea repede.
 • Posibilitatea de Câștig Suplimentar: Pe lângă bonusul de înscriere, poți câștiga bani și prin jocul efectiv.

Dezavantaje 👎

 • Premii Neclare: Chiar dacă primești 100 de dolari când te înscrii, există ceva ciudat la mijloc. În general, nu e normal să primești atât de mult bani atât de ușor, nu?
 • Cerințe Ascunse: Trebuie să îndeplinești anumite sarcini pentru a retrage banii. Începe cu descărcarea unui joc, apoi trebuie să-l joci un anumit timp, și tot așa.
 • Reclame Intruzive: Când joci, te lovești de o mulțime de reclame care îți întrerup jocul și te pot frustra.
 • Probleme la Retragerea Banilor: După ce îndeplinești toate cerințele, îți spun că îți vor transfera banii în câteva zile. Dar adesea, apar și alte cerințe noi.
 • Lipsa Transparenței: E greu să știi exact ce trebuie să faci pentru a fi plătit. Îți tot schimbă cerințele și asta poate fi enervant.
 • Semne de Întrebare privind Plata: Experiența mea și cea a altor utilizatori sugerează că s-ar putea să nu fii plătit chiar dacă îndeplinești toate cerințele.
 • Statusul de „Early Access”: Fiind încă în perioada de testare, utilizatorii nu pot lăsa recenzii, ceea ce face dificilă verificarea autenticității și fiabilității aplicației.

Verdictul adevărat despre Happy Tap

Să fim serioși, Happy Tap pare mai mult un basm decât realitate. Dacă vrei să faci bani din jocuri pe telefon, sunt alte căi mai sigure și mai realiste. Un bonus de 100 de dolari instant? E ca și cum ai aștepta să ningă în deșert, prietene.

Happy Tap e o pierdere de timp. Îți promite marea cu sarea, dar nu te aștepta să vezi vreun ban. Dacă te gândești serios la câștiguri din jocuri, există alte aplicații și site-uri care chiar oferă asta.

Dar chestia cu bonusul de 100 de dolari instant? Nu e pe bune.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 2

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu