Askable – Drumul către 100 de dolari pe oră? Adevăr sau iluzie?

5
(1)

Căutați modalități de a câștiga bani în plus și v-ați întrebat vreodată dacă Askable este soluția? Ați auzit despre posibilitatea de a câștiga până la o sută de dolari pe oră și vreți să știți dacă este un vis prea frumos pentru a fi adevărat?

Haideți să aruncăm o privire asupra tuturor aspectelor, să împărțim diferența și să aflăm împreună.

Ce înseamnă Askable?

Askable este acea platformă care îți stârnește curiozitatea și îți promite sume frumoase în schimbul timpului petrecut pentru studii de piață. V-ați săturat de promisiuni deșarte? Vă înțeleg perfect. Dar nu-ți face griji, vei primi toate detaliile pe care le dorești aici.

Cum puteți deveni parte din Askable?

Înscrierea pe Askable este un proces accesibil din multe țări, dar nu toate sunt tratate la fel. Aparent, există mai multe oportunități în anumite țări, cum ar fi Noua Zeelandă, Australia și Marea Britanie. Cu toate acestea, fiți atenți: înscrierea necesită confirmarea numărului de telefon.

Dacă acest lucru vă face să vă simțiți inconfortabil, Askable s-ar putea să nu fie pentru dumneavoastră.

Cum ne înregistrăm pe Askable?

Vreau să mă înregistrez pe Askable, dar cum?”, ați putea întreba. Ei bine, lăsați-mă să vă ghidez, pas cu pas, prin acest proces, ca și cum aș însoți un prieten la o plimbare în parc.

În colțul din dreapta sus al paginii site-ului Askable, acel loc familiar în care ochii tăi se vor duce instinctiv, vei descoperi un buton de înregistrare. Faceți clic acolo și se va deschide o nouă ușă cu trei opțiuni clare în fața dumneavoastră:

 • participant;
 • client;
 • cercetător.

Nu intrați în panică, nu este o alegere pe viață și pe moarte. În mod normal, veți alege prima opțiune, participant, ca și cum ați alege calea bătătorită într-o pădure.

Acum vine partea în care trebuie să alegeți modul în care vă veți înregistra.

Metoda de înregistrare pe AskablePin

Sunt disponibile două opțiuni:

 • adresa de e-mail

Seamănă cu alegerea între două căi într-o grădină: ambele vă vor duce la destinație, dar una dintre ele poate fi mai convenabilă pentru dumneavoastră.

Dacă alegeți opțiunea de adresă de e-mail, tot ce trebuie să faceți este să adăugați o simplă adresă de e-mail și o parolă. Mai simplu decât să adaugi sare și piper la un fel de mâncare; este doar o chestiune de gust.

Și apoi, după cum ați ghicit, începe distracția. Te simți ca la un interviu cu un vechi prieten, unde ți se pun câteva întrebări pentru a-ți construi profilul. Nu trebuie să te stresezi, aceste întrebări sunt despre tine și cine te cunoaște mai bine decât tine însuți?

Întrebările vor cuprinde detalii despre numele și prenumele tău, sexul – dacă ești femeie, bărbat sau non-binar (o alegere pentru fiecare, ca un meniu bine pus la punct), selectarea orașului în care locuiești, data nașterii și statutul tău actual de angajare (muncă cu normă întreagă sau cu jumătate de normă).

configurarea profilului pentru a obține mai multe locuri de muncă online de acasă în RomâniaPin

Nu uitați să vă verificați numărul de telefon, un ultim pas pentru a vă asigura că totul este în ordine.

verificarea numărului de telefonPin

Acum ești înregistrat pe Askable și lumea locurilor de muncă de la domiciliu îți este deschisă.

Cum funcționează de fapt?

Pentru unii, Askable poate fi acel loc special în care cererea și oportunitatea se întâlnesc.

Testarea site-ului web, feedback-ul, testarea produselor, toate fac parte din meniu. Găsești ceva pentru toată lumea, indiferent dacă preferi să lucrezi online sau față în față. Unele oferte, cum ar fi cele față în față, sunt mai bine plătite. Dar știi cum e, mai mult risc, mai mult profit.

Locuri de muncă la domiciliu sau la birou

Locurile de muncă de la domiciliu sunt la mare căutare, iar Askable vă oferă această oportunitate. Dar, atenție, trebuie să locuiți în apropierea unuia dintre birourile lor din Australia sau Marea Britanie pentru a profita de ofertele în persoană. În caz contrar, vă puteți mulțumi cu oferte online, care, deși nu sunt la fel de profitabile, pot fi la fel de interesante.

Cum te plătește Askable?

Aici vine cea mai bună parte. Askable chiar te plătește! Este o companie legitimă, cu oameni reali în spate, pe care o puteți verifica. Nu-i așa că este revigorant?

Opțiunile de plată variază de la PayPal la carduri cadou. Vreți să știți mai multe? Citiți mai departe!

Potențialul de câștig

Cât de mult puteți câștiga depinde de sarcina pe care o alegeți și de țara în care vă aflați.

exemplu de loc de muncă online de la domiciliu oferit de AskablePin
Exemplu de job online

Locurile de muncă online de la domiciliu variază între 30 și 50 de dolari, în timp ce locurile de muncă în persoană pot ajunge până la 120 de dolari.

Dar, ca în viață, nimic nu vine ușor. Chiar dacă puteți câștiga 100 de dolari pe oră, trebuie să vă rezervați timp pentru călătorii.

Să aruncăm o privire mai atentă la ceea ce oferă Askable și să vedem cum vă poate ajuta sau nu.

Care sunt avantajele și dezavantajele site-ului Askable?

Să aruncăm o privire mai atentă la ceea ce oferă Askable și să vedem cum vă poate ajuta sau nu.

PRO (Argumente pozitive)

 • Diversitate de oportunități: Cu Askable, aveți posibilitatea de a participa la diverse cercetări de piață, fie că este vorba de testarea unui site web, de oferirea de feedback, de testarea unui produs sau de participarea la focus-grupuri. Diversitatea poate face ca aceste sarcini să fie interesante și distractive.
 • Deschis pentru multe țări: Nu există o listă strictă de țări din care puteți participa, oferind astfel flexibilitate la înscriere.
 • Plățile sunt reale: Compania este legitimă, cu oameni adevărați în spate, și oferă plata prin PayPal sau carduri cadou.
 • Libertate în alegerea sarcinilor: Nu ești obligat să accepți nicio sarcină care ți se oferă, oferindu-ți libertatea de a alege ceea ce ți se potrivește cel mai bine.
 • Flexibilitate: Puteți alege între interviuri individuale, sondaje sau teste pe calculator. Nu trebuie să fiți expert, ci doar să aveți opinii.
 • Recenzii pozitive: Cele mai multe recenzii sunt de cinci stele, ceea ce indică faptul că majoritatea oamenilor au avut experiențe pozitive.

CONS (Argumente negative)

 • Disponibilitate limitată: Chiar dacă există locuri de muncă bine plătite pentru munca de acasă, nu vă puteți aștepta să găsiți astfel de oportunități în fiecare zi sau săptămână. Depinde de locul în care locuiți și de cerințele specifice ale sarcinii.
 • Sarcinile mai bine plătite au cerințe specifice: Sarcinile cel mai bine plătite pot avea cerințe foarte specifice, limitând numărul de persoane care pot participa.
 • Necesită confirmarea numărului de telefon: Dacă nu vă simțiți confortabil să vă împărtășiți numărul de telefon, aceasta nu este platforma potrivită pentru dumneavoastră.
 • Călătorie pentru sarcinile cu plată mare: Sarcinile în persoană pot fi plătite mai bine, dar necesită deplasare, ceea ce ar putea fi un inconvenient pentru unii.
 • Recenzii negative sporadice: Câteva recenzii de o stea sugerează experiențe nedorite. Există întotdeauna posibilitatea unei experiențe mai puțin plăcute, ca în orice afacere.

Verdict final

Askable oferă o varietate de oportunități de a câștiga bani în plus, fie că lucrați de acasă, fie că participați la cercetări în persoană. Cu toate acestea, este important să vă așteptați la o disponibilitate fluctuantă și să fiți conștienți de cerințele și limitările platformei.

Este Askable pentru tine? Este o alegere pe care numai tu o poți face, având în vedere circumstanțele tale unice. Dar, indiferent de alegerea dvs., aveți acum informațiile de care aveți nevoie pentru a merge mai departe cu încredere și cu ochii deschiși.

Dar dumneavoastră, ați încercat vreodată platforma Askable? Care a fost experiența ta? Este la fel de incitantă ca o discuție cu un prieten despre cea mai recentă descoperire gastronomică, sau mai degrabă ca o plimbare lungă și interminabilă în căutarea unui restaurant târziu în noapte? Intrigant, nu-i așa?

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu