Google User Experience Research: Studii de cercetare – așteptări vs. realitate

Free Bitco.in Bitcoin Gratuit Romania
0
(0)

Am dat peste platforma asta de la Google unde primești chestii pentru păreri. Google User Experience Research îți dă șansa să… mmm, cum să zic… să influențezi produsele lor viitoare. Și-ți oferă recompense pentru timpul investit, ceea ce nu-i rău deloc.

Mulți se întreabă dacă-i ceva serios sau doar o altă promisiune goală pe net. Sincer, și eu am fost sceptică la început – cine nu ar fi? Analiza asta îți arată clar ce să aștepți, fără ocolișuri.

După ce termini de citit, o să știi dacă merită sau nu. Decizia ta… eu doar îți pun informația pe masă și-atât.

Ce este Google User Experience Research?

Google vrea produse mai bune și pentru asta a făcut programul lor de cercetare. Se numește Google User Experience Research și adună părerile oamenilor care le folosesc serviciile. E pe bune și chiar primești recompense când participi.

Ca să știi dacă merită, trebuie să înțelegi cum funcționează tot procesul. Cel mai important e să vezi ce poți câștiga din treaba asta.

Cum să câștigi bani – Studii de cercetare

Google plătește oameni care-i testează produsele. Tare, nu? Sunt trei tipuri de studii pe care le fac.

Primul tip e când stai cu un cercetător și-i arăți ecranul tău. Îi spui ce părere ai despre chestiile pe care le vezi și cum funcționează.

Al doilea tip e cel lung, care durează zile sau săptămâni. Faci câte puțin în fiecare zi. Răspunzi la întrebări sau scrii ce-ai observat când folosești un produs. Astea-mi plac cel mai mult pentru că dau mai mulți bani!

Și apoi sunt sondajele simple, dar alea n-aduc niciun ban. Păcat.

Ca să poți participa, primești un email de la ei. N-au un site unde să te conectezi, totul vine pe email. Răspunzi la niște întrebări să vadă dacă te potrivești. Dacă da, îți spun ce trebuie să faci. Dacă nu, aștepți altă șansă.

Nu trebuie să știi multe despre tehnologie. Oricine poate participa.

E păcat că nu trimit invitații des. De-aia, când vezi un email de la ei, răspunde repede. Altfel, pierzi șansa.

După ce termini tot ce-ți cer, primești banii promiși. Ai putea încerca și site-urile de sondaje plătite din România dacă vrei să faci ceva bani în plus.

Cum îți primești banii de la Google User Experience Research?

Banii din studii vin rapid și fără complicații. Un sistem eficient, fix pe placul meu.

Mail-ul de invitație spune clar ce câștigi. De obicei carduri cadou, dar pică și câte-un Visa sau Mastercard preplătit din când în când.

metode de efectuare a plăților pentru Google User Experience Research

Termini treaba, primești OK-ul, și hop – intră recompensa în mail. Trec doar trei-cinci zile, nu ca la ghișeele românești unde aștepți o veșnicie.

Scapi de suma minimă de atins. Finalizezi studiul, îți aprobă ce-ai făcut, și gata – recompensa e a ta. Simplu și pe șleau.

Pentru alte variante la fel de directe, uită-te la „10 site-uri de făcut bani pe net din clickuri în România„. Mereu bine să ai opțiuni în buzunar.

Câți bani poți face?

E slab rău treaba cu banii la Google User Experience Research. Potențialul de câștig? Mic de tot.

Dacă te cheamă la un studiu o dată la două luni, chiar ai noroc. Eu am testat platforma și… ghici ce? Zero invitații.

Nici măcar nu știu cât plătesc pentru că site-ul nu zice nicăieri. Cred că depinde cât durează studiul, dar oricum… unele studii nici nu-ți dau bani deloc! Așa că nu te baza pe venituri de-aici.

Cine poate folosi Google User Experience Research?

Oriunde ai sta în lume, poți să intri în Google User Experience Research!

Procesul de înscriere e simplu. Întâi completezi un formular de la Google. După urmează un chestionar despre tine unde… uite, sinceritatea contează mult! Platforma folosește răspunsurile tale ca să-ți trimită studiile care ți se potrivesc.

cum să te alături echipei Google User Experience Research

Mi se pare tare că după ce termini cu înscrierile astea, doar aștepți liniștit invitațiile. Recompensele încep să apară fără efort din partea ta.

Poți folosi platforma pe telefon?

Pe telefon? Nici gând să meargă platforma asta acolo!

Când faci studiile astea, tre’ să înregistrezi ecranul în timp ce testezi – ceva ce telefoanele mici și drăguțe n-au fost făcute să facă.

Platforma n-are vreun panou special unde să te conectezi – totul vine și pleacă prin email.

Din experiența mea cu platformele de testare, toate cer neapărat calculator, deci nu-ți bate capul prea tare.

Este Google User Experience Research legitim?

Google User Experience Research nu m-a dat pe spate, dar nici dezamăgit. E un site legitim unde testezi chestii și primești ceva bănuți.

Partea faină e că merge și la noi în România, deci poți să-l încerci. Stai, de fapt merge în multe țări, dar important e că merge și-n România. Și n-au nici prag minim de plată, ceea ce-i un plus.

Dar să nu-ți faci iluzii prea mari. Oportunitățile să câștigi ceva sunt rare (sunt foarte puține), și dacă ai vreo problemă… mult noroc să dai de cineva de la suport. N-au pus la punct un sistem de contact rapid.

Mi se pare sincer, folosește-l doar ca o chestie extra, nu ca sursă principală de bani. N-o să te îmbogățești de-aici, dar din când în când mai pică ceva.

Dacă chiar vrei să faci bani online constant, mai bine aruncă un ochi pe lista aia cu „Top 12 site-uri GPT de făcut bani în plus în România” acolo găsești chestii care chiar îți aduc bani decent nu doar firimituri ca aici.

Ai încercat Google User Experience Research? Sunt curioasă ce părere ai. Lasă-mi un comentariu jos, vreau să aud și povestea ta.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Pawns.app in Romania
FireFaucet Bitcoin Gratuit Romania
Acest articol poate conține linkuri afiliate. Te rog să citești declarația mea pentru mai multe informații.

Lasă un comentariu